MOMENTS OF MY LIFE

MILLAINEN BLOGGAAJA OLEN?Tämä haaste on kuin minulle tehty, sillä olen juuri uudistanut blogini ulkoasun. Tämä kysymyspatteristo käsittelee bloggaamista ja sitä millainen bloggaaja olen. Kiitos kivasta haasteesta Jonnan Keyword Love ja Tuulanneli

1. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Aika varovasti aloitin bloggaamisen kertomalla tarinoita - mielelläni saaristoon, matkailuun ja historiaan liittyviä. Blogini nimikin oli silloin "Tuulian tarinoita", ja Tuulia on edelleenkin veneemme nimi. En ajatellut esiintyä omalla nimelläni, vaan blogi sai veneemme nimen. Kirjoittaminen ja kuvien yhdistäminen tuntui kovin kivalta puuhalta. Ja kun kirjoittaa, niin samalla pysyy kirjoitustaitokin tallella. Ja mukavampi blogiin oli kirjoittaa kuin pöytälaatikkoon. 

2. Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?

Kun aloitin kirjoittamaan Tuulian tarinoita, niin silloin elettiin syksyä 2013. Syy, miksi vaihdoin blogin nimen, oli se, kun eräs lukijani tavatessaan minut, puhutteli minua Tuuliaksi. Kaksi vuotta ehdin kirjoittaa 'Tuuliana'. Uuden bogini nimeksi tuli Tuula's life. Lifestylebloggaaja minussa alkoi nostaa päätään. Tuula's life'a olen kirjoittanut 2,5 vuotta. Eli yhteensä 4,5 vuotta blogimaailmaa.3. Kuvaile blogiasi: Mikä on pääasiallinen aihe yms.?
Olen tuossa blogin omassa esitteessä kirjoittanut näin: Kirjoittelen elämän pienistä iloista ja tapahtumista. Koti, saaristo ja kulttuuri - siinä blogini perusainekset. Mausteeksi matkailua, hyvinvointia, asuja ja joskus keitoksiakin. Siis aikuisen naisen lifestyleblogia kirjoitan. Kulttuuri on tuntunut nousevan isoon rooliin blogissani viime aikoina. Mutta kaikista ylläolevista aiheista kirjoitan. 


4. Kuinka usein päivität blogiasi?
Tällä hetkellä kaksi kertaa viikossa. Joskus harvoin kolmekin kertaa viikossa. Pidän myös taukoja blogissani, ja yritän jatkossa ilmoitellakin niistä. Sain nimittäin taannoin muistutuksen sähköpostiini, kivan sellaisen, blogijuttua oli jo kaivattu.

5. Kumman valitset kuvan vai tekstin?
Riippuu vähän aiheesta. Toisinaan menen kuvat edellä toisinaan teksti edellä. Tätä kirjoittaessani en ollut vielä kuvia valinnut. 

6. Mistä saat inspiraation postauksiisi?
Elämyksistä ja erilaisista tapahtumista. Käyn myös usein erilaisissa pr -tilaisuuksissa, joissa kerrotaan uusista ja ajankohtaisista asioista ja tuotteista, sieltä nappaan sopivimmat mukaan blogiin. Blogikollegoita tavatessa ja heidän kanssaan keskustellessa ideoita nousee myös esiin. Ja kirjoja ei voi tässä kohtaa unohtaa.

7. Bloggaatko mieluiten aamulla, päivällä vai illalla?
Melkeinpä aamulla tai illalla.

8. Kuinka usein teet jotan blogisi eteen, kuten otat kuvia, luonnostelet uusia postauksia, vastaat kommentteihin tms?
Kesällä tulee otettua kuvia paljon. Talvi asettaa omat haasteensa, kylmyyden ja valon suhteen. Erilaisissa tapahtumissa otan kuvia, jos se on sallittua. Kommentteihin pyrin vastaamaan aina - päivässä tai kahdessa. Kirjoja kuuntelen aika paljon, sillä kirjoittelen välillä suosituksia blogissani. Uusien postausten luonnosteleminen olisi järkevää, sillä siinä säästäisi aikaa. Sitä pitäisi opetella.
9. Luetko muiden blogeja? Minkä tyylisiä?
Luen. Ja monenlaisia blogeja. Lukulistallani on lifestyle-, matka-,  ruoka-, muoti-, kosmetiikkablogeja...  Tässä blogimaailmassa blogeja riittää ja hyviä sellaisia.

10. Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat sinut liittymään ehkä jopa lukijaksi?
Kokonaisuus. Kiinnostava teksti ja kuvat. Kun on seurannut saman kirjoittajan useampaa postausta, niin alkaa tunnistaa ihmisen blogijuttujen takana. Bloggaaja persoonana kiinnostaa minua. Minulla on ollut ilo tavata aika montakin bloggaajaa livenä ja todella usein mielikuvani henkilöstä on osunut nappiin. Aitous näkyy ja kuuluu blogeissakin. 

11. Kolme parasta asiaa bloggaamisessa?
 • Kirjoittaminen on yksinäistä puuhaa, mutta ehkä juuri siksi bloggaamisessa on parasta ihmiset ja yhteisöllisyys. 
 • Tuossa ensimmäisessä kysymyksessä jo vastasinkin tähän: Kirjoittaminen ja kuvien yhdistäminen on edelleen minulle mieluista tekemistä.
 • Minulle on avautunut ihan uusia maailmoja bloggaamisen kautta esimerkiksi voisin laittaa vaikkapa laivamatkan Gdanskiin - link 
12. Entä kolme huonointa?
 • Varmaan tämä on vastauksena monissakin blogeissa: Blogien kirjoittaminen ja aiheeseen tutustuminen vievät joskus liikaa aikaa. 
 • En osaa sanoa, onko itseeni kohdistunut (ei ainakaan ole ollut kommenteissa), mutta näihin joskus törmää - ikävät ennakkoluulot bloggaajia kohtaan. 
13. Oletko mielelläsi vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa eli vastaatko mielelläsi kaikkiin saamiisi kommentteihin? 
Vastaan mielelläni kaikkiin saamiini kommenteihin. Lukijat ja vuorovaikutus ovat tämän harrastuksen suola ja sokeri eli mielestäni koko bloggaamisen ydin. Itse myös pyrin kommentoimaan muiden postauksia mahdollisuuksien mukaan. 

14. Onko blogillasi muita somekanavia kuten Instagram tai Facebook -sivut?
Blogini löytyy kaikista tärkeistä kanavista. Somekanavat kuuluvat nykyään osana aktiiviseen bloggaamiseen. Uusimpina kanavina minulta löytyvät Pinterest ja Twitter. Lukija voi näin valita itselleen mieluisimman kanavan, josta seurata blogeja. Tuulaslifen löytää näistä kanavista:15. Onko sinulla luonnoksissa useampia valmiita tai lähes valmiita postauksia vai kirjoitatko mieluumin yhden postauksen kerrallaan ja julkaiset sen heti? 
Tässä on yksi tärkeä kehityksen paikka. Kirjoittelen yleensä fiilispohjalla. Ja silloin, kun on ollut kivoja tapahtumia. Luonnoksia pitäisi tehdä valmiiksi etukäteen, ajankäyttökin tehostuisi. 

16. Bloggaatko avoimesti tai tietääkö tuttavapiirisi blogistasi?
Nykyään kaikki tutut tietävät blogistani. Kun aloitin ensimmäisellä blogillani, niin sitä tein salaa jonkin aikaa. Mutta toisen blogini suhteen olin jo rohkaistunut. Aloin tehdä sitä omalla nimelläni ja omia kuviakin jo uskalsin laittaa blogiini. 

17. Hyödytkö blogistasi taloudellisesti tai saatko esimerkiksi tuotteita testattavaksi blogin kautta?
Kirjoitan blogiani vielä harrastuspohjalla. Olen saanut erilaisia tuotteita testiin ja niistä olen kirjoittanut. Käyn myös pr-tilaisuuksissa kuuntelemassa uutuuksista. Ja teattereissa käyn pressilipuilla. 

18. Mikä on tarina blogisi nimen takana? 
Ensimmäinen blogini oli nimeltään Tuulian tarinoita, veneemme mukaan. Se tarina tuli matkansa päähän, kun halusin kirjoittaa laajemmin, lifestyleblogia. Nimen valitseminen oli vaikeaa. Halusin kirjoittaa nimelläni. Koska Tuulan elämää nimessä oli ä-kirjaimia, niin nimeksi valikoitui tämä Tuula's life. 
19. Haluaisitko kehittää tai muuttaa blogiasi jotenkin? Jos, niin miten? 
Olen uudistanut blogini ulkoasun muutama päivä sitten. Halusin päivittää sen tähän päivään siten, että se palvelee enemmän lukijoita. Valokuvaaminen on seuraavaksi listalla. Ja sen osa-alueista kuvankäsittely.

20. Kolme vinkkiä aloittelevalle bloggaajalle
 • Tee blogista oman näköinen, ole aito.
 • Älä hätiköi juttua tehdessässi
 • Käytä sosiaalisia kanavia ja ole näkyvillä sosiaalisessa mediassa. 


Tällainen minä olen bloggaajana. Tunnistitko? 

Aurinkoisia talvipäiviä! 

- Tuula


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta. 56 kommenttia

 1. Hei taas Tuula! Tässä olikin oiva aihe postaukselle ja tämän aion toteuttaa, vaikka joihinkin kysymyksiin saattaa olla aika haastavaa vastata.
  Kivaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Mainioita kysymyksiä. Lykkyä pohtimiseen!
   Kivaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 2. Olipa kiva taas lukea sinusta lisää.
  Olet ihanan aito bloggaaja ja arvostan ystävällisyyttäsi todella paljon ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi ihanainen Outi <3
   Tulin niin hyvälle mielelle.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

   Poista
 3. Kiva postaus Tuula :)

  Mukavaa, että nappasit haasteen!
  Nämä pipdigin pohjat ovat todella toimivia ja blogisi on freesin näköinen.

  Kivaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli <3
   Tämä oli kiva haaste. Sai vähän pohtia mennyttä blogitaipaletta.
   Tykkään tästä Pipdigin pohjasta, mutta jostain syystä tämä postaus optimoitui vähän hassusti mobiiliin. Rivit menevät miten lystäävät. Täytyy vähän pohtia tuota kirjoitusjärjestystä uusiksi.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle :)

   Poista
 4. Ihanaa, että säkin teit tämän. Luonnosten tekeminen kyllä auttais kovasti ajankäytössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3 Tämä oli kiva haaste. Luinkin sinun ja Tuulannelin vastauksista, että luonnoksia pitäisi meidän kaikkien tehdä. Ehkä vielä opimme :)
   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 5. Kiva postaus ja tunnisti kyllä sinut tästä.
  Tyylikäs uusi ulkoasukin on blogiin ilmestynyt - hyvä sinä!
  Pitäisiköhän minunkin napata tämä Jonnan heittämä haaste...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marjo! Kiva että tunnistit tämän koneennäpyttelijän :)
   Tykkään tästä ulkonäöstä kyllä ja enemmän vielä noista ominaisuuksista, jotka tämä pohja toi tullessaan. Mutta nyt ei oikein hyvin onnistunut tässä tekstissä tuo mobiilioptimointi, sitä pitää miettiä jatkossa.
   Tee ihmeessä tämä haaste, tätä oli mukava pohtia.
   Mukavaa viikonloppua sinulle !

   Poista
 6. Ihanan raikkaat sivut ja mukava lukea haastettasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Peggy ihanasta kommentistasi. Olet ollut mielessäni, sillä juuri luin sinun ruokaohjeesi Igorin kanaa. Vierastarjoiluksi sitä pohdin.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 7. Olipa kiva lukea vatauksiasi!
  Ja ihan mahdottoman kauniit kuvat tässä postauksessa!! Tuossa alimmassa kuvassa näkyy kyllä NIIN T-A-L-V-I. Onko se Helsingin Altaalta? Hrrrr. En ole huomannutkaan, että siellä on noin hauskoja tuoleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena -ihana sieltä kanavalta <3
   Näihin oli kiva vastata, suosittelen. Tuo talvikuva on tosiaan Allas Poolilta. Huomaan ottavani silloin tällöin kuvia kahviloista ja tuoleista lumen alla. Niissä on jotain surumielistä talvisin. Allapoolilla on hauskat tuolit, ne taitavat kesäisin olla niin varatut, joten niihin ei tuoleina kiinnitä huomiota.
   Kivaa viikonloppua sinne!

   Poista
 8. Kiva postaus ja ihana kuva sinusta <3!

  JA tämä uusi blogin layout on niin hieno! Iloa viikonloppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru <3 Minulla on tosi vähän kuvia itsestäni, mutta ajattelin, että tämä blogiaihe minusta bloggaajana tarvitsee oman kuvani. Tällainen löytyi ja tyypillisenä naisena en ole kuvaan kovinkaan tyytyväinen :D, mutta tänne sen kuitenkin laitoin.
   Tykkään tästä blogin layoutista, mutta mobiilin kanssa minulla on ollut hankaluuksia. Tämä teksti ei istu sinne oikein kunnolla, rivit harottavat. Mutta katsotaan, miten seuraava?
   Iloa myös sinun viikonloppuusi!

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos Sussi <3
   Olisipa kiva, jos sinä tekisit myös tämän haasteen. Sinulla on takana pitkä blogiura, joten mielelläni lukisin sinusta bloggaajana.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 10. Ihana uusi ulkoasu blogillasi :)
  Tunnistin kyllä sinut näiden sanojen takaa ja ihanaa, kun avarrat minunkin matka- ja kulttuurimaailmaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kati <3
   Muuten olen tyytyväinen tähän layoutiin, mutta tämä postaus ei mennyt ihan Strömsön lailla mobiiliin, siellä rivit harottavat. Tutkaillaan.
   Olipa kivasti sanottu kulttuuri- ja matkailupostauksistani.
   Ihanaa viikonloppua Kotilaiturille!

   Poista
 11. Kyllä siellä Tuula vastaili juuri niin kuin pitikin :)
  Sinä olet todellinen kulttuuribloggaaja täällä meidän blogisiskojen joukossa. Näet paljon vaivaa juttujen eteen. Arvostan sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Celia, kiitos paljon kauniista sanoistasi <3
   Minä olen niin innostunut kulttuurimaailmasta. Jos olisin nuori, alkaisin opiskella kulttuurihistoriaa. Mutta nyt minä opiskelen näin. Blogini kautta. Ja se on antoisaa ja mielenkiintoista.
   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 12. Voi miten kiva postaus, mukava oli lukea vastauksiasi! Kivoja bloggailuhetkiä sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Päde <3
   Näitä vastauksia oli kiva kirjoittaa. On välillä mukava piipahtaa blogin alkuajoissa.
   Kiitos samoin sinulle, antoisia bloggailuhetkiä ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 13. Raikas sivu-uudistus <3

  Tämä on hauska haaste, johon pitäisi itsekin tarttua.

  Valkoisen ruudun ongelmaa/writer's blockia on hyvin harvoin, luonnoksiin olen tallentanut lukemattomia ideoita ja puolivalmiita postauksia jotka odottavat kuvia tai kuvia jotka odottavat tekstiä. Aikaa saisi rakkaalle harrastukselle olla enemmänkin, mutta olen päättänty, että max. kolme postausta viikossa saa riittää. Joskus postasin jopa seitsemän kertaa, mistäköhän sen ajankin otin? Taidan tosin viilata nykyisin enemmän sekä tekstiä että kuvia joten aikaa per postauskin kuluu enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuuli <3
   Ja tartu ihmeessä tähän haasteeseen, tätä oli kiva tehdä.
   Tuossa kun kirjoitin, että bloggaajien kohdalla on usein mielikuvani heistä käynyt toteen, kun olen nähnyt heidät. Ja nyt sinä vielä 'alleviivaat' niitä asioita, joita olen sinussa miettinyt. Olen ajatellut, että olet järjestelmällinen ja osaat hyvin organisoida asioita. Ja nyt tämä vain vahvistuu, sinulla on ideoita listattuna ja puolivalmiita postauksia odottamassa eli hallitset hienosti tuon luonnosten teon. Kerrassaan ihailtavia asioita... ehkä minäkin vielä opin.
   Kiitos Tuuli ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 14. Ihana Tuula ja mehän olemme toisemme löytäneet instagramin kautta. Minulle sinun blogi on merellinen, tyylikäs, suomalainen, ajaton, kultturelli ja kaunis ja vaikka mitä, eli ihan niin kuin sinä. <3 Muiskuja sinulle ihana ystäväin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Tiia, kiitos!
   Saat minut hymyilemään ja vähän hämilleni. Mutta ilolla otan vastaan kaikki kauniit sanasi -
   epäsuomalaiseen tapaan (alan siis oppia). Ne ovat kuin musiikkia korvilleni ja taidetta silmilleni :)
   Muiskuja sinulle ihana Tiia ystäväin <3

   Poista
 15. Kyllä tunnistin sinut, vaikka emme ole koskaan tavanneet. Oli mukava lukea tätä. Pidän kovasti blogistasi. On kiva lukea, että missäs se Tuula on tällä kertaa käynyt 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin kivalta, kun sanot, että tunnistit minut.
   Kaikenmoisia keräilyharrastuksia on ihmisillä ja se on hyvä se, ne tuottavat iloa. Minä taidan keräillä elämyksiä. Ja sinä olet sen huomannut :)
   Kiitos Ansu, olen iloinen, että olen tavannut sinut täällä blogimaailmassa.

   Poista
 16. Olipa kiva postaus jälleen kerran - ja vaikka sinut jo aika hyvin tunnenkin, löytyy niitä uusiakin puolia aina näiden haasteiden avulla;)
  Kiva, raikas ja selkeä uusi ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja, sinä ihanainen lady!
   Olipa kiva, jos löysit jotain uutta. Näitä 'paljastuksia' kun on varmaan tullut ripotellen eri postauksiin. Olisipa kiva lukea sinun vastauksesi tähän kysymyspatteristoon.
   Nyt on taas kiva kirjoitella tänne, kun on uusi, raikkaampi look blogissa. Ja tuli näitä ominaisuuksia vähän lisää.
   Mukavaa viikonloppua sinulle!
   Ps. Olen tulossa risteilylle.

   Poista
 17. Mukavaa luettavaa ja kiva tämä sun blogin ulkoasu. Tässä odottelen reissua ensi viikolla lämpimään, ja loman alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aikku! Olen iloinen, että pidit sekä postauksesta että blogin uudesta ulkoasusta.
   Ahaa, reissua siellä odotellaan. Kylmästä lämpimään. Minne vie matka? Jo tässä vaiheessa toivotan aurinkoa ja iloa reissuunne!

   Poista
 18. Hei pitkästä aikaa, sinä ihanainen siellä :)
  Tämä oli kyllä kiva postaus, ja blogisi uusi ulkoasu on todella onnistunut. Raikas, tyylikäs, kaunis ja kaikin puolin ihastuttava ♥ Heijastelee hyvin sinun omaa, aitoa ja sydämellistä persoonaasi ♥

  Minun pitäisi kyllä jonkinmoinen ryhtiliike saada aikaiseksi oman blogini suhteen, mutta kun aika vaan ei tunnu riittävän enää mihinkään, eikä oikein puhtikaan ;) Lastenlasten hoitaminen ja varsinkin vuorotyö vievät aikaa ja energiaa tosi paljon.
  No, ehkäpä kirkkaasta kevätauringosta saan lisää kaipaamaani inspiraatiota :D
  Ihanaa viikonlopun jatkoa ja mukavia bloggaushetkiä sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ansku-ystäväni, kiva nähdä sinua täällä <3
   Tätä haastetta oli kiva toteuttaa, pääsi vähän muistelemaan ja miettimään, miten on tultu tähän päivään bloggaajana. Ja blogikin oli kiva pukea uuteen asuun. Kiitos kauniista sanoistasi!
   Teet vuorotyötä ja hoidat pikkuisia lastenlapsia, pitää sinun Ansku joskus levätäkin. Ne ovat kuitenkin niitä elämän ykkösprioriteetteja ja blogi tulee niitten jälkeen. Aurinko ja kevät ja meri tuovat varmasti lisää insipiraatiota tähän blogihommaan. Mutta tee tätä tosiaan omaan tahtiisi, sinun kuvasti ja tarinasi ovat aina ajankohtaisia, joten kirjoita silloin kun tuntuu hyvältä.
   Ja pienenä vinkkinä. Nappaa tästä haaste mukaasi ja tee sitä vaikka muutama kohta päivässä.
   Aurinkoa ja ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 19. Olen ensimmäistä kertaa blogissasi ja se oli todella kiva yllätys. Olen vähäisellä - 11 kuukautta blogin pitoa - kokemuksella huomannut, että tämä harrastus on hyvin koukuttava. Minä seuraan muutamaa blogia ilosta ja oppiakseni jotakin. Sinulla on paljon somekanavia. Minulla vain face ja insta. Olen niin digiblondi edelleen, että on työlästä nuo sosiaaliset mediat. Mutta ajan kanssa, asiat vähitellen lutviutuu. Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marja! Tervetuloa blogiini ja mukavilla sanoilla teit avauksesi. Lämmin kiitos!
   Bloggaaminen on koukuttava harrastus, olen samaa mieltä. Itse kirjoittelin tuota vanhaa blogiani kaksi vuotta ja mietin, että nyt on joko lopetettava tai uudistauduttava. Ja valitsin jälkimmäisen. Tein uudelle bloginimelleni facebook -sivut ja päivitin instan blogin nimelle. Ja mielessäni oli päästä johonkin blogiyhteisöön. Pikkuhiljaa etenin.
   Sanot, että some-kanavat ovat työläitä. Jos haluat yhden vinkin, niin tässä annan. Tuo Blogit.fi sivu on helppo blogille. Ilmoitat ko. sivulle sähköpostilla uudesta blogistasi ja Blogit.fi tuo blogisi sinne. Sinun työsi on etsiä Googlesta Blogit.fi - sivu ja tuoda se sivuillesi. Muistaakseni se ei ollut hankalaa (minulla on ollut blogini siellä yli 2 vuotta ja mitään ei ole sen alun jälkeen tarvinnut tehdä) Ja kun kirjoitat uuden blogikirjoituksen, niin se päivittyy kirjtautumisesi jälkeen aina Blogit.fi -sivuille. Tuo Blogit.fi on muuten sivu, jonka kautta itse seuraan bloggaajia.
   Ja niinkuin sanot, ajan kanssa asiat lutviutuvat, tuon allekirjoitan.
   Hyvää viikonloppua sinulle!


   Poista
 20. Tää oli aivan ihana postaus ja kivasti kerrottu minkälainen olet bloggaajana ja kyllähän tästä sinut tunnistaa <3
  Oikein upeita talvipäivä Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Souliina <3 Olen iloinen sanoistasi ja siitä, että tunnistit tämän bloggaajan näitten juttujen takana. Hymyilen täällä.
   Upeita talvipäiviä myös sinulle, Souliina!

   Poista
 21. Oli mukava lukea sinusta lisää. Sinusta hehkuu lempeä luonne ja aitous, arvostan kovin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nina kauniista sanoistasi! Samaa voin sanoa sinusta, sinä ihana saaristolainen <3
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
  2. Kiitos ihana <3
   Sinulle myös iloa ja valoa päivään jokaiseen <3

   Poista
  3. Huomenna alkaa maaliskuu! Aurinkoa ja iloa maaliskuuhun, Nina <3

   Poista
 22. Hieno postaus. Olet juurikin tuo kuvauksen Ihminen; Ystävällinen, kiinnostunut, kiinnostava ja asiantunteva kirjoittaja, jonka matkassa on mielekästä kulkea kohti uusia asioita ja ilmiöitä. Messissä ollaan!

  Mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa - pian on jo maaliskuu ja sehän on = kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Titta, mielenkiintoinen analyysi minusta :) Olen kommentistasi iloinen ja mielissäni. Olen oppinut tuntemaan tietosi ja taitosi, joten arvostan sanojasi. Ihanaa, kun olet messissä <3
   Kevättä kohti mennään ja kovaa! Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
 23. Kiva postaus:) Uusi blogipohja näyttää raikkaalta ja tyylikkäältä! Hyvä Tuula:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Minna! Tätä oli antoisaa tehdä... tuli vähän muisteltua menneitä :)
   Kiva kuulla myös että blogipohja näyttää freessiltä, sitä hain.
   Mukavaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 24. Tulin vastavierailulle blogiisi. Tämä haaste on ollut kiva, olen nyt muutamasta blogista lukenut ajatuksia bloggaamisesta.

  Minäkin kirjoitin alussa ns.nimettömänä enkä julkaissut kuvia itsestäni. Enkä kertonut juuri kenellekään siitä, että kirjoitan blogia. Nyt olen näkyvillä blogissani nimelläni ja kuvillani. Lapsistani en laita tunnistettavia kuvia enkä myöskään miehestäni.

  Minä kirjoitan paljon luonnoksia ja sitten postaukset jäävät viittä vaille valmiiksi ja joskus huomaan, että olen unohtanut kirjoittaa ne valmiiksi ja postaus ei enää olekaan ajankohtainen. Helmikuussa ei viitsi julkaista postausta joulusuunnitelmista...

  Oikein mukavaa viikkoa sinulle! Jään seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heli!
   Samanlainen alku on ollut meillä blogin kanssa. Mutta niin sitä rohkeus kasvaa blogia kirjoittaessa. Minäkin vasta ensimmäisen kerran - muutama postaus sitten - julkaisin blogissani selfien, jossa oli mieheni ja minä - se oli jokin koostejuttu.
   Siis noinkin voi käydä luonnoksia kirjoittaessa, että blogikirjoitus vanhenee... enpä ole ajatellutkaan tuota. Mutta tänään viimeksi olen miettinyt, että olisipa joku juttu jemmassa, sillä nyt vasta ehdin koneen äärelle :)
   Olipa kiva kun tulit vastavierailulle, kiitos! Seuraillaan! Ja mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 25. Sinulla on mukava oma tunnistettava tyylisi ja tekstejäsi on kiva lukea, koska kirjoitat sujuvasti. Aurinkoista kuunvaihdetta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kivasti sanottu! Lämmin kiitos Tuija <3
   Aurinkoista kuunvaihdetta myös sinne!

   Poista
 26. Olipas kiva postaus <3 Blogisi aitous on ihanaa <3 Aina en kommentoi vaikka käynkin lueskelemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Maatiaiskananen <3 Olipa kauniisti sanottu, kuin lämmin tuulahdus olisi tullut tähän pakkaspäivään. Ei aina tarvitse kommentoidakaan, eikä aina ehdikään. Olen iloinen, että luet blogiani.
   Aurinkoista maaliskuuta sinulle!

   Poista
 27. Todella kiva kirjoitus.Sinä olet jotenkin niin ihanan aito��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos SusanCarita! Olipa kiva yllätys huomata tämä kommenttisi. Sait hymyn huulilleni.
   Iloa ja valoa tulevaan viikkoosi <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig