MOMENTS OF MY LIFE

10 hassua kysymystäTörmäsin tähän hauskaan kysymyspatteristoon: 10 hassua kysymystä sekä  Tuulannelin  että  Tiian blogeissa. Yhteen kysymykseen tiesin heti vastauksen, joten päätinpä minäkin tarttua tähän rentoon haasteeseen.

Imetkö hiuksiasi?


Ensimmäistä kertaa elämässäni törmään tällaiseen kysymykseen. Nuorena, kun minulla oli pidempi polkkatukka, niin joskus yllätin itseni imemästä hiussuortuvaa. Tilanne liittyi yleensä johonkin jännittävään elokuvaan melkeinpä kauhuelokuvaan. Nykyään tukka on melkein aina niskassa kiinni ponnarilla, joten moinen huono tapa on jäänyt.

Petaatko joka aamu pedin?


Vastaukseni on kyllä ja ei. Pyrin petaamaan pedin joka aamu, sen opin sain jo lapsuudenkodista. Mutta välillä tulee niin kiireinen lähtö, että peti jää petaamatta. Ja kotiin tullessa harmittaa tuo tekemätön työ, vaikka makuuhuone ei nyt ensimmäiseksi silmiin osu.

3. Mikä on suosikkilaulusi?


Suosikkilauluni / suosikkiteokseni liittyy saaristoon. Se on ehdottomasti Myrskyluodon Maija. Kuuntelen sitä mielelläni soitettuna sekä myös laulettuna, sillä Maijan sanoituskin on niin kaunis ja koskettava. Lasse Mårtensson on tehnyt uskomattoman musiikkiteoksen. 

4. Mitä mietit, kun istut yksin autossa?
Vaikka mitä. Päivänpolttavia aiheita. Laidasta laitaan kelaan erilaisia asioita.

5. Mikä keittiötarvike olisit?Tämä oli minulle patteriston helpoin kysymys. Minä olisin sähköinen vedenkeitin. Ihastuin kettleihin jo kun asuin Irlannissa kauan, kauan sitten. Sellaisen toin Suomen kotiinkin, kotimaassa ne olivat vielä silloin harvinaisia. Olen ostanut vedenkeittimiä lahjaksikin. Tuo moinen laite opetti minut juomaan aikoinaan nescafeta. Ja se tapa on säilynyt.


6. Mikä eläin olisit ja miksi?


Minä haluaisin olla joku merilintu. Tiira, lokki tai merikotka. Nyt en tarkoita kaupunkilokkeja, vaan saaristossa eläviä lokkeja. Ihailen lokkien taitoa lentää tuulivirtojen mukaan, niiden ei tarvitse edes käyttää siipiään.  Sieltä ne korkealta katsovat maailmaa. 

Tai sitten olisin merikotka. Sydämeni sykähtää aina, kun saaristossa näen merikotkan. Se on hieno elämys. Merikotka on uljas lintu. Lentää nopeasti ja pitkiä matkoja valtavilla siivillään. Ja se lentäminen näyttää niin helpolta. 

Ja tiirat ovat niin sympaattisia. Meille tulee saarimökin aallonmurtajalle joka kevät sama tiirapariskunta, tiirat kun ovat uskollisia pesimäpaikoilleen. Ne eivät meistä välitä, vaikka siinä lähellä laiturilla touhuammekin. Pulputtavat vain omaa hauskaa "puhettaan". Ollako tiira, lokki tai merikotka - siinä pulma. 

7. Mitä teet, kun olet vihainen?
Jos sanon, että olen harvoin vihainen, niin ehkä sen allekirjoittavat he, jotka minut paremmin tuntevat. Mutta kun joskus olen vihainen, niin sulkeudun kuin simpukka. Sen tietää kippari. En  oikein jaksa vihoitella, se vie ihan liiaksi energiaa.


8. Mitä toivot tällä hetkellä eniten itsellesi?

Kuva Benidormin reissulta v. 2014

Tällä hetkellä... Toivon, että ehdittäisiin keväällä jossakin vaiheessa reissuun. Kipparilla on ollut kaikenlaisia projekteja, joten matkaaminen yhdessä on jäänyt vähiin.


9. Millainen olet humalassa?


Nyt pöytä puhtaaksi.
En oikein tiedä. Käytän alkoholia todella kohtuullisesti, olen aina käyttänyt. Olen vasta vanhempana alkanut juoda viiniä ruuan kanssa. Viini sopii hyvin ruuan kanssa  nautittavaksi ja on mukava seurustelujuoma. Mutta sitäkään ei monta lasillista mene.


10. Käytätkö hajuvesiä?
Ehkä käyttäisin enemmän, jos ei lähipiirissä olisi tuoksuallergikkoja. Ja muutenkin ajattelen ihmisiä, joille hajuvesi tuottaa ongelmia. Mutta tunnustan, kyllä minä sorrun aina välillä hajuvesiin, itselle kun tuoksut tuottavat iloa ja tuovat mieleen muistoja. Ykkössuosikkina kuitenkin on pysynyt jo vuosia Flower by Kenzo.


Joko ne kysymykset loppuivat? Tämä oli kiva haaste, enkä nyt tiedä, oliko se niin hassu. Löytyiko yhdestäkään vastauksestani samaistumispintaa sinuun? Ja blogikaverit - tarttukaa ihmeessä haasteeseen.Hyvää ja iloista viikkoa kaikille!
- Tuula


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta28 kommenttia

 1. En imeskele hiuksia, mutta mietteissäni saatan pyöritellä sormissa hiussuotuvaa. Olen tehnyt sitä ihan vauvasta saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiussuortuvan pyörittely kuulostaa myös tutulta. Sitäkin olen saattanut joskus tehdä. Mutta nyt ovat hiukset rauhassa :)
   Kiitos Tuuli ja mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Heissan Tuula, tämäpä oli kiva postaus, hauskoja kysymyksiä.
  Mukavaa tammikuun viimeistä viikkoa sinulle <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Sari <3
   En muista, mlloin olen viimeksi haasteisiin vastannut. Mutta tämä aloitti nyt 20-luvun.
   Kysymykset olivat mainioita ja niihin oli kiva vastata.
   Kiitos sinulle ja samoin toivottelen. Mukavia tammikuun viimeisiä päiviä!

   Poista
 3. Todella kivat vastaukset sinulla! Jotenkin arvasin tuon merikotkan, koska olet saaristoihminen. Se sopii sinulle hyvin!

  Me kumpainenkin kaipaamme valoon ja aurinkoon. Matkustaminen on mukavaa mutta kotiin on aina kiva palata.

  Mukavaa viikkoa sinulle Tuula :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli 💛 Saaristolintu haluaisin olla, jos eläin pitäisi olla. Ja merikotka on uljain saaristolinnuista, ehkä en niin uljas ole :)
   Valo ja aurinko auttavat kestämään / lyhentämään tätä mustaa talvea, sellainen se on ollut Turun seudulla. Kippari on vain ollut kiireinen, joten vielä on matka tekemättä... toivottavasti pian.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle Tuulanneli 💛

   Poista
 4. Hyviä vastauksia kysymyksiin Tuula 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jael! Tuo keittiötarvike oli minulle selvin.
   Mukavaa loppuviikkoa 💛

   Poista
 5. Itsenikin on tarkoitus vastaukset jossain vaiheessa blogissa paljastaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat hauskoja paljastuksia. Kiva lukea sinun paljastuksesi.
   Mukavaa loppuviikkoa <3

   Poista
 6. Kivaa kun teit tämän, sinä ihana vedenkeitin ja vielä tyylikäs, oi Smeg. <3 Voin hyvin kuvitella, että vihaisena vetäydyt, sillä sinulla on niin kultainen luonne, ettet halua muille räyhätä. <3

  Oikein ihanaa viikon jatkoa Tuula. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta vastauksestasi Tiia <3 Ja pitihän tämän vedenkeittimen nyt Smeg jossakin vaiheessa hankkia. En tiedä, onko minulla niin kultainen luonne, mutta en vain jaksa räyhätä, minulla ei ole siihen tarpeeksi energiaa.
   Kiitos kultainen ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 7. Vastaukset kuulostivat ihan sinulta. Samaistun tuohon vihastumiskohtaan, hirmuisen voimia vievää vihoitella :)
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet oppinut minut tuntemaan. Siis niin totta, vihastuminen vie niin paljon energiaa, että en vain enää jaksa. Tähän on tultu ja olen tyytyväinen.
   Kiitos Outi ja ihanaa loppuviikkoa myös sinulle <3

   Poista
 8. Olipa hauska kysymyspatteristo! Ja vastauksista kyllä tunnistin sinut;)
  Ihania kuvia Utöstä - sattumaa lienee, että viimeisimmässä postauksessani on myös pari kuvaa sieltä!
  Ihanaa loppuviikkoa, Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin Arja olet oppinut tuntemaan minut pitkän blogimatkamme aikana, tosin olemme sentään muutaman kerran tavanneetkin. Utö on hieno saari, jolla on raskaskin menneisyys. Mutta se on ulkosaariston saaren osa. Loistava paikka viettää retriittiä. Kävinkin katsomassa Utön kuvasi. Olisipa jo kesä.
   Ihanaa loppuviikkoa myös sinne <3

   Poista
 9. KIvaa luettavaa :) Minäkin tykkään Myrskyluodon Maijasta, kas kun ei tullut mieleen kun omaa patteristoani tästä laadin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuun on niin sisään rakentunut tuo, kun kysytään lempikappalettani, se on aina Myrskyluodon Maija. Toki niitä muitakin on, mutta silloin pitäisi rakentaa Top10 -lista.
   Kiitos Maikku ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 10. Kivan erilaisia kysymyksiä! Täytyy ehkä napata tämä myös omaan blogiin! Omat vastaukseni eivät kyllä käy yksiin sinuun vastausten kanssa :D Mutta siinähän se hauskuus juuri piilee, ihmisten erilaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hauska haaste. Olen jonkusen haastevastauksen lukenut tämän tiimoilta. Ja usko tai älä kaikkien vastaukset ovat olleet erilaisia. Ja sanot, että sinunkin vastauksesi tulevat olemaan erilaisia kuin minun. Tämän haasteen hauskuus piilee varmasti ihmisten erilaisuudessa eikä tässä tarvitse niin tarkkaan analysoida vastauksaan. Laitahan haastevastaukset matkaan.
   Kiitos ja hyvää viikkoa Minnea <3

   Poista
 11. Olen lukenut kolme osaa Myrskyluodon Maijaa ja nähnyt Lahden kaupunginteatterissa Myrskyluodon Maijan. Taidanpa kuunnella you tubesta vähän Maijaa vielä tänä iltana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on samantapainen tausta Myrskyluodon Maijaan; kirjat olen lukenut, televisiosarjan katsonut ja teatterissa nähnyt Maijan Myrskyluodolla. Ja sitten vielä tuo saaristo pistää rakastamaan tätä kappaletta. YouTubessa on monia erilaisia Myrskyluodon Maijoja, niitä olen myös kuunnellut. Ja tähän pitänee sanoa vielä... Kun Lasse Mårtensson kuoli, niin kuulimme siitä saarimökillä. Soitimme sinä iltana hänen muistolleen Myrskyluodon Maijaa. Silloin itketti.
   Kiitos hienosta vastauksesta Minna ja mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 12. Eihän nämä olleet lainkaan hassuja :) Tulin heti kiinnostuneena lukemaan mitä uutta oppisin sinusta <3
  Myskyluodon Maijaon koskettavan kaunis. Yksi pysäyttävimmistä versioista oli Anna Puun esitys intiimissä tilaisuudessa, hän esitti sen paljain jaloin, herkästi kuten niin monet kappaleet.
  Meillä on mökillä myös muutama tiira tirskumassa saunarannassa, aina samalla kivellä. Ollaankin mietitty monesti kuinka kauan ne elävät ja voiko kyseessä olla samat linnut vuodesta toiseen.
  Lämpimät terveiset tropiikista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin tupsahdit blogiini lukemaan hassuja vastauksia. Ehkä tuo mikä keittiötarvike olisit - oli kysymyksistä hassuin.
   Voin vain kuvitella, miten hienosti Anna Puu tämän kappaleen tulkitsisi. Paljaat jalat sopivat hyvin tämän kappaleen esitykseen, siellä Myrskyluodolla Maijakin varmasti kulki kesäisin paljain jaloin.
   Ne ovat samat tiirat, jotka tulevat samalle kivelle ja tottuvat siinä lähellä oleviin ihmisiin. Lapintiira voi elää 25-30 vuotta, mutta kalatiirasta en löytänyt tietoa. Varmaan sekin pääsee lähelle noita ikälukuja.
   Kiitos Maarti lämpimistä tropiikin terveisistä. Täytyypä tulla katsastamaan, jos olet jo ehtinyt postata jotakin.
   Ihanaa viikonloppua sinne tropiikkiin <3

   Poista
 13. Ihanan erilainen kysely! Yleensä näissä on niitä samoja tylsiä kysymyksiä mitä ketään ei jaksa oikeasti lukea :D tästä tuli luettua kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kiva kysymyspatteristo. Ja luulenpa, että tähän tulee väkisinkin erilaisia vastauksia bloggaajilla. Olipa kiva kuulla, että luit kaikki hassut vastaukseni :)
   Kiitos Henna ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 14. Myrskyluodon Maija on ihan ykkösbiisi kotimaisista ja Elton Johnin Your Song se paras ulkolaisista! Kiva haaste, pitäisiköhän itsekin tehdä : )

  VastaaPoista
 15. Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

  Plus, making money with it is as simple as 1--2--3!

  Here's how it works...

  STEP 1. Input into the system which affiliate products the system will push
  STEP 2. Add some push button traffic (it takes JUST 2 minutes)
  STEP 3. Watch the system explode your list and sell your affiliate products on it's own!

  So, do you want to start making profits???

  Click here to launch the system

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig