MOMENTS OF MY LIFE

Turun Kirjamessut 2019 - pääsylippuarvonta


Turun Kirjamessut 2019


Yksi Turun joka syksyinen suosikkitapahtuma on Turun Kirja- ja Ruokamessut & Viinimessut. Tapahtuma järjestetään 4. - 6.10.2019 Turun Messukeskuksessa. Ja sinne vie minunkin tieni - kirjojen ja ruuan maailmaan. 

Vuoden 2019 Kirjamessujen teemoina ovat teatteri, ilmastonmuutoksen kulttuurivaikutukset ja lukutaito. Ohjelmasta vastaa ohjelmajohtaja Jenni Haukio. 

Kirjamessuilla on satoja kertojia ja tuhansia tarinoita. Turun Kirjamessut on Suomen vanhin kirjallisuuden messutapahtuma. Mukana on vuosittain noin 900 esiintyjää ja lähes 500 ohjelmanumeroa sekä satoja näytteilleasettajia. 
Turun Kirjamessujen avajaiset perjantaina ovat mielenkiintoiset:

Messupäätoimikunnan pj. Reetta Kettunen lausuu tervehdyssanat. Sen jälkeen on taiteilija Seela Sellan puheenvuoro. Kirjailija Jörn Donner jatkaa puheenvuorollaan "Lukeminen kannattaa aina". Ja sitten astuukin lavalle "Amelié",  Turun Kaupunginteatterin näyttelijät Marketta Tikkanen ja Mikael Saari esittävät katkelman musikaalista. Tanssiteatteri Erin esitys Polttopisteestä... ja ohjelma jatkuu.

Ps. Seuraavan kuvan alla (Turun Kirjamessut) on linkki aikatauluihin, ohjelmiin ja haastatteluihin. Minä yritän ehtiä jo perjantain avajaisiin.

Kirjamessujen pääteemana on teatteri. Tähän olen kerännyt muutaman itseäni kiinnostavan haastattelun.

Kirjamessuilla kuullaan Elämäni kirjat -otsikon alla ainutlaatuisia keskustelutuokioita. 

 • Perjantaina taitelija Seela Sella kertoo elämäänsä vaikuttaneista kirjoista. Häntä haastattelee Jenni Haukio.  
 • Lauantaina Haukio haastattelee näyttelijä Elina Knihtilää ja sunnuntaina taiteilijapariskuntaa Esko Salmista ja Aino Seppoa. Teatterimaailman legendoja ja tähtiä kuullaan sekä nähdään monia Turun Kirjamessuilla. 
 • Lauantaina on lavalla myös Vesa-Matti Loiri. Loirin elämäkerrasta keskustelevat taiteilija itse sekä kirjailija Jari Tervo. 
 • Lauantaina nähdään myös Lauri Tähkä ja Heli Laaksonen keskustelemassa kirjoistaan. 

Tässä on vain pienenpieni otos ohjelmista ja haastatteluista. Minun täytyy vielä tehdä itselleni tarkempi aikataulu, jotta ehdin mahdollisimman monta kiinnostavaa kertojaa kuulla ja tapahtumaa nähdä sekä myös kirjoihin tutustua. 
Tässä linkissä tarkemmat aikataulut, ohjelmat ja haastattelut:   Ohjelma

Ja kun kertojia ja tarinoita kuunnellessa tulee nälkä, niin erinomainen ruoka löytyy läheltä, kun Ruoka- ja Viinimessut ovat samanaikaisesti Messukeskuksessa. Herkuttelu sopii mainiosti yhteen kirjojen kanssa. 

Turun Messukeskuksen kuva


Olen itse menossa messuille bloggaajapassilla. Ja ilokseni sain arvottavaksi teille lukijoilleni kaksi lippusettiä. Lippusetti sisältää 2 kappaletta messulippuja. Niillä pääsee niin  Kirja-, Ruoka- kuin Viinimessuillekin. 

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta.

Kirjoita kommentti ja toimiva sähköpostiosoite blogiin, instagramiin tai facebookiin, niin olet mukana arvonnassa. 

Toimi nopeasti, sillä aikaa ei ole paljon. Arvonta päättyy keskiviikkona kello 19.00., jonka jälkeen ilmoitan kahdelle osallistujalle lippusetin voitosta. Toimitan voittajien liput Messukeskuksen infoon, josta ne voi noutaa messuille mennessä. Ohjeistan tarkemmin voittajia. 


Onnea arvontaan! 

- Tuula


Arvonta on suoritettu. Arvonnan suorittaminen olikin vähän hankalampaa, sillä pääsylippuarvontaan pääsi osallistumaan blogin, instagramin ja facebookin kautta. Numeroin kaikki messuille arvontaan osallistuvat, teitä oli kaikkiaan 26. Arvontageneraattori valitsi numerot: 9 ja 18. 

Numerolla 9 arvontaan osallistui Taijaanneli tekstillä: "Olisipa ihana, jos arpaonni osuisi kohdalle. Lokakuu on just sopiva kirja- ja ruokavirikekuuu".
Ja nrolla 18 osallistui Millan tekstillä: "Mukana ihanassa arvonnassa. Siskon kanssa tulisin nauttimaan messutunnelmista." 

Paljon onnea voittajille. Olen ottanut yhteyttä voittajiin. 

Kiitos kaikille osallistujille! Mukavaa viikkoa! Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta

7 kommenttia

 1. Onpa kiva avonta:)
  jenelyne@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. Kirjamessuille suuntaan minäkin - perjantaina kuopuksen kanssa sillä kyllähän sitä nyt Soturikissavisaan pitää ehtiä :-)

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta haluan olla mukana arvonnassa! Luonnonluomaa@outlook.com

  VastaaPoista
 4. Lauantaina ajattelin mennä messuille käymään. rinafi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana! Anninalahonen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Arvonta suljettu. Tekstissä voittajat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig