MOMENTS OF MY LIFE

SIELUNI HYMYT -haasteIhanaa heinäkuuta kaikille!  
Inäkuuta kaikille! 
Ja haasteella aloitetaan tämä kesäinen kuukausi. Sain tämän positivisen Sieluni hymyt -haasteen jo keväällä Piipeltä, joka kirjoittaa viehättävää Kylätiellä -blogiaVastaukseni vähän kesti, mutta nyt se on tässä. Kiitos Piipe hienosta haasteesta! 
Sieluni hymyt -haasteen on polkaissut käyntiin Iltatähden syttyessä -blogia kirjoittava Pearl Clover:   

"Listaa ne pienet ja miksei suuretkin asiat, jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi. Jaa blogissasi ja muualla somessa ja lähde jakamaan hyvää mieltä eteenpäin haastamalla muutkin miettimään syitä olla onnellinen. Kirjoita siis viisi tai sataviisi asiaa - ainahan näitä voi lisäillä jälkikäteen".


1. Sydämeni perhe

Sydämeni perheeseen kuuluvat pienen perhepiirimme lisäksi muutama rakas ystävä. Rakkaat ystäväni otan ilman muuta mukaan tähän sydämeni perheeseen. Ystävistäni kaksi on ollut todella pitkään elämässäni mukana; ja he ovat olleet mukana myös elämäni iloissa ja suruissa.2.  Saaristo

Isovanhempani äitini puolelta olivat saaristolaisia. Isovanhempani muuttivat Turkuun, kun äitini ja sisaruksensa olivat kouluiässä. Äitini ei niinkään noteerannut saaristoa, se ei häntä vetänyt puoleensa. Enkä itsekään tiennyt, että minulla  on "saaristogeeni", ennenkuin löysin nykyisen mieheni aikuisiällä. Kippari on saaristofani, hän on viettänyt kaikki kesät pikkupojasta lähtien saaristossa. Ja saariston maisemissa minunkin sieluni lepää.

3. Veneemme S/Y Tuulia

Tämäkin hymy liittyy saaristoon. Tuulia on purjeveneemme - kaunis vanha lady, joka valitettavasti tänä kesänä ei pääse lainkaan vesille. Syyt ovat monenmoiset keskeneräiset askareet joka puolella. Kipparilla otti koville, kun huomasi, että kaikkeen ei vain löydy aikaa. Ja Tuulia-vene sai nyt jäädä telakalle. 
Tuulia-vene on muuten se, joka on sysännyt minut blogiuralle. Ensimmäisen blogini nimi oli Tuulian tarinoita. Vaan ei blogista tullut veneblogia, aihe jäi liian kapeaksi minulle. Mutta kyllä Tuulia tänä kesänäkin ansaitsee tulla huomioiduksi. On se niin moneen seikkailuun ja ihastuttavaan saaristokylään meidät vienyt.

4. Musiikki


Elämä ilman musiikkia olisi kovin tyhjää. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan - klassisesta musiikista heviin. Ja tanssia rakastan. Olen huomannut, että eri musiikkityylit ovat tulleet toinen toisensa perään elämääni.

Sieluni hymyili taas viikolla, kun pääsin kuuntelemaan Turun Vaakahuoneelle Ami Aspelundia, loistavaa laulajaa, joka on nyt lähtenyt rockia laulamaan. Ja mikä ilta! Ami ja bändinsä Gröhnlanders esittivät mm. Rolling Stonesin, Creamin, Deep Purplen, Tina Turnerin, Winterin veljesten... kappaleita. Eilinen esiintyminen oli Amin ja Gröhnlandersin toinen esiintyminen heidän rock-urallaan. Kimmo Gröhn, Topi Kurki, Ari Kataja ja Ami.  

Huippubändi ja Rock-Ami, heistä vielä kuullaan. 5. Valokuvaaminen

Aloitettuani blogini innostuin myös valokuvaamisesta. Ja valokuvaamisesta onkin tullut minulle rakas harrastus. Kamera kulkee nykyään melkein kaikkialla mukanani. Kameralla saa ikuistettua näitä sieluni hymyjä :) 


Ilta saaristossa Tämä oli kiva haaste. Nyt on moni lomalla ja monen blogi on myös lomatauolla, joten en nimeä ketään haasteensaajaa, vaan heitän haasteen kaikille, jotka eivät ole vietä tätä tehneet. Kesä on hymyjen aikaa, joten ota koppi vastaan.

** Tuula 
53 kommenttia

 1. Ihana postaus ja onnelliset asiat <3 Tykkään niin katsella saaristokuviasi, kiitos niistä!

  Hyvää heinäkuuta ja lomaa sinulle Tuula :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna ihanan positiivisesta vastauksestasi. Saaristokuvia varmasti tulee jatkossakin, sen takaan :)
   Ps. En ehtinyt vielä kommentoimaan, mutta luin upean Sardinian juttusi.
   Hyvää heinäkuuta ja lomaa myös sinne vuonoille!

   Poista
 2. 💙 Sieluni hymyili tätä lukiessani. Kesäiloja! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymyilen ja kiitän kauniista vastauksestasi.
   Kesäiloja myös Tuijalle! 💙

   Poista
 3. Ihana, hyväntuulinen postaus. Oikein kivaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokseni ihana Kristiina!
   Hyvää viikonloppua sinne isolle saarelle!

   Poista
 4. Voi miten kiva postaus ja ihania asioita listasit 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokseni Anu! 💙 Hymyilen ja toivottelen hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Ihanat hymyt ja kuvat ♡ oikein mukavaa heinäkuun alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Hymyjä on kiva jakaa.
   Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 6. Todella ihana postaus!Taidanpa napata tämän tästä. En ole tehnyt tätä vielä ja kesä on todellakin isojen hymykuoppien aikaa!

  Suloista kesän jatkoa sinulle Tuula :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ja hymyilen! Kiitos Tuulanneli 💙
   On kiva tulla katsomaan sinun hymyjäsi, kun ne paljastat.
   Suloista kesän jatkoa myös sinulle!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sussi 💙 Hymyt ovat pieniä aurinkoja, on joku sanonut.
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 8. Kyllä tuollaiset asiat saavatkin sielun hymyilemään♥ Ymmärrän, että kesä ilman purjehdusta ottaa miehellesi koville..vaikka itse en mikään meri-ihminen olekkaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Hannele! Sinä olet empaattinen. Katselen kun mieheni ihailee ohi lipuvia purjeveneitä kaiho silmissään... ensi kesänä sitten, toivottavasti.
   Niin kiva kommentti. Hyvää viikonloppua 💙

   Poista
 9. Tämä haaste oli kyllä kiva. Ihania olivat sinunkin vastauksesi <3
  Oikein mukavaa viikonloppua Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi 💙 Näitä hymyjä oli kiva koota.
   Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Anne 💙 Näitä hymyjä ja kuvia oli kiva kerätä.
   Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista
 11. Kiitos, Tuula!!! Olipa ihanaa, että otit haasteen vastaan ja jaoit sielusi hymyt tänne luettavaksemme.Suloista, lämmintä, onnellista heinäkuuta Sinulle ja rakkaillesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piipe! Ihana haaste, tätä oli kiva tehdä. Ja kesällä on niin kiva hymyillä :)
   Sinulle ja läheisillesi toivotan myös suloisia ja lämpimiä kesäpäiviä 💙

   Poista
 12. Ihania onnellisuuden aiheita! Kyllä se on välillä hyvä pysähtyä miettimään, että mikä on elämässä hyvin ja mistä saa olla kiitollinen/onnellinen!
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Tämä oli hyvä aihe. Tätä olisi voinut lähestyä monellakin tapaa. Mutta näille sieluni hymyilee nyt. Tuo musiikki oli melkein päällimmäisenä, kun tätä aloitin tehdä. Ami Aspelund johdatti sinne hymyjen maailmaan, muistoihin.
   Ja ajattelemaan myös tätä hetkeä. Paljosta saan olla kiitollinen / onnellinen.
   Hyvää sunnuntai-iltaa ja aurinkoisia kesäpäiviä sinulle!

   Poista
 13. Ihania, ihania sielun hymyjä joista monen tunnistan myös omakseni. Saaristo ja meri on minulle myös tärkeitä, vaikka kesäkoti sijaitseekin järvimaisemissa! Mukavaa sunnuntaita ja uutta viikonalkua sinne sinulle Tuula!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anni! Saaristo kiehtoo kauneudellaan, ankaruudellaan, tarinoillaan. Jos se saa pikkusormen, se vie koko käden. Sinullekin on käynyt niin :) Kyllä järvimaisema on myös kaunis, sillekin hymyn antaisin, jos järvenrannalla olisin.
   Hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista
 14. Upeita kuvia - ihana postaus, joka sai hymyn huulille täälläkin! Ja ehkäpä hymyjä löytyy jokin päivä myös minun blogistani;)
  Hyvää sunnuntaipäivää - ja hyvää uutta viikkoa, Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Arja! Hymyilen. Ja niitä sinun hymyjäsi jään odottelemaan. Muuten tuo Amin uusi tyyli miellyttäisi sinuakin; Ami lauloi myös heviä. Ja osasi senkin.
   Nyt jo toivottelen hyvää alkavaa viikkoa, Arja 💙

   Poista
 15. Kivoja asioita ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Satu! Tästä aiheesta oli kiva tehdä postaus, nätti postaus :)
   Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 16. ihania kuvia ja kiva lukea nämä sielun hymyt <3 Ihanaa sunnuntai iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Pauliina! Sielun hymyjä oli kiva tehdä, Hymyillen maailmakin on kauniimpi.
   Ihanaa uutta viikkoa sinulle!

   Poista
 17. Ihana ihana postaus ja tuo kuvakollaasi on silmiä hivelevän kaunis. Kauniita on sydämen asiatkin ja oi venhonen nimeltä Tuulia. <3 Aivan ihanaa tulevaa viikkoa Tuula. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tiia! Saaristo on kuvauksellinen ja sen värimaailma on eri väreissään hieno. Nyt pääsi sininen kollaasiin :) Tuulia on jo vanha lady, mutta vuodet ovat kohdelleet sitä armollisesti. Ja Tuulia saa nyt levätä tämän kesän.
   Kiitos kauniista sanoistasi ja ihanaa tulevaa viikkoa myös sinulle 💙

   Poista
 18. Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa;) Kauniit kuvat ja ihania asioita, jotka varmasti rikastuttavat elämää! Mukavaa kesän jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinulle tuli mieleen tuo Tapio Rautavaaran hieno laulu. Laulussa on kyllä niin oivaltavat sanat.
   Saaristo on minun aarrearkkuni kuvien suhteen :) ja muutenkin. Kiitos paljon kauniista sanoistasi ja hyvää alkavaa viikkoa! 💙

   Poista
 19. Kauniita kuvia! Ja, kauniita asioita olet listannut.
  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisa! Näitä elämän ja sielun kuvia oli mukava listata. Ja niinkuin haasteen aloittaja sanoi, viisi tai sataviisi asiaa. Yhden erittäin tärkeän hymyn unohdin... kirjat!
   Hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista
 20. Kaunis postaus! Hienoja aiheita onneen. Saaristoon on varmasti helppo rakastua. Ja Tuulialla kun pääsisi vielä vesille, niin olisi minullakin suupielet jatkuvasti korvissa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanainen Katja, kiitos! Saaristo on omanlaisensa maailma. Ihailen oikeita saaristolaisia, jotka asuvat saarilla ympäri vuoden. Toki elämä heilläkin on helpottunut entisestä paljon, mutta kyllä vieläkin aika eristyksissä saaristossa ollaan esim. kelirikkoaikana. Kesäsaaristolaisen elämä on helppoa ja veneellä pääsee katsomaan paikkoja, joihin ei veneettä pääse. Tuulialla pääsee :)
   Kiitos kivasta kommentista ja hyvää viikkoa!

   Poista
 21. Tuo "ilta saaristossa" miellyttää myös omaa silmääni. Se näyttää minusta ihan maalaukselta. Ja hienosti sinä sen analysoit.
  Kiitos paljon ja hyvää alkavaa viikkoa sinulle! 💙

  VastaaPoista
 22. Ihana postaus ja nuo saaristokuvat saavat aina minunkin sydämeni hymyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Kepponen. Saaristoa ihaillaan, enkä ihmettele. Suomen saaristo on varsin ainutlaatuinen maailmassa. Ja veneilijöitä tuleekin ympäri maailman saaristoamme katsomaan. Saaristo ansaitsee sydämemme hymyt.
   Ihana kommentti, kiitos ja hyvää viikkoa!

   Poista
 23. Kyllä minunkin huulile hymy tuli tuollaisilla kuvilla ja teksteillä <3
  Ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanainen Satu! Kiitos! Minä täällä hymyilen, niin kauniita sanoja!
   Ihanaa viikkoa!

   Poista
 24. Aah, niin kauniita kuvia ja niin ihania asioita, että ne saivat minutkin täällä hymyilemään sieluni pohjia myöten ♥
  Voi sinun kipparikultaasi....luulen ymmärtäväni tuon kaipauksen päästä aavalle ulapalle tuulen vietäväksi.
  Tänä kesänä nautitte sitten sitäkin enemmän ajastanne ihanalla saaristomökillänne jonka maisemat ovat kyllä vertaansa vailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ansku! Osaat aina sanoa niin kauniisti.
   Sinä, jos kuka ymmärrät kipparikullan tunteet. Katse seuraa haikeudella ohi meneviä veneitä.
   Vietetään tosiaan aikaa saarimökillä ja varmaan sieltä tehdään pieniä trippejä muuallekin (autolla).
   Ihanaa viikkoa sinulle!

   Poista
 25. Ihania kuvia taas jälleen kerran Tuula! Saaristo on kaunista ja itsekin viihdyn siellä hyvin. Oli hauskaa lukea sinulle onnea tuottavista asioita. Tuli mieleen sanonta "Onni ei tule etsie vaan se tulee eläen." nämä kuvat ja teksti olivat hyvin "eläviä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Marjo, sinulla on sana hallussasi. Näin se on "Onni tulee eläen".
   Kiva kun sain välitettyä hymyni tällaisessa muodossa.
   Kiitos paljon Marjo ja ihanaa viikkoa!

   Poista
 26. Jaamme monia yhteisiä aiheita sielujen hymyihin <3. Ihana postaus Tuula <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Minna! Kirjat minulla jäivät puuttumaan tuosta listasta. Mutta niinkuin sanottu, näitähän voi vaikka lisätä. Kauniit hymyt meillä <3

   Poista
 27. Voi Tuula, kaunis tämä postaus on <3 Ihania sielun ja sydämen hymyjä, ihastuttavaa kerrontaa ja kauniita kuvia. Kuten blogissasi aina.
  Olen kuviesi ihailija. Sommittelu, kuvakulmat, valaistus ja kuvien tunnelma ovat kerta kaikkiaan miellyttäviä. Ne ovat taidetta.

  Otan minäkin tämän haasteen mukaani :)

  Ihania kesäpäiviä Tuula-hyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana Pirjo! Otan sanasi ilolla vastaan, hymyillen. Sinä sokeroit päiväni näillä kauniilla sanoillasi. Kiitos paljon, Pirjo!
   Ja kuvista, se taitaa olla niin, että mistä pitää, sen näkee kauniina. Ja jos sanoihisi peilaan, niin saaristoa rakastan ja olen mielissäni, jos se näkyy kuvissa.
   Ota haaste mukaan, on kiva nähdä sinun sielusi hymyt :)
   Ihania kesäpäiviä myös sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig