MOMENTS OF MY LIFE

HERKKU JA LAHJA MURENA - JOULUTUNNELMIA JA TARJOUS


Pakkanen paukkui viime viikolla ja tunnelma oli talvinen, kun nappasin Arjan, joka kirjoittaa Lady of the Mess - blogia, kyytiini ja lähdimme huristamaan moottoritietä kohti Saloa. Salossa on ihana Herkku- ja Lahjamyymälä Murena, jonne meitä bloggaajia oli kutsuttu tutustumaan tuotteisiin ja viettämään jouluista iltaa.

Kun astuimme sisään liikkeeseen, niin omistaja Miina Laukkanen toivotti meidät tervetulleiksi ihanalla glögillä ja pienellä puheella. Sen jälkeen meitä kutsui kauniisti katettu joulupöytä herkkuineen. Pöydän antimet oli valmistanut Salon Seurahuone yhdessä Murenan kanssa. Ja nuo herkut kyllä sulivat suussa.


Siinä herkutellessamme meille kerrottiin lisää liikkeestä, siellä myytävistä ruokatarvikkeista ja liikkeen kauniista ja käytännöllisistä tuotteista. Murenasta löytyy myös sisustustarvikkeita ja lapsillekin mukavia juttuja.
Murenan idea on hieno - mielihyvän murenia arkeen ja juhlaan. Ja nyt joulun lähestyessä ihastuttava liike oli puettu jouluun. 

Olipa kiva lähteä tutkailemaan liikkeen valikoimia.


Kaikki tuotteet olivat kauniisti esillä, ja joulu hymyili hyllyillä, joten tämäkin bloggaaja, joka ei vielä ollut joulua noteerannut, vihdoinkin ymmärsi, että joulu on jo ensi kuussa. 


Mitäs sanotte näistä suklaista? Kauniita! Ja hienoja makuyhdistelmiä. 

  
Murenasta löytyi suklaan ystäville vaikka mitä makuja. Ja kyllä minunkin kassiini suklaata eksyi :)


Erilaisia mehuja, joulujuomia, glögejä... Minä ostin ihanaa oliiviöljyä sitruunalla maustettuna (Villa Reale: Olio al limone) Se pääsi heti käyttöön. Kanasalaattiin sitä ripottelin. Teki arkiruuasta juhlaruuan. 
Murena tarjoaa myös korkealuokkaisia italialaisia pastoja, pestoja 
ja risottoja jne.  


Ja tiedättekö, mitä näissä pulloissa on? Näissä pulloissa on pyykkietikkaa. Tämä pyykkietikka oli varmasti illan ostetuin tuote. Monet bloggaajat tämän tuotteen tunsivatkin ja tuotetta kilvan kehuivat. Minä ostin tätä siksi, että tämä korvaa huuhteluaineen. Ja se soveltuu käytettäväksi kaikkiin materiaaleihin, myös urheiluvaatteisiin. Ensimmäiseen pyykkikoneelliseen tätä jo käytinkin. Lopputulos oli raikas ja ihanan pehmeä pyykki. 

Tätä pyykkietikkaa löytyy monta eri tuoksua, minä valitsin pehmeän puuterin tuoksun. Se on niin mieto tuoksu, että se käy miesten ja lastenkin vaatteisiin. Laitan tuonne loppuun linkin Murenan sivuille, joissa tätä tuotetta esitellään ja sieltä löytyy eri tuoksuvaihtoehtoja. 

Ruuan päätteeksi kahvit meille tarjoili Terhon kyläpaahtimo - Annina Kunnaton ja Mona Lahtinen olivat kertomassa kyläpaahtimon toiminnasta. Ja saatiin kotiinkin vietäväksi kahvipussi. Joulukahviksi aion tuon kahvipussin säästää. Katsotaan, jos vielä jouluna on nautittavaksi. 


Liikkeessä oli kivoja valmiita lahjapaketteja. Nyt kun näitä kuvia katselen, niin juolahti mieleeni, että minulta jäi ostamatta Tajarin tryffelipasta, jota monet kehuivat. Sitä on nopea tehdä ja siinä on täyteläinen maku, näin kerrottiin. 


Kivoja purkkeja, teetä ja Anis- sekä Rommikaramelleja. 
Ja kaikki niin kauniisti esillä.


Johan oli hieno tunnelma kivijalkakaupassa. Jos Saloon käy tie, niin ehdottomasti kannattaa käydä Murenassa. Liike löytyy torin laidasta osoitteesta Horninkatu 11 B. 

Herkku ja Lahja Murenalla on myös verkkokauppa, josta löytyvät liikkeen suosituimmat tuotteet. 

Blogini lukijat saavat tutustumistarjouksena - 10 % alennusta tilauksen loppusummasta käyttämällä koodia TUULAS16. 
Alennuskoodi on voimassa 11.12.2016 asti. 

Murenan verkkokauppaan pääset TÄSTÄ  

Tässä postauksessani oli vain pieni pala Murenan viehättävää maailmaa. Kaunis liike, ihanat ja herkulliset tuotteet ja ystävällinen henkilökunta. KIITOS,  tulen uudelleen. 

Ihanaa viikkoa kaikille! 

- Tuula 

Blogiyhteistyö 

56 kommenttia

  1. Ihana kutsu pikku visiitille suloiseen putiikkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin todella oli. Suloinen ja kaunis putiikki. Ja todella kivat valikoimat kaikkea ihanaa. Kuvat kertovat enemmän :) Morenassa ymmärretään myös somemaailman päälle, siksi kutsuivatkin. Moderni liike!
      Kiitos Piipe ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  2. Huh, miten ihanan näköisiä suklaita! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo suklaat olivat kyllä niin houkuttelevia. Yhden levyn ostin. Ja se syötiin isänpäivänä, ja maistui taivaalliselta.
      Jos olisin vähän vähemmän suklaan ystävä, niin näitähän olisi voinut ostaa joululahjaksi, mutta itseni tietäen, suklaat olisivat kadonneet ennen joulua :)
      Kiitos Jonna ja hyvää viikkoa!

      Poista
  3. Vau mikä herkkupöytä ensimmäisessä kuvassa! Ehdottomasti kuulostaa vierailun arvoiselta paikalta, jos tieni Salon ohitse vie.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo herkkupöytä oli tehty meitä bloggaajia varten. Meidät bloggaajat otettiin todella hienosti vastaan. Ja putiikin anti. Siellä on kivoja ja erilaisia tuotteita ja noita säilyviä ruokatuotteita olisi melkein jokaista halunnut kokeilla. Paljon kotimaisia tuotteita ja ensiluokkaisia italialaisia tuotteita. Iloa siis arkeen ja juhlaan :)
      Kiitos Rva Kepponen ja hyvää viikkoa!

      Poista
  4. Kaunis kauppa! Ja pyykkietikka kuulostaa tutustumisen arvoiselta. On unohtunut kokonaan, vaikka sitä tosiaan on muutama tuttu kehunut. On niin kaunis pullokin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain olekin. Ja kaikki tuotteet niin hienosti ja järjestelmällisesti esillä. Minulla juuri parhaillaan pyykkikone pyörii ja pyykkietikkaa on huuhtelussa mukana. Olen ihastunut tuotteeseen. Yksi korkillinen riittää 4-5 kg pyykkiin. Ja pyykistä tulee raikasta ja kuohkeaa. Ja pullokin on nätti :)
      Kiitos Annukka ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  5. Ihanan näköinen paikka <3
    Minäkin olen tuolla ystäväni kanssa käynyt, kaikkea kaunista siellä oli.
    Mukavaa keskiviikkoa Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana putiikki. Ja sinäkin olet siellä käynyt. Salo on näppärästi Turun ja Helsingin välissä, joten sinne on helppo mennä.
      Kiitos Outi <3 ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  6. Oi, miten ihana putiikki! Ja, nuo herkut mitä olet saanut maistella, maistuis mullekin. :) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana putiikki. Ja siellä odotti tuo kauniisti katettu herkkupöytä. Ja makeitakin maisteltiin. Tuossa putiikissa oli kiva vierailla. Ja oli mukava tutustua uusiin tuotteisiin.
      Mukavaa loppuviikkoa, Kaisa :)

      Poista
  7. Voi että, liikkeessä näyttää kyllä todella kauniilta ja kutsuvalta!
    Taidanpa piipahtaa nettipuodin puolella, josko muutaman joululahjan sieltä löytäisin :)
    Kivaa keskiviikkoa sinulle Tuula ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kutsuva on hyvä sana Murenalle. Sieltä löytyy kyllä ihastuttavia tuotteita. Ja tänään ripottelin tuota sitruuna-oliiviöljyä raejuusto-kasvissalaattiin. Sitä taidan minäkin hakea vielä nettikaupasta lahjapakettiin.
      Kiitos paljon Ansku <3 ja kivaa loppuviikkoa!

      Poista
  8. Ihania suklaita, vähän vastaavia olen itse tehnyt joululahjoiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä Tuuli olet kyllä loistava keittiössä. Olet tehnyt itse tällaisia suklaita. Siis aivan ihastuttava joululahja! 💛

      Poista
  9. Kaikkea ihanaa sieltä löytyy näköjään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina! Putiikki on kyllä ihanien tuotteitten paikka. Ja ne olivat niin kauniisti esillä. Tunnelmallinen putiikki!
      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  10. Upeaa , herkkusia paljon ja mukavaa ostoksien tekoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta löytyi paljon herkkuja. Ja oli mukavaa, kun sai asiantuntevaa opastusta. Joten kivoja ostoksia tuli tehtyä.
      Kiitos paljon Sirkkis <3 ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  11. Puoti täynnä lahjaideoita ja herkkuja - mukava paikka <3
    Pyykkietikka kiinnostaa minuakin, en ole koskaan kokeillut.

    Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä ihastuttava kauppa. Herkkuja ja hyödyllisiä juttuja niinkuin tuo pyykkietikka. Nyt joutaa minulla huuhteluaineet poistoon, en ole niitä enää pitkään aikaan käyttänyt, mutta en ole poiskaan heittänyt. Pyykkietikasta tuli mun juttu :)
      Kiitos Marianna <3 ja mukavaa loppuviikoa!

      Poista
  12. Murena on ihan uskomaton paikka. Suhteellisen pieni putiikki, mutta täynnä mitä ihanampia tuotteita. Kaikesta näkee, että puotia pyöritetään sydämellä. Toivon, että pääsen piipahtamaan ostoksilla lauantaina kun kyläilemme Salossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä löysit oikeat sanat Murenasta. Uskomaton paikka ja sitä pyöritetään sydämellä. Allekirjoitan nuo. Toivottavasti ehdit piipahtaa lauantaina Murenan ihastuttavassa joulutunnelmassa.
      Kiitos kivasta kommentista Anu <3 Mukavaa loppuviikkoa ja Salon kyläilyä.

      Poista
  13. Salossa käydessä tulee aina välillä tuolla käytyä :) On kyllä niin ihania juttua niin lapsille kuin aikuisillekin. Pakkavaat vielä tosi kauniisti lahjat <3

    Täytyykin taas poiketa tuolla ihastelemaan jouluikkunaa ja ihania tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulle tuttu liike! Minä olin kuullut kehuja liikkeestä, mutta nyt siellä käyneenä, ymmärrän kehut. Viihtyisä liike ja ihanat tuotteet. Ja ystävällinen henkilökunta.
      Liikkeessä viihtyy. Ja löytää vaikka mitä.
      Kiitos Katri <3 Ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  14. Kiitos vihjeestä! Täytyypä tallettaa korvan taa. Marraskuista iltaa! 🍀 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, Tuija <3 Tämä putiikki kannattaa tallettaa korvan taa, niin ihastuttavasta liikkeestä valikoimineen on kyse.
      Mukavaa viikkoa sinulle!

      Poista
  15. Minä en olisi päässyt suklaahyllyä kauemmaksi tuossa kaupassa. Ihania herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikeaa se minullekin oli :) Nyt harmittelen, että ostin vain yhden suklaan ja se syötiin isänpäivänä. Herätti ihastusta maullaan. Todellakin, ihania herkkuja!
      Kiitos Ansu <3 ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  16. Voi apua mikä ihana paikka. Iloa viikonloppuusi Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain! Tuolla olisi tehnyt mieli hankkia mitä vain. Pidin kovasti siitä, kun henkilökunta osasi niin kivasti neuvoa ja esittää ehdotuksia eri ruoka-aineista. Minä en oikein osaa / uskalla ostaa uusia tuotteita. Helposti hankin sitä ennenkin käytettyä. Nyt iloitsen uudesta sitruuna-oliiviöljystä :)
      Kiitos Kaisa <3 ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  17. Herkkuja puoti pullollaan. Olen muuten itsekin ostanut tuota erikoista suklaata, jossa on monenmoista "marjakökkärettä". Se levy odottaa nyt joulua, joten näpit pyritään pitämään irti vielä tovin aikaa. Toin sen esiin mm. Parhaat Kotiblogit -joululehdessä, sillä hygge-höysteiseen jouluun kuuluu suklaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ostin myös tuota marjasuklaata. Se syötiin jo isänpäivänä. Suklaa maistui ja sai kehuja. Nyt harmittelen, että en niitä enempää ostanut kuin tuon yhden levyn. Liikkeessä ajattelin, että on parempi, ettei tuollaisia houkutuksia ole kaapissa, itseni tuntien.
      Tuo Kotiblogit -joululehti pitää hankkia. Ja hygge on jo sananakin niin kotoinen :)
      Kiitos Titta ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  18. Oi miten ihana puoti ,ja ihanat tarjottavat teillä:) Pyykkietikasta kuulen ensi kertaa;tosin olen kyllä tavallista etikkaa käyttänyt pyykissä,kuten kun poikani ja miniäni tullessa matkalta joitakin vuosia sitten vanha edesmennyt Otto-kissa pissi vaatepinon päälle,ja haju oli aika kamala.Olin juuri silloin Helsingissä ,ja ehdotin että vaatteet pestään etikalla koneessa.Kaikki kissanpissan hajut hävisi sillä konstilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti meidät bloggaajat otettiin vastaan viehättävässä puodissa. Etikka on loistoaine. Hyvin näytti tepsivän kissanpissaan. Ja tämä tuoksutettu pyykkietikka vielä vie kärjen etikan tuoksulta. Ihmettelen ilokseni pyykkejäni, ovat niin raikkaita.
      Kiitos kivasta kommentista Jael <3 Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  19. Näyttääpä ihanalta. Pitää muistaa kun menee käymään Salossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä niin Maiju tykkäisit tuosta putiikista. Siellä oli viehättävä tunnelma. Ja paljon gluteenittomia ruoka-aineita. Tulit sinä mieleen, kun niitä gluteenittomia pastoja katselin.
      Kiitos Maiju ja hyvää loppuviikkoa!

      Poista
  20. Joulukuvia ja -tunnelmia ja pöytä täynnä herkkuja! Ihana kauppa, josta en pääsisi pois ostamatta mitään! Verkkokauppa on myös monipuolinen, osa tuotteista on myynnissä myös Tertin kartanossa Mikkelin lähellä.

    Joulu hymyili sinulle Murenan hyllyillä, hymyily jatkukoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle tuli ekan kerran jouluinen olo tänä vuonna tuossa liikkeessä. Ei mikään ihme :)
      Tuo kauppa on kyllä täynnä ihania
      houkutuksia. Hienoa kun siellä Tertin kartanossakin löytyy näitä ihania tuotteita. Minäkin aion vielä verkkokauppaa hyödyntää.
      Kiitos Marjatta! Hymyilyä viikkoosi!

      Poista
  21. Oli tosi paljon katsottavaa. Ihanasti laitettu esille. Kannattaa poiketa jos sinne asti on menoa. Minä poikkeaisin, mutta liian pitkä matka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla putiikissa taitavat tuon esillepanon. Paljon oli tuotteita ja ne olivat kauniisti esillä.
      Suosittelen käymään Murenassa, jos siellä päin poikkeat.
      Kiitos Tuija ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  22. Täytyy kyllä tehdä Saloon retki-liike vaikuttaa todella sympaattiselta! Tuo pyykkietikka on pakattu niin kauniiseen pulloon, että hykerryttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sympaattiseen Salin retkeen kuuluu Murena.
      Tuossa pyykkietikassa on kaunis pullo, se miellyttää kauniin kosmetiikan ystävää, sopii sinun makuusi hyvin.
      Kiitos Salka ja hyvää loppuviikkoa!

      Poista
  23. Vastaukset
    1. Kiitos Marliska! Ihana putiikki, ihanine tuotteineen.
      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  24. Ihana kauppa ja kivasti oli teidät bloggarit vastaanotettu. Innostuin tuosta pyykkietikasta, inhoan kaikkia voimakas tuoksuia pyykinpesu- ja huuhteluaineita, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kauppa ja ihanat tuotteet. Siis todella mukava vastaanotto herkkuineen.
      Tuo pyykkietikka on mainio juttu. Minullakin lensi huuhteluaineet pois! Pyykkietikalla jatka. Ja se on riittoisaa, 1-2 korkillista koneeseen. Ja raikasta tulee.
      Kiitos Sari ja hyvää loppuviikkoa!

      Poista
  25. Tuolla olis paljon ihania joulujuttuja. Pitäämä kurkata verkkokauppaan, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä niitä löytyy. Ihana kauppa! Ja joulu on jo tullut tuohon puotiin.
      Kiitos Mummo ja hyvää viikonloppua!

      Poista
  26. Ihana postaus! Rakastan tuollaisia herkku/lahjatavarakauppoja ja niitä on meillä Suomessa aivan liian vähän.Täytyy käydä kurkkaamassa nettikauppa. Mukavaa viikon jatkoa Tuula :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Maiccu <3
      Tuo herkkukauppa tunnelmineen ja tuoksuineen on kyllä ihana. Ja nettikaupasta löytyy heidän suosikkituotteitaan.
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  27. Ompa ihanan tunnelmallinen kauppa! Aika herkkuja myös ollut tarjolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnelmallinen puoti. Nyt en ihan tarkkaan tiedä, mutta tuolla on tuotteita yli 3000. Ja silti kaikki tuotteet ja herkut olivat niin kauniisti ja sopuisasti esillä.
      Kiitos Paula ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  28. Vastaukset
    1. Ole hyvä Sussi! Tätä puotia on kiva vinkata. Ihania tuotteita.
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig