MOMENTS OF MY LIFE

Hemmottelua - Lempi Day Spa -kasvohoito
Helsinki -päivääni oli varattu hemmotteluhetki Lempi Day Spa kauneushoitolassa. Pääsin testaaman Lempi Day Spa kasvohoidon. Kauneushoitola on aivan Helsingin keskustassa suojaisella sisäpihalla, jonne ei kaupungin melu kuulu. Hoitolassa yhdistetään vanha itämainen viisaus ja modernit länsimaiset opit hoidoiksi, jotka tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Siellä saa mieli ja keho rauhoittua. Lempi Daily Spa tarjoaa ainutlaatuisia hemmotteluhoitoja. 

Minulle oli valittu Lempi Organic Hetki kasvohoito. Oli ihanaa rauhoittua kiireisen aamupäivän jälkeen. Taustalla soi hiljainen musiikki ja kosmetologi kertoi minulle tulevasta kasvohoidosta. Hoito räätälöitiin ihon tyypin ja kunnon mukaan. Minullahan on todella kuiva iho. Tuotteina hoidossa käytettiin ihon mikrobiomia tukevaa Esse -sarjaa. Jokaiselle tehdään yksilöllinen kasvohoito ratkaisemaan erilaisia ihon haasteita. 


Hoito sisältää myös Lempi Day Span Signature Gua sha hieronnan kasvoille sekä käsien hieronnan. Hieronta tuntui hyvältä. Kasvohoito sekä kasvojen ja käsien hieronta on rentouttava yhdistelmä. 


Esse tarkoittaa latinaksi "olla". Brändi perustettiin jo vuonna 2002 luomuihonhoitokategoriaan, silloin luomuhoidot olivat harvinaisia. Yritys tutkii uusia probioottilajeja ja niiden soveltamista ihonhoitotuotteisiin ihon ikääntymisen hidastamiseksi ja ihon terveyden optimoimiseksi. Kaikki tuotteet ovat luomulaatuisia, vegaaneille sopivia ja niitä ei testata elämillä. Yritys on myös hiilineutraali.

Hoito oli miellyttävää. Tuo Gua Sha -hieronta rentoutti. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen ihoni tuntui kirkastuneen ja kosteutuneen. Ja mieli virkistyi.


Jatkan nyt näitä Esse -hoitorutiineja kotona, sain lahjaksi vielä kivan matkapakkauksen kuivalle iholleni tarkoitettuja tuotteita. 


Tähän kohtaa on hyvä todeta, että Essen kaikki tuotteet pakataan lasisiin pulloihin, niissä tuotteet säilyvät parhaiten. Matkapakkauksen pienet putkilot tekevät poikkeuksen.

Tästä hoidosta jäi hyvä mieli - Lempi tosiaan jättää jäljen.

60 min / 79 €


Ja niin sieltä rentouttavasta hoidosta ja rauhalliselta sisäpihalta jatkoin matkaani Helsingin hektiseen menoon. Lempi Day Spa on osoitteessa: Kalevankatu 17 b, sisäpiha, Helsinki.

Rentouttavaa viikonloppua! 

- Tuula 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta


25 kommenttia

 1. Ihana hemmottelu ollut sinulla😍Mukavaa maaliskuun alkua🌹⚘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvohoito osaavissa käsissä ja hyvillä tuotteilla on ihanaa. Se on hemmottelua parhaimmillaan. Tämä Lempi Day Spa oli ihastuttava ja tunnelmallinen paikka. Tuo tunnelmallisuus ja taustalla hiljainen musiikki sopi niin hyvin tuonne kauneushoitolaan.
   Kiitos Kristiina ja sinulle myös hyvää maaliskuun alkua <3

   Poista
 2. Oli kiva nähdä kun piioäpahdit ihanan hemmotteluhetken jälkeen. Ensi kerralla mennään kahville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava nähdä sinut - ja samalla mielenkiintoisen työpaikkasi. Hemmotteluhetken jälkeen tapaamaan sinua, kivoja hetkiä. Ja ensi kerralla toteutetaan tuo kahvihetki.
   Mukavaa viikonloppua, Tuulai <3

   Poista
 3. Oi ihanaa, tälläinen hemmotelu tekee niin hyvää.

  Ihanaa viikonloppua Tuula❤️😘❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oikeassa olet, tällaiset hemmotteluhetket tekevät hyvää. Ja täytyy sanoa, että kasvot kiittävät - ovat hyvänväriset ja tuntuvat pehmeiltä.
   Kiitos Tiia ja ihanaa viikonloppua myös sinne <3

   Poista
 4. Hemmotteluhetki on aina paikallaan ja Essen tuotteet ovat kyllä loistavia ♥
  Mukavaa kuunvaihdetta ja viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemmotteluhetkiä pitäisi olla useammin.Usein sitä menee tukka putkella paikasta toiseen eikä oikein osaa pysähtyä. Mutta nyt! Minä tutustuin nyt ensimmäisen kerran Essen tuotteisiin, ovat aikaansa edellä, ihania.
   Kiitos Maikku! Ihanaa viikonloppua sekä iloa ja onnea maaliskuuhun <3

   Poista
 5. Loman jälkeen on jalkahoito itselläni varattuna. Vasta kävin lahjakortin lunastamassa kasvohoidossa. Tässä iässä on ihana saada lahjaksi hemmotteluhoitoja. Ja ostan myös lapsilleni lahjaksi hoitoja kauneushoitolaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinua odottaa jalkahoito. Se taitaa olla myös minun seuraava hoitoni. Lahjakortit kauneushoitolaan ovat ihan parhaita lahjoja (tässä iässä) ja muutenkin. Minulla oli tapana ostaa hoitoja edesmenneelle äidilleni, hän todella arvosti etenkin jalkahoitoa.
   Kiitos kivasta kommentistasi Aikku ja mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 6. Pienet hemmoteluhetket ovat aina niin ihania. Kivan näköinen paikka muutenkin!
  Ihanaa viikonloppua sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä hemmotteluhetket ovat tosiaan ihania ja niistä riittää pitkäksi aikaa iloa. Niin mielelle kuin tässä tapauksessa kasvoillekin. Ihastuttava paikka ihan keskustassa sisäpihalla. Ja hoitolan tunnelma oli niin rauhallinen.
   Kiitos Outi ja ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 7. Kasvohoito on kyllä ihana. Ja niin puhdistava, pitäisi ehdottomasti käydä useammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa. Minä tuossa ajattelin, että olin kasvohoidossa ja se oli jotenkin niin kokonaisvaltaista. Mielikin virkistyi.
   Useammin pitäisi käydä, kyllä :)
   Kiitos Diiskuneiti ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 8. Hoito ja hoitola oli ihanan rauhoittava kokemus. Kävin itse jalkahoidossa, koska iho on vielä vähän ärtynyt ruusufinnistä enkä uskalla vielä sekoittaa siihen muita tuotteita. Onneksi jo parempaan suuntaan selvästi.
  Helsingin ytimessä on vaikka mitä 'hidden secrets' -paikkoja kuten tämäkin. Onneksi nyt tietoisuus leviää :)
  Mukavaa sunnuntaita Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu - rauhoittava kokemus. Sinulla tuo ruusifinni vaivaa, sen kanssa pitää olla varovainen eikä sekoittaa erilaisia tuotteita ihoon, niinkuin viisaasti jätät tekemättäkin.
   Jalkahoito on tulee olemaan minun seuraava hoitoni. Toivottavasti pian ehdin.
   "Hidden secrets" - sitä tämä Lempi Day Spa on. Suojassa sisäpihalla. Hienoa, että tietoisuus paikasta leviää, sen paikka ansaitsee.
   Mukavaa uutta viikkoa sinulle Maarit <3

   Poista
 9. Ihanaa tuollainen hemmottelu! Mukavaa alkanutta maaliskuuta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. On ihana kun ammattinsa taitava ihminen tekee "tarpeellisen" kasvohoidon. Minun ihoni on tosi kuiva, joten tarpeeseen tuli. Ihanaa hemmottelua!
   Kiitos Päivikki ja mukavaa alkanutta maaliskuuta myös <3

   Poista
 10. Kuulostaa ihanalta hemmotteluhetkeltä! 😍 Itse pääsin blogin kautta kokemaan viime viikolla ylävartalon hemmotteluhoidon ja huomenna menen uudestaan toisenlaiseen hyvinvointihoitoon. Ihania kokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin olet ollut hemmoteltavana ja pääset heti perään toisen kerran. Ihanasti alkaa maaliskuusi. Hemmotteluhetkillä. Ne ovat ihania kokemuksia, samoin tunnen minä hemmotteluhetkeni jälkeen.
   Kiitos Johanna ja ihanaa maaliskuuta <3

   Poista
 11. Essen tuotteet ovat huippuja! Itse käytän niitä kuuriluontoisesti. Hemmotteluhoidot ovat aina ihania! Nämä ovat mukavia kokemuksia :)

  VastaaPoista
 12. Olen myös käynyt tuolla. Sain käynnin äitienpäivälahjaksi 😊

  VastaaPoista
 13. Käyntisi Day Spassa kuulostaa ihanalta! Oikeaa arjen luksusta. Mukavaa maaliskuuta, Tuulaseni <3

  VastaaPoista
 14. Tunnen olevani jälleen niin siunattu avioliittoani, kun tohtori osagiede toi takaisin mieheni, joka erotti minut kanssani hyviä 3 vuorokautta. Olen nimeltä Anneli Jäätteenmäki. Vaikka minulla on suu koko kehossani, ei riitä, että kiitämme tohtori Osagiedea hänen avusta elämässäni. Mieheni oli eronnut kanssani 3 kuukautta ja joutunut olemaan tuskissa ja tuskalla ilman häntä. Joten etsin apua kaikkialta, mutta mikään ei onnistunut, ennen kuin tarkoitin tohtori Osagiedea, jonka kanssa otin yhteyttä verkossa. Selitin tilannetta hänelle ja hän lupasi, että aviomieheni tulee takaisin minuun 24–48 tunnin sisällä, sikäli kuin sydämeni silti lyö hänen puolestaan. Uskoin häneen ja hän valmisti loitsun minulle ja mieheni soitti minulle juuri kun tohtori Osagiede sanoi. Hän vetoaa ja sanoi, että hän tarvitsee minut takaisin ja elämme nyt jälleen onnellisina viimeiset 9 kuukautta. Kaikkien siellä lukevien artikkelini, jotka tarvitsevat apua, tulee ottaa yhteyttä häneen ... Sähköposti: doctorosagiede75@gmail.com tai whatsapp and viber puhelinnumeroon +2349014523836

  VastaaPoista
 15. Mieheni huijasi ystäväni kanssa, hän muutti toisen naisen kanssa. Mieheni, joka ei nyt pystynyt toimeen ilman minua, ei halua nähdä minua. Olen niin onnellinen, että sain rakkaan aviomieheni takaisin sen jälkeen, kun väärennetty loitsunharjoittaja huijasi minua kahdesti, mutta kiitän Jumalaa siitä, että tohtori Lomi auttoi tuomaan mieheni takaisin viipymättä ilman minkäänlaista huijaustoimintaa. yhteyttä tähän Jumala lähetti oikoluvun sähköpostiinsa; LOMIULTIMATETEMPLE@GMAIL.COM, lupaan, että hä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig