MOMENTS OF MY LIFE

Best nine on Instagram 2019
Kun vuosi alkaa lähestyä loppuaan, on kiva muistella tätä kulunutta vuotta yhdeksän parhaan instakuvan kautta. Tässä pieniä hetkiä ja pieniä tunnelmia vuodestani.Ylärivi: Vuoden 2019 alussa maassa oli lunta. Ja kaunis kettuvieraamme oli taas tullut käymään pihallamme. Ketun perässä lenteli harakoita. Tähän kuvaan sain vangittua ystävykset. Joku sanoikin, ettät tämä kettu ja harakka -kuva on kuin sadusta. Ja toisenkin kerran näin ketun pihallamme, nyt vähän kauempana niityn laidassa. Kettukuvista tykättiin kovasti. 

Ja kolmantena ylärivissä on herkullinen aamiainen hotellihuoneessa, olimme viikonlopun pienellä hemmottelulomalla Break Sokos Hotel Falmingossa. Aamiainen Tiffanylla, muistatteko elokuvan? Sitä mukaellen tämän kuvan nimeksi sopisi Aamiainen Flamingossa. Ihana viikonloppu! 

Keskirivi: Aurajoki on valokuvauksellinen aina. Joen toisella puolella näkyy Katedralskolan i Åbo.

Ja keskellä kuvakokoelmaa vietän synttäreitäni. No, missäpä muualla kuin teatterissa. Kuva Turun kaupunginteatterin kahviosta. Katoavaa maata olimme katsomassa. Ja niin minäkin pääsin listalle :) 

Valkoinen, harvinainen riikinkukko oli Kupittaan lintupuiston vetonaula. Näin sellaisen ensimmäistä kertaa elämässäni minäkin. Niitä oli puistossa kaksi, koiras ja naaras. Harvinainen lintu sai paljon tykkäyksiä. Ja nyt kerron surullisen uutisen. Syksyn pimeinä öinä linnut käytiin tappamassa. En tiedä, onko syyllistä / syyllisiä saatu kiinni. Tapahtuma järkytti turkulaisia. 

Alarivi: Turun pastellinväriset talot Aurakadulla ja nuo hauskat leikatut puut. Olen ottanut kuvan helmikuussa, taisin olla menossa Turun taidemuseoon. 

Viime vuosi oli mekkojen vuosi. Minäkin, housutyttö, pukeuduin monta kertaa mekkoon. Tässä ollaan lähdössä Minnan luota kosmetologille kasvohoitoon. 

Olipa kiva, että mukaan mahtui yksi saaristokuvakin, kun  saarimökin auringonlasku pääsi parhaimpien kuvien joukkoon. Vasten auringonsiltaa, näin olen tämän kuvan nimennyt instassa. Auringonlaskuissa on taikaa. 


*******

Vielä jatkuu joulu. Huomenna lähdemme Tapaninpäivän ajelulle Espooseen. Siellä on ohjelmassa perinteinen piparkakkutalon tuhoaminen - syöden. Herkullista purkuhommaa.

Mitä teillä joulunpyhinä?  Onko Tapaninpäivän ajeluita? 

Rattoisia joulunpyhiä! 

- Tuula


8 kommenttia

 1. Hyvää joulua. En yhtään ihmettele kettukuvien suosiota. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettukuvat viehättävät. Tuo meidän pihan kettu kun on vielä niin nätti ilmestys.
   Kiitos Jonna ja hyvää uutta vuotta 2020!

   Poista
 2. Hyvää joulun jatkoa ja loppuvuotta Tuula.Nuo kettukuvat ovat aivan ihanat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän pihakettu on aika valloittava.
   Kiitos Jael ja hyvää uutta vuotta 2020 ❤️

   Poista
 3. Eilen oltiin tyttären kodissa, tehtiin ruokaa ja käveltiin kotiin. Oli ihanaa. Tänään ollaan vaan oltu ja ihmetelty, huomenna vähän juhlistetaan meidän vuosipäivää :)
  Ihania kuvia ja ihania hetkiä vuoteesi on kuulunut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te olette tehneet porukalla ruokaa, se on mukavaa. Ja joulun aikaan pitää ehtiä myös olla ja ihmetellä.
   Teille onnea vuosipäivän johdosta ❤️

   Poista
 4. Jouluviikko meni ihann kotona ollessa. Aattona kävimme vanhemmillani, kuten lähes aina on tehty. Joulu on ihanaa aikaa. Nyt on kohti uutta vuotta suunta ja varmaan raketteja hankitaan ja pullo skumppaa onkin jo kaapissa.

  VastaaPoista
 5. Joulu on ihanaa aikaa, kunhan ei tee siitä stressiä itselle. Te osaatte nauttia joulusta.
  Pian vuosi vaihtuu! Hyvää uutta vuotta 2020! ❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig