MOMENTS OF MY LIFE

Poimintoja viikon varrelta - yllätyksiä, meikkejä ja lippalakkeja


Poimintoja viikon varrelta: 

Mä lehden luin...  Viikon yllätys oli, kun löysin Iltalehdestä oman ruokareseptini. 


Lehtijutun takana: Gato Negro -viini on ollut Suomessa jo 30 vuotta. Aikaan mahtuu monenlaisia ruokatrendejä. Gato Negro haastoi kolme ruokavaikuttajaa kehittämään kukin yhden vuosikymmenen trendireseptin. Minä kehittelin 90-luvun pääruuan, lisukkeet ja jälkiruuan. Oma postaukseni löytyy täältäAlla ajan jälkiruoka eli vaniljavanukkaat, ohje on myös postauksessani. 



Ja Iltalehden artikkeli löytyy lehden Pippuri.fi -osiossa / Ruoka-artikkelit / nimellä: "Kolme reseptisuosikkia kolmelta vuosikymmeneltä - mukana takuuvarmat viinivinkit." 

*****

Viikolla pääsin osallistumaan Teams'in välityksella myös meikkipäivään, jossa esiteltiin Oriflame THE ONE uudet meikit. Blogiystäväni Tiia oli meikattavana. Hänen oma meikkipäivänsä löytyy täältä: Tiia Koivusalo



Olin saanut jo aikaisemmin THE ONE meikkejä postin kautta, joten oli kiva seurata meikkausta etänä tietokoneen päässä. 


Nämä luomiväripuikot ovat ihania, helppoja laittaa luomille ja pysyvät hyvin. Tuosta tummanruskeasta tuli heti suosikkini.


Kevyet voidemaiset bronzerit, kirkastajat ja poskipunat. Näitä voi käyttää myös siveltimen kanssa. Tuossa ekassa kuvassa olen meikannut näillä tuotteilla. Iho näyttää hyvältä, mutta noita "kraatereita" ei mikään enää peitä. Huulipuna on myös Oriflamen THE ONE -sarjaa. 


Minun meikkilaukussani olivat nämä kauniinväriset kynsilakat. Olen jo tuota keskimmäistä käyttänyt. Kynsilakka on helppo levittää ja se kuivuu nopeasti. 


*****


Tämän "Claude Monet'in" sadekuvan olen ottanut saarimökin ikkunasta. Ulkona satoi, tuuli tuiversi ja meri pauhasi. Totesin, että uimakelit ovat nyt ohi. 


Uimakelit ovat ohi. Mutta halusin laittaa tämän Poster Storen laiturijulisteen vielä tänne. Kuvaa kun katsoo, niin tulee kesää ikävä. Tämä juliste kaunistaa mökkiä. 

*****

Ja nyt minäkin olen testannut Peggyn pienen punaisen keittiön Igorin kanan. Se hurmasi meidänkin väen. Instagramiin en saanut tätä herkullista reseptiä mahdutettua, joten julkaisen täällä linkin, joka vie Peggyn alkuperäiseen reseptiin - Igorin kana  


On se hyvää! 

*****


Ja vielä lippalakeista tarinaa: Minulla oli nuorena tyttönä tällainen samanlainen lippalakki. Kun näin tämän lakin Cellbesin verkkokaupassa, niin en malttanut olla tilaamatta tätä. Ympyrä on sulkeutunut, lippalakki keikkuu taas päässäni. 


Kaunista lokakuuta! 

- Tuula 


Tuula's life blogia voi seurata 




20 kommenttia

  1. Wau ja onnea lehtijutusta! Reseptejä aina kaivataan! Tuo Peggyn Igorin kana on meilläkin ollut tykätty!
    Ihana lippalakki ja se sopii upeasti sinulle päähän keikkumaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna 🧡 Tuo makumuistot -haaste oli kiva. Ja lehteenkun pääsi. Igorin kana on herkullista. Ja nyt uuteen viikkoon lippalakki päässä.
      Kiitos Minna ja hyvää viikkoa!

      Poista
  2. Onpa ihana lippis! Täytyykin kurkata Cellbesin sivuille ja katsoa olisiko siellä jotain muutakin mallia myynnissä. Itsellä on vakiolippis varmaan kohta kymmenen vuoden takaa, joka on ihan must juttu näin syksyllä ja myöhemminkin. Pidän lippiksistä ja ruudut tekevät tästä vielä ihanamman. Lippis suojaa hyvin koiralenkeillä jos sataa kun vetää vielä hupun päähän. Koiran kanssa kun sateenvarjoa ei oikein voi käyttää. Lippis sopii sinulle. Kivaa sunnuntaita Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lippis on mainio asuste. Minä käytin niitä nuorena, sitten jäivät. Nyt lippis teki uuden tulemisen minun lakkihyllylleni ja varmasti tulee käytettyä. Lippisrakkaus heräsi uudelleen.
      Lippis on mainio koiralenkeille! Ja muutenkin lenkille.
      Kiitos Marjo ja hyvää uutta viikkoa <3

      Poista
  3. Ihana lippis , ja sopii sinulle niin hyvin:) Minulla oli nuorempana sininen samettilippis, jota rakastin,ja joka hävisi jossakin. Vieläkin kaipailen sitä...
    Kiva oli varmaankin nähdä ruokaohjeesi lehdessä:) Ja herkullinen menu:)
    Nuo Oriflamen meikit kuulostavatk hyvältä. KIvaa uutta viikkoa Tuula.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jael! Ymmärrän, että jäi kaipuu samettilippiksen perään. Lippis on niin erilainen asuste!
      Oli tosiaan kiva nähdä juttuni lehdessä, harvemmin on. Oriflamea olen käyttänyt aina välillä, ja nyt on kivoja uutuuksia.
      Kiitos Jael ja hyvää uutta viikkoa <3

      Poista
  4. Näytät upealta Tuula, meikki on kaunis ja lippalakki 10+.
    Onnea lehtijutusta, kiva kun jaetaan herkkureseptejä laajemmin.
    Kaunista iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Lippalakki rules. Olin mielissäni tuosta lehtijutusta, no aihe oli kiva.
      Kaunista viikkoa Outi <3

      Poista
  5. Voi, monenlaista sait postaukseen kerättyä 😊 Muistelisin, että mulla oli lapsena tuon tyylinen lippalakki. Luomiväripuikkoja haluaisin testata, tosi kauniin sävyisiä meikkejä. Niin ja onnea lehtijutusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tuntuu, että nyt korona-aikaan ei paljoakaan tapahdu, mutta tapahtuu kuitenkin. Lippalakit nousevat aina ajoittain enemmän esille, vaikka aina niillä suosijansa. Sinulla on varmaan ollut pikkuisena tuon tyyppinen lippalakki <3
      Nuo luomiväripuikot ovat ihania. Helppoja levittää. Ja värit kauniita. Ja lehtijuttukin julkaistiin.
      Kiitos Johanna kivasta kommentistasi. Mukavaa viikkoa <3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Sadetta mä kuuntelin. Silloin ei ollut keveä kesäsade, vaan sade oikein piiskasi, mutta kivan kuvan sateesta sain.
      Kiitos Melissa ja mukavaa viikkoa <3

      Poista
  7. Mieletöntä toi lehtijuttu, sä oot hei julkkis ..ja mä oon julkkiksen blogikamu :)
    Toi lakki sopii sulle todella hyvin, antaa jotenkin taiteellisen aspektin tyyliin. Valoa uuteen viikkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aina ihaillut huumorintajuasi! Nyt olet julkkiksen blogikamu :D Tuota taiteellista vaikutelmaa juurikin yritin lippalakillani, taisin onnistua :)
      Kiitos Taru-ihana ja valoa myös sinun viikkoosi <3

      Poista
  8. Ihan mahtavia juttuja sinulle tullut & upeita säteileviä kuvia! Todella monikäyttöinen päähine, trendikäs ja suojaa sateelta. Aina kun näen uutuusmeikkejä ja -sävyjä, oikein ahdin lukemaan niistä lisää ja katsomaan kuvia. Kaunista lokakuista viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut lippis päässä joka säässä. Tykkään.
      Oriflamen uudet meikit ovat ihania. Nuo luomivärit ovat jo kovassa käytössä, ihanat värit.
      Kiitos ihanainen Heli-Hannele ja kaunista lokakuuta myös sinne <3

      Poista
  9. Ihana tuo sadevalokuva! Lippis sopii sinulle hyvin. Minä vähän kadehdin niitä, ketkä löytävät päähänsä sopivia hattuja. Minullahan on niin iso pää, että kauppojen hatut eivät meinaa mahtua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva katsella ja kuunnella sadetta sisällä lämpimässä. No, tuntuu siltä, että usein kauppojen hatut ovat minullekin pieniä, minulla kun on vielä tuo paksu tukkakin. Mutta tämä solahti päähän mukavasti :)
      Kiitos rva Kepponen ja mukavaa viikkoa <3

      Poista
  10. Hienoa tuo lehtijuttu! Ne reseptit olivatkin todella herkullisia, joten ne yhtään ihmettele, että on julkaistu. Lippis on minulle vähä outo juttu, en ole koskaan lämmennyt sille. Sinulle lippis sopii hyvin!

    Mukavaa viikonjatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva päästä mukaan "vuosijuhlaan". Ja ekan kerran oma reseptini julkaistiin lehdessä. Minulla on ollut nuoruudessa lippis ja silloin tykkäsin. Ja tykkään nyt myös. Lippis taitaa jakaa mielipiteitä.
      Kiitos Tuulanneli ja mukavaa viikkoa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig