MOMENTS OF MY LIFE

PUHU HYVÄÄ SELÄN TAKANAHei! Onpa kiva palata pieneltä blogitauolta, kun huomaa blogiystävän puhuneen minusta hyvää blogipostauksessaan - ja vielä selän takana. Kiitos Outi / Outi's life. Sait hymyn huulilleni. Ja ajattelinkin jatkaa tätä selän takana puhumista - ja tottakai hyvää puhuen.

Katselin muuten jokin aikaa sitten televisiosta puhuttelevan elokuvan Kuninkaan puhe ja nappaan tämän komean otsikon alaotsikoksi näille puheille. Blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä.  Ja näistä olisi saanut kirjoitettua vaikka miten pitkiä puheita. Mutta kun puheita on paljon,  on puheet pidettävä lyhyinä.
Tuulan puheet

Lifestylebloggaajia:

Outi's life  -blogin Outi on taitava tuunaaja ja iderikas nainen. Kierrätys- ja kirpputorilöydöt saavat Outin taitavissa käsissä uuden elämän. Ja Outi on ihastuttava ja sydämellinen ihminen

Talossa no. 23  asustaa Satu, joka on myös innokas käsillä tekijä. Blogissa neulotaan, ommellaan, remontoidaan, tuunataan ja sisustetaan. Ja leivotaan. Satu on monitoiminainen.

Lady of the Mess  -blogia kirjoittaa Arja. Ladyn kirjoitukset ovat usein ajatuksia herättäviä. Hän osaa kietoa vakavatkin asiat kiintoisaan pakettiin, joita on kiva lukea. Vaan osaa Lady riehaantuakin:) Hänellä välillä rokkijalka vipattaa ja punahuulet hymyilevät herkästi. Huumoria löytyy.

Minäkö keski-ikäinen on Tiian kirjoittama blogi. Ihastuttava, huumorintajuinen ja elämänmyönteinen blogi. Tiian blogista löytyy kaikkea. Se on kuin hyvä aikakauslehti. Ja hattua nostan, Tiia ottaa myös kantaa erilaisiin asioihin.

Marjon matkassa riennetään Marjon kanssa niin teatteriin, matkoille, messuille ja vaikka minne. Lifestyleblogi ja kulttuuriblogi yhdessä, näin blogin nimittäisin. Marjo perehtyy aiheeseen kuin aiheeseen tarkasti. Marjo hankkii paljon pohjatietoa blogikirjoituksiin, jo siksikin blogia on todella mielenkiintoista lukea.


Souliina on elämänmakuinen blogi. Souliina elää ruuhkavuosien keskellä. Hän on kolmen lapsen äiti. Blogissa on perhe-elämää, sisustamista, kosmetiikkaa, vaatekaappien sisältöä. Ja yrittää tuo sinnikäs äiti vielä huomioida omaa hyvinvointiaan.Marja 50+ eloa ja oloa on yksi uusimpia tuttavuuksiani blogirintamalla. Marjalla on sana hallussaan, joten hänen ajatuksia herättävää blogiaan on kiinnostavaa lukea. Blogissa käsitellään mm. psykologisia aiheita, hyvinvointia, iän ja painon hyväksymistä. Mutta myös vaatteita ja kosmetiikkaa.Ansu / Tuuliannikantuvassa  on lämmin ja kotoisa blogi. Ansu siellä tuumailee ja tuunailee, välillä kotona ja välillä kesämökillä. Ja puutarhakin kukoistaa. Ja Ansu on taitava virkkaaja.


Päden paja :ssa  askarrellaan ja sisustetaan kotia. Päde taitaa käsillä tekemisen taidon. Tässä pajassa vanhatkin tavarat saavat uuden elämän. Pajassa on kiva tunnelma.Suomalaisia ulkomailla:

Kanavalla  - blogia kirjoittaa Leena Amsterdamista. Kanavalla -blogista löytyy mielenkiintoista luettavaa Amsterdamista kuin myös hollantilaisista. Lisäksi Leena matkustelee miehensä mukana, joten ykskaks ollaankin vaikkapa Saksassa. Ja lisäksi Leenan kaikkinaiset pohdiskelut ovat myös mainiota luettavaa.

Appelsiinipuun alla istuu ja kirjoittaa Jael Israelista. En ole koskaan käynyt Israelissa, mutta Jaelin myötä minulle on käynyt ainakin Tel Aviv varsin tutuksi. Jael on myös innokas kokkaaja, joten on kiva lukea myös maan ruokakulttuurista.

Thaimaanrannan maalarit  -blogissa ihaillaan Thaimaan maisemia ja maan kulttuuria. Sekä kommelluksia, joita vieraassa maassa sattuu. Heidi on asunut jo kolme vuotta Thaimaassa. Ja koko ajan löytyy uutta ja ihmeteltävää.

Mökki ja koti Ahvenanmaalla  on kiva blogi, jonka kirjoittaja Kristiina vie meidät Ahvenanmaan ja Maarianhaminan tunnelmiin. Ahvenanmaa on minulle tuttu saari, mutta Kristiina on hyvillä kirjoituksillaan tuonut tästä upeasta isosta saaresta paljon uutta tietoa. Saari on oma jännittävä "valtakuntansa" Suomessa. Sijoitin sinut Kristiina suomalaisia ulkomailla kategoriaan :)

Muotibloggaajia:

Sutkautuksia  / Taru on huumorintajuinen bloggaaja. Asioita käsitellään positiivisuuden kautta. Ja Tarun päivän asut ovat kivaa katsottavaa. Taru osaa yhdistää niin raitaa kuin kukkakuosejakin. Lisäksi Taru on leffafani. Ja mietelauseetkin välillä piristävät päivää.

Tuulanneli on tyylikäs ja muotitietoinen bloggaaja. Hänellä on hyvä värisilmä. Ja lisäksi Tuulannelin kakut ja smoothiet ovat kauniita ja herkullisia. Tuulanneli kirjoittaa blogissaan positiivisesti ja inspiroivasti.
Puutarhabloggaajia:

Kukkaiselämää  / Satu. Tämä puutarhablogi on satumainen. Ihmettelen aina, että voiko Suomessa saada kasvatetuksi jotain noin kaunista. Kyllä saa, sen todistaa Satu. Blogista oppii aina uutta kukkien ja kasvien maailmasta.

Versoja Vaahteramäeltä  -blogia kirjoittaa Riina. Riina asustaa kaunista taloa mäen päällä, talon puutarha ja kasvihuone tuovat iloa lukijalle. Nyt blogissa on ajankohtainen kirjavinkki hedelmäpuitten ja marjapensaitten leikkaamisesta.

Ruokabloggaajia:

Beach house kitchen  'iä emännöi ihastuttava Heli-Hannele. Olen muutaman kerran ollut Helin kanssa yhdessä ruokailemassa ja kyllä ruokailu hänen kanssaan nousee ihan uusiin sfääreihin. Heli maistaa erilaiset mausteet, maut ja yhdistelmät ja antaa arvoa kattaukselle. Loistava kokki, jonka blogi tarjoaa niin erikoisempia kuin tavallisempiakin reseptejä ja ruuat tarjoillaan aina kauniisti. Herkulliset kuvat jo tuovat veden kielelle. Olen useita Helin reseptejä kokeillutkin. Heli on myös 40+ -blogien vetäjä.

Saaran lautasella tarjoilee herkkuruokia sydämellinen Sari. Sari tekee käden käänteessä mitä herkullisempia ruokia. Ihania iltapaloja ja vierasherkkuja. Tarjolle tuotaessa ruuat ovat kuin taideteoksia. Sen kertovat kuvat. Sarin reseptiti kuuluvat myös omiin suosikkeihin.

Lumo lifestyle / Tuuli on ruokabloggaaja ja lifestyleboggaaja. Tuuli on myös taitava kuvaaja. Blogista löytyy vinkkejä niin herkkuruokiin kuin myös matkavinkkejä. Ulkomailta Tuuli myös hakee vaikutteita resepteihinsä.

Kosmetiikkabloggaajia:

Keyword: Love  / Jonna osaa tarjota meikit ja kauneudenhoitotuotteet kauniissa blogissaan. Kuvat ovat upeita ja blogista huomaa, että Jonna tuntee niin meikit, tuoksut kuin kauneudenhoitotuotteetkin. Minua ilahduttaa myös se, että välillä Jonna käsittelee rohkeasti erilaisia elämään kuuluvia vaikeitakin asioita blogissaan.

In this Light  - blogin Salka on viehättävä kauneusbloggaaja. Salka osaa kertoa niin edullisemmista kuin kalliimmistakin brändeistä. Tärkeitä asioita. Ja hän on sitä mieltä, että huulipuna pelastaa päivän kuin päivän.
Luontoblogeja:

Merikapteenin vaimo  / Blogia kirjoittaa Nina ja Wellu. Ihastuttava pariskunta, jotka rakastavat merta ja saaristoa ja tekevät paljon käsillään. He ovat ulkoilmaihmisiä ja onkin kiva lukea saariston elämää ja merenkulkua heidän bloginsa kautta. Blogi säteilee lämpöä ja rakkautta.

Tuulta ja tyrskyjä  / Ansku on yksi niistä blogeista, joita olen seurannut blogiurani alusta asti. Ansku ja miehensä viettävät kesät merellä ja ovat suuria luonnonihailijoita. Blogissa on kauniita kuvia saaristosta. Ja Anskun tekstistä pidän. Tekstissä on viisaita ajatuksia ja sanoja.

Sisustusbloggaajia:

Good to be home  / Celia kirjoittaa ihastuttavaa sisustusblogia. Kotoa löytyy kirppislöytöjä, kiiltävää ja yllättävää perinteisen seurana. Se punainen lanka  on esteettisyys, kestävyys ja toimivuus. Toki Celia muutakin harrastaa kuin kotoilua, olemme muutaman kerran treffanneet erilaisissa tilaisuuksissa ja Celian kanssa viihtyy.

Oblik.fi on ihastuttava sisustusblogi. Blogia kirjoittaa Jutta, joka on muotoilija ja sisustusstailaaja sekä intohimoinen sisustaja. Jutta kirjoittaa myös yksityisyrittäjyyteen liittyvistä asioista. Esim. "Millaisia kuluja yrittäjyyteen liittyy?" Mielenkiintoinen blogi!


Seuraan monia blogeja. Ja tästä jäi puuttumaan monta hyvää ja mielenkiintoista blogia. Taitaa olla jossakin vaiheessa uuden puhumisen paikka. 
Kiitos, että olette blogimaailmassa.


Laita sinäkin hyvä kiertämään. Puhu nyt hyvää selän takana!

- Tuula 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta. 73 kommenttia

 1. Tämä haaste on loistava! 💕
  Se on tullut vastaan jo useammassa blogissa, ja olisi ihana, että se kiertäisikin aivan joka blogin.
  Hyvää ei voi puhua liikaa.
  Lämmin kiitos ihana Tuula, että puhuit minunkin blogistani niin kaunista ja hyvää! Se tuntui todella lämmittävälle, tsemppaavalle ja mukavalle! 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä haaste pakotti tarttumaan. Hienosti ajateltu, että olisikin hienoa jos ja kun kiertäisi aivan joka blogin. Tämä viesti sopii niin hyvin nykyiseen maailman menoon.
   Ja kiitos sinulle Riina, on ilo seurata blogiasi <3
   Mukavaa pääsiäisen odotusta!

   Poista
 2. Tämä on hyvä aihe ja ehdottomasti hyvää sekä kasvokkain että ns. selän takana.

  Hyvät valinnat sinulla, joista Jael onkin hyvä ystäväni ja ollut meilläkin muutamana suvena ja Arja-Ladyn blogissa on aina jotain kaunista, herkkää, mutta myös syvällistä samalla kertaa.

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta oli niin mukava tarttua tähän haasteeseen. Hyvän puhuminen niin kasvokkain kuin ns. selän takana tuo sekä puhujalle että keskustelun kohteena olevalle pelkästään hyvää mieltä.
   Jael on vieraillut teillä Suomen käynneillään, kuulostaa todella mukavalta. Minä en ole koskaan nähnyt Jaelia, mutta niin tutulta hän tuntuu. Arja-Lady on ajatteleva persoona ja se tulee esille hänen blogissaan. Hyvin valitsit sanasi, Arjassa löytyy nuo kaikki ulottuvuudet. Ja Arjaan minulla on ollut ilo tutustua myös blogin ulkopuolella ja olen ystävystynyt hänen kanssaan.
   Kiitos Leena kivasta kommentistasi ja mukavaa pääsiäisen odotusta sinne <3

   Poista
 3. Kauniita sanoja ja mukavia blogeja, tämä haaste on kyllä oikein kiva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän haasteeseen oli ilo tarttua. Hyväntuulen haaste!
   Kiitos sinulle Maiccu ja mukavaa pääsiäisen odotusta <3

   Poista
 4. Voi miten kiva postaus ja olipa mukana muutama minulle outo blogikin, joihin tekee mieli tutustua sinun esittelyn vuoksi.
  Kiitos paljon kauniista sanoistasi Tuula <3, tuntui niin kivalta lukea mitä kirjoitit ja varsinkin tänään, kun olen todella matalapaineessa.
  Missä ihmeessä olet käynyt herkuttelemassa? Niin upeita ja kauniita leivoksia!
  Aurinkoista pääsiäisviikkoa ystäväiseni <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin iloinen, kun tämä postaukseni ilahdutti sinua. Kirjoittamani sinusta pitää niin paikkansa. Haleja ja voimia ystäväiseni, sinä olet siellä niin isojen ja vaikeitten asioitten äärellä.
   Minä kun olen ahkera teatterissakävijä, niin tuohon teatterilippuun kuuluu myös näytöksen nimikkoleivos. Minulle on pari kertaa käynyt niin, että nimikkoleivos on päässyt loppumaan ja silloin on ollut tarjolla näitä teatterin muita ihania leivoksia. Mutta teatteripostauksissani en näitä "sijaisleivoksia" ole käyttänyt. Joten nyt ne löysivät paikkansa - hyvän kirjoittamisessa.
   Ovat M-Bakeryn teatterille tekemiä leivoksia. Ja ovat suussa sulavia. Sopivat niin teatteritunnelmaan.
   Kiitos paljon Sari -ystäväni ja lämpimiä ajatuksia sinulle! Aurinkoista pääsiäisviikkoa <3

   Poista
 5. Tämä oli niin ihana bloggaus ja sinä vasta ihana oletkin.

  Kiitos ihanista sanoistasi Tuula! Olet kyllä blogisisko, jolla on syän täyttä kultaa.

  Lämmin rutistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Taru! Olet kyllä niin viehättävä ja valoisa nainen. On hienoa olla blogisiskosi. Ja sinulla, jos kellä, on myös kultainen sydän <3
   Haleja ystäväiseni!

   Poista
 6. Olen todella otettu päästyäni listallesi. Kiitos Tuula!
  Sinä olet oman blogi-maailmani ystävällisin, kohteliain, huomaavaisin ja elegantein leidi. Tosin saman olen tainnut sanoa ennenkin, mutta toistettakoon se tässä.
  Ja tämä postauksesi saa minut kyllä varmasti pistäytymään myös vanhojen tuttavuuksien lisäksi muutamassa uudessa blogissa.
  Iloista ja virkistävää pääsiäistä Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena <3 Tottakai sinä olet blogilistallani. Olen päässyt kulkemaan blogin kautta siellä kanavan rannalla kanssasi jo pitkän tovin. Ja olen nauttinut tarinoistasi ja seurastasi.
   Sanot niin kauniita asioita minusta, että ihan sydämeni läikähtää. Samoin tunnen täällä sinua kohtaan, olet upea nainen!
   Kiva kun löysit uusia blogeja tutkailtavaksi.
   Iloista ja virkistävää pääsiäistä myös Sinulle, joko Hollannissa tai Suomessa!

   Poista
 7. Voi miten kiva, että tartuit tähän hyvä kiertämään ideaan. Kiitos myös tuhannesti, että pääsin listalle mukaan. Olet kyllä aivan ihana ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää pitää kierrättää. Niin upea idea tässä haasteessa. Ja kiitos sinulle, että löysin itseni myös sinun blogistasi. Ja tottakai sinä kuulut listalleni. Kauttasi olen oppinut paljon. En pelkästään tuunaamista (sitä varsin huonosti), mutta katselemaan välillä uusin silmin tätä maailmanmenoa. Kiitos Outi! Sinä olet myös ihana <3

   Poista
 8. Hyvällä saa hyvää aikaan <3 Kaikinpuolin ajankohtainen aihe ja ihania blogeja listallasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu. Tuli mieleeni vanha sanonta: "Hyvä kello kauas kuuluu". Koin myös tämän varsin ajankohtaiseksi aiheeksi tässä somemaailmassa ja mieleni teki heti tarttua siihen. Moni blogi olisi ansainnut "puheeni", niin myös sinun blogisi, ihana Kati. Mutta ei mikään estä minua tekemästä jatkopuhetta.
   Kiitos Kati ja mukavaa pääsiäisen odotusta <3

   Poista
 9. Ihana, että sinäkin tartuit tähän haasteeseen ❤ Paljon upeita blogeja! Mukavaa viikon jatkoa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin olet tarttunut tähän postaukseen, täytyypä tulla lukemaan. Tämä on ihastuttava haaste, sopii paremmin kuin hyvin, että tämä kiertää täällä blogeissa.
   Kiitos Maatiaiskananen <3 ja mukavaa pääsiäisen odotusta!

   Poista
 10. Suurin osa on myös minulle tuttuja ja allekirjoitan täysin hyvät sanasi. Ja allekirjoitan myös Kanavalla-Leenan sanat sinusta. Elegantti, ystävällinen ja sydämellinen tosiaan olet. Ja kohtelias ja sivistynyt.

  Mukavaa pääsiäisen aikaa Tuula ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onpa kiva kun tykkäsit valinnoistani. Harmittelen vain sitä, että vielä olisi ollut monta "puheen" arvoista blogia. Ja sinun blogisi, Annukka, olisi ollut yksi niistä.
   Jatko-osa pitänee tehdä jossakin vaiheessa.
   Ja nuo sinun sanasi minusta... Lämmin kiitos sinulle! Tulen kyllä nukahtamaan hymy huulilla.
   Päiväni on kyllä nyt niin ihanasti sokeroitu. Ja nämä sanat kuulin sinulta, jota ihailen.
   Mukavaa pääsiäisen aikaa myös sinulle Annukka <3   Poista
 11. Ihana iloinen haaste, näistä saa paljon vinkkiä uusiin blogeihin, monet on jo minullekin tuttuja. Täytyy katsoa jos itsekin innostun, olen ollut vähän blogi/sometauolla tässä jonkin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä oli iloinen haaste. Ja ajankohtainen. Tähän oli kiva tarttua. Sinäkin jäit vahingossa tästä puheesta pois. Mutta jatkolle tuntuu olevan tilausta :)
   Sometauot ovat välillä paikallaan. Itse myös pidin sellaisen, tuntui, että muuten en saa tätä normaalia elämää pyörimään.
   Kiitos Matkatar ja mukavaa pääsiäisen odotusta!

   Poista
 12. Tämä "puhu hyvää" osuikin silmääni Outin feedistä. Ihana idea, ja hyvää kannattaa aina puhua, kun siihen on mahdollisuus.

  Annetaan hyvän kiertää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outin feedistä minäkin tämän nappasin. Ihastuin tähän ideaan. Hyvän puhuminen kannattaa aina. Ja nyt jos koskaan se on vielä kovin ajankohtaista.
   Kiitos Anne ja mukavaa pääsiäisen odotusta sinne!

   Poista
 13. Onpas kiva haaste ,ja kiitos kivoista sanoistasi Tuula. Jotain tämäntapaista olen tehnyt pari kertaa, mutta siitä on kyllä jo aikaa. Mukavaa pääsiäisviikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mielestäni niin hieno idea, että siihen oli "pakko" tarttua.
   Ja oli mukava myös "käväistä" Tel Avivissa :)
   Kiitos Jael ja mukavaa pääsiäisviikkoa myös sinne!

   Poista
 14. Todella kiva haaste ja kiitos kauniista sanoistasi :)

  Olen todella otettu, että olen listallasi. Ihana olet <3

  Kivaa pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä haaste oikein kutsui minua koneen ääreen :) Koin tämän niin kivana ideana.
   Tykkään kovasti modernista tyylistäsi blogimaailmassa, joten puhe oli ansaittu :)
   Ihana olet myös <3
   Kivaa pääsiäisviikkoa myös sinne!

   Poista
 15. Ihana haaste ja kivoja blogeja listalla. Taitaa löytyä lisää luettavaa omalle listallekkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mademoiselle Camomilla! Sinä oletkin uusi tuttavuus minulle. Kiva kun huomasit tämän hienon ja ajankohtaisen haasteen. Tulen vierailulle minäkin :)
   Kivaa pääsiäisviikkoa sinne!

   Poista
 16. Mukavia valintoja sinulla. Aina sitä toivoo, että ihmiset myös todellisessa elämässä toimisivat näin. Siis puhuisivat hyvää, eivät pahaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhetta oli kiva pitää. Ja enemmänkin olisi ollut valittavia blogeja. Mutta jatkuu...
   Minä myös toivon sitä, että hyvän puhuminen lisääntyisi ihan meidän normaali arjessa. Maailma tuo synkkiä uutisi muutenkin.
   Kiitos Anna ja mukavaa pääsiäisen odostusta!

   Poista
 17. Mahtava suosittelulistaus!
  Täytyypä ryhtyä kahlaamaan listaa läpi :-)

  Upeaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä suosittelulistaus oli helppo tehdä. Moni muukin blogi olisi vielä ansainnut tulla puheeseen mukaan, mutta jatkunee...
   Kiitos paljon Susanna ja ihanaa pääsiäistä sinne!

   Poista
 18. Voi kiitos, ystävä kallis - tänään juuri tämä tunnustus tuntui erityisen hyvältä <3
  Ja tämä haaste on hieno - tässä somemaailmassa sitä toisenlaista puhetta on ihan liikaa, mutta onneksi hyvä voittaa pahan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvä kuulla, että "puhe" tavoitti oikealla hetkellä.
   Tähän oli kiva tarttua, koska somemaailmaan mahtuu hyvää puhetta. Ehkä jopa enemmän kuin ennen.
   Kiitos , ystävä kallis! Ja mukavaa pääsiäisen odotusta!

   Poista
 19. Ihan sydämessä läikähti, kun huomasin oman blogini. Kiitos Tuula ❤. Yritän nauttia talvilomasta, mutta flunssa pukkaa päälle. Tämä tuntui nyt erityisen hyvälle hieman ankeassa olotilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Ansu, kiitos! Tännehän sinä kuulut!
   Harmillisia nuo flunssat. Ja tuntuvat kestävänkin pitkään. Ja talvilomalla yllätti.
   Pikaista paranemista. Ja mukavaa pääsiäisen odotusta!

   Poista
 20. Kiitos Tuula. <3 Olet oikein panostanut tähän, tää on niin ihana ja positiivinen aihe, että aion ehdottomasti itsekin tehdä tämän.

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli niin hieno aihe, että tähän oli panostettava :) Niin somemaailmaan kuin muutenkin maailmaan mahtuu paljon hyvää, jos pahaakin. Hyvä ansaitsee "tarjoilun".
   Kiitos Jonna! Ja olen iloinen jos nappaat tämän haasteen.
   Ihanaa viikkoa myös sinne!

   Poista
 21. Tämä postausidea saa aikaan ihan kylmiä väreitä, minusta aivan ihastuttava idea ^_^ Ja olipas hauska löytää nimeni listaltasi! Täältä löydän upeaa kulttuuria ja edelleenkin jaksan ihastella teidän kaunista kotia ja niitä saaristomaisemia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihastuttava idea. Ja ajankohtainenkin.
   Positiivinen Salka kuuluu listalle, hymysi näin mielessäni, kun sinulle tein "puheen".
   Kiitos kauniista sanoistasi, olen niistä hyvilläni.
   Mukavaa pääsiäisen odotusta!

   Poista
 22. Aivan ihana idea♥ Maailmaan mahtuu niin paljon ikäviä asioita, että kaikki hyvä tulee tarpeeseen, joskus se voi olla ihan vaan hymy, hyvää tarkoittava sana, tervehdys..Hyvänmielen jakaminen eteenpäin on kyllä hienoa♥ Kiitos kauniista kommentista pajastani, lämmitti mieltä♥ Kiva kun olet palannut blogi tauolta, kaikkea hyvää sinulle ja mukavaa pääsiäisen aikaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu: Kaikki hyvä tulee tarpeeseen. Ja nuo pienet asiat hymy, kauniit sanat, tervehdys... eivät maksa mitään. Niitä on kiva antaa ja kiva ottaa vastaan :)
   Päden pajassa tuntuu usein olevan hyviä hetkiä, lämmin kiitos niistä <3
   Kiitos kivasta kommentistasi ja kaikkea hyvää myös sinulle! Hyvää pääsiäisen aikaa!

   Poista
 23. Voi, Tuula - Sinä olet niin kaiken mahdollisen suitsutuksen ansainnut <3
  Olet juuri oikea ihminen haastamaan muita tällaisessa aiheessa. Tämä on niiiin tärkeä asia sekä blogimaailmassa että päivittäisessä arjessa. Pitäisi niin paljon enemmän muistaa sanoa hyvää toisille - niin että tarkoittaa sitä tietenkin myös...
  Ihana haaste - toivottavasti moni tarttuu tähän!
  Kaunis kiitos lämpimistä sanoistasi. Tunne on molemminpuolinen - mehän viihdymme hyvin yhdessä. Toivottavasti nähdään taas pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanainen Celia! Muistui mieleeni mainio sanonta, en tiedä sopiiko se tähän, mutta laitan kuitenkin, kun noista suitsutuksista mainitsit: "Liian paljon on ihanaa" :)
   Hyvää mieltä voi jakaa eteenpäin pienesti - hymyn kera, tervehdyksen kera ja hyvän sanomisen kera. Elämässä tarvitaan pieniä hyviä asioita.
   Tämä oli ihastuttava idea, joten tähän oli ilo tarttua. Ja samaa toivon myös minä, että moni tarttuu. Kiitos Celia! Toivon, että näemme toukokuussa. Se olisi hienoa!

   Poista
 24. Tämä on kyllä hieno postausidea <3. Sain monta uutta blogia tutkittavakseni, myös monta vanhaa tuttua löytyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä postausta oli kiva tehdä. Hieno ja ajankohtainen idea. Moni ihastuttava blogi jäi nyt pois, sinunkin. Jatko-osaa pitää suunnitella jossakin vaiheessa. Mukava kun löytyi myös uusia blogeja.
   Kiitos Tuija <3 ja mukavaa pääsiäisen odotusta!

   Poista
 25. Hieno idea tämä "Pane hyvä kiertämään". Kiva kun palasit blogitauoltasi. Luet valtavan määrän blogeja. Kiitos kauniista sanoista minun blogistani. Hyvää pääsiäisen odotusta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Yksi hienoimmista blogihaasteista, joita olen tehnyt. Luen tosiaan paljon blogeja. En kuitenkaan joka päivä ehdi kaikkia "kahlata", mutta pyrin aina silloin tällöin lukemaan seurattavia blogejani. Sinä olet yksi uusimpia tuttavuuksiani blogimaailmassa. Ja sinulla on kynä hallussa.
   Kiitos sinulle Marja ja hyvää pääsiäisen odotusta myös sinne!

   Poista
 26. Kiitos todella häkellyttävän kauniista tunnustuksesta❤ Todella koskettavaa löytää oma nimensä ja bloginsa täältä sinun listalta. Ihana sinä❤ Hyvä täytyy ehdottomasti laittaa kiertämään.❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Marjo! Monipuolisia ja mielenkiintoisia kirjoituksiasi on kiva seurata.
   Tämä on mainio haaste, sillä hyvän puhuminen on juuri oikeanlaista puhetta tähän nykymenoon.
   Laitahan hyvä kiertoon.
   Ihanaa pääsiäistä sinulle <3

   Poista
 27. Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! Tätä oli ilo tehdä.
   Ihanaa pääsiäistä sinne!

   Poista
 28. Näitä postauksia on ihana lukea! Taidan itsekin ottaa kopin tästä. :)

  Mukavaa pääsiäisviikkoa Tuula. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marina / Dioriina - kiitos sinulle. Huomaan, että monta hyvää blogia on jäänyt puhetta vaille, sillä nyt huomaan, että luen vain hyviä blogeja :) Ota ihmeessä koppi. Aihe on ihana!
   Mukavaa pääsiäistä sinulle, Marina <3

   Poista
 29. kiitos Tuula <3 Hieman tuli itselle 'paniikki' kun en ole ehtinyt paljoa täällä blogimaailmassa viimeaikoina käyskennellä. Tuo opiskelu vaan vie niin paljon aikaa. Ihanan postauksesi ansiosta sain taas lisää inspiraatiota ja energiaa ja monta kivaa uutta blogia luettavakseni <3
  Oikein kaunista ja rauhallista pääsiäisen aikaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikkeen ehdi. Opiskelu vie aikaa ja voimavaroja, mutta mieleeni tulit, kun näitä laadin :)
   Onpa kiva kuulla, että tämä postaus toi inspiraatiota ja energiaa sekä uusia blogeja. Silloin tämä juttu on täyttänyt tehtävänsä :)
   Kiitos paljon Satu ja ihanaa pääsiäistä <3

   Poista
 30. Ihana postaus! Täältä saa kivoja blogi vinkkejä. Hyvää pääsiäistä 🐥 ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jaana <3 Uudet blogivinkit ovat aina paikallaan. Ja kiva kun ne tulivat hyvien puheitten myötä.
   Hyvää pääsiäistä sinulle <3

   Poista
 31. Fantastinen aihe & iso kumarrus sinulle ihanin Tuula, upeita blogeja olet listannut!
  Positiivinen ajattelu ja henki ovat kaiken A ja O, itse tykkäisin kellua vain vaaleanpunaisessa kuplassa ja ympäröidä itseni hyvyydellä & hyvillä ihmisillä, onneksi sellaisia onkin löytynyt blogiystäviksi saakka <3 Kaunista pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Heli!
   Positiivisuudella on valtava voima. Vaaleanpunaisessa kuplassa on ihana kellua. Ajattelen, että positiivinen ajattelu on kuin hieno työkalu. Olenkin joskus pohtinut tuota ihan kirjoitukseksi asti, mutta se on jäänyt julkaisematta. Kun on hyvyyden ja ystävien ympäröimänä elämä on paljon helpompaa.
   Kiitos sinulle blogiystäväni ja kaunista pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi <3


   Poista
 32. Kiitos Tuula, blogiystävämme. Olet ihana <3
  Aurinkoista ja rauhallista pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina ja Wellu!
   Lämpimiä ajatuksia teille <3
   Aurinkoista ja ihanaa pääsiäistä!

   Poista
 33. Tämä on ihana haaste, puhua hyvää toisista <3 Ja muutama minulle uusi blogi, joten täytynee käydä tutustumassa. Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, ihana Sari! Nyt kävi niin, että taisin unohtaa sinut sinne Torre Viejaan. Sinusta olisi ollut kiva pitää puhe ja kertoa niin sinusta kuin ihanasta valkoisesta islanninponistasi ja suloisesta vinttikoirastasi. Mutta katsotaan...
   Kiitos sinulle ja ihanaa pääsiäistä <3

   Poista
 34. Tämä on ihana haaste ja kiitos Tuula, sinun kauniit sanasi lämmittivät <3
  Oikein kaunista pääsiäisen aikaa sinulle ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina! Tämä haaste oli ihana niinkuin sanoit. Poimin muististani sydämellisiä bloggaajia ja sieltähän tulla tupsahti Souliina <3
   Ihanaa pääsiäisen aikaa myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 35. Kiva listaus! Kiitos itselleni uusista blogivinkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iloinen Kulkuri! Tätä listausta oli ilo tehdä. Nappaa vain mukaasi :)
   Hyvää pääsiäistä ja alkavaa huhtikuuta!

   Poista
 36. Kiitos ihanasta tunnustuksesta Tuula<3

  Olen enemmän kuin otettu tästä, että pääsin sinun listallesi ja otan varmasti kopin haasteesta.

  Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi -ihana!
   Sinä vietät elämääsi niin erilaisessa kulttuurissa siellä kaukana. On hienoa seurata sinua.
   Tästä on kiva antaa koppi :)
   Ihanaa pääsiäisen aikaa myös sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig