MOMENTS OF MY LIFE

Nivea Poweria ikääntyvän ihon hoitoon


Yhteistyö: Nivea 

Minulla on kuiva iho ja näillä kylmillä ilmoilla se myös punoittaa ja on herkkä.  Toki ikäkin näkyy ihossani. Ja kimmoisuuden väheneminen ihossa harmittaa minua. Postauksessa Nivea Poweria ikääntyvän ihon hoitoon. 

Otin mielelläni testattavaksi nämä uudet Nivea -ihonhoitotuotteet. Tiesittekö, että Nivea merkitsee latinaksi lumivalkoista. Mikä ihana nimi ihonhoitotuotteelle. Nimen keksi ihovoiteen kehittäjä farmaseutti Oscar Troplowitz, joka nimesi voiteen sen värin perusteella. Nivean tarina alkaa jo vuodesta 1911.  Ja nykyään Nivean omistaa saksalainen yritys, Beiersdorf. Nivea on todellinen klassikkotuote.




NIVEA Q10 POWER Anti-wrinkle -voiteet ovat uudistuneet ja ne sopivat erityisesti herkälle iholle. Voiteita saa myös ilman hajusteita.  Ja voiteet sisältävät 10 kertaa enemmän kreatiinia. Kreatiinilla on tärkeä rooli solujen uusiutumisessa ja kollageenin tuotannossa. Nivea Q10 Power Anti-wrinkle tuotesarja on kehitetty erityisesti vähentämään ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä  ja samalla hoitamaan ihoa. Jo Power -nimiliite kertoo siitä. Voiteissa oleva Q10-koentsyymi on luonnon oma antioksidantti, joka torjuu vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit liittyvät ihon vanhenemiseen ennenaikaisesti. Tämä on mainio Anti-Age -paketti ikääntyvälle iholle.






NIVEA Q10 plus Anti-Wrinkle replenishing pearls on silkkinen seerumi, jota käytetään päivittäin päivä- tai yövoiteen alla. Olen viime aikoina hurahtanut seerumeihin, joten oli kiva tutustua tähän Nivean uuteen seerumiin. Tykästyin tuotteeseen. Se tuntuu iholla hyvältä. Seerumihelmet ovat 40 ml:n pullossa.



Käyttökokemukset päivä- ja yövoiteesta:

Valkoinen rasia sisältää päivävoidetta. Pidän siitä, että erotan helposti yövoiteen ja päivävoiteen. Monasti on käynyt, kun purkit ovat samanvärisiä, niin tulee laitettua yövoidetta aamusella kasvoihin, siinä ei auta muu kuin kasvojen pesu, jos aikoo laittaa meikkiä.
Päivävoiteessa on SPF30 -suojakerroin. Tästä tulee lisäpisteitä. Punatukkaisen vaalea ja herkkä ihoni  kaipaa suojakertoimia. Tuotteessa on myös laksritsiuutetta, se rauhoittaa ihoa.
Minä käytän päivittäin aurinkopuuteria ja tämän voiteen kanssa se pysyy mainiosti koko päivän, ei tarvita korjailuja.




Sininen rasia sisältää yövoidetta. Iho toipuu päivän rasituksesta nukkuessa. Aamulla iho on  tuntunut pehmeältä ja levänneeltä. Yövoiteessa on myös lakritsiuutetta, joka rauhoittaa ihoa ja taistelee tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Voide imeytyy ihoon hyvin.



Lupaukset:

Nivean Q10 Power Anti-Wrinkle päivä- ja yövoiteet lupaavat pehmentää jo olemassaolevia ryppyjä ja hidastavan uusien juonteiden syntymistä. Ihon myös luvataan tuntuvan kiinteämmältä ja kireyden tunteen ja punoituksen häviävän.

Tässä iässä sitä on jo ryppyjä. Hävinneet ne eivät ole, mutta ehkä vähän pehmenneet. Ja kireyden tunnetta ei ole kasvoissa. Ihana Sopusointuja -blogin Maarit, joka on tehnyt pitkän päivätyön ihonhoidon parissa, jopa kehui ihoani.

Tuotteet ovat 50 ml:n pakkauksissa. Ja niitä on saatavana päivittäiskaupoista ja tavarataloista, joka on meille suomalaisille hyvä asia. Ja hinta sopii monen kukkarolle. Näiden tuotteitten käyttökokemusten myötä Nivea Q10 Anti Wrinkle Power - tuotteet kulkevat mukanani ihon hoidossa.


Lumivalkoisia terveisiä,

-Tuula 

27 kommenttia

  1. Multakin löytyy tuollainen valkoinen Nivean purkki, mutta siinä lukeekin Q10 Plus, eikä power. Ilmankos tuntuu kuin nuo rypyt vaan lisääntyisivät ja iho veltostuisi :)

    Ihania talvipäiviä sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Ei sinulla mitään ryppyjä ole :)
      Kehitys menee kovaa vauhtia kaikessa eteenpäin. Niin voiteissakin, ja näihin tulee uusia ominaisuuksia lisää. Vähän niinkuin kännyköissäkin :) En tunne tuon vanhemman tuotteen aineosia, mutta ajattelisin, että tämä kymmenkertainen kreatiinin lisäys tähän uuteen tuotteeseen tekee siitä tuon Powerin. Kreatiinillahan on tärkeä rooli solujen uusiutumisessa ja kollageenin tuotannossa.
      Minähän pistelen kollageenia suun kauttakin, joten tuplasti yritän.
      Kiitos hyvästä kommentistasi. Ihania talvipäiviä Ahvenanmaalle <3

      Poista
  2. Nuo Nivean tuotteet ovat ihania; sain kokeeksi nyt kun olin Suomessa, kaikki nuo paitsi seerumin, ja ihoni niin tykkää., Minulle on jopa sanottu viime aikoina että ihoni näyttää tosi hyvältä. Minunkin on tarkoitus tehdä noista postaus. Ihanaa loppuviikkoa Tuula:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt testannut tuotteita parin viikon ajan ja olen iloisesti yllättynyt näihin. Minä kun en aikaisemmin ollut käyttänyt muita Nivean tuotteita kuin noita body lotioneja ja sinisen peltirasian voidetta. En tiedä, miksi nämä ohitin kaupan hyllyllä, ehkä en jaksanut syventyä tuoteselostuksiin. Mutta nyt olen syventynyt tuoteselostuksiin ja tuotteisiin. Ja tykännyt näistä tuotteista.
      Ja sinunkin ihosi tykkää! Kiva lukea jossakin vaiheessa sinun postauksesi Nivea Power -tuotteista.
      Kiitos Jael kivasta kommentistasi ja ihanaa viikonloppua Tel Aviviin.

      Poista
  3. Yritin mobiililla jo aiemmin, mutta blääh ei siis tullut läpi:(
    Pakkanen kurittaa täällä myös ihoa ja tiedän tunteen, kun punoittaa ja jopa jomottaa ihoa. Joten hyvä kun löytyy tuotteet, jotka auttavat. Nämä seerumit ovat minusta aina parasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit takaisin vielä tietsikalla. Ja sinulla myös iho kärvistelee pakkasessa. Jomotus ja tuo punoitus ovat tuttuja tunteita täälläkin. Nyt tuntuu, että ihoni ei millänkään pakkasista. Nivean uusien tuotteitten ansiota, näin olen päätellyt.
      Tämä Nivean seerumi on ihanaa. Pullossa on pieniä keltaisia palloja. Ja hokkus pokkus - pullosta iholle tulee valkoista voidetta. Kohta laitan ilta-annoksen seerumia kasvoille ja myöhemmin yövoidetta. Tuntuu ihan hemmottelulta.
      Kiitos Minna kommentistasi. Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  4. Nivean tuotteet täälläkin käytössä, sekä minulla, että perheen miehillä <3
    Rakastan Nivean tuoksua!
    Leppoisaa loppuviikkoa Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivean tuoksu on lempeä ja puhdas. En lainkaan ihmettele että Nivean tuotteet on teilläkin käytössä. Ihana sarja.
      Leppoisaa loppuviikkoa myös Outi <3. Espoossa ollaan.

      Poista
  5. Sininen peltipurkki-Nivea eli Creme on mulle ykköstuote Nivealta. Nivean tuoksu on aivan ihana. Olen aina tykännyt siitä.
    Q10 päivävoiteen SPF30 on ilahduttava juttu. 30 on hyvä lukema. Monissa päivävoiteissa on vain 15 tai vain 10, eikä sellaiset lukemat minun mielestäni oikein riitä mihinkään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen peltipurkki -Nivea on hieno klassikkotuote. Sekä sisältö että ulkonäkö ovat kestäneet aikaa. Ei ihme, että Nivea on ollut markkinoilla jo yli sata vuotta.
      Q10 päivävoiteen SPF30 on loistava. Ei tarvitse miettiä muita aurinkoivoiteita talvella tai keväällä. Ja kun se ei jätä mitään rasvaista pintaa niinkuin aurinkovoiteet. Loistotuote.
      Kiitos Sari ja mukavaa sunnuntaita <3

      Poista
  6. Vasta oli yövoide käytössä tästä merkistä,että on yullut käytettyä.Nyt on Lumenea yövoiteena ja päivällä kosmetologilta hankittua Bion merkkistä..Odotan siihen sarjaan,että saan häneltä seerumin.Niihin olen nyt ihastunut talvella,kun on ohut ja kuiva iho.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä vaihtelen tuotteita ahkeraan... Olen "sekakäyttäjä". Taitaa mennä viikko jotakin tuotetta ja sitten se vaihtuu seuraavaan. Tätä Niveaa olen nyt käyttänyt yli kaksi viikkoa ja tykästynyt. Ja tänä talvena löytänyt seerumit. Minusta on hienoa, että Niveakin on tullut mukaan tähän seerumi-rintamalle. Nivean seerumi on hyvä tuote kuivalle iholle!
      Kiitos Aikku ja leppoisaa sunnuntaita <3

      Poista
  7. Kiitos vinkistä. Ehkäpä minäkin innostun kokeilemaan, kunhan saan vanhat voiteeni käytettyä.. Reippaita pakkaspäiviä Turkuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, Leena <3
      Ovat kokeilemisen arvoisia. Ihastuttavia tuotteita. Ja kun niitä on vielä ilman hajusteita, niin johan löytyy kaikille.
      Kiitos Leena ja terveisiä Espoosta. Ja reipasta pakkaspäivää Krunikan kulmille!

      Poista
  8. Nivea on kestosuosikkini, tykkään tuotteista kovasti.
    Ihanaa viikkistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele. Ihana klassikkotuote. Ja voide on kuin samettia. Ja ihania nämä uudet tuotteet.
      Kiitos Taru ja leppoisaa sunnuntaita <3

      Poista
  9. Kiitos esittelystä. Kokeilen näitä voiteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima -Tuula <3 Ovat kyllä kokeilemisen arvoisia. Ihoa helliviä tuotteita. Ja löytyy ilman tuoksuakin, jos niin haluaa.
      Leppoisaa viikonloppua <3

      Poista
  10. Etenkin nuo Nivean helmiseerumit ovat mieleeni, enemmän kuin hintansa arvoisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen noihin helmiseerumeihin ihastunut. Hyvin sanottu - enemmän kuin hintansa arvoisia!
      Kiitos Tuuli ja kaunista viikkoa!

      Poista
  11. Minäkin käytän Niveaa :) Ollut vakkari jo vuosia!
    Ihania talvipäiviä Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla Nina on kaunis iho. Nivea ja paljon ulkoilmaa - näin tulkitsen reseptisi kauniiseen ihoosi.
      Ihania ukoilupäiviä sinulle / teille <3

      Poista
  12. Kiitos vinkistä. :)
    Mukavia talvipäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kuvakehrääjä! Tämä Nivea-sarja yllätti minutkin. Positiivisesti.
      Mukavia talvipäiviä myös sinne <3
      .

      Poista
  13. Tuo seerumi pitää varmaan käydä ostamassa, sillä niihin olen hurahtanut minäkin.

    Mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sinäkin olet hurahtanut seerumeihin. Ne ovat ihania. Ja nämä seerumihelmet kyllä yllättivät minut positiivisesti.
      Kiitos Marianna ja mukavaa loppuviikkoa myös sinulle <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig