MOMENTS OF MY LIFE

By Raili - hehkuvan aikuisen naisen salaisuus


PR-tilaisuus / by Raili

Säätiedotus lupasi sadetta, mutta aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta kun matkasin viime viikolla Turusta Helsinkiin by Raili -tuotesarjan julkistamistilaisuuteen. Päivä oli kuin Railin juhlat - yhtä aurinkoinen ja säteilevä. By Raili - tuotesarjassa yhdistyy Raili Hulkkosen yli 50-vuotisen meikkitaiteilijauran kaikki osaaminen ja kokemus. Pro Glow -tuotesarja tuo Raili Hulkkosen ainutlaatuisen osaamisen kaikkien aikuisten naisten saataville ihoa heleyttävissä meikeissä ja ihonhoitotuotteissa.

Raililla on takanaan siis jo yli 50 vuotta meikkaajana ja kosmetologina, joten kokemusta on kertynyt suomalaisesta ihosta paljon. Hän on omistanut koko uransa suomalaisten naisten kauneudelle. Raili kertoi lanseeraustilaisuudessa haaveilleensa omasta sarjasta jo pitkään eikä oikein uskonut haaveensa koskaan toteutuvan. Mutta nyt se on toteutunut. Hän pääsi suomalaisen ammattikosmetiikan valmistajan Naviterin kanssa kehittämään oman, aikuisen naisen hehkua korostavan "Pro Glow" -sarjansa.


Pro Glow -sarjaan kuuluu seitsemän Suomessa valmistettua tuotetta. Tuotteet on pakattu pumppupulloihin ja nuo pullot kauniisiin mustiin pahvikoteloihin. Noitten pahvikoteloitten pinta on kuin silkkiä. Silkkinen, kaunis iho tulee mieleen.

Ihonhoito

Pro Glow Beauty Serum / Seerumi on aikuisen naisen ehdoton tehotuote, joka palauttaa ihon kauniin hehkun. Seerumia levitetään ensimmäisenä puhdistetuille kasvoille. / Testattu yövoiteen alla, iho tuntuu hyvältä nyt aamulla. Ja kotvan kuluttua laitan seerumia meikin alle. 

Pro Glow Beauty Cream / Seerumin jälkeen levitetään beauty cream kasvovoidetta. Voide suojaa,  vahvistaa ja kosteuttaa aikuista ihoa.

Pohjustus

Pro Glow Primer / Primerin silkkimäinen koostumus silottaa ihon pintaa ja varmistaa meikin pitkäkestoisuuden.

Pro Glow Perfecting Foundation / By Raili meikkivoiteet heleyttävät ihoa luonnollisesti. Erityisesti aikuiselle iholle kehitetty meikkituote hoitaa ihoa ja tekee ihosta kauniin heleän ja tasaisen. Meikkivoiteen sävyjä on neljä. / Testattu väri 020 ja 030 - molemmat kauniita sävyjä. Ja tuntuvat iholla samettisilta. 020 on vaaleampi ja 030 tummempi. 

Pro Glow Perfecting Brightener / Heleyttävä korostusvoide tuo iholle tervettä hehkua. Kaunis ja levänneen näköinen iho syntyy levittämällä korostusvoidetta kasvoille yksin tai meikkivoiteeseen sekoitettuna.

Pro Glow Perfecting Face Mist / Tehokosteuttava suihke kiinnittää meikin ja varmistaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Suihke toimii erinomaisena kosteuttajana kesällä tai vaikkapa lentokoneessa.


Sarjaan kuuluu myös huulipunia, niitä löytyy kymmenessä eri sävyssä, sekä myös poskipunia kolmessa sävyssä. Kun Raili meikkasi Pirkko Mannolan ihon, niin poskipuna teki ihosta täydellisen,. Tämän by Raili -poskipunan aion hankkia hetimiten. Olen unohtanut koko poskipunan käytön, mutta nyt näin omin silmin miten se toimii - poskipuna antaa nostoa kasvoille ja sitä minä kaipaan.


Kuvasatoa ihastuttavista juhlista:


By Raili -sarjan lanseeraustilaisuuteen oli kokoontunut iso joukko Railin ystäviä. Railin meikattavana olivat Pirkko Mannola sekä Erin. Kuvassa Satu Silvo tuo kukkia ja Meiju Suvas kurkistelee oven suusta. 



Ystävät olivat järjestäneet Railille yllätysohjelmaa. Paula Koivuniemi lauloi ihanan kappaleen elokuvasta Klaani. Sekä Pirkon ja Merja Larivaaran kanssa Aikuisen naisen, tottakai!




Satu Silvo lausui Eino Leinoa ja Lenita muisteli seikkailuja Railin kanssa takavuosilta. Heidän ystävyytensä on kestänyt jo yli 50 vuotta. Tässä kuvasatoa ihastuttavista juhlista. Valitettavasti ihanaa Ritva Oksasta en onnistunut kuvaamaan, rupattelin kyllä hänen kanssaan hetken. Mutta Airan sain kuvattua.


Tuotteet ovat myynnissä by Raili - verkkokaupassa   ja lokakuussa apteekeissa, kauneushoitoloissa ja sekä Sokos- ja Emotion myymälöissä. 


Uskomaton Raili! Onnea by Raili! 

- Tuula 

Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta




Ja  ruususeinän edessä poseeravat kanssani blogikollegat Tuuli ja Pia. Olipa kiehtovat juhlat ja hieno julkistamistilaisuus upeille by Raili meikki- ja ihonhoitotuotteille!

24 kommenttia

  1. Olipa mielenkiintoinen postaus! Ja mahtavat kuvat, niistä välittyi tunnelma! 💜
    Osaisinpa itse meikata edes kunnolla...

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen iloinen sanoistasi. Kiva että valokuvista välittyi tunnelma, sillä se oli katossa :)
      Mielenkiintoinen tilaisuus kokonaisuudessaan. Meikkaustaidoissa on täälläkin pulaa.
      Kiitos paljon Jasu ja mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  2. Kivat kekkerit! Raili on upea persoona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kekkerit olivat mainiot. Mietin Railia katsellessani, että hän on todella upea persoona. Hän on monen naisen luottomeikkaaja ja varmaan siinä tilanteessa kerrotaan kaikenlaista. Raili on varmaankin luotettava henkilö, sillä hänen ystäväpiirinsä on niin laaja. Ja monen kanssa hän on ollut ystävä vuosikymmenien ajan. Ja meikkaajana verraton!
      Kiitos Satu ja mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  3. Wau, mikä tilaisuus! Upeita aikuisia naisia koolla koko joukko, naispoweria parhaimmillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Päivi, olisit viihtynyt tilaisuudessa. Nuo upeat aikuiset naiset olivat niin hauskoja. Siellä oli kaikilla hymy huulilla. Ja Railin ihonhoitotuotteet tuntuvat hyviltä vaikka vasta pari päivää olen ehtinyt niitä testata. Tilaisuus on naispowerin juhlaa!
      Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  4. Hieno tilaisuus ja paljon hurmaavia naisia! Jollain ihme aineella Raili on itseään hoitanut kun on noin vetävän näköinen. Vai onko onnistunut tekemään ihan täydellisen meikin :)
    Mukavaa päivää sinulle Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raili ja hurmaavat naiset tekivät juhlista ainutlaatuisen. Minäkin tarkasti katsoin Railin ihoa ja on se kaunis. Uskoisin, että hän on hoitanut ihoa hyvin ja meikkaajana hän on loistava, osaa tehdä täydellisen meikin. Railin ihosta ei millään uskoisi, että hän on yli seitsemänkymppinen eikä muutenkaan. Innostava tilaisuus!
      Kiitos Kristiina kivasta kommentistasi ja mukavaa alkavaa viikkoa <3

      Poista
  5. Oi miten ihana tilaisuus. Raili on kyllä oman alansa mestari ja ihan mahtavaa, että hänen haaveensa omasta kosmetiikkasarjasta kävi toteen. Kaikki vieraatkin olivat ihania aikuisia naisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella ihana tilaisuus. Niinkuin sanot, Raili on oman alansa mestari. Tehnyt yli 50 vuotta työtä kauneudenhoidon parissa. Ihan uskomaton saavutus. Ja nyt toteutui haave omasta kosmetiikkasarjasta - ihan huikea juttu 🧡 Ja Railin vieraat - uskomaton joukko aikuisia naisia. Tähtisadetta!
      Kiitos Outi ja mukavaa viikkoa sinulle!

      Poista
  6. Oletpa kivaan tilaisuuteen päässyt!
    Paljon upeita naisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä upea tilaisuus! Ja nämä Railin ystävät tekivät tilaisuudesta valloittavan juhlan. Ja naisten meikit olivat kyllä niin kauniit.
      Kiitos Katri 🧡

      Poista
  7. Olipa upea tilaisuus, ja ihania daameja. Oikein hyvää alkavaa viikkoa Tuula.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania daameja talo täynnä. Harvoin on näin rentoa ja iloista tilaisuutta. Ja ohjelma oli spontaania. Raililla on uskomaton ystäväpiiri.
      Hyvää alkanutta viikkoa Tel Aviviin, Jael 🧡

      Poista
  8. Ihanaa lukea tästä😍Harmi etten päässyt, mutta lapset ensin. 🤗

    Pus ihana Tuula😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä uskomaton tilaisuus. Todellisia tähtiä koko talo täynnä ja spontaania ohjelmaa 🧡
      Olisi ollut niin kiva nähdä sinua, mutta ymmärrän hyvin - first things first. Lapset 🧡
      Pus ihana Tiia 😘

      Poista
  9. Nämä olivat ihan mahtavat julkkarit, vähän erilaiset spontaaneine esiintymisineen! Tuotteet ovat aivan ihania. Itsekin ihastuin poskipunaan sitä tilaisuudessa testaillessani. Pikku puna poskilla on ihan must, se antaa hyvää liftausta kasvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavat julkkarit, juurikin näin! Ihania nuo Railin ystävät ja esiintymiset. Siellä kaikilla oli hymy huulilla. Seerumia on nyt kasvoissa ja meikkkvoiteet käytössä. Tuntuvat ihanilta tuotteilta. Ja se poskipuna - kun tulee Sokokseen, niin aion käydä ostamassa. Haluan nähdä nuo värit livenä, muuten olisin ostanut jo verkkokaupasta.
      Kiitos Tuuli kivasta seurasta ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  10. Ihanan näköinen tilaisuus! Raili on kyllä valloittava persoona. Hän oli Sinikka Nikanderin mallina ja upeasti esitteli myös aikuisen naisen varmoin ottein asuja. Ylväs ryhti ja iloisen pirteä olemus. Hyvä kaarti myös eturivin naisesiintyjiä koolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mahtava tilaisuus! Raili on ihana, oli niin suloista, kun hän pyyhki silmäkulmiaan, kun ystävät häntä kiittelivät. Voin kuvitella Railin esittelemässä asuja, hän on ryhdikäs nainen ja ihanan persoonallinen. Tilaisuudessa oli tosiaan iso joukko Railin ystäviä, Railista tykätään. Aikamoinen ystäväjoukko. Railin meikit saivat hienon lanseerauksen.
      Kiitos Marjo ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  11. Varmasti ollut todella mielenkiintoinen tilaisuus! Kiitos kun näytit meillekin siitä vilauksen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä vilaus oli kiva näyttää. Kauneudenhoitoa ja tähtisadetta. Oli kyllä tilaisuus täynnä iloa ja energiaa. Kiitos sinulle ja hyvää viikonloppua!

      Poista
  12. Ihanan näköinen tilaisuus. Tykkään paljon näiden tuotteiden ulkonäöstä, todella tyylikkäitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. By Raili tuotteitten ulkonäkö on upea. Musta on tyylikäs väri tuotteissa ja rasioitten pinta on kuin silkkiä. Oli hauska tilaisuus. Tähdet säteilivät :)
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig