MOMENTS OF MY LIFE

VUODEN 2018 LUETUIMMAT POSTAUKSETTässä vuoden 2018 luetuimmat postaukset. En yllättynyt vuoden suosituimmasta tekstistä. Keväällä sen kirjoitin ja sitä luetaan edelleenkin paljon. Lontooseen matkaavat ja muutkin ovat jutun löytäneet. 1. Sky Garden - näkymät yli Lontoon

Vuosia ehti kulua liian monta siitä, kun viimeksi Lontoossa kävin. Mutta vihdoin viime keväänä palasin Lontooseen. Rakastuin kaupunkiin uudelleen. Lontoo inspiroi. Tässä postauksessa kerron Lontoon upeasta näköalatornista, joka on ilmainen. Osoitetiedot ja muut tiedot löytyvät jutusta.


Teatteripostaukset ovat tuoneet blogiini aina kiitettävästi lukijoita, olen iloinen, että kulttuuripostaukset kiinnostavat.  Taru sormusten herrasta oli oikea blogimagneetti. Valitettavasti Taru sormusten herrasta ei enää mene Turun Kaupunginteatterissa, mutta laitan kuitenkin postaukseni tähän. Tarina on ikivihreä ja Turun kaupunginteatterin kuvat ovat kiehtovat. Ja ansaitsihan se toisen sijan tässä kisassa.3. Baltic Princess - telakkamatka Gdanskiin 

Erilainen laivamatka Turusta Gdanskiin on kerännyt myös paljon lukijoita. Se oli itsellekin ikimuistoinen kokemus. Laiva jäi Gdanskin telakalle pariksi kuukaudeksi huoltoon ja me bloggaajat lensimme Gdanskista Helsinkiin. 4. The table - illallisella Tallinnassa

Matkapostaukset kiinnostavat lukijoitani, huomaan minä. Ja olen siitä mielissäni. Pitäisiköhän minun enemmän matkustaa :)? Illallinen Tallinnassa pöydän ympärillä oli kiva kokemus. Ja samalla tuli Viru hotellikin tutuksi KGB -huoneineen. Ja auringonlaskuakin käytiin ihailemassa Mirkan kanssa.Päivä kruununprinsessa Maryn kanssa. Olin iloinen, kun sain mediakutsun kruununprinsessa Maryn päivään Turussa. Oli hienoa nähdä prinsessa näin läheltä. Tällaista tilaisuutta ilman bloggaamista minulle ei olisi koskaan tullut eteeni. Tämä juttu kiinnosti kovasti lukijoita.
Tänä vuonna mökkipostaamiset jäivät vähiin, sillä remppa jatkui saarimökillä. Olisi kaiketi pitänyt tehdä näitä juttuja enemmänkin, sillä lukijoita kiinnosti tämä remonttijuttu. Ja saariston kesähän on aina lumoava - rempasta huolimatta.

Syksyllä yllätin itsenikin tekemällä asupostauksia. Näitä oli kiva tehdä ja lukijoitakin kiinnostivat nämä asujutut. Kipparitakki ja keltainen sadetakki olivat molemmat suosittuja postauksia, mutta keltainen sadetakki veti pidemmän korren, joten sen esittelen nyt uusintakierroksella.8. Pirkko Mannolan tähtihetkiä

Ja yksi kirjakin mahtuu suosituimpien listalle. Pirkko Mannolan Elämää! -kirja oli mainio lukuelämys ja aikamatka 50-luvulta tähän päivään. Ja ikinuori Pirkko valloittaa yhä.

Olen mielissäni, kun Lumenen ihana Ajaton -sarjakin pääsi listalle. Pitäisi jatkossa varmasti enemmänkin kertoa ihonhoidosta ja hyvinvoinnista. Minulla ei ole alan koulutusta, mutta tällaisen tavallisen naisen näkökulmasta. 
Komisario Palmu nousi nopeasti listalle. Enkä ihmettele. On hyvä, kun nykyään voidaan jo tuoda Palmut teatterinäyttämölle. 

Hienon Palmun ensi-illan päätteeksi ohjaaja Heikki Kujanpää teki liikuttavan eleen ja vei yleisön joukossa pyörätuolissa istuneelle Palmu -elokuvien ohjaajalle Matti Kassilalle kukkakimpun. Yleisö nousi seisaaltaan kunnioittamaan ja antamaan isot aplodit elokuvataiteen suurmiehelle. Se oli hienoa ja liikuttavaa. Kaksi viikkoa myöhemmin luin lehdestä, että Matti Kassila oli kuollut. Kassila oli kuollessaan 94 -vuotias. Komisario Palmun näkeminen näyttämöllä oli Matti Kassilan viimeinen julkinen tilaisuus. Poikansa Taavi kertoi, että isä oli kovin mielissään teatterin hienosta vastaanotosta. 


Mikä blogini postauksista jäi teidän mieleenne tänä vuonna? 

Kohta vuosi vaihtuu. Lämmin kiitos  kaikille lukijoilleni! 
Hyvää uutta vuotta 2019! 


31 kommenttia

 1. Oi Tuula, sinulla on huikaisevan monipuolinen, ihana blogi! Eritoten ihastelin kulttuuripuolen postauksiasi, mutta saaristoelonne kiinnostaa tätä merentytärtä tietysti aina unohtamatta kiehtovia matkapostauksiasi sekä tyylikkäitä asupostauksiasi.

  Skoolaus elämälle ja oikein hyvää uutta vuotta sinulle sekä rakkaillesi!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Hannah, mikä ihana kommentti! Kulttuuripuoli pysyy vahvasti mukana tänäkin vuonna. Ja saaristokin tulee enemmän kuvioihin kuin viime kesänä. Ja matkapostauksiakin tulee... tänä vuonna avataan Turkuun parikin uutta reittiä. Toinen on Krakovaan, joka kiinnostaa minua kovasti. Ja toinen reitti avataan Lontooseen, sinne menisin kyllä nopsaankin uudelleen. Ja asupostaukset olivat uusi "eksoottinen mauste" blogiini. Niistä tykättiin tosi paljon, joten varmasti jatkoakin seuraa.
   Kiitos ihanainen Hannah <3 Skoolaus kanssasi elämälle. Ja hyvää uutta vuotta myös sinulle ja rakkaillesi <3

   Poista
 2. Sulla on niin monipuolinen ja kiva blogi, että sanoisin kaikki mutta ehkä kuitenkin tuo Illallinen Tallinnassa :) Hyvää Uutta Vuotta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illallinen Tallinnassa! Se olikin herkullinen ja erilainen tapahtuma illallinen. Pöydän ympärillä eivät ketkään tunteneet toisiaan, se oli tuon The Tablen idea. Siitä tuli mielenkiintoinen ilta.
   Onpa mukavaa, kun se on jäänyt mieleesi.
   Kiitos Maikku sinulle ja Hyvää Uutta Vuotta <3

   Poista
 3. Sinulla on ollut tosi huikea blogivuosi, joka on pitänyt sisällään monenlaisia kohtaamisia ja reissuja. Monipuolisuus onkin varmasti sinunkin blogissasi juuri se, miksi se kiinnostaa niin monia. Hyvää Uutta Vuotta 2019 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogivuosi oli ihan huikea, olen samaa mieltä. Monia kohtaamisia ja reissuja. Ja ilokseni sain kohdata sinutkin Krisse <3
   Olen niin mielissäni, kun monet ovat sanoneet, että monipuolisuus on se minun blogini juju. Sitä samaa yritän pitää yllä tänäkin vuonna.
   Kiitos paljon Krisse kommentistasi ja Hyvää Uutta Vuotta 2019 <3

   Poista
 4. Olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa siitä, että ihana blogisi on todella mielenkiintoinen ja monipuolinen. Kulttuuri kiinnostaa kovasti minuakin, sekä tietenkin kaikki mikä liittyy mereen ja saaristoon :)
  Kaunis kiitos Tuula tästä kuluneesta vuodesta ♥ Onnellista Uutta Vuotta sinulle ja läheisillesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Ansku! Olen niin mielissäni, että kulttuuri kiinnostaa sinua ja muitakin lukijoitani. Olen antanut pikkusormeni teatterille ja toki myös museoille, joten ne kulkevat tänäkin vuonna tiiviisti mukana. Ja toki meri ja saaristo, siihen aion tulevana kesänä panostaa enemmänkin, jos vain kaikki menee suunnitelmien mukaan. Ja blogin suuntakin tulevaisuuteen on selvä, se jatkuu monipuolisena.
   Kiitos Ansku hyvästä kommentistasi. Ja kiitos, että olet ollut nämä vuodet uskollisesti matkassa mukana. Onnellista Uutta Vuotta myös sinulle ja läheisillesi <3

   Poista
 5. Mä olen tykännyt erityisesti sun kulttuuripostauksista. Viimeisimpänä Komisario Palmu-postaus, koska olen menossa teatteriin katsomaan saman.

  Onnellista uutta vuotta ihana <3 Toivottavasti törmätään pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Taru <3 Kulttuuri, niin teatteri, museot, kirjat ja elokuvat ovat lähellä sydäntäni. Ja sinäkin olet oikea lukutoukka :) Toivottelen sinulle mielenkiintoista teatteri-iltaa Palmun seurassa. Katso tarkasti hienoa lavastusta.
   Onnellista vuotta 2019 myös sinulle ihanainen Taru! Samaa toivon, että pian taas kohdataan!

   Poista
 6. Tuo Tallinnan reissu -postaus on jäänyt itselläni mieleen - kuten ihana keltainen sadetakkikin :D

  Ihanaa alkavaa vuotta 2019 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinnan reissu oli aika erikoinen, eipä ihme että se on jäänyt mieleen :) Ja keltainen sadetakki saaristossa on mainio vaate. Se tuo sadepäiviinkin auringon.
   Kiitos Mira! Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 7. Paljon sitä mahtuu mukavia muistoja yhteen vuoteen.
  Ihanaa alkavaa vuotta 2019! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä vuoden 2018 koostetta oli kiva kirjoittaa. Elin uudelleen noita tapahtumia. Mukavia muistoja vuodesta.
   Kiitos Kaisa ja ihanaa alkanutta vuotta 2019 myös sinulle ja perheellesi <3

   Poista
 8. Upea blogivuosi sinulla olikin ja vauhtia on riittänyt! Kiitos myös yhteisistä hetkistä ja tänä vuonne petrataan;)
  Onnea ja iloa tähän uuteen vuoteen sinulle, Tuula ystäväni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogivuoteen mahtui menoa ja meininkiä. Loppuvuodesta minulla hieman vauhti hidastui. Mutta eiköhän tässä taas saada tuulta purjeisiin. Kiitos sinulle yhteisistä hetkistä. Ja niinkuin sanot, tänä vuonna petrataan ;)
   Kiitos Arja - ystäväni <3 Sinulle myös toivottelen kaikkea hyvää tähän vuoteen. Ja tavataan pian!

   Poista
 9. Vitsit miten hyvät postausket, en ihmettele, että ovat luetuimmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Melissa mainiosta kommentistasi :) En itsekään ihmettele tuon Lontoon postauksen suosiota. Tuo Sky Garden on niin uusi kohde Lontoossa ja postaukseni nousee mukavasti Googlen listoille.
   Hyvää uutta vuotta Sinulle <3

   Poista
 10. Tuo Lontoo-postaus sai itsellekin matkakuumeen päälle, minulla kun olisi tänä vuonna suunnitelmissa käydä jossakin päin maailmaa. Jää nähtäväksi toteutuuko reissu. Ihanaa uutta vuotta sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun katselin noita vuoden luetuimpia postauksia, niin itsekin aloin kaivata taasen Lontooseen. On se niin mielenkiintoinen kaupunki. Toivotaan, että sinun tämän vuoden matkasuunnitelmasi toteutuu!
   Kiitos kivasta kommentistasi, Johanna. Ihanaa uutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 11. Mä olen tykännyt sun asupostauksista ja kyllä kulttuurijuttujakin mielenkiinnolla luen💕Ihanaa blogivuotta 2019

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteistäsi Kristiina <3 Yritän toteuttaa näitä tänäkin vuonna.
   Ihanaa blogivuotta myös sinulle <3

   Poista
 12. Kiitos ihanista kulttuuripostauksista Tuula :) ja hyvää uutta vuotta 2019!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo! Kulttuurista tykkäämme kumpainenkin.
   Hyvää uutta vuotta 2019 myös sinulle <3

   Poista
 13. Kivoja postauksia! Keltainen sadetakki ja Komisario Palmu ovat klassikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikiklassikot löysit vuosikertomuksestani. Kesällä taas on keltaisella sadetakilla käyttöä. Ja Palmu viihdyttää vuosikymmenestä toiseen.
   Kiitos Jonna ja mukavaa vuotta 2019!

   Poista
 14. Kiitos mielenkiintoisista kulttuuripostauksista, ne ovat kyllä sinun juttu :) Samoin matkapostaukset ovat aina mielenkiintoisia.

  Ihanaa alkanutta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun istun teatterissa, niin elän täysillä näytelmää. Ja museotkin vievät minut mennessään. Ehkä se näkyy :) Matkapostauksia tykkäisin tehdä enemmänkin, mutta matkaaminen jää kahteen / kolmeen kertaan vuodessa. Kiitos kivasta mielipiteestäsi ja ihanaa alkanutta uutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 15. Kaasua - koska se on edelleenkin listallani wannasee-esityksenä mutten ole edelleenkään ennättänyt ostaa lippuja. Parit liput minulla sen sijaan jo on: Chess ja Kinky Boots, mutta Palmukin on edelleen vielä toivelistallani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaasua - se kannattaa ehdottomasti katsella ja haistella :) Turkuun tulee kevällää Komisario Palmun erehdys ja se on jo minulla wannasee-listalla. Minua kovasti kiinnostaisi nähdä tuo Kinky Boots, olen suuri Lauri Mikkolan ihailija. Katsotaan miten käy!
   Kiitos Ei-Leen ja hienoa kulttuurivuotta 2019!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig