MOMENTS OF MY LIFE

KELTAINEN SADETAKKI



Yhteistyö Cellbesin kanssa 



Tutustuin kesällä verkkokauppa Cellbesiin ja hankin sieltä parikin mekkoa. Ihastuin verkkokaupan valikoimiin. Mekot, jotka tilasin, ovat hyvälaatuisia ja koot ovat kuin minulle tehtyjä. Niinpä olinkin todella mielissäni, kun pääsin tekemään Cellbesin kanssa yhteistyötä.


Puoliksi saaristolaisena ei varmaan ketään yllätä, että ensimmäinen tilaukseni blogiyhteistyössä on keltainen sadetakki. Olen pitkään haaveillut keltaisesta sadetakista, sillä sadetakki täällä saaristossa on tärkeä vaate. Keltainen sadetakki näkyy merellä hyvin ja kestää sadetta ja pärskeitä. 


Ja takki on kyllä niin nätti, että aion sitä kaupungissakin käyttää sateisilla ja harmailla keleillä. Olin aiemmin hankkinut keltaiset kumisaappaat, joten sadeasuni on mitä mainioin Suomen pimeään syksyyn niin kaupungissa kuin saaristossakin. 

Takin koko on minulla 42-44. Minulla on tässä kuvassa kaksi jumpperia takin alla, joten koko on varsin sopiva. Takissa on kaksisuuntainen vetoketju sekä painonapit, jotka takaavat sen, että veneessäkin takki pysyy hyvin kiinni. Ja hihansuut saa kiristettyä tarranauhalla.


Olin yllättynyt, että takin kiinteä huppu on näin hyvä ja pysyy hyvin päässä. Alle voi laittaa vielä pipon merellä, niin jopa pääkin pysyy lämpimänä. Sadetakkia löytyy myös mustana. 


Tässä takki vielä takaa. Pituus on just sopiva. Kelpaa minun kallioilla kiipeillä.


Ja matka mantereelle voi alkaa. Tuleeko sade, se on siinä ja siinä. Saa tulla vaan, minä olen hyvin varustautunut.

Vinkkaan tässä samalla, että Cellbesiltä löytyy myös kivannäköisiä miesten vaatteita sekä kotiin erilaisia sisustusjuttuja.


Tässä osoite verkkokauppaan:  Cellbes 
sadetakki:  link


Värikästä syksyä! 

- Tuula



Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta


48 kommenttia

  1. Ihanan pirtsakka tuo keltainen sadetakki on. Minusta on kiva, kun sadesäällä saa päällä vähän värikkäämpää vaatetta, koska muuten on niin synkkää ja harmaata!
    Kivaa keskiviikkoa sinulle Tuija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltaisessa sadetakissa on kiva kulkea sateessa. Niin samaa mieltä, että sadesää vaatii väriä.
      Kiitos paljon Outi-ihana <3
      Kivaa keskiviikkoiltaa myös sinulle!

      Poista
  2. Onpa iloisen pirteä ja kiva mallikin. Ja saappaatkin matchaavat täydellisti! en

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen takki ja saappaat! Uusi värikombo minulle. Syksy alkoi värikkäästi.
      Kiitos paljon Tuuli ja ihanaa Pariisia <3

      Poista
  3. Aivan ihana ja täydellinen kumppareiden kanssa. Ihanaa, että pääsit Cellbesin kanssa yhteistyöhön. Muistan kun tilailit Cellbesiltä.

    Kuvat on muuten aivan ihanat myöskin.

    Kivaa iltaa Tuula😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä tuli niin kiva sadeasu. Takki on ihana. Viihdyn.
      Sinä se minut sait innostumaan Cellbesin vaatteista. Ne ovat kivannäköisiä ja niissä on hyvä hinta- ja laatusuhde. Tilailin sieltä vaatteita ja olin tyytyväinen. Ja ilokseni saan nyt tehdä yhteistyötä Cellbesin kanssa.
      Varmaan muuten värikkäimmät kuvani ikinä :)
      Kiitos Tiia ja hyvää iltaa ja viikkoa myös sinne!

      Poista
  4. Ikisuosikkini on juuri keltainen sadetakki! Tällä hetkellä en itse omista sellaista (vanha kun on oli kutistunut ja kokoa 34), mutta lapsoseni täällä Amsterdamissa vieraillessaan osti sellaisen ja sitä minä vähän kateellisena sovittelin. Keltaiset Hai-saappaat minulla sen sijaan on ollut yli viisi vuotta ja alkuaikoina täällä minuun luotiin vähän kummastuneita katseita, kun niillä lompsottelin menemään. Amsterdamissa ei paljon saappaita näkynyt, mutta nykyisin vähän enemmän niitäkin tulee kaupungilla vastaan.

    Olet kaunis ja niin valoisan näköinen uudessa sadetakissasi. Sopii tosi hyvin tyyliisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen aina ihaillut keltaisia sadetakkeja. Ja tähän ikään ehdin, kun ensimmäisen keltaisen sadetakin hankin. Minullakin kumma kyllä nuo 36 numeroiset vaatteet ovat kovasti kutistuneet :) Nuo keltaiset saappaat hankin jo tuossa aikaisemmin, ennekuin tiesin tästä Cellbes -mahdollisuudesta. Se oli jonkinlainen etiäinen :)
      Minä aion ilolla lompsotella menemään Turussa keltaisissa saappaissa ja keltaisessa takissa. Takki on niin nätti. Ja ainakin hyvin näyn. Pitääkin tarkkailla turkulaisten katseita tulevilla sadekeleillä.
      Kiitos ihana Leena! Sinun kommenttisi ovat aina niin piristäviä <3

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Keltainen sopii niin hyvin sadetakkiin. Ja noista saappaista tykkään myös. Kiva kuulla, että näyttää tyylikkäältä. Kiitos Ansu <3 Ja valoisaa syysviikkoa sinulle!

      Poista
  6. Aivan ihana sadetakki, joka takuulla näkyy:) Mukavaa loppuviikkoa Tuula:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael <3 Ihanasti sanottu: "Joka todella näkyy." Tykkään kovasti tuosta sadetakista ja aion näkyä sadekeleillä Turun kaupungissa :D
      Kiitos sinulle ja valoisaa viikkoa Tel Aviviin!

      Poista
  7. Mä haluaisin tuon kans! Ja nuo keltaiset saappaat. Meillä on Adelinalla lemppariväri tuo keltainen. Joten hänelle tulee laitettua paljon värikkäämpää vaatetta kuin itselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Aikku <3 Tämä on ihastuttava sadetakki! Ja keltaiset saappaat. Minä aion näkyä :)
      Oi, pikku Adelinan lempiväri on keltainen. Se on energinen ja kaunis väri. Me aikuiset taidamme pukeutua liian värittömästi.
      Nyt tein asialle jotakin.
      Kiitos paljon Aikku ja valoisaa viikkoa sinulle!

      Poista
  8. Voi miten ihana takki, ja keltainen on kyllä sadetakissa se oikea väri. Voisin hyvin kotiuttaa, sopisi koiran kanssa metsälenkille, mökille ja ihan mihin vaan ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa olet oikeassa - keltaisen pitää sadetakin olla. Tämä takki sopii tosiaan minne vain, näin minäkin tuumin. Viihdyn tässä keltaisessa ihanuudessa. Saaristosta tämä takki on kulkeutunut kaupunkiin :) Kiva sana tuo kotiuttaminen, suosittelen.
      Kiitos Sari kivasta kommentistasi <3

      Poista
  9. Kaunis takki ja ihan täydellinen tuo keltainen väri :) Tuo on niin nätti, että sillä kehtaa kulkea ihan missä vaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takin malli on myös hyvä, joten tämä tosiaan käy missä vain. Minä olen sitten se keltatakkinen tyttö, jos kaupungilla näet.
      Iso kiitos Tuula ja mukavaa tulevaa viikonloppua!

      Poista
  10. Ihana <3 Keltainen olisi juuri se oikea väri sadetakkiin - mäkin haluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin :) Ja keltainen väri on mainio harmaassa ja pimeässä. Sinäkin haluut. Mikä ettei :)
      Yellow raincoat rules <3
      Kiitos Celia ja kivaa tulevaa viikonloppua!

      Poista
  11. Ihailin jo instassa tuota laiturikuvaa, niin pirtsakka se on <3

    Minulla on myös keltainen sadetakki (jo toinen), josta tykkään kovasti. Se näkyy paremmin myös pimeässä, joten on siksikin hyvä valinta.
    Kalastajathan täällä Norjassa ovat aina suosineet keltaista tuon näkyvyyden vuoksi ja onhan se lisäksi mukavan piristävä väri harmaassa maisemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihananainen Marianna!
      Täällä Turun saaristossakin näkyy keltapukuisia kalastajajia. Minusta kalastajat keltaisissaan ovat niin kuvauksellisia, toki se tärkein pointti on turvallisuus. Keltainen väri sopii merimaisemaan. Jos toki muuallekin. Minä kävin tänäänkin aamulenkillä usvaisessa säässä sadetakin kanssa.
      Ihanaa viikonloppua Norjaan Marianna <3

      Poista
  12. Onpa ihanan pirteä sadetakki. Käväisenpä katsomassa Cellbesin tarjontaa.
    Hyvää loppuviikkoa Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on pirteä fiilis, kun kuljen takin kanssa. Mielialaan värillä on väliä :)
      Hei Piipe, jos käyt täällä kurkkaamassa vastaustani, niin kerronkin, että minulla yhteistyö Cellbesin kanssa jatkuu... joten tästä tädistä tuli "aikuismannekiini" ja nyt tarkoitan tuota sanaa sen oikeassa merkityksessä :)
      Kiitos Piipe ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  13. Keltainen sopii sadetakin väriksi. Itsekin ostin kesällä keltaisen sadetakin. Oli luultavasti kesän ainut todella sateinen päivä, joten hermostuin ja kauppareissulla tuli keltainen ihanuus ostettua.

    Ihanaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinullakin keltainen sadetakki. Se taitaa olle se sadetakin oikea väri! Ja kesän ainoana sateisena päivänä ostit. Mutta lupaan, että keltaisia sadetakkejamme vielä tarvitaan :)
      Kiitos paljon Mannilainen ja mukavaa tulevaa viikonloppua!

      Poista
  14. Keltainen sopii sinulle tosi hyvin. Itse myös olen pitkään himoinnut keltaista sadetakkia, myös raidallista ja kuviollista. Mutta sininen löytyy kaapista :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Melissa! En ole oikein missään vaateparressa keltaista käyttänyt. Mutta keltaisesta sadetakista aina haaveilin. Se tuntuu herättävän sympatiaa. Meillä kun täällä Suomessa on varsin epävakaat kelit, niin sadetakkia tarvitaan ja sinä haaveilet monista :)
      Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

      Poista
  15. Itsekin pitkään haaveilin juurikin keltaisesta sadetakista ja sainkin sellaisen kesällä itselleni Vero Modasta kotiutettua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen sadetakki rules! Se taitaa olla se paras väri sadetakkiin. Ja sinäkin selllaisen hankit.
      Kiitos Mira ja mukavaa viikonloppua keltatakkiselle! <3

      Poista
  16. Mun ostoslistalla keikkuu myös sadetakki, ja nimenomaan myös keltaisena! :) Se toisi niin ihana piristystä sateisiin päiviin. Aivan ihanan hyvän tuulinen postaus tämä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli myös pitkään haaveissa keltainen sadetakki. Ja olin todella mielissäni, kun minulle tarjoutui tällainen tilaisuus hankkia takki.
      Kiitos kauniista sanoistasi, Henna <3
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  17. Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sussi! Yllätyin, miten hyvin viihdyn keltaisessa :)

      Poista
  18. Hyvän mallinen tuo takki, ja kiva kun on noin pitkä!
    Keltainen tuo auringonpaisteen luoksemme myös keskelle synkintä ja pimeintä aikaa. Sopivampaa väriä sadetakille ja saappaille siis tuskin onkaan :D
    Värikästä ja virkeää syyskuuta sinulle ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli ja pituus ovat kohdillaan tässä takissa.
      Osaat aina sanoa niin nätisti. Pimeässä ja sateessa tarvitaan aurinkoa... siksi tuo keltainen taitaa olla niin suosittu väri sadetakissa.
      Kiitos paljon Ansku <3 Värikästä ja virkeää syyskuuta myös sinne!

      Poista
  19. Ihanan näköinen takki! Sopii sinulle hyvin. Kauniita kuvia. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kovasti tästä sadetakista. Sadetakki sopii hyvin näihin maisemiin ja minä siinä kylkiäisenä :)
      Kiitos paljon Päivi ja mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  20. Mahtavat kuvat! <3
    Keltainen sadetakki noiden kumppareiden kanssa on todella makee yhdistelmä, wau!
    Ihanan pirteetä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nina!
      Tykkään tästä keltaisten kombosta. Tätä on kiva käyttää harmaana päivänä.
      Ihan itsellekin tulee pirteä olo.
      Mukavaa sunnuntaita teille <3

      Poista
  21. Ihana sadeasu <3 Keltainen sopii sulle mahtavasti!
    Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen taitaa olla sadeasujen suosikki. Ja tämä takki ja saappaat ovat kyllä kiva kombo. Kiitos kivoista sanoistasi Teija <3
      Mukavaa syksyn jatkoa myös sinne!

      Poista
  22. Minulla oli nuorena keltainen sadetakki joka olikin silloin ihan viimeistä muotia. Nyt ei sadetakkia ole ollut vuosiin, mutta etenkin mökillä sitä aina välillä kaipaisi. Tuon takin malli on aivan ihana! Ja keltaisten saappaiden kanssa se sopii just eikä melkein.
    Itsekin olen innostunut tilaamaan Cellbesiltä vaatteita. Yöpaitoja ja alusvaatteita tilasin nyt viimeksi ja niihin olen tosi tyytyväinen. Keväällä tilasin pari tunikaa, mutta erehdyin tilaamaan liian suuria, enkä kuitenkaan jostain syystä niitä palauttanut ja nyt ne ovat käyttämättöminä vaatekaappiini ylähyllyllä ilman että olisin niitä kertaakaan käyttänyt!
    Mukavaa syksyä sinulle, sateella tai ilman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän nuoruudessamme keltainen sadetakki oli kyllä viimeistä huutoa. Harmikseni en silloin koskaan silloin keltaista sadetakkia saanut. Mutta nyt minulla vihdoinkin on tuo keltainen ihanuus keltaisten saappaitten kanssa :)
      Cellbesin vaatteet ovat kivoja ja alusvaatteet sopivia.
      Joskus on minullakin jäänyt hutiostoksia palauttamatta. Tuo vaihtaminen tai palauttaminen on kyllä tehty käteväksi, siinä ei oikeastaan muuhun mene aikaa kuin postilla käymiseen, mutta niin vain on minullakin käynyt. Cellbesillä on mielestäni tosi hyvä tuo kokotaulukko. Mittanauha vain käteen ja mittailemaan niitä strategisia mittoja :) Tilasin sieltä viimeksi jakun juhlakäyttöön ja se on just sopivan kokoinen. Voisin sen esitelläkin jossakin vaiheessa blogissani, nyt kun olen saanut pään auki asupostauksissa.
      Kiitos paljon Kristiina taas niin kivasta kommentistasi. Mukavaa ja kaunista syksyä sinne Ahvenanmaalle <3


      Poista
  23. Oikein pirtsakka asu syyssateisiin! Itselläkin on keltaiset kumpparit. Rakastan keltaista!☔️🍋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aina tykännyt myös keltaisesta, mutta en paljoa käyttänyt. Nyt olen tainnut rakastua väriin, ainakin tässä sadetakissa ja keltaisiin kumppareihin. Sinäkin niillä kuljet :)
      Kiitos Mia ja aurinkoista viikkoa <3

      Poista
  24. Ihanan pirteä sadetakki ja tulee niin mieleen Ultra Bra:) Keltaisen mieltää jo värinä niin sadetakkiin, että voiko ollakaan muuta vaihtoehtoa?:D
    Cellebesta olen minäkin nyt selaillut ja kiinnostuneen katsellut sen tarjontaa ja kyllä sieltä taidan minäkin jotakin napata itselleni:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten kiva mielleyhtymä, Ultra Bra :) Jos joutuisin sanaleikkiin, jossa pitäisi vastata yhdellä sanalla, niin keltaisen kohdalla sanoisin sadetakki.
      Cellbes on mainio verkkokauppa. Meille on tulossa hautajaiset ja Cellbesiltä tilasin tilaisuuteen mustan mekon. Koot ovat kohdillaan. Ei tarvitse lähteä kauppoja kiertämään.
      Kiitos paljon Minna kivasta kommentistasi ja aurinkoista viikkoa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig