MOMENTS OF MY LIFE

SAMPPANJAILLALLISELLA RAVINTOLA LUDUSSA & LIPPUARVONTA TASTE OF HELSINKI -TAPAHTUMAAN


Mikä on Taste of Helsinki? Se on kesäinen picnic, jossa juhlatunnelman meille vierailijoille luovat Suomen huippuravintolat kokkeineen. Tapahtuma on 15. - 18.6.2017 Helsingissä.  Tarjolla on siis upea kattaus ruokaa, viiniä ja samppanjaa keskellä kaupunkia - lisää tapahtumasta täältä.

Ja Turusta osallistuu mukaan erinomaisesta ruuastaan ja ystävällisestä palvelustaan tunnettu Ravintola Ludu.  Olen siitä iloinen, sillä Ludu ansaitsee paikkansa näiden parhaimpien ravintoloitten joukossa Helsingissä. 

Ja minä pääsin ilokseni samppanjaillalliselle Luduun. Seuranani minulla oli valloittava bloggaaja Saara  ( saarakemppi - blogista). Pääsimme Taste of Helsingin puitteissa testaamaan Ludun taivaallisia herkkuja - lainatakseni Saaran sanoja ja itsekin nämä sanat allekirjoitan. 



Mutta ennenkuin mennään tuohon menuun niin muutama sananen tyylikkäästä ja leikittelevästä Ludu -ravintolasta.  Joonas Sippo, ravintolan omistaja kertoi meille monta mainiota tarinaa paikasta ja paikan kivasta sisustuksesta. Ludu rakennettiin entisen maalikaupan tiloihin Linnankadulle. Maalikaupan vanha boordi näkyy vielä seinässä flyygelin takana. Tilaa on muutenkin kunnioitettu vanhoilla kalusteilla ja lampuilla. Ja ravintolan takaseinään on kiinnitetty tapetti, joka on suurennettu maalikaupan valokuvasta vuodelta 1917.

Tässä viiden ruokalajin samppanjamenun lomassa esittelen vielä lisää ihastuttavaa ravintolaa.



Fenkolikraavattua siikaa, rapuvanukasta, fenkolikurkkusalaattia ja bouillabaissamajoneesia. Raikasta ja kevyttä, tämä sopi oivallisesti alkuruuaksi. 

Ja jokaiseen annokseen kuului makuun sopiva samppanjalasillinen Champagne Palmer & Co:n huippushampanjaa. Samppanjan valinnan annoimme ravintoloitsijan tehtäväksi. Luotimme asiantuntijaan ja se toimi. Samppanjaa läpi viiden ruokalajin, suosittelen




Toinen ruokalaji: 24h kylmäsavustettua häränfileetä, juuriselleripyreetä, pikkelöityä varsiselleriä ja viskivinaigrettea. En ole koskaan aikaisemmin syönyt kylmäsavustettua häränfileetä. Uskonpa, ettei tämä kerta jäänyt ainoaksi kerraksi, häränfilee lisukkeineen suli suussa. 

Ennen kolmatta ruokalajia kurkataan vielä vähän Ludun tunnelmaa. 


Pöytämme oli lähellä baaritiskiä ja baaritiskinä toimi vanha venäläinen flyygeli 1800-luvulta. Ravintoloitsija Joonas Sippo kertoi, että flyygelin restauroiminen entiseen käyttöön ei ollut edes mahdollista, joten flyygelin sisään rakennettiin sähköpiano ja flyygeli pystyy näin palvelemaan sekä baaritiskinä että musiikillisesti. Viikonloppuisin Ludussa kuullaan musiikkia livenä. Ihan huippua! 


Kolmas ruokalaji: paistettua päivän kalaa - Kylmäasavulohiwallenberg, omena-kukkakaalisalaattia, ja tummaa sitruunalientä. Siiasta kylmäsavuloheen - minä olen suuri kalaruuan ystävä. Ja kyllä tätä kalaruuan ystävää hemmoteltiinkin. Superhyvää! 


Ja neljäntenä ruokalajina oli varsinainen pääruoka. Meille tarjottiin Meri-Lapin karitsanulkofileetä, karitsarilletteä, voipapupyreetä ja hapankaalikastiketta. Ehkä jokunen jo tietääkin, minä syön aina mielelläni lammasta. Irlannin vuosien perua on rakkaus lammasruokiin. Olin jo aivan täynnä, mutta kummasti vielä maistui tämä karitsanulkofilee. Se oli maukasta ja tuo hapankaalikastike oli yllättävän hyvää karitsan kanssa. 

Illan aikana meille tarjottiin sekä Taste of Helsingissä olevia makuja että muita herkkuja. Pääset tutustumaan Taste of Helsingissä mukana olevien ravintoloiden menuihin täältä.


 

Ja vielä ennen jälkiruokaa kurkataan Ludun viihtyisään tunnelmaan.
Saavuimme paikalle heti kello 17.00, kun ravintola avattiin. Silloin oli vielä hyvä mahdollisuus kuvata Ludun mielenkiintoista sisustusta. Paikka kun alkoi täyttyä tuota pikaa.  Täällä kaikilla kalusteilla ja tavaroilla on tarinansa. Vanhat upeat lamput, tuolit, pöydät... ja tuossa alimmassa kuvassa näkyykin tuo seinä, jonka tapetti on tehty vanhasta valokuvasta. Tuossa kuvassa näkyvällä paikalla on nykyään ravintola Ludu. 



Illallisen kruunasi ihana jazzmusiikki ja todella herkullinen jälkiruoka. Maitosuklaapannacottaa, mokka-suklaakastiketta, pekaanipähkinää, kirsikkaa ja banaanijäätelöä. Se oli taivaallista.  Ja kun vielä Johanna Rauma soitti ja lauloi Fly me to the moon, niin voiko täydellisempää tunnelmaa enää olla. Jälkiruoka ja musiikki täydensivät toisiaan. 


Ja pisteenä i:n päälle. Nyt SINULLA on mahdollisuus voittaa sisäänpääsyliput 
(2 kpl) Taste of Helsinkiin. Tapahtuma järjestetään Helsingin Kansalaistorin puistossa 15.-18.6.2017 
Kommentoimalla tätä postausta olet mukana arvonnassa. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, sillä liput toimitetaan sähköisesti. 
Arvonta päättyy 11.6. kello 24.00! Taste of Helsingissä tavataan! 


Onko Taste of Helsinki sinulle tuttu tapahtuma? Entä miltä näyttivät ravintola Ludun annokset? Onko Ludu sinulle tuttu ravintola?

ISO kiitos Ravintola Ludu ja Taste of Helsinki! 

- Tuula 

* Blogiyhteistyö: Ravintola Ludu ja Taste of Helsinki 

116 kommenttia

  1. Herkullisia ruokia ja Ludu vaikuttaa kyllä erittäin potetiaaliselta vaihtoehdolta jos sinne suunnalle tullaan joskus. Taste of Helsingistä olen kuullut pelkkää hyvää ja haaveillut sinne pääsystä joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ludu on tyylikäs ja kuitenkin kivasti tyylillä leikittelevä ravintola. Ja ruoka on ihanaa!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  2. Tykkään sisustuksesta ja ihanasta vanhasta lattiasta. Taste of Helsinki on 'määrittenä' tuttu, mutta itseltä kokematta. Varmasti kulinaristinen täyttymys <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ludun sisustuksestakin voisi tehdä postauksen, se on hyvällä maulla toteutettu. Ja ruoka taivaallista, niinkuin blogikollegani Saara sanoo.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  3. Voi ihanuutta! Taste of Helsinki <3 mukana arvonnassa kauniimpaakuinkoskaan@gmail.com
    Ja ihanaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin noin! Sekä paikka että ruoka <3
      Ihanaa viikkoa, Kristiina!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  4. Voi miten ihana illallinen, ja ihana ravintolakin.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Kympin arvoisia kummatkin.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  5. Voi miten tunnelmallinen avintola ja mitkä herkut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tunnelmallinen on hyvä sana Ludulle. Ja ruoka ihanaa!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  6. Nam Ludu ja nam Taste of Helsinki 😋 mukana arvonnassa!
    unelmalandia@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Vanja Hiltunen (mammyvee Instagramissa)30. toukokuuta 2017 klo 19.53

    Ajatella että Turussa silmälasikaupassa huikkastu lyhyt kommentti johti siihen, että saan ihastella ihania kuvia ja Ruotsissa asuvana suomalaisena harjoitella suomenkielen lukemista näin mukavalla tavalla.
    Itse lähden parin viikon päästä kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi työlomalle Malesiaan, mutta osallistua haluan kuitenkin, sillä jos sattumalta voittaisin, haluaisin lahjoittaa liput veljelleni ja hänen vaimolle, jotka ovat kaksi eniten inspiroivista ihmisistä joita tunnen; kovia tekeen töitä, erittin luovia kunkin omalla tavallaan (toinen rakentaa ja toinen kirjoittaa taideteoksia) ja nauru ei ole koskaan kaukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli niin kiva kohtaaminen. Näin voi tapahtua Turussakin :) Ja Instagramista se lähti.
      Sinulle onnistunutta työlomaa toivotan Malesiaan.
      Ja onnea arvontaan :)

      Poista
  8. Ludu on ihana paikka, hyvää ruokaa, tunnelmaa ja miellyttävä sisustus. Olisipa mahtavaa päästä Taste of Helsinkiin! kokkonen.krista@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ludu onkin tuttu sinulle. Ludu on juuri tuollainen kuin kerrotkin.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  9. Enpä ole koskaan Taste of Helsinkiin osallistunut, kiva olisi sinne päästä! Ludun annokset näyttävät herkullisilta ja ovat kuin pieniä taideteoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ludun annokset ovat kauniita ja herkullisia. Nam, sanoi joku!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  10. Mukana :) ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Tapahtumana on tuttu. Jos nämä liput voittaisin, antaisin ne äidilleni ja isäpuolelleni. He ansaitsisivat jotain kivaa tekemistä kaksin.
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Tyylikkäs postaus. Mukana.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  13. ToH on tuttu tapahtuma, mutta Ludu vielä haaveena. Mukana ollaan arvonnassa.
    ansku_66@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ToH on hieno tapahtuma ja Ludu mainio ravintola.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  14. Kinnostavaa, arvonnassa mukana.

    VastaaPoista
  15. Oijoi, onpa hyvän näköistä. TOHissa täytyy ehdottomasti kokeilla Ludun annoksia. Arvontaan en osallistu tällä kertaa, minulla on jo pressipassi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOHissa toivottavasti nähdään. Hienoa, että Ludu on kokeilulistallasi. Mainio ravintola.
      Kivaa keskiviikkoa, Tuuli <3

      Poista
  16. Erittäin herkullisen näköisiä annoksia sinun kauniissa kuvissasi🙂 Päivän kala sai makunystyräni heräämään ja tuo jälkkäri Omnomnom! Ravintola miljöö näyttää myös erilaisen kiinnostavalta joten tuonne haluan poiketa seuraavalla Turun reissulla. Taste of Helsingissä piipahdin Lumon kanssa vuosi sitten ja kiva olisi kokea tapahtuma uudelleen ja tutustua myös Luduun. Kiitos Tuulasta kauniista tunnelmakuvista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kiitos Tuula. Kommentointi kännykällä synnyttää erikoisia sanoja😀

      Poista
    2. Päivän kala oli hyvää, kuin myös tuo siika-annos. Niinkuin sanoin kalaruuan ystävää hemmoteltiin. Ludu on todella kiva ja erilainen ravintola. Ja ruoka, kuvat puhukoot puolestaan :)
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  17. Ihana illallinen! Ludu on tuttu vain nimeltä, mutta ehdottomasti pitää testata heidän annoksiaan jos nyt ensimmäistä kertaa Taste of Helsinkiin pääsen.
    kati.hurme@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo illallinen oli superhyvä kokonaisuus.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  18. En ole aiemmin käynyt Taste of Helsinki-tapahtumassa, mutta nyt olisi iso into mennä. Ludulla on kyllä houkuttelevat ruuat menussaan. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOH -tapahtuma kasvaa vuosi vuodelta. Mielenkiintoinen tapahtuma. Ja Ludu on ihana ravintola, toistan jo itseäni.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  19. Olen osallistunut kerran aikaisemmin ja tykkäsin! Luduun olen päässyt kerran työn merkeissä, harmi kyllä pääkaupunkiseudulla asuvalle se ei ole ihan lähellä...Ruoka oli silloin erinomaista ja TOH menu näyttää houkuttelevalta myös :) stparvia@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla TOH -kävijän mielipide. Ja Luduunkin olet päässyt tutustumaan. Samaa mieltä olemme Ludun ruuasta.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  20. Ihana kirjoitus ☺ en ole käynyt missään Turun ravintoloista.. Mutta sinun blogista otin vinkkejä vanhemmilleni, jotka yöpyivät turussa. helena_8484@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mikä ihana kommentti. Kiva, että olet löytänyt Turku -vinkkejä blogistani.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  21. Herkullisen näköisiä annoksia! TOH- tapahtumana on nimenä tuttu, mutta itse en ole vielä päässyt osallistumaan :I mukana arvonnassa! kaskinen.anna@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ludussa osataan panostaa näköön ja makuun. TOH on jo saavuttanut mainetta ja joka vuosi tapahtuma suurenee.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  22. Tuttu tapahtuma, vaan en ole käynyt. Ludu ei tuttu.Kiva olisi tutustua!

    Oonjustiina@ gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä pointteja. TOH kasvaa vuosi vuodelta. Ja Ludu on niin kiva ravintola. Siellä on rento tunnelma ja ihanat ruuat.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  23. Nälkä tulee näitä kuvia katsoessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Noin sen pitää ollakin. Ludussa osataan.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  24. Jos voittaisin niin antaisin liput pojalleni ja miniälleni ja menisin itse lapsenvahdiksi. Turkuun olisi ihana päästä kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella huomaavaista <3 Ja Turku on kiva kesäkaupunki.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  25. Mielenkiintoinen tuttavuus tuo Ludu!
    Annokset todella hienoja. Viiden ruokalajin samppanjamenu vetää sanattomaksi:)
    THO-tapahtuma on nimenä tuttu, mutta paikalla en ole ollut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ludu on kyllä mielenkiintoinen ravintola. Tuo viiden lajin samppanjamenu oli erinomainen. Kun siitä sain kuulla niin sanattomaksi sai minutkin. Vaan kyllä maistui!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  26. Turussa käyn usein, mutta en tunne paikkaa. TOH, tiedän hyvin, mutta ei ole tullut käytyä. Ehkäpä nyt...
    Maire
    Hullutellen(AT)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravintola Ludu kannattaa painaa mieleen.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  27. Ludu on ihana paikka, tulee usein käytyä siellä lounaalla :)
    Arvonnassa mukana :)
    Jenni H-L
    Jenni piste HL at gmail piste com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ludun lounaatkin ovat mainioita, kiva kun se tuli tässä mainituksi.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  28. oioi tuo jälkkäri kuulostaa ihanalta!
    ansode@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo jälkiruoka oli kyllä hienosti koottu. Maut täydensivät toisiaan.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  29. Näistä kuvista saa kyllä veden kielelle. Hieno postaus!
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Aikaisempina vuosina en ole käynyt Taste of Helsingissä, mutta tänä vuonna olisi ihana päästä osallistumaan tapahtumaan! :) Myös Luduun täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa seuraavalla Turun visiitillä, annokset näyttävät todella herkullisilta!

    hanna.rantalainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat mukavia kohteita! Ja Ludun annoksia en voi olla kehumatta.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  31. En itse käynyt asiakkaana Taste of Helsingissä kun töiden parissa oon ollu siellä mut jos tänä vuonna yrittäisi ja kävisi siellä asiakkaana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava se on olla välillä asiakkaanakin.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  32. Taste of Helsinkiin en ole vielä kokeillut. Ludun annokset ovat todella herkullisen ja persoonallisen näköisiä!Kyseisessä ravintolassa en ole vielä käynyt. T: Tyttis petramaria@suomi24.fi

    VastaaPoista
  33. Odotan kovasti TOHia ja haluaisin viedä työkaverini tutustumaan konseptiin ja nauttimaan kesälomasta
    katja.majlund@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOH on mainio kohde käydä kesälomalla.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  34. Ooh, tämä olisi mahtava tapa aloittaa kesä :)

    eeva.gustafsson@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOH on mainio kesän aloituskohde.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  35. En ole tuolla vielä aikaisemmin vieraillut. Ludun menu näyttää kyllä herkulliselta!

    aensti@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusia kesätapahtuma sinulle. Ja Ludun menu oli suussa sulava.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  36. Ooh, tämä olisi mahtava tapa aloittaa kesä :)

    eeva.gustafsson@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOH on mainio kesänaloituskohde!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  37. Olisi kyllä ihanaa päästä maistelemaan ja jonkun muun kokkauksia kuin omia.
    minna.metso@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin totta. Kiva kommentti.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  38. Ravintola Ludu Turussa
    Lapsena söimme usein Luduveetua (haarukalla muusattua perunaa voin kanssa)
    Tutustuisin mieluusti tähän ravintolaan Taste of helsingissä

    VastaaPoista
  39. Ludu ja Taste of Helsinki ovat minulle uusia tuttavuuksia. Kuvien ja kuvausten perusteella upeita annoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva esitellä molemmat uudet tuttavuudet. Ludun annokset ovat upeita.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  40. Ludun ja Taste of Helsingin tunnen lähinnä nimen perusteella, käymään en ole vielä päässyt kummassakaan. Hauska ideo tuo samppanjaillallinen, harvassa ravintolassa olen samaa nähnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavia tuttavuuksia kumpainenkin. Suositten samppanjaillallista romanttiseen iltaan. Vaan kyllä se maistui herkulliselle bloggaajakollegankin kanssa.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  41. Ää, tästä postauksesta tuli ihan älytön nälkä! Ludu ei ole lainkaan tuttu ennestään, ja Taste of Helsinginkin olen vain nimeltä kuullut. Kiinnostaisi tosi paljon mennä, nyt kun tutustuin tapahtumaan tarkemmin. Rakastan tuollaisia yksityiskohtia myöten hiottuja ruoka-annoksia! 3rikatms(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ludun herkkuja katsellessa kuuluukin tulla nälkä. TOH on mielenkiintoinen tapahtuma hyvän ystäville.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  42. Taste of Helsinki on tuttu, mutta Ludu ei kuin nimeltä ja annokset kuulostivat ihanilta.
    annes82(at)yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ludun annokset ovat kyllä herkullisia.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  43. Olin pitkään aikuisiälle saakka ruokanirso, nyt ennakkoluuloni voitettua olisi mahtavaa päästä kokeilemaan uusia makuja!
    Molemmista olen kuullut, mutten koskaan käynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makumaailma on mielenkiintoinen maailma , kun uskaltaa heittäytyä maistelemaan uusia makuja. Hyvä sinä!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  44. Taste of Helsingissä olen käynyt lähes joka vuosi kun sen järjestetty, yksi parhaita kesätapahtumia ehdottomasti :) Ludu ei ole entuudestaan tuttu, joten olisi hienoa päästä festareille maistelemaan herkullisen kuuloisia annoksia. Tapahtuman parhaita puolia onkin mielestäni mahdollisuus päästä kurkistamaan samalla kertaa monen eri ravintolan tarjontaan :)

    satu.m.mannisto@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva kuulla kommentisi. Minä olen itse tulossa mukaan ensimmäistä kertaa Taste of Helsinkiin. Toki nyt olen TOH:sta paljon lukenut. Ja lukemani perusteella mainioksi tapahtumaksi havainnut.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  45. Jokavuotinen must-tapahtumahan tämä on. Ludun annokset kyllä pitää samplata kaikki! (juha_k@hotmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että TOH on must! Ja Ludun annokset suosittelen samplaamaan.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  46. Voi että mitä herkkuja tuolla Ludussa on tarjolla, itse en ole kertaakaa viellä Taste of Helsingissä vieraillut, voisi olla melkoinen kokemus, ainakin kuvista päätellen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ludu ihastuttaa herkuillaan ja tunnelmallaan. TOH olisi sinulle täydellinen kokemus.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  47. En ole vielä minään vuonna päässyt erinäisistä kiireistä ja muista syistä johtuen osallistumaan Taste of Helsinkiin, mutta tänä vuonna olisi kyllä aivan huippua päästä mukaan. Odotan etenkin virolaisen ravintola NOA:n menuuta. Mikäli onnetar suosii niin isa.kokoi@gmail.com on meiliosoitteeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin luin tuosta ravintola NOA:sta. Mielenkiintoinen ravintola.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  48. Upea illallinen, jonka kruunaa shampanjat. Tuollaiselle toivoisin mieheni vievän minut :) Tai voisinpa minäkin viedä hänet.

    Uskomatonta, mutta minä en ole ikinä käynyt Taste of Helsingissä, vaikka rakastan ruokaa. Ehkä tänä kesänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rouva Kepponen, suosittelen viemään miehen shampanjaillalliselle, se on romanttista!
      TOH kokematta...
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  49. Wau mitä annoksia, nälkähän tässä iskee tai itseasiassa halu maistella noita luomuksia. Ludesta en ole aijemmin kuullut. Mutta ehdottomasti menee omalle eat to ravintolalistalle.
    Tiia Sorsa
    thaya840@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ludun luomukset ovat herkullisia!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  50. No nyt olisi oivallinen tilaisuus muuttaa käsityksiä Turusta��. Olen kuullut että teillä.on hyviä ravintoloita, Kaskis on sentää tuttu. Jostakin syystä mun ei tule suunnattua Turkuun kun matkailen Suomessa.
    Kirsi Pee esmianda69@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkuun kannattaa suunnata. Turku on ihana kesäkaupunki. Ja ravintolatarjonta on loistava.
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  51. No nyt tiedän mihin mennään seuraavan kerran kun Turussa ruokapaikkaa mietitään! Mutta Taste of Helsingissä pitää jo tutustua Ludun tarjontaan!

    VastaaPoista
  52. Ludu ei vielä ole tuttu kun vastikään muutettiin turkuun, taste of helsingissä onkin muutamat kerrat tullu käytyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turku on kiva asuinkaupunki, tietää tämä kolmannen polven turkulainen. Tervetuloa!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  53. Oi vitsit olisi jees!

    Sara.rokman@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Taste of Helsinki ei ole ennestään tuttu, mutta kovasti haluaisin kokea tämän elämyksen :)

    cloudberryshake (at) gmail.com

    VastaaPoista
  55. Ludu on tuttu ravintola, joka ei koskaan ole pettänyt. Hyvää ruokaa ja erinomaista palvelua monella kielellä. Satun olemaan Helsingissä Taste of Helsinki viikonloppuna ja suunnitelmissa olisi sunnuntaibrunssi rakkaan mieheni kanssa. Terveisiä Maalaisbistro-blogista. forreliini@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta Ludu -kommentista! Terveisiä Maalaisbistro -blogiin!
      Onnea arvontaan :)

      Poista
  56. KELLO ON 24.00 ARVONTA ON SULKEUTUNUT. ARVON MAANANTAINA PÄÄSYLIPPUJEN VOITTAJAN. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTA.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig