MOMENTS OF MY LIFE

Uudenvuoden lupauksia ja muutakin

Hieno vuosi takana. Uusi, vasta aloitettu edessä. Tässä on Instagram-kooste vuodesta 2015, nämä kuvat ovat keränneet paljon tykkäyksiä, kertoo Instalaskuri. Kuvia katsellessa tuli niin ikävä saarimökille... auringonlaskuja ihailemaan saaren kallioilta. 

Vaan vielä on talvi ja juhlien aika. Tässä joulun ja uuden vuoden välillä on vietetty niin fonduejuhlaa kuin espanjalaista iltaakin.  Kuvia vain olen ottanut niukanlaisesti. 
Tänään juhlat jatkuvat. Ystäväni Hanna täyttää pyöreitä vuosia ja pitää isot juhlat. Kiva että joku vielä juhlii synttäreitään komeasti! Eelis-pojan kanssa on kiva kuntoilla. Tasapainoiltiin ja vanne sai kyytiä. 

Ja uudenvuoden lupauksiin. En ole moniin vuosiin niitä tehnyt, mutta nyt tein.  

- Aion juoda vettä enemmän.
- Aion tanssia enemmän. 
- Aion pyörittää hulahula-vannetta päivittäin. 

Tuosta Aion tanssia enemmän-lupauksesta saan kiittää ystävääni Irmeliä ja hänen tytärtään Saaraa. He kertoivat minulle Lavis-tanssijumpasta. Joulun alla pääsin sitä ensimmäistä kertaa kokeilemaan ja annoin sille pikkusormeni. Viekö se koko käden? Se nähdään, kun kevätlavikset alkavat. Kerron tuosta Lavis-jumpasta lisää, kun pääsen kunnolla alkuun. 

Ja vielä yksi juttu, joka nyt vuodenvaihteessa mieleni niin iloiseksi teki. Olen saanut toimia "blogikonsulttina" nuorelle miehelle, joka lähtee ensi viikolla ulkomaille työharjoitteluun ja aikoo sieltä kirjoitella blogia. Toivon hänelle menestystä niin työharjoittelussa kuin blogimaailmassa. Ahkeruus ja sitkeys kannattavat! 

Tuo kiva tapahtuma vei minut sitten etsimään miesbloggaajia blogimaailmasta. Heitä on todella vähän verrattuna naisbloggaajiin. Miksi? Aiheesta on kirjoittanut se oikea Blogikonsultti näin: Vaan minäpä tiedän kaksi blogimaailmassa menestynyttä miesbloggaajaa, he ovat ruokabloggaajia. Minulla on ilo kuulua samaan mainioon joukkoon kuin hekin - Suomen 40+ blogeihin. Tässä linkit näitten miesbloggaajien sivuille, kannattaa kurkata:  
Habanerokitchen - linkki  ja Aromipajalinkki 


OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016! 

Oletko sinä tehnyt uudenvuoden lupauksia?

/ Tuula 


50 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja mites nyt kummasti alkoi tekemään mieli fondyyta. Iloksemme meidän yhteisössä on jo kaksi miesbloggajaa, eikä varmasti määrä lopu tähän. Iloista uutta vuotta Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Fondue on hyvää, meillä on kerran vuodessa fondue-juhlat, no perinteestä ei vielä uskalla puhua, nämä olivat nyt toisen kerran.
   Iloista uutta vuotta!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sirkkis! Iloista uutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 3. Lupasin samat asiat kuin viime vuonna. Olla läsnä lapsilleni ja olla rakastava vaimo miehelleni ♡♡
  Menestyviin mies bloggaajiin lisäisin vielä Kaikki paketissa blogin Janin ja Aleksin ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on hyvät lupaukset - rakastavat lupaukset.
   Pitää tutustua myös Janin ja Aleksin blogiin, kiitos vinkistä.
   Kivaa sunnuntaita Outi <3

   Poista
 4. Tuula, hulavanne on minunkin juttuni! Kun sen on kerran oppinut, se käy kuin valssi kesällä.

  Hieno kuvakooste viimevuodeltasi.

  Onellista vuotta 2016 sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, juurikin noin! Tuo uusi vanne painaa 1,2 kg, joten sillä pitää rajoittaa pyörityksiä ainakin aluksi juuri painavuutensa taki... minulla kun myös sujuu tuo pyröritys kuin valssi :D Olin siinä haka pikkuisena. Kiitos kuvakooste-kommentista.
   Onnellista uutta vuotta Muuratsaloon!

   Poista
 5. Ihana vuosikatsaus, en ole uudenvuoden lupauksia tehnyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Joskus nuorena minäkin olin viimeksi tehnyt... vaan nyt tein :)
   Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 6. Kaunis kuvakooste!
  Minäkin innostui jokin aika sitten hulavanteesta, sillä seurauksella, että lantiolle tuli patti. Näytin sitä lääkärille ja hän sanoi, että se on rasitusvamma :-)
  Hetken meni ennen kuin ymmärsin, mistä se oli tullut. Joten malttia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rouva Kivitikka! Sait rasitusvamman hulavanteesta? Oliko sinulla tuo 1,2 kg painava vanne. Minä olen aloittanut sen kanssa "pienillä kierroksilla", sillä pyöritys tosiaan tuntuu lantiossa. Ja olen joka päivä lisännyt pyörityskertoja. Maltillisesti etenen. Tykkään kovasti pyörittelystä, kun samalla voi vaikkapa katsoa televisiota.
   Kiitos varoituksesta. Maltti on valttia.
   KIvaa sunnuntaita!

   Poista
 7. Ihania kuvia, ihania lupauksia. Tästä on kuule Tuula hyvä jatkaa vai pitäisikö sanoa, että aloittaa uusi vuosi. Hieno vuosi on tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Noilla lupauksilla etenen. Ihanat positiiviset sanat sinulta - hieno vuosi tulossa. Mielenkiintoista nähdä mitä se tuo tullessaan. Toivon, että teitä blogiystäviä näkisin!
   KIvaa sunnutaita!

   Poista
 8. Upeita kuvia - voihan kesä<3
  Ja kivoja lupauksia - tanssia rakastavana odottelen mielenkiinnolla postaustasi Lavis-tanssijumpasta;)
  Ja miesbloggaajia todellakin täytyy hakemalla hakea - ja eniten heitä löytyy tuolta politiikan ja liike-elämän sekä yhteiskunnallisten asioiden pohtijoiden puolelta. Ja myös ruokabloggaajista;)
  Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta, Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Lupaukset eivät saa olla liian vaikeita toteuttaa, vuosi kun on pitkä aika pitää yllä lupausprojektia. Minulla on tosiaan taustalla vasta yhden kerran kokemus tuosta Lavis-jumpasta, mutta koin sen todella kivana liikuntaharrastuksena. Joten lavistanssi jatkuu...
   Mietin myös miesbloggaajista kirjoittaessani noita lehtien bloggaajia - heitä löytyy eri aloilta. Lienevät lehtien kutsumia bloggaajia. Hieno tapa tuoda omia ajatuksiaan julki. Uuden Suomen bloggareita on lukulistallani ja muittenkin lehtien blogeja luen.
   Hyvää uutta vuotta myös sinulle, Arja! Olet ajatuksissani.

   Poista
 9. Hienot kuvat! Hyvää alkanutta vuotta, Tuula!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Satu!
   Sinulle myös hyvää alkanutta vuotta!

   Poista
 10. Hienoja kuvia Tuula. Kun olin Suomessa ehdottelin ystävälle (mies) että alkaisi bloggaamaan,hänellä olisi aiheita siihen hyvinkin,mutten saanut tarpeeksi häntä innostumaan.. Hyvää alkanutta vuotta Tuula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jael!
   Tuossa jo lady totesi, että miesbloggaajat pohtivat useasti yhteiskunnallisia asioita sen eri puolilta. Monet heistä ovat olleet tai ovat vaikuttajia yhteiskunnassa. Tällaisia "tuula tavallisia" löytyy tosi vähän. Harmi, kun ystäväsi ei ryhtynyt bloggaamaan, innosta joskus uudelleen.
   Hyvää alkanutta vuotta sinne appelsiinipuitten alle!

   Poista
 11. Hyvät lupaukset :) Toivon sinulle ja läheisillesi hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rouva Kepponen! Minun vuoden lupausprojektini pitää olla tarpeeksi helppo :)
   Kiitos samoin hyvää uutta vuotta koko Kepposten perheelle :)

   Poista
 12. Reipas, kun oot tehnyt oikein lupauksiakin! Mä en oo kunnolla edes asiaa miettinyt. Ehkä kiinnitän huomiota vieläkin enemmän omaan ja perheen hyvinvointiin :) Hyvää uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Enkö ollutkin - nuo lupaukset on aika helppo pitää. Näissäkin lupauksissa sivutaan hyvinvointia :) Oma ja perheen hyvinvointi ovat tosi tärkeitä asioita. Ja kun itse voi hyvin, niin siitä välittyy muillekin.
   Hyvää uutta vuotta sinulle ja läheisillesi!

   Poista
 13. Sinäpä sen keksit. Hulavanteen pyöritys olisi myös minulle sopiva uusi juttu tälle vuodelle. Se kuulostaa niin kivalta ja leikkisältä. Vaikka tiedän kyllä, että vaikeaahan se on tällaiselle kankealle aikuiselle. Siitä on leikki kaukana :D
  Miesbloggareita on tosi vähän. Minäkin niitä joskus etsin ihan huvikseni, kun oma mies leikitteli ajatuksella Mies Talossa -blogista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululahjaksi sain hulavanteen ja olen sitä joka päivä pyörittänyt. Se on kivaa. Se painaa 1,2 kg, joten se tuntui aluksi painavalta. Strategiani on, että olen joka päivä lisännyt pyöritysten määrää. Uskallan suositella hulavanteen pyöritystä. Minä etsin sen kanssa kadonnutta vyötäröä :)
   Tuohan olisikin ollut mielenkiintoista - saman perheen bloggaajat: Nainen talossa ja Mies talossa. Jospa joskus onnistuu.
   Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 14. Ihania kuvia, tulee kesää ikävä vaikka tykkään kyllä näistä pakkaskeleistäkin! Hyviä lupauksia, tuo hulavanne on meikäläiselle tosi haastava, pitäisköhän kokeilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Minä katselen mielelläni ikkunasta ulos pakkaskeleillä. Olisi pitänyt laittaa lupauksiin tuo ulkoilu pakkaskeleillä (en tainnut uskaltaa).
   Hulavanne on kiva. Suosittelen. Kuin vahingossa noita pyörityksiä tulee tehtyä, kun vanne on näkyvissä.
   Hyvää uutta vuotta ja hyviä kelejä!

   Poista
 15. Kauniita instakuvia..ei ihme,että on tykkäilty.Tuo tanssiharrastus kuulostaa hauskalta.Intoa siihen ja kerro ihmeessä lisää:) Mukavaa viikonlopun jatkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anne! Nyt en varmaksi muista, oletko sinä instassa...
   Ensi viikolla taasen tanssitaan. Tulen kertomaan siitä jossain vaiheessa. Sen tiedän, että kurssin vetäjä oli rumba-kursseilla nyt joulun aikaan. Hän on vasta aloittanut tuon lavistanssin vetämisen ja joitain tansseja puuttuu vielä rebertuaarista. Hän on zumba-vetäjä, mutta on nyt innoissaan uudesta jutusta.
   Hyvää tulevaa viikkoa!

   Poista
 16. Kauniita kuvia ja todellakin, vettä pitäisi muistaa juoda enemmän.....kiitos muistutuksesta :)
  Miesbloggarit ovat todellakin harvinaisuus - täytyypä alkaa seurata tätä tuttusi blogia.

  Onnellista uutta vuotta sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marianna! Minulla on nyt vesikannu työpöydällä, tuo on kiva ja helppo lupaus noudattaa. Minä pidän peukkuja, että tuo nuorimies pitää lupauksensa ja alkaa bloggaajaksi, odottelen jännittyneenä. Voisi olla ihan kivat "saumat" hänellä :) on urheilullinen ja hauska.
   Kiitos samoin - onnellista uutta vuotta sinne vuonoille :)

   Poista
 17. Meillä oli yksi yhteinen lupaus, juoda vettä enemmän :) Ihania nuo sinun kaksi muuta lupausta ja suurella mielenkiinnolla jäänkin odottamaan juttua varsinkin tuosta tanssijumpasta.
  Kuvasi ovat todella kauniita, ei mikään ihme että niistä on tykätty.
  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle Tuula ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainiota... juoda vettä enemmän on hyvinvointilupaus :) Sen me teimme.
   Nuo muutkin liittyvät hyvinvointiin... minä en kovin isoja lupauksia uskalla tehdä. Mutta tuo yhden kerran kokemus tuosta lavisjumpasta oli niin kiva, että uskalsin ryhtyä lupaamaan.
   Kiitos niin kauniista kommentista, sinä olet suurenmoinen luontokuvaaja.
   Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle! <3

   Poista
 18. Oikein hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIitos samoin Sussi!
   Huomenna jo siirrytään arkeen, joten mukavaa viikkoa!

   Poista
 19. Kivoja kuvia. Tuo juo vettä enemmän voisi sopia minulle myös ja tanssi enemmän. Vaikka en taaskaan mitään lupauksia teekään uudelle vuodelle:)Tanssiminen on minulle niin ihana ja rakas harrastus, nimittäin zumba ja latinalaiset tanssit! Voi kuinka odotankaan tuntien taas alkavan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokseni M. Sinäkin olet "tanssityttöjä" :) Kiva kuulla. Zumbaa harrastin jossakin vaiheessa, mutta se jäi. Ja nuoruudessani olen vähän kilpatanssinutkin... todella pienesti, mutta rakkauden tanssiin se jätti. Tuolla ensimmäisellä lavistunnilla ohjaaja kertoi, että hän menee joulun aikoihin laviksen rumba-kurssille ja tuo sen sitten tunnille. Lattarit ovat niin ihania tansseja!
   Tanssillista uutta vuotta!

   Poista
 20. Hienoja lupauksia ole Tuula tehnyt. Kaikkea parasta toivon sinulle tänä vuonna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni sellaisia, jotka voi pitääkin. No. vuoden kuluttua sen sitten tietää.
   Ihanasti sanottu - kaikkea parasta sinulle myös, Kaisa <3

   Poista
 21. Hienoja lupauksia, joista minä taidan "varasta" tuon ensimmäisen, vettä tulee juotua aivan liian vähän. Mitään muuta en sitten luvannutkaan, fiilispohjalla mennään =D. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka! Tuo ensimmäinen oli minulle ihan pakollinen lupaus. Juon vettä todella vähän (en tosin muitakaan juomia :D) Sen saa varastaa, se on hyvinvointilupaus.
   Ihanaa vuotta myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 22. Hieno vuosikatsaus kuvina ja mahtavat aikeet!
  Miesbloggaajia on enemmän lehtien nettisivuilla. Blogiyhteisöissä ei taida olla montaakaan.
  Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne! Nuo aikeet ovat helppoja. Sopivat minulle. Tuo lavis vaatii eniten aktiivisuutta, mutta ensimmäinen kerta vaikutti lupaavalta.
   Tuo on niin totta, miesbloggaajia löytyy pohdiskelemasta lehtien sivuilla. Ruokabloggaajia miehissä taitaa olla näilläkin kanavilla jonkun verran, mutta vähemmistönä hekin.
   Onnea tähän vuoteen ja hyvää uutta viikkoa!

   Poista
 23. Kivoja tällaiset vuosikatsaukset. Kuviasi on aina ilo katsella <3
  Kulunut vuotesi näyttää oikein mukavalta ajalta.

  Oikein mukavaa alkanutta vuotta ihana Tuulia <3

  terveisin Barcelonan ystäväsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pirjo! Löysinkin uuden blogisi. Hienoa, että jatkat ja uusi nimi on todella hyvä!
   En ehtinyt tehdä sitä 9xinstakuvaa, joten laitoin nopsaan tuon pienemmän. Meille kun on kertynyt kekkereitä niin joulukuulle kuin tähän vuoden alkuunkin ihan kunnolla. Se on tosi kivaa, mutta kiireeksi pistää...
   Ihanaa vuotta sinulle, ja Barcelona se meidät yhdisti tähän blogimaailmaan. Ihana Barcelona!

   Poista
 24. Olet uskaltanut tehdä hyviä lupauksia. Luin tuosta Lavis-jumpasta jostain ja se vaikutti tosi kivalta, kun siinä ei tarvitse olla edes omaa paria, vaan voi yksin antaa mennä. Eikä tarvitse varoa partnerin varpaita.
  Minä en tehnyt tänäkään vuonna uuden vuoden lupauksia...
  Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Mitään kovin hankalia lupauksia en uskaltanut tehdä. Monissa blogeissa vietetään nyt sokeritonta aikaa. Ehkä jossakin vaiheessa minäkin, mutta en vielä uskalla moista luvata.
   Lavis on tosi kivaa. Tuo ohjaajamme on zumba-ohjaaja, ja kovin innostunut tästä lavisjumpasta. Kertoi. että joululomalla hakee lisäoppia... rumba oli kuvioissa seuraavana. Siellä tunneilla nousi hymy huulille, jos toki hikikin tuli. Ihan reipasta menoa se oli. Ja jatkuu tällä viikolla...
   Onnekasta vuotta 2016 ja hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 25. Kollaasin kuvia katsellessa kesän kaipuu sen kuin kasvaa!
  Toivottavasti tuleva kesä on lämmin ja aurinkoinen. Eilen
  päätimme ihan extempore tilata matkan Kanarialle lasten talviloman
  aikaan. Mukava päästä lämmittelemään. Kohteena Meloneras. Lomailimme
  muutama vuosi sitten Maspalomaksessa ja kaunis naapurikylä jäi jo silloin
  kutkuttamaan. Oletko sinä ollut joskus lomalla Meloneraksessa?
  Tuo lavisjumppa kuulostaa mielenkiintoiselta. Jään innolla odottamaan,että
  kerrot siitä lisää. Omakin uudenvuodenlupaukseni sisältää liikunnan lisäämistä. Tänä illalla lähdemme koko perheen voimin Ulpukkaan uiskentelemaan.
  Upeaa uutta vuotta sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Teija! Minä olen sellainen kesäkuvien ottaja, sormet ovat jäätyä talvella kameran liipaisimella.
   Meloneras on minulle ihan vieras paikka, taitaa olla aika uusi kohde. En tiedä ketään, joka olisi käynyt siellä. Vaan jossakin vaiheessa saan tietää Melonerasta, kun paikasta kirjoitat. Menettekö sinne hiihtolomalla?
   Lavisjumppaan menen tällä viikolla toisen kerran. Jo eka kerta vaikutti kivalta. Odottelen kovasti rumban askelia, ohjaaja kun on käynyt joululomalla rumban opissa.
   Reippaita polskutteluja Ulpukassa!
   Ja upeaa uutta vuotta myös sinulle ja perheellesi!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig