MOMENTS OF MY LIFE

Syksyn suosikit

 



Nyt on syksyn blogihaasteen aika. Satuin nimittäin bongaamaan tämän haasteen kahdesta blogista - sekä Tuulannelin  että Jonnan blogista. Ja tässä minun syksyn suosikit.

Syksyn lempparitekeminen? Se on joko kotoilu tai kotoilu mökillä. Mökillä syksy kyllä tuntuu enemmän syksyltä. Illat ovat pilkkopimeitä ja meri on mustana ympärillä. Mutta sisällä mökissä on kotoisaa ja lämmintä. 

Kynttilät vai valoketjut? Minulla on rankkoja muistoja kynttilöistä, joten ledkynttilät ja valoketjut mieluummin.

Lempiruuat syksyllä? Erilaiset laatikkoruuat ovat suosikkeja. Ne vain paranevat lämmitettäessä. Tällä hetkellä etsiskelen hyviä kasvislaatikkoruokia.


Lempijuomat syksyllä? Lempijuomani kautta vuoden on kahvi. 

Miten vietät sateista syysiltaa? Joko lukien tai televisiota katsellen. Tai bloggaillen ja instagramia selaillen. Se on fiiliksestä kiinni. 

Syksyn hiustyyli?  Olen ikuinen ponnarityttö. Tukka ponnarilla syksylläkin. 

Syksyn lempihuulipunat? Kirjoittelen tätä mökillä ja huulipunat jäivät kotiin. Mukana vain melkein loppuunkulunut puna meikkipussin pohjalla. Nyt on ollut huulipunille tosi vähän käyttöä, kun maski on ollut käytössä.


Nautitko elokuvien katsomisesta sängyssä vai takan äärellä?
Sohvalla tai nojatuolissa. Täällä mökillä takka on keittiössä, joten täälläkin sohvalla tai nojatuolissa.

Syksyn lempikynsilakka?  Oriflamen uudet sävyt. Syksyllä siirryn tummempiin sävyihin kynsilakoissa. 

Syksyn suosikkituoksu? Se on tuoksu vuosien takaa, löysin sen uudelleen: Red Door

Syksyn lempivaate tai asuste? Asuste on lippalakki ja lempivaate neuletakki. 

Parasta syksyssä? Ruska-aika ja sen ihana värikkyys. 

Syksytraditioita? Niitä on paljonkin. Purjeveneennosto. Laiturinnosto, etteivät jäät riko laituria.  Ja pikkuhiljaa mökin laittaminen talviteloille. Ja lopuksi pikkuveneen nosto. Näiden traditioiden jälkeen voi talvi alkaa. 


Millaisia ovat sinun syksyn suosikkisi? Löytyykö meiltä yhtäläisyyksiä? 

Mukavaa viikonloppua kaikille! 

- Tuula 


Tuula's life blogia voi seurata 




20 kommenttia

  1. Kivoja kysymyksiä ja vastauksia Tuula. Täällä ei oikein voi puhua syksystä kun edelleenkin on hieman alle 30 asteen säitä, mutta ehkä ensi kuussa vähän viilenee. Kivaa viikonloppua Tuula.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jael. Teillä on siellä pitkä kuuma kesä! Ehkäpä se siitä vähän viilenee, kun jo marraskuu alkaa kolkutella ovelle.
      Aurinkoista viikonloppua sinne <3

      Poista
  2. Näin tuon ensimmäisen kuvan Instankin puolella, mutta en sinne ehtinyt kommentoida. Punainen on niin upea voimaväri! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tuli niin hauska kuva, kun kivillä seikkailin, että instaankin laitoin. Tuo takki taitaa olla enemmän ruosteenvärinen kuin punainen, mutta aurinko värjäsi sen punaisemmaksi (nyt tuli Dingon laulu mieleen). Mieleinen takki. Ja tuollaisena ruosteenpunaisenakin voimaväri.
      Kiitos MIra ja aurinkoista sunnuntaita <3

      Poista
  3. Onpa kiva haastepostaus! Sinulla on monenmoista mukavaa syyspuuhaa. Meilläkin vene jo kotipihassa ja sen tekstiilien tyhjennys oli tänään. Kohta on taas vesille laskun aika. ;)
    Lokakuisin terveisin Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haasteita on kiva tehdä, varsinkin nyt kun tämä kyseinen aika tyhjää kalenteria. Syyspuuhaa riittää. Ja teillä vene jo kotipihassa, sinä tiedät nuo veneen tyhjennykset ja siivoukset. Purjeveneessä jo tehty, tuon pikkuveneen kanssa päästään helpommalla. Aika kyllä kuluu nopsaan, ja ykskaks on kevät :)
      Kiitos paljon Tuija ja aurinkoista lokakuuta <3

      Poista
  4. Mäki toteutin tän postauksen vähän aika sit! Kynttilät on turhan vaarallisia . . . mutta niin tunnelmallisia samalla . . .

    ❥ https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän haasteeseen ovat tarttuneet monet bloggaajat. Sinäkin. Kiva haaste. Kynttilät ovat tunnelmallisia, mutta vaarallisia. Jos minulla on aitoja kynttilöitä jossakin, niin minulla on varsinainen vahti päällä.
      Kiitos Jasmin ja aurinkoista sunnutaita <3

      Poista
  5. Juuri nyt olen ulkona liikkuessa nauttinut syksyn väreistä. Usein syksy on tarkoittanut uuden kauden alkua monella tavalla, mutta nyt korona vaikuttaa niin moneen, että jotenkin lillutaan vaan tässä välitilassa :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi Pakkanen tuossa sanoi, että hänelle syksy on kuin uusi vuosi. Se alkaa hänelle Kirjamessuilla. Mutta nyt lillutaan välitilassa, niinkuin sinä niin tästä niin hienosti sanot. Voi koronaa!
      Kiitos Pirkko ja hyvää viikonloppua!

      Poista
  6. Kiva kun nappasit tämän haasteen. Meillä oli paljon yhteistä eli kotoilu on vaan parasta! Mukavaa alkavaa viikkoa ihanuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kiva haaste. Ja kotoilu parasta.
      Kiitos Tuulanneli ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  7. Kiva postaus! Vuoden jälkeen eka reissu mökkilomalla Rukalla. Joten terkkuja tunturista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku! Sinä olet ollut Rukalla mökkilomalla. Siellä on varmasti upeat ja värikkäät maisemat.
      Kiitos terveisistä ja mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  8. Ihanat vastaukset ja kyllä nyt on viimeisiä kauniita päiviä tässä väriloistossa, ennen kuin lehdet tippuvat puusta! Syksyssä on sellaista hyggetaikaa, takkaa tulee poltettua ja oltua muutenkin armollisempi itselle. Ihania lokakuun päiviä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä on värikkäät lehdet puissa täällä Turun kulmilla, mutta paljon on lehtiä maassakin. Nyt on hyggeilyn aika ja hyggetaikaa!
      Kiitos kivasta kommentistasi ja ihanaa viikonloppua!

      Poista
  9. Ihanat sävyt venekuvassa - ja myös neuletakissasi, upea väri - sopii sinulle!

    Syysillan lempitekeminen taitaa olla hautautuminen sohvan nurkkaan -pimeät illat vetävät melkoiseen koomaan.

    VastaaPoista
  10. Red Door oli minunkin tuoksuni nuoruudessa. En tiennytkään, että tuota lemppariani valmistetaan vieläkin. Täytyypä käydä nuuhkimassa sitä Sokoksen kosmetiikkaosastolla. Ihanaa syksyn jatkoa, Tuula <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig