MOMENTS OF MY LIFE

Joululahjaksi The Body Shopin tuotteita



Yhteistyö: Why Not Pr  


Minulle saapui joulu marraskuussa. Sain nimittäin joululahjan The Body Shopista. Lahja ilahdutti ja piristi näitä marraskuun pimeitä päiviä. Tässä avaan nyt ensimmäisen joululahjani.



Kannattaa huomioida tämä: 

The Bodyshopin verkkokauppaan pääset tästä: The Body Shop / Verkkokaupasta on ilmainen toimitus aina 26.12.2019 asti.

Almond Milk ja Honey -tuotteet

Olen jo ottanut käyttööni nämä Almond Milk ja Honey -tuotteet. Tuotteet sisältävät luomutettua mantelimaitoa ja hunajaa ja tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Sarjassa on kevyesti kuoriva vartalovoide, voide on tarkoitettu kuivalle iholleni. Voide on kermaisen hellävarainen ja on kuin herkälle ja kuivalle iholleni tehty.





Ja kuorinnan jälkeen olen laittanut iholleni The Body Shop Almond Milk & Honey -vartalovoita. Se rauhoittaa ja kosteuttaa erityisesti kuivaa ja herkkää ihoa eikä vie iholta sen kosteutta. Vartalovoi sisältää yhteistökaupan luomutuotettua mantelimaitoa Etelä-Espanjasta ja hunajaa Etiopiasta.
Koko 200 ml. Tuoksu sopii niin miehille kuin naisillekin.

Pakkauksessa oli mukana myös saman sarjan suihkugeeliä ja käsivoidetta. Nämä kaikki oli pakattu kivaan joulupakettiin. Kiva joululahja, eikö totta. 

Joulun kausisarja The Body Shopissa on Warm Vanilla / Lämmin Vanilja

Joulun kausisarjassa on viisi tuotetta. Tuotteet ovat tyylikkäissä rasioissa. Yksi tuotteista on hellävarainen Warm Vanilla vartalonkuorinta. Sokeripohjainen vartalonkuorinta sisältää yhteisökaupan luomusokeria ja Madagaskarilta tuotettua vaniljauutetta. Olen itse nykyään innostunut vartalonkuorinnasta. Kuorin kroppani viikon - kahden välein. Tätä tuotetta en ole vielä ehtinyt käyttää, mutta vaniljantuoksu on lempituoksujani, joten tästä varmasti tykkään



Kuorinnan täydentää The Body Shop Warm Vanilla Body Yougurt. Tuotteesta sanotaan, että vartalojugurtti on nopeasti imeytyvä geelikermainen vartalovoide, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle iholle. Voit jo 15 sekunnin kuluttua pistää farkut jalkaan! Vartalovoide pitää ihon kosteutettuna 48 tuntia.

Ja käsivoidetta oli pakko heti kokeilla. Kauniissa putkilossa on Warm Vanillan käsivoidetta, joka imeytyy todella hyvin. Ja jättää kädet ihanan pehmeiksi.

Ja pisteenä i:n päälle: 

Physicians Formula meikkejä:


Sain kokeiltavaksi myös meikkejä. Ja ensin kurkataan luomivärejä. Olen vähentänyt rajauksien käyttöä meikissä ja rajausten tilalle ovat tulleet luomivärit. Olen ihastunut Physicians Formula - sarjan Canyon Classic väreihin. Pienessä kivankokoisessa rasiassa (käy matkoillakin) on ruskeita sävyjä vaaleasta tumman ruskeaan. 



Juhliin voisin laittaa saman Physicians Butterin Tropical Days luomivärejä. Luomiväripaletissa on hienoja sävyjä vaaleasta beigestä tummemman ruskeaan ja  aina tummaan lilaan ja joulunvihreään. 

Ja poskille aurinkopuuteria tai poskipunaa. Physicians Formulan Murumuru Butter Bronzer vaikuttaa silkinpehmeältä iholla. Sisältökin kertoo sen. Aurinkopuuteri sisältää Murumuru-palmun, Cupuacu-puun ja Tucuma-palmun voita. Eikä puuteria ole testattu eläimillä. 

Saman sarjan poskipuna sisältää myös Murumuru-palmun, Cupuacu-puun ja Tucuma-palmun voita. Poskipuna mukautuu välittömästi ihon sävyyn ja antaa kosteutta, joka säilyy pitkään. Poskipunassa yhdistyvät puuterimaisen ja voidemaisen poskipunan parhaat puolet. 

Kelpaa minun nyt rientää erilaisiin pikkujoulujuhliin kauniissa meikissä. 


The Bodyshopin verkkokauppaan pääset tästä: The Body Shop / Verkkokaupasta on ilmainen toimitus aina 26.12.2019 asti.


Mukavaa tulevaa viikkoa!

- Tuula 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta



22 kommenttia

  1. Ihania juttu kaikki. Phycisians Formulan aurinkopuuteri on maailman paras. ❤️Body Shop on myös brändinä lemppari.

    Ihanaa päivää Tuula❤️🤗❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body Shopin tuotteita olen ostanut silloin tällöin ja tykännyt. On kiva tutustua näihin uusiin tuotteisiin, tänään suihkun jälkeen käytin tuota Almond ja Milk vartalovoita. Ja on se ihanaa ja imeytyy hyvin.
      PF:n aurinkopuuteriin tutustun - siihen maailman parhaaseen. Sopusointuja Maaritkin sitä kehui. Ihana kauppa ja brändi tuo Body Shop!
      Kiitos Tiia ja mukavaa viikkoa <3

      Poista
  2. Kerrassaan hienoja tuotteita olet saanut. Ja pakkauksetkin ovat niin kauniita että noita on kyllä ilo antaa lahjaksi. Mukavaa päivän jatkoa sinulle Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body Shop on ihana brändi, niinkuin Tiia jo tuossa totesi. Tuotteet, jotka olen ottanut käyttöön ovat kerrassaan ihania. Ja pakkaukset kauniita niinkuin sanot. Body Shop valloittaa.
      Kiitos Kristiina ja mukavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  3. Body Shopin tuotteet on niin hyviä. Suosikkituoksujani tuotteissa ovat vanilja, luumu ja omena.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body Shop on hieno brändi, ilmankos sen tuotteet ovat niin hyviä. Minun ykköstuoksuni taitaa olla vanilja. Se on ihana ja lämmin tuoksu. Ja noihin Almond ja Milk -tuotteisiin olen kovasti ihastunut.
      Kiitos Outi ja ihanaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  4. Ihania tuoksuvia tuotteita ♥
    Suloista sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienosti sanottu. Body Shopin tuotteitten tuoksut eivät ole voimakkaita, vaan pehmeitä ja lämpimiä. Aamulla laitoin Almond ja Milk voidetta iholleni ja tämän tästä nuuhkin hyväntuoksuista ihoani :)
      Kiitos Maikku ja ihanaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  5. Aivan ihania juttuja kaikki! :) Bodyshopin tuotteita tulee paljon itsekin käytettyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat - ihania. Body Shopin tuotteet ovat ylellisiä, vaikka hinta on kohtuullinen. Tykkään :)
      Kiitos ja mukavaa viikkoa sinulle Henna <3

      Poista
  6. Mä käytin joskus aikoinaan paljon Body shopin tuotteita, mutta nykyään käytän yleisesti vähemmän kosmetiikkatuotteita. Nuo vaikuttavat kyllä ihanilta ja kokeilukelpoisilta tuotteilta! :) Ps. hienoa, että jaksat kuoria ihon noin usein! Itse jaksan kuoria edes kasvot pari kertaa vuodessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body Shopin tuotteet ovat ihania ja hinta niissä on kohtuullinen. Nuo Almond ja Milk tuotteet ovat minulla nyt käytössä ja olen myyty :) Pehmeä on juuri oikea sana kuvaamaan tuotetta.
      Minusta ihon kuorinta on tosi helppoa, hierot vain kuorintavoidetta ihollesi ja huuhtelet. Ihon voiteleminen ja kosteuttaminen on jo sitten enemmän työlästä ainakin minulle.
      Kasvoja minäkin kuorin harvemmin.
      Kiitos Laura ja mukavaa viikkoa sinulle <3



      Poista
  7. Kiva paketti ja aivan ihania tuotteita! Tyttäret meillä pitävät huolen siitä että minäkin olen päässyt Body shopin tuotteisiin tutustumaan;) Kivoja tuoksuja ja monet voiteista on olleet ihanan pehmeitä;) Mukavaa alkavaa viikkoa ja marraskuun loppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat tyttäret sinulla. Hemmottelevat äitiä Body Shopin tuotteilla. Minä pidän myös tuosta Body Shopin tuotteitten tuoksumaailmasta. Pehmeitä ja lämpimiä tuoksuja ja iholla niin pehmeitä. Kiva brändi! Olen ihastunut.
      Kiitos Päivikki ja mukavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  8. Kävin nuuskimassa juuri viime viikolla Body Shopin uutuustuoksuja. Mutta koska olen ostolakossa, ostin vain uuden hamppukäsirasvan loppuneen tilalle. On muuten ehdottomasti paras käsirasva ikinä. Saatan sipaista sitä myös rohtuneisiin huuliin ym.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body Shopissa pitää käydä "nuuskimassa" aina välillä :) Hamppukäsirasva - kuulostaa mielenkiintoiselta. Kiitos vinkistä.
      Kivaa loppuviikkoa Anna!

      Poista
  9. Ihania tuotteita olet saanut. Mukavaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body Shopin tuotteet ovat ihania. Tällä viikolla olen Butter Bronzeria sipaissut poskille. Tuossa joku jo sitä ehti kehuakin. Nyt kehuihin yhdyn.
      Kiitos Tuulanneli ja mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  10. Aivan ihana joululahja, ja voin kuvitella että ihanat tuoksut, kuten BodyShopin tuotteissa yleensä-. Ja kauniit värit noissa meikeissäkin. Mukavaa marraskuun loppua Tuula. Palasin toissa päivänä tänne lämpimään,mutta marraskuisessa Helsingissä oli kiva olla, ja ensin tämä valo ihan säikäytti puolentoista viikon poissaolon jälkeen;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body Shopin tuotteitten tuoksut ovat ihania. Pehmeitä. Tällä viikolla olen vihdoin perehtynyt tuohon Butter Bronzerin ja on upea aurinkovoide, sulautuu hienosti ihoon.
      Sinulla oli aikamoisia kommelluksia kotimatkassa lentolakkojen takia. Hienoa, että olet takaisin Tel Avivissa. Voin kuvitella tuon valon eron, kun marraskuisesta Helsingistä menet sinne aurinkoon.
      Kiitos Jael! Olisipa ollut kiva nähdä, mutta nyt tieni ei Helsinkiin käynyt.
      Mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

      Poista
  11. Noissa Butter-tuotteissa on ihana trooppinen tuoksu, piristää marraskuun aamuina. Sävytkin ovat kauniit. Juuri tänään käytin myös Body Shopin suihkugeeliäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen vallan ihastunut tuohon Butterin Bronzeriin, se sulautuu kivasti ihoon ja niinkuin sanot, tuo trooppinen tuoksu piristää marraskuisina aamuina. Täällä myös tuo suihkugeeli käytössä. Tykkään.
      Kivaa viikonloppua sinulle Tuuli <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig