MOMENTS OF MY LIFE

Natura Siberica luonnonkosmetiikkaa



Yhteistyö / Instagramin puolella arvonta

Natura Siberica on Siperian luonnon aarteita hyödyntävä luonnonkosmetiikka -sarja. Sarja on syntynyt Siperian erämailla, vuosisatoja koskemattomana säilyneen luonnon keskellä. Kasvit kasvavat erittäin puhtailla alueilla ja ääriolosuhteissa, jolloin ne kehittävät itseensä hyviä antioksidanttisia ominaisuuksia. Natura Siberica käyttää tuotteissaan käsinpoimittuja tai luomuviljeltyjä raaka-aineita. 



Nämä käsinpoimitut kasvit ja yrtit poimii paikallinen väestö, jonka kanssa Natura Siberica tekee tiivistä yhteistyötä. Paikalliset ihmiset ovat jo sukupolvien ajan ymmärtäneet alueen kasvien ominaisuudet. Ihastuneena katselin kuvia, joissa paikalliset ihmiset keräävät tottuneesti yrttejä, marjoja ja kukkia luonnon kasvimailta. Kasvit kerätään käyttöön, kun ne ovat parhaimmillaan. Natural Siberica tukee näin myös paikallista osaamista ja alkuperäisväestön työllistymistä.

Kuva Natura Siberican sivuilta.

Natura Sibericalla on kolme omaa luomutilaa, niistä suurin on 33 hehtaarin tila, joka sijaitsee Khakassiassa Etelä-Siperiassa. Tila on Euroopan suurin luomutila. Luomutuotanto ja luomutilat on sertifioitu Eurooppalaisen luonnonkosmetiikan standardin mukaisesti  -
EU 834 / 07.  

Sain testattavaksi erilaisia Natura Siberican tuotteita. Ja saan arpoa instagram-tililläni - > tuulaslife  teille kolme tuotetta, joihin erityisesti ihastuin. Ehkä arvonnan teki helpommaksi se, että en kaikkia Natura Siberican tuotteita, jotka sain testattavaksi, ole vielä ehtinyt testata. Mutta nämä tässä esittelemäni tuotteet ovat tulleet tutuiksi. Tässä vaiheessa uskallan jo sanoa että sarjasta on tullut luonnonkosmetiikkapuolella yksi suosikeistani. Tuotteet ovat laadultaan erinomaisia ja ne on pakattu todella kauniisti. 



1. Flora Siberican tuotelinjasta: Kamchatka Rosebay Willowherb -shampoo on tarkoitettu hennoille hiuksille, mutta minusta shampoo sopii loistavasti kaikille hiustyypeille. Itselläni on paksu tukka ja tämä shampoo toimii loistavasti tukassani. Minulla on tukassani paljon harmaata ja harmaa hius on kiiltämätön, mutta ihmeekseni tämä shampoo on antanut kiiltoa hiuksilleni. Tämä shampoo antaa myös tuuheutta, jota se lupaakin. Shampoo sisältää Kamchatkan horsmaa, jossa on paljon tanniineja, luonnollisia happoja sekä C-vitamiinia. 



2. Flora Siberican tuotelinjasta: Altai Sea-Buckthom bodylotion on ihastuttava vartalovoide. Voide on kevyt ja imeytyy nopeasti. Voit pukeutua saman tien, voide ei tahraa vaatteita. Vartalovoide kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Tuoksu on mieto ja miellyttävä. Vartalovoide sisältää Altain tyrnimarjaa, joka sisältää C- ja B-vitamiineja ja antioksidantteja, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa. 


3. Natura Siberican tuotteista: The Northern Collectionin Black Cleansing Butter - Musta puhdistusvoide nousi myös  suosikikseni. Minut yllätti se, että puhdistusvoide oli mustaa. Voide sisältää aktiivihiiltä. Puhdistaa iholta myös meikin ja estää epäpuhtauksien syntyä.  Voide hierotaan kuivalle iholle. Musta voidemainen koostumus muuttuu maitomaiseksi vaahdoksi veteen sekoittuessaan ja  jättää ihon ihanan pehmeäksi. Puhdistusvoide sisältää pellavansiemenöljyä, Siperian mäntyöljyä sekä Altain tyrniöljyä. Lisäksi ruusunjuuriuute uudistaa ja rauhoittaa ihoa. Voiteessa on mieto ja raikas tuoksu.  Voide sopii kuivalle ja herkälle iholle.  


Natura Siberica on palkittu monissa eri kategorioissa ja tuotteita ylistetään ympäri maailmaa. 
Kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikan kattojärjestön Cosmos Naturalin sertifioimia. 

Mainitsen tässä vielä nämä tuotteet, jotka arvon instagram -tililläni: 

Kamchatka Rosebay Willowherb -shampoo

Altai Sea-Buckthom bodylotion / - vartalovoide

Black Cleansing Butter - kasvojen puhdistusvoide 

***

 Natura Siberica -tuotteet ovat varsin kohtuuhintaisia. Tuotteita myyvät mm. Sokostavaratalot, Stockmann, Ruohonjuuri, Yliopiston apteekki...

Ja nyt kannattaa mennä Instagramin puolelle onnea kokeilemaan. 


- Tuula


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta






21 kommenttia

  1. Nuo tuotteet on kyllä aika ihania ja myös tosiaan kohtuuhintaisia. Tallinnassa käydessä pitää aina käydä liikkeessä, jossa on vähän karkkikauppamainen fiilis :) Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun olen näitä tuotteita testannut, niin mieleeni on tullut myös tuo Tallinnan liike. Suomessakin näitä jo nykyään myydään monessakin paikassa, mutta jostain syystä en ole näitä Suomessa noteerannut. Ihanat tuotteet! Ja kohtuuhintaiset, niinkuin sanot. Ja vielä tuo pakkausten ulkonäkö, niin luksusta.
      Kiitos Sari ja ihanaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  2. Natura Sibericalta löytyy paljon ihania tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin totta. Minulla vain on päässyt jotenkin tämä ihana sarja ohi. Tallinnassa olen törmännyt, mutta silloin en ole tuliaisiksi ostanut. Ja ihmettelen, miksi en. Ihania tuotteita!
      Kiitos Mira ja mukavaa viikkoa <3

      Poista
  3. Mielenkiintoinen sarja, en ole vielä kokeillut. Purkit ovat ainakin todella kauniita ja ihana tarina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa jo edellä kerroinkin, että Tallinnassa ole näitä tuotteita ihaillut, mutta en silloin ostanut tuliaisiksi. Ja nyt näitä on mielenkiintoista kokeilla. Ihastuttavia tuotteita ja tuo Natura Siberican tarina on ihana ja jotenkin koskettava.
      Kiitos Diina-Maria ja mukavaa viikkoa >3

      Poista
  4. Ihanalta kuulostava sarja, ja kauniit pakkaukset. Tyrnituotteita olen käyttänyt paljon,sillä niitä on täälläpäin paljon,kiitos venäläisten... Mukavaa alkavaa viikkoa Tuula.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihana sarja ja tykkään tuosta, miten aineosat kerätään. Tuo Altai Sea-Buckthom tyrnivartalovoide on kerrassaan ihana tuote. Jos en koko kroppaani sitä joka päivä laita, niin ainakin jalkoihin. Olen todella ihastunut tähän tyrnituotteeseen. Ja sinulle tyrnituotteet ovatkin tuttuja.
      Kiitos Jael ja mukavaa viikkoa myös sinne <3

      Poista
  5. Hyvän kuuloisia tuotteita ja erityisesti kävi kiinnostamaan tuo shampoo. Minulla on vähän krantut hiukset ja tuotteita pitää aina ajatuksella ja testailujen perusteella hankkia.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen innoissani tästä sarjasta. Ja tuo shampoo yllätti minut. Minulla on tosiaankin paksut hiukset, joten vähän kummastelin, kun tuotteessa sanottiin, että se tuuheuttaa hiuksia. Mutta kokeilin joka tapauksessa. Ja minulle on käynyt niin, että harmaat ei niin elävät hiukset ovat saaneet kiiltoa.
      Kiitos Outi ja ihanaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  6. Nämä Natura Siberican tuotteet on niin hyviä. Tallinnassa kun käyn hamstraan aina laukun täyteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäkin olet näihin Tallinnassa tutustunut ja fiksuna ihmisenä hamstrannut niitä laukun täyteen. En lainkaan ihmettele. Ihastuttava Natura Siberica -sarja ja vielä kohtuu hintainen. Ja sarjan ulkonäkökin on plussaa.
      Kiitos Kaisa ja mukavaa viikkoa sinne <3

      Poista
  7. Kauniit pakkaukset, luonnonkosmetiikka on kyllä monesti ihan ykkönen! :) Aurinkoista tiistaita Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Natura Siberica yllätti minut monella tapaa. Tuotteet ovat ihania ja pakkaukset ylellisiä. Ja kaikenlisäksi luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikasta Joik'in tunnen, seikin ihana. Ja nyt tämä Natura Siberica tuli elämääni. Ihana sarja!
      Kiitos Katja ja mukavaa tulevaa viikkoa1

      Poista
  8. Tän sarjan tuotteita on jonkun verran mulla käytössä. Tykkään näiden hinta-laatusuhteesta, joka on erinomainen. Tallinnan liike on huippu, kunpa Helsingissäkin olisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen käynyt siellä Tallinnan ihanassa myymälässä, mutta silloin oli sen verran vähän aikaa, että en ehtinyt tuotteita hankkia, en oikein osannutkaan. Mutta nyt osaan. Ja olen vallan ihastunut tähän Natura Siberica -sarjaan.
      Kiitos Annukka ja mukavaa tulevaa viikkoa!

      Poista
  9. Kaunis blogi Sinulla ♥️ ihanaa sunnuntaita ♥️

    https://rakkaudestaniarkeen.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos sinulle! Ihana kommentti! <3
      Mukavaa tulevaa viikkoa!

      Poista
  10. Mä oon ihastunut Natura Sibericaan ulkoisesti mutta itse tuotteet ovat olleet mun makuun liian tylsiä.Tosin näitä esittelemiäsi en ole kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ulkoisesti tuotteet ovat todella ihania. Ja tuotteet - minuun makuuni ne ovat. Tuoksut eivät ole liian päällekäyviä, vaan pehmeitä ja sanoisinko sensuelleja. Olen ihastunut!
      Mutta näin se on makuja on monia.
      Kiitos Maikku kommentistasi ja mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  11. Instagramissa oli arvonta Natura Siberica tuotepaketista. Voittaja on nyt selvillä. Ilmoitan siitä tuulaslife -instagramissa.
    Kiitos kaikille facebook -kommentoijille ja instagram -arvontaan osallistuneille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig