MOMENTS OF MY LIFE

ASUPOSTAUS TÄÄLTÄKIN


Keväinen (ja harvinainen) asupostaus täältäkin 

Ulkona pakkanen paukkuu ja minulla on kevättä rinnassa. Tänä keväänä näyttää olevan paljon vaaleansinistä kaupoissa. Nyt jo sallittaneen puhua keväästä, sillä maaliskuu on jo lähellä. Aikaisemmin olen aina ajatellut, että pastellivärit eivät ole minun värejäni vaan ennemminkin kirkkaat värit ja musta. Mutta koskaan en ole sanonut ei - noille väreille. Ja niinpä huomasin ostavani itsenikin yllättäen vaaleansinisen paitapuseron, toki raidoilla sentään.Paitapuseroa voi  käyttää liivillä tai ilman. Sen verran minun on kuitenkin myönnyttävä noihin tummiin väreihin, että jos minulla ei ole tuota kevyttä toppaliiviä ylläni, niin tulen "höystämään" puseron tummemman sinisellä huivilla. Sekä pusero että huivi ovat KappAhlista. Suunnittelin tätä asua farkkujen kanssa tulevan viikonlopun reissulle, mutta reissu valitettavasti peruuntui. Niinpä teinkin esittelyn tänne. Asu on tosin ilman "mannekiinia", sillä kuvaajaa minulla ei ollut. 


Tässä samalla kerron yhden pienen menetyksenkin. Hammaslääkärini vastaanottohuoneessa on yöpöytä / apupöytä, jollainen minulla on kauan sitten ollut. Pöydän tilalle tuli silloin hankittua Muurame -lipastot makuuhuoneeseen, koska niihin mahtui enemmän tavaraa. Ihailin taas tuota pöytää istuessani tuolla odottamassa. Edelleen tykkään tuosta funkistyylistä. Sain muuten silloin pöydästä saman hinnan kuin millä olin sen ostanutkin. Nyt kyllä ottaisin pöydän takaisin. 

Ja vielä teatteriin...  Olen menossa Turun Kaupunginteatteriin katsomaan uutta Dreamteam -komediaa. "Dreamteam on draamakomedia neljästä naisesta, jotka kokoontuvat yhteen perustaakseen elämänhallintapalveluita tarjoavan yrityksen." Odotan mielenkiinnolla iltaa. Aihe on kovasti ajankohtainen. Palaan tämän komedian pariin myöhemmin. 


Tässä pieniä keväisiä pohdintoja, vaikka pakkanen paukkuukin.  
Oletko sinä pastellivärien ystävä?

Mukavaa pakkasviikkoa! 

- Tuula 

Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta. 


42 kommenttia

 1. Pastellivärejä en aivan omimmiksi koe, mutta keväisistä asuista jo haaveilen pakkasen paukkuessa (sananmukaisesti) nurkissa. Aurinkoista kuunvaihdetta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa olen aina ajatellut, että en pastelleissa osaa kulkea. Mutta nyt tuli vaaleansinistä hankittua. Ja pakkaset paukkuvat, joten mustaa villajumpperia on nyt päällä :) Kiitos Tuija <3
   Huomenna on maaliskuu. Aurinkoista kuunvaihdetta myös sinne!

   Poista
 2. Kaunis asu! Sininen ei ole minun värejäni, mutta tykkään sinisestä. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Tummaa sinistä olen käyttänyt joskus kyllästymiseen asti. Ja sitten siirryin mustaan. Mutta nyt on kevätmieli vallaton ja vaaleansininen pääsi vaatekaappiini. Toivottavasti jatkossa päälle myös :)
   Kivaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Kaunis paita ja sopii tuon liivin kaveriksi tosi hyvin.
  Enpä ihmettele että haluaisit tuon pöydän takaisin! Ehkä hammaslääkäri hyvinkin myisi sen sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Tuo liivi oli taas kiva kaivaa tuolta kaapin kätköistä. Olen sen joskus ostanut Puerto de la Cruzista ja aika vähälle käytölle se on jäänyt, vaikka siitä edelleen tykkäänkin. Mutta nyt uusi yritys :)
   Tänään kävin viimeistä kertaa hammaslääkärissä tällä erää ja kysyinkin tuosta pöydästä. Ei luvannut myydä :)
   Aurinkoa ja iloa maaliskuuhun!

   Poista
 4. Pastellisävyjä ihailen yleensä vain muiden yllä.

  Hiuksissani on sen verran punaista pigmenttiä, että jotenkin monet noista kauniista väreistä eivät vain istu minulle. Vaaleansinisen kohdalla minäkin olen tehnyt poikkeuksen, mutta tarvitsen sen tueksi melkein aina lähelle kasvoja myös tummansinistä ryhdistämään kokonaisuutta.

  Useinhan nuo omat uskomukset ovat vain pelkkiä luuloja, vaan jos oma olo on parempi tietyllä kombolla, sille ei vain voi mitään.

  Tuo sinun uusi asusi on ihanan raikas ja hyvin Tuulan näköinen. Onnistunut valinta.
  Rentoa teatteri-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Leena käynyt aiemmin minullakin. Olen aina ajatellut, että pastellisävyt ovat muidet juttu. Samoilla mennään, vaaleansininen tarvitsee minulla myös tummansinistä ryhdistämään asua. Joskus käytin paljon tummansinistä, mutta musta syrjäytti sen jossain vaiheessa. Mutta nyt vaaleansinisellä keikkuen kevääseen :)
   Voi, miten kivasti sanot. Vähän epäilin ensin, että tämä ei oikein ole "Tuulan näköinen", mutta nyt en enää epäile :) Ja teatteri-ilta oli mainio, kiitos, tunnistin kappaleessa itsenikin.
   Kiitos Leena ja aurinkoista maaliskuuta!

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Kevättä kohden alkaa tekemään mieli vaaleanpunaisia tai -sinisiä vaatteita - Eilen ostin siniset farkut kukkakoristein ja paidan mustalla pohjalla ja hempeillä vaaleanpunaisilla ja vaalenvihreillä kukkasilla, KappAhlista myös :)

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä haluaa pukeutua raikkaasti ja nuo pastellisävyt ovat siihen juuri sopivia.
   Tuon kukkapaidan näinkin KappAhlissa, todella kivannäköinen. Farkut ohitin nyt vilkaisematta. KappAhlista löytyy kyllä niin kivannäköisiä vaatteita. Ja tässä tuli vielä mieleeni, että olet rohkea värien käyttäjä ja monet värit sopivat sinulle hyvin.
   Kiitos Marru ja aurinkoista maaliskuuta!

   Poista
 6. Joku on tänä vuonna vetänyt tuohon sinisen suuntaan minuakin. Huomaan olevani hullaantunut kukkakuoseista. Ihanan paidan olet ostanut ja se sopii kivasti farkkujen kaveriksi.
  Mukavaa teatteri-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinuakin tuo vaaleansininen linja vetää puoleensa :)
   Nyt on ihastuttavia kukkakuoseja, ymmärrän hullaantumisesi. Minä aloitin pienellä kukkahuivilla :) Farkkujen kanssa tuota paitaa pohdin. Tulkoon pian lämpimät ilmat.
   Kiitos teatteri-ilta oli kiinnostava, omia piirteitäkin löytyi noissa naishahmoissa. Mutta palaan tuota vielä pohtimaan.
   Kiitos Outi <3 ja upeaa maaliskuuta!

   Poista
 7. Pidän pastelliväreistä, samoin kuin voimakkaista väreistä.Sininen pastellisävy on kyllä kaunis,tykkään:)
  Mukavaa teatteri-iltaa Tuula:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen aina vähän vierastanut pastellisävyjä itselläni. Muiden päällä olen niitä ihaillut. Mutta kohta kuljen minäkin pastelleissa :)
   Kiitos Jael! Olipa mainio teatteriesitys, sai minut pohtimaan omaakin persoonaani.
   Ja aurinkoista maaliskuuta!

   Poista
 8. Pastellivärit kuuluvat ehdottomasti kevääseeni. Itse en ole ehtinyt vielä keväistä pukeutumista miettimään, mutta uskon että ehdin vielä. Mukavaa iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan kuvitella sinut pastellisväreissä. Sinulle sopivat heleät sävyt, näin näen mielessäni :)
   Ehdit vielä mukaan kevätpukeutumiseen. Kevät on vasta huomenna aluillaan. Maaliskuuhan on ensimmäinen kevätkuukausi.
   Kiitos Kaisa ja aurinkoista viikkoa!

   Poista
 9. Ihana paita! Minä tykkään sinisen kaikista sävyistä ja vaaleansinistä tykkään käyttää niin kesällä kuin talvellakin. Kivasti sopii liivi tuon paidan pariksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna! Sinä olet kyllä asupostaajien aatelia. Kokoat kivannäköisiä asukokonaisuuksia ja kengät osaat myös valita asuun sopivaksi. Kiitos paljon kommentistasi, kun säät lämpenevät, niin minut nähdään tuon paidan ja liivin kanssa.
   Aurinkoista maaliskuuta!

   Poista
 10. Sinisestä kyllä tykkään mutta pastellisävyjä vierastan itselläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi voinut olla minunkin vastaukseni :) Ehkä siksi tästä tulikin asupostaus, kun tuo vaaleansininen on itselleni niin vieras väri.
   Kiitos paljon mummo ja aurinkoista maaliskuuta!

   Poista
 11. Pastellityttöjä olen varsinkin keväisin. JOstain syystä pastellit näyttävät talven jälkeen todella raikkaalta.

  Iloa viikkoon <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän sinut pastellitytöksi kuin myös raikkaitten värien pukeutujaksi. Kevääseen kuuluvat nuo pastellisävyt, vaikka itse olen niitä vähän vierastanutkin. Mutta nyt päätin räväyttää :D
   Iloa ja aurinkoa myös sinun viikkoosi <3

   Poista
 12. todella kaunis paita ja liivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sussi! Kunhan vain nuo ilmat tuosta lämpenisivät...
   Iloa ja valoa maaliskuuhun!

   Poista
 13. Kivalta näyttää! Pastelliväreistä tykkään kovasti, varsinkin keväisin! Mukavaa talvipäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Päde! Niin se on, kevät ja pastellivärit kuuluvat yhteen.
   Aurinkoista maaliskuuta <3

   Poista
 14. Minäkin olen kehittynyt jotenkin addiktiiviseksi tähän bloggaamiseen. Vasta 11 kuukautta takana. Lisäsin omaan blogiini "Näitä Luen" osiooni sinun blogisi. Siellä ei ole vielä kovin monta. Varmaan blogi-taipaleella ne lisääntyy.Minusta vain tuntuu siltä, että minulla on paljon opittavaa sinun blogistasi. Olethan jo pitänyt sitä pitkään. Tulen seuraamaan blogiasi työtilanteen mukaan aktiivisesti. Sinulla on hieno ulkoasu. Olet blondi. Joten siksi mielestäni sinulle sopii vaaleansininen ja valkea. Mutta ymmärrän sen, että vähän välttelee tiettyjä värejä. Minulle se on valkea.Apua. En ikä päivänä suostuisi pukeutumaan valkoiseen. Hääpukunikin oli beige. Funktionalismi on kauniin yksinkertaista. Aalto käytti sitä taiten. Kivaa viikon puoliväliä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun bloggaamiselle antaa pikkusormen, se vie koko käden. Sinulla 11 kuukautta takana. Hienoa! Minulla vei parisen vuotta aikaa, kun aloin miettiä, että haluaisin blogata tavoitteellisemmin ja siitä sitten lähti tämän toisen blogin tarina. Kiitos paljon,että olen seurattavien listalla. Minä käyn kurkkaamassa Blogit.fi:ssä, joko olet siellä. Sieltä seurailen blogeja.
   Mukavaa, että tykkäät blogini ulkoasusta. Sen kun laittaa uusiksi, niin se on vähän yllätys itsellekin. Värissä pitää viihtyä, se on minun kriteerini värien kanssa. Ja sinä et viihdy valkoisessa. Valkoinen on minunkin mielestäni vaativa väri. Mutta farkuissa kyllä käytän :)
   Aalto taisi funktionalismiin niinkuin hienosti toteat. Se on ajattoman kaunista.
   Kiitos kattavasta kommentistasi. Tätä oli ilo lukea.
   Aurinkoista tulevaa maaliskuuta!

   Poista
 15. Kiva asu! Sininen kuuluu omiin kestosuosikkeihini, mutta tykkään kyllä hempeästä pinkistäkin ja ostin jo kevääksi pinkit tennarit :)
  Ihanaa kevään odotusta ja alkavaa maaliskuuta Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella sinut hyvin pastelliväreihin. Ja sinulla on jo pinkit tennaritkin valmiina :) Ne ovat varmasti aikas makeet!
   Kiitos paljon Marianna ja ihanaa maaliskuuta myös sinne vuonoille!

   Poista
 16. Asukokonaisuus on aivan sinua Tuula ja mä niin näenkin nämä päälläsi. Sininen sopii sinulle varmasti, koska olet vaalea. Itse olen vasta tutustumassa siniseen, hankin jo yhden puseron (aikuiselämäni ensimmäinen sininen) ja ihan kotoisaltahan tuo tuntui. Muksaa helmikuun viimeistä sinulle ystäväiseni ja älä vielä kevättä odota, taitaa tulla kova maaliskuu ensin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Sari! Ja on niin kiva nähdä sinut täällä. Me siis tänä keväänä molemmat kuljemme kohti kevättä ja kesää sinisissä :) Tummansinistä väriä olen käyttänyt kyllä paljonkin, mutta nyt mentiin "mukavuusalueen" ulkopuolelle tällä vaaleansinisellä.
   Että pakkasia riittää maaliskuussakin... vielä siis on pukeuduttava näihin mustiin ja harmaisiin jumppereihin :)
   Aurinkoa maaliskuuhusi Sari <3

   Poista
 17. Minulla on ollut montakin vaaleansinistä kautta elämässäni, taas voisi olla sen vuoro! Tykkään kovasti myös tuosta huivistasi ja liivi sopii kokonaisuuteen todella hyvin. Todella kaunista ja lisää näitä asukokonaisuuksia : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla oli Gdanskin reissulla sellainen keskisininen, kaunis mekko. Sininen on sinun värisi. Varmasti kaikissa sinisen eri sävyissä.
   Tuo liivi on 2-3 vuotta vanha, mutta en paljoakaan ole sitä käyttänyt, nyt kunhan kelit sallivat, niin minä siirryn tästä ikuisesta mustastani keväisimmille värikartoille.
   Kiitos Heli-Hannele kivasta kommentistasi. Ja tuon taas jossakin vaiheessa asujuttuja "kehiin".
   Ihanaa maaliskuuta!

   Poista
 18. Pidän sekä monista väreistä, vain tummansinisen olen poistanut asuistani kokonaan. Se vie blondista ihostani ja koko minusta kaiken värin. Yllättäen huomasin, että se toi myös vuosia lisää tummahiuksiselle, mutta vaaleaihoiselle ystävälleni. Nyt hän on aivan toinen, kun pukeutuu vaikka mustavalkoiseen kotelomekkoon tai johonkin oikein värikkääseen Marimekon asuun. Musta on aina perusta, kuin gruntti, ja sen päälle sitten väriä. Ai, farkuissa voi olla sinistä, niitä on kolmet siniset, kahdet pinkit ja yhdet valkoiset. Huomenna ystävän kanssa lounas ja laitan päälle boyfriend-farkut, mustan t-paidan, pitkähihaisen, koska kylmä ja sen päälle fuchsian punaista kashmiria.

  Värit kiehtovat minua löydettyäni korallinpunaisen, sillä ne muuttavat koko olemusta.

  Minäkin käytän reippaasti ja usein KappAhllia, joka on aikuisen naisen laatu/hintasuhteessa paras vaatettaja ja kerran vuodessa sitten se Peter Hahn.

  Näen sinut jossain punaisessa, jossa on reipas kaula-aukko ja pienet perhoshihat...Ja miten ihana väri meille bondeille ovatkaan erisävyiset vihreät asusteet.

  Tuo paita on perusjuttu, minulla se on aina vain vaaleansininen farkkupaita ilman raitoja. Kiva ja monikäyttöinen.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä juttu tuon tummansinisen kanssa. No, täytyy myöntää, että itsekin pukeudun mieluummin mustaan kuin tummansiniseen. Kirkkaat värit ovat itsellekin mieluisia, mieluisampia kuin pastellit, mutta nyt näin. Marimekossa taidetaan tuo kirkkaitten värien käyttö. Ja tykkään heidän mekoistaan, vaikka yhtään värikästä Marimekon mekkoa en omista. Mustavalkoisissa kokonaisuuksissa viihdyn.
   Sinulla on kaunis asu huomiselle lounaalle. Ja tuo fuchsian punainen kashmir on kuin piste i:n päälle asukokonaisuudessasi.
   Tuo korallinpunainen on upea väri. En kuitenkaan osaa edes kuvitella, miltä se päälläni näyttäisi. Täytyy kokeilla, kun tulee jossakin vaiheessa vaikka takkina vastaan.
   KappAhl on mainio kauppa aikuiselle naiselle, sen hinta/laatusuhde on sopiva tai niinkuin sinä sanot, jopa paras.
   Minua hymyilyttää, kun näet minut punaisessa värissä. Punaista ei paljoa kaapistani löydy. Ja sitten olen vielä se kurkkuun saakka pukeutuja, puserossa ovat napitkin viimeiseen asti napitettu kiinni. Ja perhoshihat :D
   Vihreä on hieno väri ja tiedän sen sopivankin itselleni, mutta harvoin käytän. Olen vähän (enkä niin vähänkään) tylsä värien kanssa.
   Hyvä, nyt minullakin on vaaleansininen peruspaita. Ja oli jo tilaisuuskin, minne sen olisin pukenut. Mutta tilaisuus peruuntui. Vaan kevättä kohti mennään.
   Kiitos paljon Leena kiehtovasta kommentistasi. Tuo korallinpunainen jäi kiinnostamaan.
   Upeaa maaliskuuta sinulle <3

   Poista
 19. Kyllä ne pastellisävyt alkavat joka kevät pyörimään päässä :)

  Kivoja vaatteita olet ostanut, sopivat varmaan sulle täydellsiesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se aurinko ja hohtavat hanget ja sininen taivas, joka teettää näitä pyörityksiä. Tummat värit alkavat näyttää vähän tunkkaisilta, kun päivä kimaltelee kirkkaana.
   Mieleni niin tekisi jo pukea ne ylleni, mutta pakkasherra ei oikein pidä ajatuksestani, vaan kylmiä säitä aikoo jatkaa.
   Kiitos paljon Camilla <3 Aurinkoista maaliskuuta!

   Poista
 20. Voi sama reissu oli varmana kyseessä:) Olen pastellisävyjen ysävä ja teinkin juuri hattarapinkistä postausta, sopivasti:) No, kyllä minä pidän myös tummemmista sävyistä, mutta tuollaiset keveämmät miellyttää näin keväällä ja kesää kohti ne saattaa muuttua sitten oikein värikkäiksi:)
  Mukavaa teatteria! Niin ja asu olisi ollut tosi hyvä sinne, mikä peruuntui!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama oli reissu oli kyseessä Minna! Olisipa ollut kiva nähdä sinutkin. Mutta katsotaan, miten tämä tilanne etenee. Sinulle sopii väri kuin väri ja kaikki puuterisetkin sävyt, jotka ovat vaativia sävyjä. Ja nyt olet tehnyt hattarapinkistäkin postausta. Hattarapinkki :D - tulen kohta lukemaan.
   Teatteri oli mainio. Kertoi tämän päivän naisista. Löysin sieltä itsenikin.
   Ehkä laitan tämän esitetyn asun sinne uudellekin reissulle. Toivottavasti saadaan ajat sopimaan.
   Kiitos Minna <3 Aurinkoista maaliskuuta!

   Poista
 21. Kaunis pusero ja kauniit asusteet!
  Kirkkaitten värien ja mustan ystävä olen minäkin. Aikaisemmin oli tummansinistä, mutta musta on tullut tilalle! Olen myös Marimekko-vaatteiden käyttäjä.
  Hauska kuulla, että teatteri oli mieleinen!
  Ihanaa, päivät ovat pidentyneet! Iloa ja valoa maaliskuun päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta! Sinulla on samanlainen maku kuin minullakin näissä väriasioissa. Ja tiedänkin sinut Marimekko-faniksi. Sinulla on kodin sisustuksessa myös Marimekkoa.
   Sain juuri teatteripostauksen ulos. Aihe innosti ja kiinnosti minua kovasti.
   Päivät ovat pidentyneet, kyllä se kevät vielä tuolta tulee.
   Sinulle myös iloa ja valoa maaliskuuhun!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig