MOMENTS OF MY LIFE

Syksyn aakkoset


Olen nähnyt vastaavia postauksia blogeissa ja niitä on ollut hauska lukea. Niistä inspiroituneena keräsin nyt omat syksyn aakkoset tähän postaukseen. Joskus on kiva pysähtyä miettimään elämän menoa. 


A Aurinko. Marraskuussa on ollut myös aurinkoisia päiviä. Loppusyksyn harmauteen kaipaa aurinkoa. 

B Blogi on rakas harrastukseni, vaikka tämä erikoinen aika onkin vähentänyt kirjoittamista. Kirjoittaminen on kuitenkin supermukavaa, joten bloggailu jatkuu. 

C-vitamiini kuuluu päivittäiseen vitamiiniannokseeni syksyllä. 

D-vitamiini on minulle se tärkein vitamiini. Sitä tarvitaan normaaliin immuunipuolustukseen. Nyt D-vitamiini on paikallaan.

E Elämäntaparemontti. Siihen pitäisi ryhtyä. Koronakiloja on tullut. 

F Minulle tuli ensimmäisenä mieleen Fazer edellisestä vastauksesta huolimatta. Fazerin Sininen on suklaiden aatelia. 


G Google. Olen ahkera asioitten tarkistaja. 

H Helsinki. Jos minun pitäisi muuttaa Turusta johonkin muuhun kaupunkiin Suomessa, niin se olisi ehdottomasti Helsinki. Helsingin kulttuuritarjonta vetää puoleensa. Valitettavasti Helsingin käymiset ovat jääneet korona-aikana tosi vähiin. 

I Instagramista tykkään. Se on suosikkikanavani somessa. 

J Jäätelö on meidän perheen ykkösherkku, syksylläkin. En edes osaa nimetä yhtä suosikkia. 

K Korona. Seuraan edelleen tosi tarkasti koronatilannetta. En tiedä, onko se hyvä tai huono asia, mutta niin teen. Ja toivon, että kohti parempaa huomista mennään. Rokotukselle asetan toiveet. 

L Liikunta on ollut minulle näinä aikoina kävelyä. Jumppasalille en ole uskaltautunut.M Marimekko pienesti. Hankin taasen syksyn sesonkimukin, joten jonkinlainen Marimekko -mukien kerääjä olen.

N Nauru. Edesmennyt Tarja -ystäväni oli ihanan nauravainen. Kaipaan niin hänen iloista nauruaan ja loistavaa tilannekomiikan tajuaan.  

O Onni on kiitollisuutta. Edesmenneellä äidilläni oli tapana sanoa, että lyhin tie onneen on kiitollisuus. 

P Purjevene. Meillä on vanha purjevene Tuulia nimeltään. Vuosi vuodelta vähemmän purjehditaan, mutta ei siitä vielä raaski luopuakaan. Vene pääsi talvisäilöön jo lokakuun alussa. 

Q Queen - yhtyeitten aatelia. Queenin musiikki ei vanhene. Ja olen mielissäni, että uskomattoman Freddie Mercuryn tilalle löytyi lahjakas Adam Lambert. 

R Rakkaus. Ja suurin niistä on rakkaus. 

S Saarimökki. Tänä kesänä saarimökki on ollut kakkosasuntona. Kaupungissa olemme olleet tosi vähän. 


T Tanssii tähtien kanssa. Minulle tämä tanssiohjelma on ollut jo vuosien ajan syksyn huipennus sunnuntai-iltaisin. Tanssi on rajaton riemu! 

U Ulkoilu. Ulkona liikkuminen on monella tapaa hyväksi terveydelle. Tsemppaan siihen itseäni näin syksyllä. 

V/W Volkswagen on meikäläisen menopeli.   

X Xanadu. Olen musiikki- ja tanssielokuvien suuri ystävä. Olivia Newton-John esitti tämän elokuvan hittikappaleen. 

Y Ystävyys. Yksi rakkaimmista ystävistäni menehtyi pari vuotta sitten ja hän jätti elämääni ison aukon. Ystävät ovat tärkeitä. 

Z zzz Nukkuminen. Hyvä uni antaa puhtia päivään.

Å Åbo. Kun tuo T tuli käytettyä jo tanssiin, ja kotikaupunkini on aina kiva mainita, siis Turku eli Åbo.  

Ä Äiti. Jo edesmennyt äitini. 

Ö Ö-mappi. Siellä on tekemättömiä töitä. Eilen saimme vihdoinkin saarimökkimme talviteloille. Ja nyt mappi Ö:ssä on kaupunkikodin tekemättömiä hommia. 

Hyvää tulevaa viikkoa! 

- Tuula 


Tuula's life blogia voi seurata 


22 kommenttia

 1. Olipa kivat aakkoset! Nämä saavat aina ajatuksen viriämään, mitä vastaisi itse. Tietoisesti pyrin kuitenkin keskittymään sinun vastaustesi lukemiseen ajatuksella ja toisella kierroksella sitten omaan elämääni luodaten.
  Jätän tämän hautumaan... Aurinkoista marraskuuta Turkuun! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Aakkosista kaikki alkaa :) Tätä oli kiva tehdä. Yllätyin, että löysin noille vaikeillekin aakkosille omaan elämäni juttuja. Nappaa aakkoset mukaasi ja tee oman elämäsi aakkoset, kunhan ehdit. Tulen niitä mielelläni lukemaan.
   Aurinkoista marraskuuta Villa Iirikseen <3

   Poista
 2. Elämänmakuiset aakkoset täällä <3 Monessa asiassa olisin vastannut samoin.
  Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein ensimmäistä kertaa näitä aakkosia. Mukavaa, jos kuulostivat elämänmakuisilta, omaa kulmaa niihin pohdiskelin. Nappaa sinäkin aakkoset mukaasi, näitä oli kiva miettiä.
   Kiitos Outi ja mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 3. Kivat aakkoset - ja kyllä muutamaan kohtaan voisin itsekin vastata samoin. Korona-aika on rajoittanut elämänmenoa todella rankasti ja onneksi kesän saimme viettää hieman vapaammin.
  Hyvää syksyn jatkoa, Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aakkosten kautta on mukava miettiä elämää. Onpa kiva kuulla, että jotkut aakkosistani natsasivat kohdilleen sinullakin.
   Ja niinkuin sanot, korona-aika on rajoittanut elämänmenoa todella rankasti, mutta onneksi oli hieno kesä. Ei tässä auta muu kuin katsoa toiveikkaana eteenpäin, tämäkin outo aika on joskus ohi.
   Kiitos Arja ja hyvää syksyn jatkoa myös sinulle <3

   Poista
 4. Tää oli kyllä aika hauska :) Hienot oli sun aakkoset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aakkosista asiaa. Ja aakkosia on 28, joten siitä tuli ihan oiva blogijuttu. Kiitos paljon Melissa ja mukavaa uutta viikkoa <3

   Poista
 5. Kivat aakkoset sinulla Tuula!
  Katseeni osui silmälaseihesi ja niiden ihanaan ripaukseen punaista. Kivat pokat ja pukevat sinua erinomaisesti.

  Kivaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rva Kepponen <3 Yllätin itsenikin, kun niin nopsaan löysin aakkoseni. Ja nämä silmälasit. Kun olen hankkinut uudet silmälasit, ne ovat aina olleet kuin päivitetyt vanhemmat rillit. Nämä olivat ihan jotain muuta. Ja vähän alussa aristelin näitä käyttää, mutta kun nämä ovat olleet päässäni, niin olen saanut yllättäviä kehuja. Nyt jo viihdyn näissä.
   Kiitos kehuista! Ja kivaa syksyä myös sinne!

   Poista
 6. Just sun näköiset ja ihanat vastaukset. Toi sun pusero on muuten ihan täykky <3 Valoa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! En muista, oletko sinä jo tarttunut aakkosiin, mutta tartu ihmeessä. Ja tämä pusero sopii syksyyn. Minulle vähän oudompi väri, mutta viihdyn tässä.
   Iloa ja valoa myös sinulle, Taru <3

   Poista
 7. Kivat aakkoset. B=blogi ja I=instagram minullakin. J-kirjain on hyvin tuttu jamonta muutakin näemmä jaamme. Oma G-kirjaimeni on myös google, googlaan todella ahkeraan erilaisia asioita tarkistaakseni. Viimiesimpänä näköjään yhden asiakkaan tietoja, kamera-asetuksia, kahden ravintolan menut, Eight hour cream... tarkistettavaa riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin olet tehnyt aakkoset. Ne täytyy tulla kurkkaamaan. Jotenkin ymmärrän hyvin, että meillä oli sama B ja I ja G. Minä myös käytän googlea päivittäin tosi paljon. Viimeksi kurkkasin yhden kaupan aukioloaikoja.
   Kiitos Tuuli ja mukavaa syksyä!

   Poista
 8. Olipa hauska idea. Voisin itsekin kokeilla löydänkö syksyyn aakkosia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mira! Tämä on kiva haaste tehdä. Uskon, että sinulla löytyy syksyn aakkosia. Bloggari kun olet.
   Mukavia marraskuun viimeisiä päiviä!

   Poista
 9. Åbo on paras. T: turkulainen
  Näitä oli hauska lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään mietin Å-kirjainta ja Åbo oli mielessä, mutta mietin, että mitä siihen kirjoittaisin. Ja siinähän se Åbo on Turku <3
   Kiitos Diiskuneiti! Mukavia marraskuun viimeisiä päiviä!

   Poista
 10. Olipa kiva lukea nämä syksyiset aakkoset. Tällaisten haasteiden avulla tutustuu taas paremmin bloggaajaan. I-kirjaimessa olisi minullakin ollut Instagram.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on vaikeaa kirjoittaa itsestäni tekstiä, mutta näiden haasteitten avulla sitä pystyy kertomaan omasta persoonastakin.
   I on kyllä niinkuin Instagram. Tärkeä meille monelle bloggaajalle.
   Kiitos Minna ja mukavia marraskuun päiviä!

   Poista
 11. Tämäpä hauska idea! Luonnostelin tästä intoutuneena omat intuitiiviset aakkoset, jotka julkaisen kohtapuoliin. Muutamia samoja vastauksia tuli kuin sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kun huomasit tämän aakkoset -haasteen. Ja sinulla on jo ne luonnoksissa. Mielelläni tulen katsomaan, mitä sinun intuitiiviset aakkosesi pitävät sisällään.
   Kiitos ja mukavia marraskuun viimeisiä päiviä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig