MOMENTS OF MY LIFE

MITÄ KUULUU?




Mitä sinulle kuuluu? 

Nuo ovat niin kivat sanat, kun ne tulevat sydämestä ja oikeasta halusta tietää, mitä kuuluu. Aidosti näitä kyseli ihana naapurimme tältä samaiselta saarelta. Ja kuulumisia sitten riittikin puolin ja toisin. Talvisin emme tapaa naapureitamme, he ovat kesänaapureitamme, asuvat talvet Helsingissä. He kuuluvat kesään. 
Naapureilla on ollut kiireitä kahden pikkuisensa kanssa - toinen taapero ja toinen vauva - mantereella tänä keväänä ja  alkukesänä, joten saari on saanut odottaa.

Harmikseni on käynyt niin, että en ole ehtinyt käydä teidän blogejanne lukemassa niin paljon kuin olisin halunnut. Ja siksi teinkin tämän postauksen.

Ensin haluan kuitenkin sanoa, että olen todella iloinen ja mielissäni kaikista ihanista sanoistanne, joita olen saanut koskien blogin uutta lookia kuin myös muutenkin iloinen kaikista kommenteistanne. Ne ovat se bloggaamisen suola. KIITOS!  

Ja nyt on minun vuoroni esittää sinulle kysymys.    
Mitä sinulle kuuluu siellä ruudun takana?






Minä itse en oikein osaa kirjoittaa pienistä arkisista asioista, vaikka niistä kuitenkin koostuu koko elämä - arjen pienistä tavallisista hetkistä. On paljon helpompi kirjoittaa jostain tapahtumista, reissuista, juhlista, hankinnoista... Ja niinpä ajattelinkin avata tätä aihetta teidän kanssanne.

Olisi kiva kuulla pieniä tapahtumia sinun arjestasi / lomastasi. Ja kuulla, mitä sinulle nyt kuuluu? Mikä on ollut hyvä hetki tänään? Tai mikä on ollut huonompi hetki? Mikä on saanut sinut hymyilemään tai nauramaan tänään? Onko sinulle sanottu tänään jotain kaunista? Tai mitä on tänään ollut ruokalautasellasi? Ja minua kiinnostaa tietää sekin, mikä on viikon suosikkiasusi? Tai ihan mitä haluat kertoa päivästäsi. Tai vaikka lähettää terveisiä... otan ne mielelläni vastaan. 

Tuo kipparini on sellainen tarinankertoja, että hän osaa pukea pienetkin hetket sanoiksi. Niitä tarinoita on hauska kuunnella. Minä vasta opettelen.  

Arjen asioitten jakaminen blogissa on minusta rohkeaa, arvostan kovasti bloggaajia, jotka itsensä likoon pistäen kertovat arjen sattumuksista, niin iloisista tapahtumista kuin vähemmän iloisistakin. Ja tässä kohtaa haluan nostaa esiin ihanan blogikollegani Tiian, joka kirjoittaa Minäkö keski-ikäinen -blogia. Hänelle aina sattuu ja tapahtuu kaikenmoista. Ja hän osaa niistä tapahtumista elävästi kertoa. Tiian blogiin pääsee tästä. 

Ja tässä oma avaukseni arjen pieniin hetkiin:



Me olemme syöneet tänään mökkiläisen eväitä - lohivoileipiä. Kun tänne Rymättylään ajamme, niin tien varressa on muutama myyntipaikka, joissa myydään itsesavustettua tai grillattua lohta sekä loimulohta. Ostimme tänne tullessamme appelsiinipippurilla maustettua grillattua lohta. Ja viimeiset rippeet menivät tässä. Ruisleipa ja lohi on hyvää!


Odotan ilolla kuulumisia! 


** Tuula 

Ps. Ja facebookinkiin voi kertoa kuulumisia.


38 kommenttia

  1. Kiitos Tuula kysymästä <3
    Lomailua maalla perheen kesken ilman kiirettä ja suurempia suunnitelmia, sitä minulle kuluu...Välillä vieraillaan naapurimökeissä sukulaisilla vaihtamassa kuulumisia ja ajatuksia.
    Siis hyvää kuuluu, satoi tai paistoi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäsi kuulostaa onnelliselta. Ei stressiä kiireestä tai isoista suunnitelmista. Ja kivat kesätapaamiset sukulaisten ja tuttujen kesken. Ja säätkään eivät haittaa. Jos sataa niin kumisaappaat jalkaan.
      Kiitos aurinkoisesta vastauksestasi, Satu! Ihanaa heinäkuuta!

      Poista
  2. Kiitos, oikein hyvää kuuluu! Itsekään en ole kerennyt kauheasti seurata kaikkia blogeja, joista tykkään. Me ollaan nautittu Suomen kesästä ja oltiin yhdeksän päivää perheen kanssa Puolan reissussa. Oli todella upea reissu. Kirjoittelen siitä varmasti vielä blogiini, kunhan ehdin.

    Aivan ihania kuvia. Tällä lämpimällä ilmalla tekisi niin mieli pulahtaa mereen (kun katselee noita kuvia) ja muutenkin kaipaan mökille. Sinne onneksi päästään viikonlopuksi =)

    Ihanaa kesän jatkoa sinulle Tuula! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva lukea kuulumisiasi. Kesä on aikaa, jolloin blogit elävät hiljaiseloa, ja niin se pitää ollakin.
      Ja te olette matkailleet Puolassa. Ja pikkuinenkin on ollut mukana. Teidän pikkuisenne on jo aikamoinen matkaaja pienestä iästään huolimatta. Mielelläni tulen lukemaan Puolan kuulumisia, kun blogisi taas jossakin vaiheessa päivittyy.
      Kiitos paljon Katri! Ihanaa kesää ja tulevaa viikonloppua. Pirteitä pulahduksia mereen.

      Poista
  3. Minulle kuuluu hyvää. Tällä hetkellä vanhempi tytär lapsineen on täällä kanssamme, joten hiukan enemmän vilinää on kuin tavallisesti.
    Tänään kävin kampaajalla leikkauttamassa hiukseni. Olen tyytyväinen siihen mitä edestä päin näkyy, mutta profiilissa hiukset eivät ihan ole sitä mitä halusin. Vika ei ole kampaajan taidoissa, vaan tässä vanhassa ryppyisessä päässä. Viikon päästä lähdetään pikku matkalle Lappeenrantaan ja sitä odotan jännityksellä!

    Mukavia kesäpäiviä sinulle! (ps. kirjoitit että lähetät yksityisviestin minulle, mutta mitään en ole saanut, joten sitä odotellessa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilinäkin kuuluu kesään. Ja sitä tuovat sukulaiset ja ystävät ja nuo pikkuiset!
      Ja tukka on saanut uuden mallin... kesätukka! Minulla oli aina hankaluuksia tuon sivuprofiilin kanssa, kun tukkaani vielä malliin leikattiin. Ei se sivuprofiilini siitä ole parantunut, mutta kaiketi olen tottunut peilikuvaani tämän poninhännän kanssa, se näyttää aina samalta.
      Tuntuu kyllä, että turhan kriittinen olet tukkasi kanssa.
      Kiitos Kristiina kivasta kesävastauksesta ja tuo yksityisviestikin on hoidettu.
      Lappeenranta? Mielenkiintoista!
      Ihania kesäpäiviä sinne isolle saarelle!

      Poista
  4. Kiitos kysymästä, tänään kuuluu oikein hyvää. Vietin ihanan päivän Helsingissä.
    Tapasin ensin tätini ja heti perään Ilopilleri blogin Tarun. Päivässä oli paljon vanhan muistelua ja uusista asioista ilostumista. Tarun kanssa on aina ihan älyttömän hauskaa. Tänään pääsen myös helpolla ruoanlaiton kanssa, pakastepizzaa ja fetasalaattia tarjolla.
    Ihana tiistai-iltaa Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaupunkipäivät ovat aina niin mukavia. Ja Helsinki on ihana kesäkaupunki. Ja tapaamiset!
      Tädin tapaaminen ja Ilopillerin Tarun tapaaminen - uskon, että teillä on ollut lystiä.
      Ja on hyvä helpottaa välillä ruuanlaitossa, pakastepizzat ovat mainiota kesäsyömistä!
      Kiitos kuulumisistasi ja ihanaa tiistai-iltaa myös Outille!

      Poista
  5. Kiitos, täällä mennään sateen vallitessa. Ikkunapuitteiden maalausta sisällä.
    Vieraita on käynyt, eilen oli ihanan kaunis aurinkoinen päivä. Istuimme pihalla ja joimme siellä päiväkahvit.
    Ihania kuvia sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä sataa nyt. Vaan sadekin kuuluu kesään (kunhan ei ihan valtavasti sada).
      Maalaushommat kuulostavat niin tutuilta :) Päiväkahvit pihassa, tunnelmaa. Ja kesän makua!
      Kiitos Tuija kuulumisistasi ja ihanaa heinäkuuta!

      Poista
  6. Kiitos, hyvää kuuluu. Kuten tiedät, kolmen viikon mökkeilykausi päättyy perjantaina. Tuttu mökki ja tutut maisemat! Lähes joka aamu olen käynyt uimassa ja yleensä saunan jälkeen illalla. Olemme tavanneet ystäviä ja lasten perheitä. Olemme myös olleet kaksistaan, lukeneet, palanneet pasianssia ja on sitä jalkapalloakin katsottu. Leppoisaa aikaa.

    Arvatenkin olemme myös herkutelleet. Tänään oli uusia perunoita ja paistettua kuhaa, jonka maustoin vaniljasuolalla. Illaksi teen salaatin ja sen kanssa juustoa ja viiniä. Usein mansikoita ja torin vihanneksia.

    Perjantaina menemme kotiin ja siellä on tiedossa järjestelytöitä remontin jäljiltä. Tulevat syntymäpäiväni ovat myös mielessä, mekko on tekeillä ja juhlapaikka hoitaa tarjoilun. Kaikki hyvin.

    Oikein mukavaa viikon jatkoa teille molemmille ja kuullaan taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjatta :)
      Teillä mökkeilykausi päättyy, se on vähän surullista. Mutta teitä odottaa uusi, kaunis kaupunkikoti. Noita sinun uimisiasi ihailen. Ja vielä aamuin illoin. Osaat nauttia vedestä.
      Ystävät ja lapset ja heidän perheensä - kivoja kesätapaamisia!
      Uusi perunoita ja kuhaa, kuulostaa niin hyvältä. En muista milloin olen kuhaa syönyt. Ja salaatti, juustot ja viiniä - teillähän on kesäjuhlaa joka päivä. Ihanaa.
      Ja kotona odottavat juhlien järjestelyt. Niissä onkin monenmoista pohdittavaa. Mutta kivoja juhlia on mukava järjestellä.
      Kiitos paljon kuulumisistasi. Ja teille molemmille mukavaa viikkoa. Ja muista, ei saa uida liian kauas rannasta.

      Poista
  7. Vähän sama täällä,helpompi kirjoitella tapahtumista,paikoista ym ym. Ihan hyvää vaikka on kuumaa ja kosteaa,mikä yhdessä tekee tukahduttavan kuumaa. Tänä kesänä en pääse Suomeen,mutta on kiva katsella kesäisiä kuvia blogien kautta.Oikein ihanaa kesää Tuula.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, kiva nähdä sinut täällä :)
      Sinä kyllä olet hyvä kirjoittaja. Itse jos asuisin ulkomailla, niin kirjoittaisin kaikista ilmiöistä ja tapahtumista vaikka kuinka, kun elämä ja tavat ovat osittain erilaiset kuin koto-Suomessa. Ja sinullahan sitä katsottavaa ja ihmeteltävää siellä riittää. On ollut kiva tutustua kauttasi Tel Aviviin.
      Ja tänä kesänä et tule Suomeen, harmi. Mutta blogeissa Suomen kesä kukoistaa.
      Kiitos kuulumisistasi ja ihanaa kesää Israeliin!

      Poista
  8. Hei Tuula! Tänne Sauvoon kuuluu sekä hyvää, että vähän vähemmän hyvää. Minulla on uuden oman yritykseni kanssa kiirettä ja monenlaista uutta ja mielenkiintoista. Päivät kuluvat ihan liiankin nopeaan. Mueheni Timo on ollut muutaman päivän kovassa kuumeessa punkin pureman takia, lääkkeet toivottavasti tepsivät ja hän tulee pian kuntoon. Kovasti odotamme muutamaa yhteistä vapaapäivää elokuussa. Ihanaa kesää sinulle! T. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna!
      Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Minun pitääkin tulla katsomaan sinun uuden yrityksesi sivuja. Hienoa, kun tulit kertomaan kuulumisiasi. Oli mielenkiintoista kuulla yrityksestäsi.
      Nuo punkinpuremat voivat olla vaarallisia. Toivottavasti antibiootit tepsivät. Ja Timo kuntoutuu.
      Yksityisyrittäjän päivät ovat pitkät ja yhteiset vapaapäivätkin vähissä, mutta kun ne yhteiset vapaapäivät koittavat, niin ihania päiviä toivottelen.
      Kiitos paljon Sanna ja kaikkea hyvää kesääsi!

      Poista
  9. Kiitos kysymästä...ihan hyvää kuuluu tännekin. Sairaslomalla olen tämän viikon käsistäni (ihottumaa, tulehdus). Leffoja tässä olen katsellut...tulee varmaan blogiinkin asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ihottumat ovat harmillinen juttu. Tsemppiä. Leffojen katselu on mukavaa ajanvietettä. Ja blogiin arvostelu. Mainioita, olen kuulolla.
      Ihottumasta huolimatta oikein mukavaa viikkkoa sinulle, Satu!

      Poista
  10. Namskis! Lohivoileivät ovat suurta herkkuani. Taidamme käydä samoilla kala-apajilla, ostan loheni usein joko Kultarantagolfin risteyksessä toimivasta "kalakioskista" tai sitten kauempaa Rymättyläntie varrelta :) Mun kesäloma on alkanut mukavissa merkeissä. Ollaan vietetty miltei koko loma täällä mökillä, mitä nyt Tanskassa piipahdettiin. Rakastan tätä kiireettömyyttä, kerrankin ei ole kiire mihinkään...
    Kaunista kesän jatkoa teille saariston lapset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me käymme samoilla kala-apajilla. Niissä paikoissa kala nappaa hyvin. Tämä oli oli Kultarantagolfin risteyksestä.
      Luinkin tuon hauskan Tanskan tarinasi, hienoja paikkoja sieltä löysitte.
      Ja mikäs teillä on viettää aikaa mökillä. Se on kuin paratiisi tuo teidän mökkinne kauniine maisemineen. Siellä niitä onnenhetkiä on ihana viettää - ilman kiirettä.
      Kiitos kuulumisista. Saariston lapset toivotttavat kaunista kesän jatkoa teille saariston lapsille myös!

      Poista
  11. Kiitos kysymästä, hyvää kuuluu! Lomaa vielä muutama viikko jäljellä. Kesälomaan kuuluu mökkeilyä ja pieniä kesäreissua, myös vähän remonttihommia. Ihana kun ei ole kiire minnekkään. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun lomaa on vielä jäljellä niin se on hieno asia. Ja teidänkin kesäänne kuuluu mökkeilyä ja kyläilyä ja remonttia - tutun kuuloisia kesäjuttuja. Ja se ihana kiireettömyys.
      Kiitos kuulumisista ja mukavaa viikon jatkoa Anni!

      Poista
  12. Kiitos kysymästä: lomaa viettelen (juuri nyt puolivälissä) ja ikkunasta katselen sateen juoksua. Toivoisin jo kovasti poutasäätä.
    On ihanan hiljaista, nautin niin kovasti hiljiasuudesta ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän sitä arvostan. Tänään ulkoilutan jälleen miniäni 7 kk:n ikäistä Mauri-koiraa, joka tuottaa minulle kovasti iloa. Kenties siivoilen vähän vinttiä ja iltapäivällä saan hoitooni kummipoikani 2-vuotiaat kaksoset. Luultavasti vauhtia sitten riittää.
    Mukavaa päivänjatkoa Sinulle, Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sade on jo hellittänyt. Täällä Turun kulmilla on ollut aika sateetonta. Suomi on pitkä maa, joten säätilatkin vaihtelevat kovasti.
      Hiljaisuus on kultaa. Koirat ovat mainioita kumppaneita, ja on mentävä ulos kävelemään..., niinkuin laulussakin sanotaan. Voi, kaksivuotiaat kaksoset, siinä riittää hoitajalle vauhtia. Iloista vauhtia.
      Olipa kiva kuulla päivän kuulumisistasi. Kiitos Piipe! Ja ihanaa loppuviikkoa!

      Poista
  13. Samat ajatukset täälläkin, että en itse jaa niin syvällisiä kuulumisiani blogissa, vaan enemmän painottuu tekemisiin. :)
    Hyvää ihan kuuluu, vaikka meinaa flunssaa pukata. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monella taitaa olla niin, että niistä happeningeista on helpompi kirjoittaa. Mutta olen ajatellut, että kirjoittamaan oppii vain kirjoittamalla erilaisia aiheita. Ehkä sieltä joskus tulla tupsahtaa jotakin ajatuksen virtaakin.
      Kesäflunssat ovat kurjia! Toivottavasti ei iskenyt sinuun. Juohan tyttö valkosipulimaitoa :D
      Kiitos kuulumisista Kata Maria! Ja ihania kesäisiä päiviä sinulle!

      Poista
  14. Kiitos kysymästä Tuula - oikein hyvää kuuluu :) Kesäloman kolmas ja tällä erää viimeinen viikko menossa. Paljon on tapahtunut kivoja juttuja. Aurinko on paistanut ja välillä on vähän sadellutkin (toissa yönä hirveä ukkonen ja Minnie koira ihan hermoheikkona) mutta sadekin kuuluu kesään. Paljon tullut taas reissattu ympäri eteläistä Suomea ja lahden takanakin käyty. Kiireettömyyttä, yhdessäoloa, hyvää ruokaa, ystäviä, sukulaisia, pitkään nukuttuja aamuja ja vastapainona heräämistä yhdessä auringon noustessa (on muuten upea hetki). Syöty hyvin (kuolaan noita sinun lohivoileipiä juuri). Mansikoita kermavaahdon ja marenkien kanssa - mums! Kalaa, lihaa, kanaakin eri kesäherkkujen ja uusien perunoiden kanssa. Kerätty luonnonkukkia niityiltä ja katseltu pääskysten lentoa. Eilen piipahdettiin Saaristonrengastiellä - siellä sinun lähelläsi....
    Kiva kun kysyit Tuula ja oikein mukavaa kesäpäivää sinne <3
    PS. Ihan uusi ulkoasu blogilla - hyvää työtä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjo, ihailen sinun energisyyttäsi. Paljon ehdit. Kesäsi kuulostaa niin mainiolta. Hypähdän jossakin vaiheessa lukemaan "kesäblogiasi".
      Ja kesäherkkuja popsittu monenmoista. Eilen luin jostakin, että mansikkasato oli tässä. Minä ehdin syödä vain kerran mansikoita... mutta maistuivathan tosi hyviltä.
      Saaristonrengastie on mielenkiintoinen, sieltä löytyy monenmoista, erilaista saaristokohdetta. Mikä minua odottaakaan blogisi puolella? :)
      Kiitos Marjo kuulumisistasi. Ihania kesäpäivä sinulle!
      Ja kiitos blogi on saanut raikkaamman asun :)

      Poista
  15. Kiitos kysymästä! Olen lomalla ja koko aamun tein puutarhahommia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma on ihanaa. Ja mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito... Tuo lause ei sovi minulle lainkaan. Ruohonleikkuusta tykkään, mutta kukkien kanssa olen tumpelo ja ne rehottavat sinne sun tänne. Mutta sinut tiedän puutarhanhengettäreksi, joten nautihan.
      Kiitos Sussi ja kauniita kesäisiä päiviä toivottelen!

      Poista
  16. Kiitos kysymästä. Hyvää kuuluu :) Päivä on sujunut erinäisiä puuhia tehden vanhempieni kotona. Pensasaita on leikattu ja kuistin pylväät maalattu. Nyt jos lämmittäisi saunan ja rentoutuisi illan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahkera olet ollut! Tänään on ollut hyvä ilma pensasaidan leikkuuseen ja maalaushommiin. Ja ahkerointi kyllä ansaitsee rentouttavan illan. Hyvän mieli on tullut jo ahkeroinnin mukana, näin ajattelisin.
      Kiitos kuulumisista Jani! Ja aurinkoisia kesäpäiviä!

      Poista
  17. Ihana Tuula! Kiitos kun kysyt. Ja kiitos kun kirjoitat aina niin kauniisti <3

    Minulle kuuluu oikein hyvää. Lomani on alkamassa. Huomenna perjantaina on ensimmäinen lomapäivä. Lähdin töistä ajoissa ja vietin laatuaikaa itseni kanssa ostoksilla ;) Alennusmyynnistä löysin pitkään kaipaamani caprit. Viti, viti valkoiset, niin että silmiä häikäisee. Värinä epäkäytännöllinen, mutta yritän olla varovainen. Tykkään kovasti uusista housuistani.

    Tänään sain ilahduttavaa, spontaania palautetta kynsistäni. Mulla on geelikynnet, olleet jo 10 vuotta. Kynsiä olen esitellyt blogissani. Aina silloin tällöin joku tuntematon antaa niistä palautetta. Tänään niin kävi kaksi kertaa. Aamulla Hakaniemen torilla ostaessani töihin mukaan mansikoita ja myöhemmin päivällä ollessani vaateostoksilla. Kehuivat kynsiäni. Ne ovat nyt turkoosin väriset. Taidan tehdä niistä postauksen blogiini kun tykkään itsekin niistä kovasti. Tuntemattoman ihmisen antama spontaani hyväntahtoinen palaute ilahduttaa todella paljon.

    Itsekin olen huono avautumaan blogissa. Kertomaan oman elämäni arkisilta tuntuvia asioita. Ihailen minäkin Tiian tapaa kertoa elämästään. Usein vielä niin hauskasti. Kuinka paljon hänelle tapahtuukaan kaikenlaista. Omat juttuni tuntuvat vaatimattomilta Tiian tapahtumiin verrattuna. Mutta yhtä kaikki, ne ovat minun juttuja :)

    Ihanaa kesän jatkoa Tuula <3

    VastaaPoista
  18. Päiväni alkaa ihanan aurinkoisesti vaikka ulkona onkin harmaata, kun luen nyt kuulumisiasi.
    Kaunis kiitos Pirjo!

    Loman alkaminen on kesän kohokohta. Tänään se alkaa sinulla! Ja valkoiset caprit on hankittu lomavarusteeksi. Valkoiset caprit on loisto-ostos. Minullakin on ja niissä olen viihtynyt.

    Minä olen niin huono hoitamaan kynsiäni... ihailen teitä, jotka ahkerasti niitä hoidatte. Monet kiinnittävät huomiota kauniisiin kynsiin - niin kuin kerrot. Olet saanut spontaaneja kehuja. Ne piristävät mieltä ja saavat hymyn huulille. Minäkin kiinnitän huomioni muiden kynsiin. Mutta omani eivät kehuja keräile :)

    Pirjo, sinun viimeaikaiset blogijuttusi ovat olleet mielenkiintoisia. Kyllä sinä niitä arkisiakin asioita osaat tuoda esille siellä rivien välissä, se on hieno tapa. Kirjoitin jossakin vaiheessa viikon tapahtumia, niihin juttuihin sai mukaan arjen maailmaa. Se täytyy jossakin vaiheessa avata uudelleen.
    Sinulla on kynä hallussasi ja ajatuksia, joten jatka sinä omalla tyylilläsi. Sinun juttusi kestävät vertailun kenen tahansa kanssa. Jatka samaa linjaa!

    Kesämieltä vallatonta ja ihanaa lomaa sinulle Pirjo <3

    VastaaPoista
  19. Kiitos Tuula kysymyksistäsi. Hyvää kuuluu. Paitsi ikäviä uutisiä Ranskasta. Surullista.

    Minä olen käymässä Cambridgessa ja käväisemme vielä East Anglian alueella. Postailen myöhemmin kuulumisia täältä.

    Suloista heinäkuuta Turkkuseen!

    VastaaPoista
  20. Hei Leena! Kiva kuulla sinusta. Ja taas matkailet. Minäkin olen joskus vuosikymmeniä sitten käynyt Cambridgen yliopistokaupungissa. Se campusalue oli upea.
    Onpa kiva lukea postausta sieltä ja nähdä kuvia jossakin vaiheessa.
    Terveisiä Englantiin! Ja varovaisuutta siellä vasemmanpuoleisessa liikenteessä.
    Kiitos Leena kivasta kommentistasi!

    VastaaPoista
  21. Tuula, minullekin kuuluu oikeastaan kesähyvää. Hukkasin Sinut vanhassa blogissasi ja kun saan vieraakseni ihmisen, joka osaa siirtää minut Tuula´ life-lukijaksi, niin sitten kuuluu vieläkin parempaa.

    Olen ja elän Helsingin kaupunginosassa, jossa en viihdy, mutta se ei kesän tahtia haittaa. Aurinko paistaa tännekin, vaikka ei merestä harmikseni ole tietoakaan. Katselen kuviasi ja nautin, tunnen tuulen ja suolan tuoksun ja olin hengessä mukana Utössäkin. Joitakin museoita olen tutkinut, lukenut kirjoja, syönyt salaattia,mansikoita ja hallaimia,päivä kerrallaan rollaattorin kahvoissa. Pieniä asioita hiukan kutistuneessa elämässä. Mukavaa kesän jatkoa sinne, missä aallot käyvät rantaan ja auringon säteet leikkivät niiden pinnalla, kalat hyppelevät ilokseen vaikka kilpaa sadepisaroiden kanssa. Terveisin Stadin friidu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä ihana Stadin Friidu! Voi, kiitos!
      Kesähyvää on mainio sana.

      Muistankin tuon, kun muutit. Se tuttu ja täynnä muistoja oleva kaupunginosa sai jäädä. Vanhassa asunnossasi meri oli lähellä. Minä alan elää aina kesällä, kun saan tuntea meren tuoksun ja pauhun. Utö on ihana saari, mutta on sillä raskas historia kannettavanaan. Kesään kuuluvat museot, kirjat, kesänherkut... Minä olen vain kerran syönyt mansikoita tänä kesänä. Ja nyt niitten aika lienee loppu.
      Kiitos paljon kuulumisistasi. Olen itse harvakseltaan blogeja lukenut, kesä menee niin nopsaan.
      Ja kiitos ihanista terveisistä.
      Hyvää ja kaunista kesän jatkoa sinulle aito Stadin tyttö <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig