MOMENTS OF MY LIFE

WISHPro Plus - kasvohoito pintaa syvemmältäYhteistyössä: WishPro Finland  ja Kauneushoitola SalonShania

Kuva on otettu viimeisen hoitokerran jälkeen. Huom. ripsiväri oli sallittu hoidossa. Jokaisen hoidon jälkeen puhdistin kasvoni vasta seuraavana aamuna, jotta seerumikapselilla oli aikaa vaikuttaa. (Seerumin pitää saada vaikuttaa vähintään kaksi tuntia, mutta mitä kauemmin, sen parempi).

Suomen markkinoille on tullut viime vuonna kiinnostava WishPro Plus kasvojenhoitolaite. Kun minulle tarjoutui mahdollisuus päästä testaamaan tätä laitetta, niin tartuin ilolla tilaisuuten.  Hoidot tehdään ihon pinnalla, joten ihoon ei tehdä mitään mikroneulauksia eikä pistoksia. Tämä oli minulle tärkeä syy, miksi innostuin hoidosta. 

Hoidot tekee aina kosmetologi. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään hänen ihoonsa sopiva hoitosuunnitelma. Hoidossa käytetään kasvojenhoitolaitetta, erilaisia hoitopäitä sekä yksittäispakattuja seerumikapseleita. Hoito siis tehdään ihon pinnalla, mutta sen vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle.

Wish Pro Magnetic Infusion tekniikka (MIT)

"MIT (Magnetic Infusion Technic) tekniikka perustuu iontoforeesiin. Iontoforeesi ei ole uusi hoitomuto, mutta mikä tekee siitä Wish Pro -hoidoissa uuden, on se, että se yhdistetään magneettihoitoon. Tämän hoitomuodon avulla iho kiinteytyy todella nopeasti. MIT -tekniikan avulla elinvoimaa antavia seerumikapseleleita työstetään syvälle ihoon WishPro-hoitopäiden avulla. Hoito kiihdyttää elastiinin ja kollageenin tuotantoa, rauhoittaa akneihoa, vahvistaa lihassyitä ja tuo ihoon sen kipeästi tarvitsemia ravinteita. Iontoforeesi on fysikaalinen menetelmä, joka käyttää sähkovirtaa lääkeaineiden ja muiden kemiallisten yhdisteiden kuljettamiseen ihon läpi ja siitä käytetäänkin ilmaisua "neulaton injektio". Iontoforeesi on kivuton menetelmä eikä vahingoita ihoa."

*Kuva on laitevalmistajan sivulta


Hoitopäitä on neljä (yläkuvassa vasemmalla hoitopäät ja keskellä hoitolaite). Kosmetologi valitsee näistä neljästä vaihtoehdosta asiakkaan tarpeisiin sopivan hoitopään. Tämän jälkeen valitaan sopiva seerumikapseli ihon kunnon ja tarpeen mukaan.

Seerumikapseleissa on saatavilla neljä tuotelinjaa. Näissä jokaisessa on täsmäseerumeita erilaisten ihotyyppien tarpeisiin. Hoitoja pystytään räätälöimään laajasti asiakkaan ihon mukaan.

Yksittäispakatut seerumit
 • Natural line - perustuu luonnon öljyihin ja on suunnattu nuoremmille asiakkaille, joilla on kuiva, herkkä tai ärtynyt iho
 • Infusion Line - BTX, Collagen ja Hyaluronic - viivästyttää ikääntymisen merkkejä, parantaa vastustuskykyä ja estää tulehduksia.
 • Active Pro Long Line - väsyneen, rasittuneen ihon elvyttämiseen ja vaurioiden korjaamiseen.
 • Aging Process Control - ikääntymisen merkkien hoitoon, rauhoittaa herkkää ja kuivaa ongelmaihoa, uudistaa ihoa kokonaisvaltaisesti. 

Hoito tapahtuu näin. Kosmetologi valitseee asiakkaan tarpeisiin sopivan hoitopään neljästä vaihtoehdosta. Sen jälkeen valitaan seerumikapseli ihon kunnon ja tarpeen mukaan. Yksittäiskapseli kiinnitetään hoitopäähän. Suositus on 6 kerran hoitojakso. Minulla oli 4 kerran hoitojakso. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 kerran ylläpitohoitoa noin 2 - 3 kk jälkeen.

Oma WishPro Plus -kasvohoitoni. Kävin kasvohoidoissa neljä kertaa. Hoito tehtiin Kauneushoitola Shania:ssa, joka on Turun ainoa Wish Pro -hoitola. Minulla on kuiva ja ohut iho. Ihoni kaipasi siis kosteutusta ja kiinteytystä kuin myös heleytystä. Tässä kohtaa sopinee kertoa, että Shanian kosmetologi Annette pystyi kertomaan ihoni kosteusprosentin vain koskettamalla kasvojani. Ja laite antoi saman tuloksen. Olin osaavissa käsissä.
1. Hoitokerta (kesto n. 1 tunti)
Hoitosarja aloitetaan aina kuorivalla hoidolla. Näin iho puhdistuu ja kuolleet solut irtoavat sen pinnalta. Ihon pintaverenkierto ja ihon väri paranevat. Ja ihonhoidossa käytettävät aineet imeytyvät ihoon paremmin. Kuorintakapselissa on manteliöljyä, ihoa kuorivia hiukkasia, A- ja E-vitamiineja sekä kahdentyyppisiä selluloosakuituja.
Kuorinnan jälkeen LED-punavalohoitopään avulla ihooni imeytettiin Rejuvenation -seerumikapseli. Seeerumiapselissa on Shea- eli karitevoita, joka tunkeutuu syvälle ihoon elvyttäen vaurioituneita soluja ja palauttaen ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Se myös tehostaa solujen energiantuotantoa, aktivoi ihoa ja parantaa vastustuskykyä. Ja palauttaa heleyden, sileyden ja pehmeyden iholle.
Lopuksi tehtiin vielä perinteinen kasvohieronta ja lymfapisteiden painelu.

2. Hoitokerta (kesto n. 30 min)
Toisella kerralla ihoon imeytettiin Age Control-seerumikapseli. Ja käytettiin Rejuvenation -hoitopäätä eli LED punavalohoitopäätä. Näin Age Control tehoaa: Ehkäisee ikääntymisen merkkejä, rasituksen merkkejä, estää ryppyjä ja ihon veltostumista. Progeline-peptidi vaikuttaa suoraan epidermikseen ja dermikseen ja korjaa roikkuvaa ihoa ja vähentää ryppyjen ilmaantumista.  Tightenyl on ihon luonnollinen kohottaja ja rakenteen parantaja. Kun dermiksen rakenne paranee, ihosta tulee selvästi tasaisempi.
Kuva alla.

Age Control -kapseli ja Rejuvenation hoitopää

3. Hoitokerta (kesto n. 30 min)
Kolmas hoitokerta tehtiin Micro Current -hoitopäällä. Ihooni imeytettiin Hyaluronic -seerumikapseli. Kapseli sisältää Christalhyal-nimistä ainetta, joka on yksi tehokkaimmista saatavissa olevista kosteutusaineista. Tämä hyaluronihappo toimii "molekyylisienenä" lisäten ihon kykyä sitoa vettä ja auttaa näin pitämään ihon kosteana, ravittuna ja terveenä. Nyt ymmärrän hyaluronihapon suosion ihonhoitotuotteissa.
4. Hoitokerta (n. 30 min)

Neljännellä kerralla kasvoihini imeytettiin Neo-energy -seerumikapseli Rejuvenation-hoitopäällä.
Tämä "neulaton" kollageeni ja elastiinitäyteaine toimii luonnollisen energian lähteenä ihosoluille. Solut alkavat uudelleen tuottaa kollagenia ja elastiinia kahdessa viikossa. Iho kiinteytyy ja rypyt vähenevät. Tässä vielä tietoa Neo-energy -seerumikapselista Wish Pron sivuilta: Kapseli sisältää turvallisen, etukäteen aktivoidun energialähteen (MG6P) sekä välttämättömiä aminohappoja ja kuparia.Hoidot tehtiin minulle viikon välein. 5-8 päivää on hyvä sykli parhaimpien tulosten saavuttamiseen. Jo ensimmäisen kerran jälkeen olin kirjoittanut instakuvaani: "Ensimmäinen kerta vaikutti jo hyvältä kokemukselta." Nyt kaikki hoidot käytyäni ihoni tuntuu pehmeältä ja rypyt ovat selvästi pehmentyneet. Ja ihoni väri on tasoittunut, josta olen todella ihmeissäni, sillä olen aina kärsinyt pisamistani. Eivät ne minnekään ole hävinneet, mutta ihon pehmeyden myötä, nekään eivät näytä (omissa silmissäni) niin häiritseviltä. Ihooni imeytetyt seerumit ovat vilkastuttaneet verenkiertoani, joten tästä varmasti johtuu ihon tasaantunut väri.

Kosmetologini Annette hallitsee hierontatekniikan. Hierontaliike on sopivan napakka ja vaihdettava kapseli-seerumipää tuntuu pehmeältä kasvoilla - kuin silikonin tai ihon kosketukselta. Tuosta hoitolaitteeseen laitettavasta seerumikapselista vapautuu seerumi hoidon aikana iholle. Hoito oli rentouttavaa kuin tehokas kasvohieronta. Hoitoon olisi voinut vaikka nukahtaa ja Annette antaa asiakkaan olla rauhassa ja rentoutua hoidon aikana.


Vinkkejä: Jos iho on erittäin kuiva esim. kesän jälkeen, voi ottaa yhdenkin tunnin hoidon. Hoito on niin tehokas, että jo yhdellä hoitokerralla saadaan näkyviä tuloksia. Mutta on tutkittua, että sarjahoito tuo pysyviä ja näkyviä tuloksia. Tunnin hoito Shaniassa maksaa 98 € ja puolen tunnin hoito 49 €.

WISH Pro Plus -hoitoja on tehty maailmalla jo yli 1.000.000, joten se on suosittu, luotettava ja toimiva hoito. Hoito sopii nuorille, miehille ja naisille. Erilaisiin ihon ongelmiin ja eri ihotyypeille.

Minä koin hoidon tehokkaana. Ja pidin siitä, että ihoon ei tehty mitään mikroneulauksia eikä pistoksia. Hoito oli hellävaraista. Iho oli jokaisen hoitokerran jälkeen niin hyvännäköinen, että se ei estänyt minua iltamenoista. En laittanut iholle mitään meikkejä, sillä annoin seerumikapselin aineen sisällön vaikuttaa seuraavaan aamuun asti. 

Hoito on kohtuuhintainen verrattuna moneen muuhun ihonkäsittelyyn - itselleni sopiva. 


Lisätietoa löydät yritysten nettisivuilta: Wish Pro - Finland ja SalonShania 


Kaunista viikkoa kaikille! 

- Tuula 


18 kommenttia

 1. Ihosi todella oli hehkuva kun viimeksi näimme, eikä kaikkia hoitokertoja tainnut olla edes vielä käytynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun treffattiin, niin minulla oli takana kaksi hoitokertaa. Ihon väri on huomattavasti parantunut tämän hoidon aikana. Ja rypyillekin on tapahtunut ihmeitä, ne ovat ihon pehmentymisen myötä myös jotenkin pehmentyneet. Kiitos Tuuli ja hyvää loppuviikkoa <3

   Poista
 2. Mielenkiintoinen kasvohoito! Olipa mukava kuulla, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Sinulla on kyllä kaunis iho, kuin nuorella tyttösellä konsanaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä todella mielenkiintoinen kasvohoito. Teija sinä olet ihana, en tuosta nuoresta tytöstä tiedä, mutta koen ihoni tämän hoidon jälkeen nuoremmaksi :)
   Kiitos Teija ja mukavaa loppuviikkoa <3

   Poista
 3. Kuullostaa todella mielenkiintoiselta hoidolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä oli mielenkiintoinen hoito, neulaton injektiohoito. Ja lopputulos on hyvä.
   Kiitos Mira ja mukavaa loppuviikkoa <3

   Poista
 4. Kuulostaapa kyllä hyvältä hoidolta ja ilman mitään neulauksia. Tykkäsin myös siitä, että hoidoista voi nauttia ilman mitään selosteluja ja vaikka vetäistä tirsat siinä samalla :)
  Ihanalta näytät Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua vähän pelottavat nuo neulaushoidot, joten sanoin tälle hoidolle heti kyllä! Ja se kannatti. Iho tuntuu kyllä hyvältä näitten hoitokertojen jälkeen. Kauneushoitola Shanian hoidon tekijä Annette sai niin rauhallisen tunnelman aikaiseksi, että siinä olisi voinut ottaa tirsat. Toki hoitojen aikana kyselin, että mitä nyt tehdään ja Annette selosti selkeästi hoidon vaiheet ja vaikutukset.
   Kiitos Outi-ihana ja mukavaa loppuviikkoa <3

   Poista
 5. Hehkuvalta tosiaankin näyttää ihosi tuossa ensimmäisessä kuvassa, joten varmaan tosi hyvä hoito:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael! Olen mielissäni tästä hoidosta. Minulle ei useinkaan ole sanottu (ainakaan näin vanhemmiten), että näyttäisin hehkuvalta ja nyt on jo useampi sanonut näin. Tästä Wish Pro:sta tuli kyllä minun juttuni.
   Kaunista loppuviikkoa Tel Aviviin <3

   Poista
 6. Jostain Prisman tiedeohjelmasta poimin faktan, että ainoa aine, johon ihotautilääkärit uskovat ihonhoidossa on Retinol. Ja olipa vaikeaa löytää kasvovoiteita, joissa sitä olisi - Suomen markkinoilla ei tainnut olla yhtään, mutta Neutrogena-sarjaa sai sentään ostettua Amazonilta. Minusta se on tosiaan ollut toimiva - eikä edes hintava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kauneusalan ammattilainen, joten olen näissä jutuissa omien tuntemuksieni varassa. Ja tykkäsin kovasti tästä WishPro Plus -hoidosta. Uskon että tuo MIT-tekniikka pystyy työstämään noita ravinteita ihoon. Ainakin minun ihoni on voinut hoitojen jälkeen todella hyvin.
   Kommentistasi teki mielenkiintoisen sen, että nyt minä osaan kertoa sinulle jotakin - olen testannut Origins skincare -tuotteita ja sieltä ainakin löytyy Retinol Night Moisturizer sekä seerumi. Yritin totutella ihoani Retinoliin ja aluksi se tuntuikin hyvältä, mutta sitten aine alkoi kuivattaa ihoani. Ehkä tein jotakin väärin.

   Poista
 7. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta hoidolta, täytyypä tutkia josko Espoossa olisi myös saatavilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mielenkiitoinen ja tehokas hoito. Ihoni näyttää hyvältä, on pakko sanoa.
   Espoossa on ymmärtääkseni Wish Pro -hoitola.
   Kiitos kommentista.

   Poista
 8. Siellä vain kaunistutaan🌹Kiinnostava hoito..tehoiskohan minuun😊Leppoisan ihanaa sunnuntaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Kristiina. Niin minustakin tuntuu :) Todella tehokas hoito ja ilman neuloja. Sinä olet kaunotar, mutta luulenpa, että ihosi tykkäisi tästä. Tuo kosteuttava vaikutus on kyllä hieno juttu.
   Kiitos Kristiina ja mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 9. Kiva hoito! Haluaisin sen myös!

  https://kauneushoitolacare.ee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kovasti tästä hoidosta. Iho tuntuu vieläkin hyvältä. Iho sai ravinteita ja kosteutta. Ja niitä se tarvitsi. Suosittelen.
   Kiitos kommentistasi. Mukavaa viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig