MOMENTS OF MY LIFE

REMINGTON AIR3D -HIUSTENKUIVAAJA

Sain testiin Remingtonin AIR3D hiustenkuivaajan. Remington lanseeraa seuraavan kehitysaskeleen hiusten kuivaamisessa: AIR3D:n. Olen nyt testaillut tätä uutta vallankumouksellista fööniä parin viikon ajan. Föönin 3D-ilmavirta on ihanteellinen nopeaan kuivatukseen, ilman että tarvitsee olla huolissaan lämmön aiheuttamista vaurioista hiuksissa. Siksi laitteessa on ontto sisus. Siitä lisää allaolevassa tekstissä.Minulla on paksu ja karhea tukka... jotka minut tuntevat, tietävät hiuslaatuni. Tämä uusi Remington AIR3D on erinomainen laite paksun ja raskaan tukan kuivaamiseen. Ja minulla on vielä pituuttakin hiuksilla. Vanhalla laitteella minulla kului hiusten kuivaamiseen tuhottomasti aikaa. Jouduin käyttämään painavaa ja isotehoista kuivaajaa, joka välillä poltti päälakeakin. Vanhalla laitteella minulla meni tukan kuivaamiseen 20 minuuttia ja tällä uudella AIR3D:llä vain 10 minuuttia. Siis aivan uskomatonta! Tämä Remingtonin laite on lisäksi kevyt ja sen ergonomia on juuri käteen sopiva. Eivät väsy kädet tukan kuivaamisessa. 

Huippumoderni design pitää sisällään pienikokoisen suuttimen, sen ontto sisus on suunniteltu tuottamaan Remingtonin ainutlaatuisen 3D ilmavirran. AIR3D tuottaa täydellisen lämpötilan hiusten muotoiluun, ilman että tarvitsee olla huolissaan lämmön aiheuttamista vaurioista.


Jos minulla olisi kihara tukka, niin tällä yllä olevalla suuttimella voisin luoda upeutta kiharoihini. Kuivaajan mukana tulee kolme lisäosaa eli suutinta, jotka kaikki kääntyvät 360 astetta. Lisäosien ansiosta kuivaajalla voi suunnata lämpimän ilman haluttuun kohtaan.

Ja vielä tukastani, se on todella sähköinen. Minua kiinnosti kovasti tässä uudessa Remingtonin kuivaajassa ionisaattori. Kuivaajan sanottiin vähentävän sähköisyyttä ja korostavan luonnollista kiiltoa. Ja niin totta. Hiusteni sähköisyys on vähentynyt huomattavasti. Olen siitä iloinen! Voin taas laittaa piponkin päähän ilman että hiukset ovat sähköisesti pystyssä, kun otan pipon pois.Lisäinfoa:

- 3 lämpötila-asetusta ja 2 nopeusasetusta, joissa LED -merkkivalo
- viileäpuhallus
- tasapainotettu ja kevyt laite 
- 1800W DC -moottorin teho eli tasavirtamoottorin teho
- 7 mm keskittävä suutin 
- 11 mm suutin nopeaan kuivaamiseen
- diffuusori
- ripustuslenkki
- tyylikäs säilytyskotelo ja silikoninen alusta
- pitkä 3 metrin johto 
- takuu 3+1 vuotta (lisävuosi rekisteröitymällä 28 päivän kuluessa      ostopäivästä) 

Tämän upean hiuskuivaajan hinta on 199,95 €. Kuulostaa ehkä hintavalta, mutta nyt parin viikon ajan laitetta testattuani en enää entiseen palaisi. Remington AIR3D tarjoaa niin paljon käyttömukavuutta. Tukan sähköisyys on selvästi vähentynyt.  Ja mitä minä suuresti arvostan, on tuo reippaasti lyhentynyt tukan kuivaamisaika! Ja tämä laite on hiljaisempi kuin entinen kuivaajani. 


Tuo 3 metrin johto on mainio ominaisuus veneilijälle. Saaristolainen ja veneilijä (toki varmasti moni muukin) arvostaa johdon pituutta. Vierasvenesatamissa on naisten pukuhuoneissa yleensä vain pari pistoketta peilin alla ja ne ovat melkein aina käytössä. Nyt pystyn pidemmältäkin etäisyydeltä kuivattelemaan tukkaani ja kurkkimaan peiliin. 


Tukka hyvin, kaikki hyvin :) 


 Remington AIR3D on mitä mainioin joululahja. 

Lisää hiustenkuivaajasta löydät täältä: Remington AIR3D
Hiustenkuivaajan olen saanut blogin kautta testiin.


Hyvää tulevaa viikkoa kaikille. Joulu on jo ovella. 

- Tuula 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta

20 kommenttia

 1. Remington on laatumerkki💕Mukavaa joulun odotusta sinulle❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi. Remington rules!
   Kiitos Kristiina ja mukavaa joulun odotusta myös sinulle <3

   Poista
 2. Tehokkaan kuuloinen kuivain. Tajusin muuten, että kuivaan kuivaajalla hiukseni ehkä pari kertaa vuodessa, siksi varmaan tuo lähes 20 vuotta vanha kuivain on vielä käyttökelpoinen :D
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tehokas kuivain. Ja varustettu hienoilla ominaisuuksilla. Minulla on hiustenkuivaaja kovassa käytössä verrattuna sinuun :) Kaksi tai kolme kertaa viikossa pesen hiukseni ja aina kuivaan ne kuivaajalla. Jos en niin tekisi, niin aamulla hiukset pestyäni, minulla olisi märät hiukset vielä illalla, jos en olisi niitä kuivannut. Paksu tukka on ihan kiva, vaikka vähän työläs. Mutta onneksi on tullut näitä tehokkaita arjen helpottajia.
   Kiitos Outi ja nyt jo toivottelen sinulle hyvää alkavaa viikkoa <3

   Poista
 3. Hyvän kuuloinen hiustenkuivain. Se kauhea kuumuus joissakin kuivaimiss on ihan hirveää. Tosiaan tuntuu, että nuppi palaa.
  Mukavaa uutta alkavaa viikkoa Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhassa kuivaajassani on juuri tuo ominaisuus, tuntuu että nuppi palaa :) Ja lisäksi se on kovaääninen. Tämän uuden kuivaajan kanssa ei ole noita ongelmia. Olen tosi tyytyväinen tähän. Nuppi ei pala ja hiukset kuivuvat nopsaan. Ja muotoutuvatkin kauniisti.
   Kiitos Hillevi ja mukavaa alkavaa viikkoa myös Sinulle <3

   Poista
 4. Viime kesänä veneilylomallamme vanha hiustenkuivaimeni lakkasi toimimasta, joten kipparini lupasi seuraavalla kauppareissulla ostaa minulle uuden. Muistan vielä sanoneeni ettei sen tarvitse olla mikään erityisen laadukas, sillä föönaan ohutta, luonnontaipuisaa tukkaani äärimmäisen harvoin.
  Noh, rakas kipparini palasi kauppareissultaan minkäs muunkaan kuin Remingtonin kanssa! Tosin se ei ole tätä uusinta mallia, mutta todellakin ihan "soiva peli" ;)
  Ei kuulemma ollut muita missä oli yhtä hyvät ominaisuudet, kuten se superpitkä johto!

  Tässä se taas kerran nähtiin. Minä olisin tyytynyt vaatimattomampaankin vempeleeseen, mutta mies ajatteli että tietyt kriteerit pitää hiustenkuivaimenkin täyttää, ja nimenomaan veneilijän näkökulmasta katsottuna ;)
  Edelleenkään en vaihtaisi tuota Remingtoniani mihinkään muuhun, vaikka valtaosan ajastaan se toimiikin kylppärin "sisustuselementtinä" :)
  Olen samaa mieltä kanssasi, tämä laite on todellakin mitä mainioin lahjaidea!
  Ihanaa adventti-iltaa sekä alkavaa viikkoa sinulle Tuula ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio kommentti! Kippari ja veneilijän näkökulma. Tuntuu niin tutulta. Veneilijänkin on aina mietittävä niitä kriiteereitä veneen hankkimiensa tavaroiden suhteen. Hyvän tukankuivaajan osasi sinulle ostaa veneilijän näkökulmasta. Tietyt ominaisuudet pitää olla.
   Remington on hieno laite, se käy kauniina sisustuselementtinäkin, vaikka minulla se onkin melkein jokapäiväisessä käytössä. Siis hyvä joululahja!
   Kiitos Ansku kivasta kommentistasi ja hyvää joulun odotusta <3

   Poista
 5. Kiitos vinkistä! Täällä kun pitkään palvellut hiustenkuivaaja sanoi juuri työsopimuksensa irti, joten uusi on hankinnassa.
  Tunnelmallista jouluviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vinkki oli ilo antaa. Juuri äsken kuivasin tukkani tällä Remingtonin AIRilla ja ihmeteltävän nopsaan se vaan kävi. Mainioilla ominaisuuksilla varustettu laite!
   Kiitos Kaisa ja tunnelmallista jouluviikkoa myös sinulle!

   Poista
 6. Niin se vain on, että föönikin menee rikki jossain vaiheessa. Itselläni toimii enää vain se alin teho eikä se meinaa riittää omille hiuksilleni. Olen miettinyt, että hankkisin Dysonin, mutta nyt näyttää tulevan muiltakin samankaltaista teknologiaa.
  Hyvin kirjoitettu ja myyty juttu :)
  Leppoisaa joulunalusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tulee fööni uusittavaksi, kokemusta on. Minä muuten vertasin Dysonin ja Remington AIR3D:n ominaisuuksia. Ja samanlaista uutta teknologiaa on kummassakin. 3D ilmavirta on kummassakin juttuna, enää ei tarvitse olla huolissaan lämmön aiheuttamista vaurioista hiuksissa. Myös tuo laitteen hiljaisuus on molemmissa, vaikka ovatkin tehokkaita kumpainenkin. Muotoilu on vähän erilainen näillä laitteilla, mutta tätä Remingtonia kun nyt olen pidellyt, niin hyvin istuu käteen.
   Dysonilla on Dysonin hinta - vähän niinkuin iPhonella. Remington AIR3D maksaa puolet Dysonin hinnasta. Kumpikin loistavia laitteita, näin olen ymmärtänyt.
   Kiitos paljon Maarit <3 Samoja asioita on pohdittu.
   Mukavaa jouluviikkoa sinulle!

   Poista
 7. Mä itse käytän hiustenkuivaajaa todella harvoin, mutta paksun hiuspehkon omaavana niihin harvoihinkin hetkiin tällainen laite olisi aika kultakimpale! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu. Tämä laite on kultakimpale.
   Kiitos Mira ja mukavaa joulunodotusta!

   Poista
 8. Monissa laitteissa liika lämpö on ongelma ja etenkin nyt, kun meidän nuorisolla alkaa olla tarvetta kuivaamalle, voisi tämä olla hyvä. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin vanhassa laitteessa tuo liika lämpö oli kurjaa. Tätä asiaa tässä uudessa Remingtonin koneessa on todella harkittu. Ja tuloksena on tuo 3D -ilmavirta. Ei pala korvat :)
   Mainio laite nuorisolle!
   Kiitos Anne-Maira (kiitos vinkistä, että olet anonyymi tämän tekstin takana) ja mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 9. Vaikuttaa hyvälle! :) En itse jaksa aina kuivata föönillä vaan annan kuivaa omia aikojaan, mutta silloin kun föönaan niin hyvä laite on kyllä hyvä olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vaikuttunut tästä laitteesta. Tämä kanssa on kiva föönäillä, eivät kädet väsy. Ja oma tukkani on pakko föönätä / kuivattaa pesun jälkeen, muuten se olisi vielä seuraavanakin aamuna kostea.
   Kiitos Marianne kommentistasi ja mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 10. Ohuemmalla tukalla, nyttemmin, en tarvitse hiustenkuivaajaa melkein koskaan. Ja reissussa, jossa joskus pitääkin saada tukka heti kuivaksi, tyydyn hotellihuoneessa oleviin. Mutta hyvän tuntuinen tämä lienee - jos sitä tarvitsee :-)
  Suoristusrauta sen sijaan on minulle must.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle on hiustenkuivaaja on todella tärkeä laite. Käsimatkatavaroilla liikkuessa en ota mukaan kuivainta ja silloin usein tulee hotellissa omaa tukankuivaajaa ikävä, kun niillä vähätehoisilla laitteilla yrittää pärjätä :)
   Olen tosi tyytyväinen tähän uuteen Remingtoniin. Näin se on, meillä on erilaisia must -juttuja hiuksista johtuen.
   Kiitos Pirkko kommentistasi ja mukavaa joulun odotusta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig