MOMENTS OF MY LIFE

Viimeksi minä innostuin, päätin, inspiroiduin ja monta muuta


Mukavaa marraskuun viikkoa!

"Otan tällä hetkellä vastaan jokaisen kuukauden ilolla, koska minulle se tarkoittaa sitä, että olemme aina lähempänä sitä aikaa, kun ajat paranevat." Näin sanoi ystäväni Sari.  Ja ehkäpä juuri noitten sanojen vuoksi kirjoittelen blogiin viimeksi minä -postauksen.  


Viimeksi minä... 


Innostuin kävelyretkellä Raisionjoella. Huhkon empiretyylistä kartanoa ei voi kävelytieltä olla huomaamatta. Toki kartano oli kiinni keskellä viikkoa, mutta totuttuun tapaani otin kartanon historiasta selvää kotiin tultuamme. Huhkon kartanon tarina ulottuu pitkälle aina 1700-luvulle ja sillä on ollut historiassa monia erilaisia vaiheita. Mutta hypähdän suoraan nykyaikaan. Raision kaupunki osti rakennuksen vuonna 1977, jolloin pihapiirin rakennukset purettiin. Luin, että turkulainen arkkitehti Riitta Rasmus suunnitteli Huhkon päärakennuksen restauroinnin. Rakennus pyrittiin palauttamaan 1800-lvun asuun. Ja minähän tunnen Riitta Rasmuksen vuosien takaa. Nykyään kartanossa pidetään erilaisia tilaisuuksia,  juhlia ja kokouksia. 


Ilahduin
 kävelyretkellä Raisionjoen varrella. Kävelytiet / -kävelyreitit on uusittu hienoon kuntoon, ja jokimaisema näyttää jännittävältä merimaisemiin tottuneelle. Keäisin voi joella nähdä melojia. 

päätin että joka päivä on ulkoilupäivä! 

Ahteentaan yhteyssatama

harmistuin,  että saarimökillä odottaa vielä huussin huolto. Tähän hommaan kippari haluaa assistentin mukaan. 

nauroin  itselleni eilen yhden sekaannuksen takia. Nauraminen saa suhtautumaan elämään astetta keveämmin. Ja nyt jos koskaan on siihen tarvetta.   

kokeilin  vaihtaa huonekalujen paikkaa. Ja palasin vanhaan. Se siitä kokeilusta.  

Kuva netistä.  

jännitin vaalitulosta. Ja sieltä tuli ilouutisia Atlantin takaa. Onnea uudelle presidentille Joe Bidenille. Ja varapresidentti Kamala Harrisille. Koittakoon toivon ja tasa-arvon aika.

inspiroiduin  Max Seeckin dekkareista. On kulunut vuosia, kun olen dekkareita lukenut. Ja nyt on kädessäni Seeckin toinen tänä syksynä ilmestynyt kirja - Pahan verkko.  Luin edellisen Seeckin kirjan ennätysvauhtia. Edellisen kirjan Uskollinen lukija eli englanniksi käännettynä The Witch Hunter käännösoikeudet on myyty 38 maahan. Ja siitä tehdään Hollywood -sarja. Pahan verkko jatkaa Uskollisen lukijan tarinaa. Olisi kiva kirjoittaa näistä oma analyysi... no kunhan saan Pahan verkon päätökseen. 

Auringonlasku mökillä viikonvaihteessa. 


Mistä sinä olet ilahtunut viimeksi tai mistä innostunut? 

- Tuula 


Tuula's life blogia voi seurata 

Ps. Nappasin postauksen idean Mahdollisesti ehkä -blogista. 


25 kommenttia

 1. Innostu helposti kaikesta,tänään innostuin kerämään turhaa tavaraa kierrätykseen ja päätin että jos uutta ostan,lähtee aina yksi pois,terapeuttinen kokemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innostuminen on hieno asia. Se myös johdattaa uusiin juttuihin. Minunkin pitäisi nyt innostua keräämään turhaa tavaraa kierrätykseen.Ja tuo on hyvä käytäntö,kun tulee yksi uusi ostettua, niin yksi vahna lähtee pois. Joskus noudatin sitä, mutta se on jäänyt. Kiitos Anja innostavasta kommentistasi <3
   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Kiva innostus-postaus:) Minä ilahduin kun viime viikolla satoi ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen, ja innostuin kävelemään enemmän kun ei enään yhtä kuumaa kuin aikaisemmin. Kivaa loppuviikkoa Tuula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tel Avivissa on ollut kuivaa! Ymmärrän tosi hyvin ilahtumisesi, kun vettä satoi. Ulkoilukin on mukavampaa kun ei ole niin tukahduttavan kuumaa.
   Kiitos Jael kommentistasi <3 ja mukavaa loppuviikkoa myös sinne!

   Poista
 3. Tätä postausta oli mukava lukea. Sinulla on niin positiivisia ajatuksia. Pitäisiköhän itsekin kokeilla?

  Ihanaa marraskuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä postausta oli kiva tehdä. Nyt on vain yritettävä ajatella positiivisesti, jokainen päivä vie parempaan huomiseen - ainakin tämän koronan kannalta. Kokeilehan, tulen lukemaan.
   Kiitos Mannilainen ja ihanaa marraskuuta myös sinulle <3

   Poista
 4. Viimeisin ihan järjetön nauruhepuli eli ilahtumisen huippu oli töissä, kun keksittiin pikkujouluihin työkavereiden kanssa meille tiiminimi (ei todellakaan ole sovelias nimi päiväkotiin) :D
  Innostuin myös eräästä piparkakkuvideosta ja nyt sitten pitää pipareita leipoa ennen joulua ja tehdä näitä videolla nähtyjä pipariukkeleita :)
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauruhepulit tekevät hyvää. Pikkujouluihin teille tiiminimi, voi mainiota, noita samanmoisia juttuja on tullut joskus pähkäiltyä.
   Innostuit piparkakkuvideosta, se tietää piparkakkujen leipomista!
   Kiitos Outi kivasta kommentistasi ja ihanaa loppuviikkoa!´   Poista
 5. Vaalit jännittivät ja innostivat. Nyt toivottavasti päästään normaaliimpaan suuntaan. Rokoteuutisetkin innostivat.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atlantin takaiset tapahtumat kiinnostivat koko Suomea. Niin jännittävä kaksintaistelu. Onneksi päättyi näin. Ja rokoteuutiset innostivat myös täällä, toivottavasti pian saadaan käyttöön, niin elämä normalisoituisi.
   Kiitos Tuulia ja mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 6. Hauska postaus idea! USA:n vaaleja seurailin silmä kovana ja peukutin Bidenille. Inspiroiduin viikonloppuna
  kauniista arkkitehtuurista ja auringosta. Nauroin vedet silmissä ystävän kertomalle vitsille :D
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli vähän erilainen postausidea. Oli kiva miettiä, mitä viimeksi... Täällä myös peukutettiin Bidenille. Hyvä tulos!
   Kaunis arkkitehtuuri inspiroi sinua sen tiedän ja minuakin. Ja hyviä vitsejä kaipaan, kukaan ei ole kertonut mojovia vitsejä pitkään aikaan.
   Kiitos Marjo ja mukavaa loppuviikkoa myös sinne <3

   Poista
 7. Niin kauniita kuvia. <3 Tällä hetkellä olen niin innoissani jo joulusta. Toivottavasti into pysyy jouluun saakka.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja sinä olet jo innoissasi joulusta, ihana kuulla!
   Mukavaa marraskuuta sinulle <3

   Poista
 8. Viimeinen innostus koskee joulua. Jostain syystä olen ollut siitä todella innostunut viime aikoina. Monesti herään jouluun vasta marraskuun lopussa, mutta nyt on jo pari viikkoa ollut jouluinen fiilis, vaikka ei ole edes lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain jo tuossa yhden vastauksen, että joulu innostaa. Ihana kuulla. Silloinhan saapuu kesä talven keskelle. Ja hyvä, kun tuosta tunnelmasta saa kiinni jo marraskuussa. Minulle ei ole vielä jouluinen fiilis, mutta odotellaan :)
   Kiitos Jonna ja mukavaa marraskuuta!

   Poista
 9. Itsekin jännitin noita vaaleja ja olin melkein varma, että se jotenkin menee taas kuten viimeksi. Onneksi ei! :)

  VastaaPoista
 10. Minä myös pelkäsin loppuun asti, että Trump sieltä pääsee nousemaan, mutta onneksi ei! Jännittävät vaalit.
  Kiitos Mira ja mukavaa marraskuuta <3

  VastaaPoista
 11. Olen tosi innostunut mun työstä. Siitä, että voin tehdä rakastamaani harrastusta työkseni ja saan siitä palkkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hienoa kuulla Melissa! Saat tehdä työtä, jota rakastat ja joka on harrastuksesi. Se on innostavaa!
   Mukavaa viikonloppua sinulle <3

   Poista
 12. Olen innostunut jouluprojektistani. Todella kiva tehdä vaihteeksi ihan jotain muuta. Olen onnellinen, että saan tehdä työkseni muutenkin sitä mitä rakastan vaikka se häiritseekin harrastuksiani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on innostava jouluprojekti. Onpa hienoa kuulla. Jos vain se on mahdollista, niin avaa sitä joskus.
   Sinulla on myös onni tehdä työtä, jota rakastat. Onnellinen sinä!
   Kiitos Tuulanneli ja hyvää viikonloppua <3

   Poista
 13. Innostuin tänään marraskuisesta auringosta, jonka säteet osuivat jopa keittiöön asti. Erityisesti ilahduin, että viikon harmituksen jälkeen löysin myönteisen näkökulman lempimetsäni avohakkuuseen. Metsäinen kylätie on muisto vain. Näkymä on rujo, mutta löysin rydön keskeltä valtavan muurahaiskeon ehjänä. Ilahduin siitäkin! Aurinko paistoi ja metsäkoneet olivat hiljenneet edes sunnuntaiksi.
  Innostun ja ilahdun päivittäin erilaisista asioista ja olen kiitollinen pienistäkin ilon pilkahduksista.
  Kiitos Tuula ahkerasta bloggailusta! Olisi ilo tavata joskus Turussa, jossa vierailut (nekin) ovat harventuneet.
  Etähalauksin, Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuinen aurinko innostaa myös täällä. Tuo lempimetsän avohakkuu ei kuulosta lainkaan kivalta. Ja metsäistä kylätietä ei enää ole. Mutta sinä löysit sieltä ison muurahaiskeon, se on hieno löytö ja lohduttava ilonaihe.
   Vastauksesi oli niin ihanan positiivinen, minulle tuli siitä hyvä mieli. Kiitos Tuija kauniista viestistäsi ja sanoistasi. Olisi ilo tavata sinut joskus Turussa. Ehkä se onnistuu tulevaisuudessa, kun tästä ajat paranevat!
   Nyt lähetän etähalauksia ja terveisiä Villa Iirikseen.
   - Tuula

   Poista
  2. Peukut pystyyn, että Turku -visiitit tulevat taas osaksi retkiämme. Kuulumisiin! Tuija

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig