MOMENTS OF MY LIFE

Amélie-musikaalin pressiin lähdössä


Hei ystävät hyvät!

Olen pitänyt pienen blogitauon, ehkä joku on sen huomannutkin. Tähän väliin sattui useampi yksityinen ja henkilökohtainen tilaisuus, että jätin niistä sovinnolla kertomatta. Joitain pieniä välähdyksiä olen niistä instaan laittanut. Varmaan tuttu tunne monellekin bloggaajalle - oman yksityiselämän verho ja miten sitä raottaa.

E. Ekblomin ravintola Aurajoen varrella.

Mutta tänään on taas uusi päivä ja uusi mahdollisuus. Olen lähdössä Turussa paljon julkisuutta saaneen Amélie-musikaalin pressitilaisuuteen Turun Kaupunginteatteriin. Suomen kantaesitys nähdään tottakai Turussa, Suomen Pariisissa. Mahtaakohan Aurajoki muuttua Seineksi? 


Améliena ihastuttaa Marketta Tikkanen ja hänen ihastuksen kohdettaan Ninoa esittää minulle jo aikaisemmista rooleista tuttu Mikael Saari. Musikaalin ohjaa Reija Wäre ja musiikin sovittaa taitava Jussi Vahvaselkä.

E. Ekblomin ravintola Aurajoen rannalla. 

Jännityksellä odotan musikaalia. Turku tarjoaa hienot puitteet Pariisille.
Muistutan tässä samalla toisesta mielenkiintoisesta jutusta. Turun taidemuseossa on vielä 15.9. asti valokuvaaja Imogen Cunninghamin (1883-1976) näyttely. Näyttelyssä on 80 teosta käsittävä, ensimmäinen Suomessa nähtävä Cunninghamin museonäyttely. Ne koostuvat Cunninghamin pelkistetyistä kasvi- ja alastontutkielmista.Imogen Cunningham oli rohkea nainen. Uransa alussa 1910 hän ryhtyi kuvaamaan alastonta vartaloa. Se oli varsin poikkeuksellista tuohon aikaan. Hän oli nainen ja moraalinen ilmapiiri ei ollut kovinkaan salliva. Mielenkiintoinen näyttely. Jos et ole vielä käynyt, niin nyt alkaa olla  viimeinen mahdollisuus nähdä Cunninghamin töitä Turussa.Ja pian uusi kassi olalle ja menoksi:


Teatterista vielä elokuviin. Minua kiinnostaa tietää, oletko sinä nähnyt Amelié-elokuvan? 
Mitä tykkäsit? 


Ihanaa syysviikkoa kaikille!

- Tuula


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta10 kommenttia

 1. Molemmat listalla: Amelie ja valokuvanäyttely :)
  Hyvän mielen elokuvan olemme nähneet koko perhe ja ajattelin viedä koko perheen myös teatteriin isänpäivän tienoilla. Mutta se on vielä salaisuus ;)
  E.Ekblom on ravintola, johon menemme aina viettämään juhlapäiviä!
  Samoja latuja hiihdellään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amelie ja Imogen Cunningham - mainiolta näyttää listasi! En kerro perheellesi salaisuutta koskien Amellieta :)
   Minä olen kerran käynyt E.Ekblomilla, vaikka se niin kutsuvalta näyttääkin. Hieno paikka viettää juhlapäiviä.
   Jippii! Samoja latuja hiihdellään <3
   Kauniita syyspäiviä sinne!

   Poista
 2. Kuulostaa tutulta. Välillä on hyvä ja inspiroivakin pitää pientä taukoa, toisaalta on myös se yksityinenelämä johon kuuluu muitakin ihmisiä kuin vain minä tai perheeni. Ja, ei sitä kaikkea tarvitse tänne blogiinkaan kirjoitella.
  Mukavaa syyspäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä niin tauon kuin blogiin kirjoittamisen tiimoilta. Tauko piristää ja toivottavasti inspiroi. Ja minusta on todella vaikeaa kirjoittaa tai laittaa kuvia esim. sellaisista ihmisistä, jotka eivät ole somessa tai eivät edes facebookissa. En halua "yllättää" heitä :) Ja monet juhlatkin ovat aika yksityisiä, joten niistäkään en halua kirjoittaa. Näin se menee.
   Kiitos Kaisa ja mukavia syyspäiviä myös sinne <3

   Poista
 3. Pienet blogitauot tekevät hyvää silloin tällöin. Itse olen alkanut bloggaamaan vain pari kertaa viikossa, ei vaan aika riitä isompaan määrään.
  Amelie leffan olen nähnyt ja tykkäsin kovasti!
  Ihanaa tiistaita sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on vain joskus tauon paikka. Pari kertaa viikossa blogijuttu on todella hyvä saavutus työn ohella. Sinä olet kyllä ahkera ja nopea kirjoittaja. Laitat toimeksi.
   Olin siellä pressissä ja olipahan kivaa kuultavaa. Saivat luvalla lisätä chansoneita musikaaliin. Näytti jo parissa kohtauksessa niin kutsuvalta, että olisin voinut jäädä katsomaan lisää tarinaa.
   Kiitos Outi ja ihania syyspäiviä <3

   Poista
 4. Hyvä on pitää välillä taukoa jos siltä tuntuu. Ja toivottavasti oli mukava teatterikokemus.Hyvää viikkoa Tuula:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauko on välillä paikallaan.
   Teatterikokemus oli mainio. Pressissä esitettiin pari kohtausta musikaalista ja ne olivat niin kutsuvia, että olisin samantien voinut katsoa koko näytöksen.
   Kiitos Jael ja hyvää viikkoa myös sinne <3

   Poista
 5. Amelie on ihana elokuva. monta kertaa olen katsonut ja aina niin koskettava <3
  Tuo musikaalikin on tarkoitus mennä katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös katsonut Amelie-elokuvan ja se on koskettava ja kiehtova. Parin kohtauksen nähneenä ihastuin jo tähän Turun musikaaliinkin. Sinne myös vie tieni aika piankin.
   Kiitos Ansku <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig