MOMENTS OF MY LIFE

Nextory ja kuukauden kokeilu


// postaus sisältää affiliate-linkin //

Tein instagramiin postauksen, jossa minulla oli suora linkki Nextoryn ilmaiseen kuukauden kokeiluun. Nyt tuohon suoraan linkkiin ei enää instassa pääse, ja siitä yksi lukijani minulle harmissaan ilmoitti. Niinpä korjaan asian täällä blogissani. Ja laitan suoran linkin tänne. 

Minulla on siis mahdollisuus antaa kaikille uusille Nextoryn asiakkaille ilmainen 30 päivän kokeilujakso. Se käy helposti. Klikkaa vain postauksen lopussa olevaa linkkiä, niin sieltä tuo kokeilujakso löytyy. 

Tässä instassa antamiani kirjavinkkejä ja yksi erittäin ajankohtainen vinkki: 

Saara Turunen: Järjettömiä asioita 

Suomalainen nuori nainen lähtee Barcelonaan opiskelemaan ja rakastuu paikalliseen mieheen. Kahden maan erilaisuus tuo ongelmia. Barcelonassa on erilaiset odotukset esim. miehen suku. Kirja kuvaa hyvin järjen ja tunteiden ristiriitaa.  Vaikka kuinka olisi säntillinen, niin järjettömiä asioita vain on.  (Lukija: Krista Kosonen) 

Pirkko Soininen: Valosta rakentuvat huoneet 

Romaani saa kiinnostumaan Suomen ensimmäisiin naisarkkitehteihin kuuluneesta Wivi Lönnistä. Wivi Lönnin ura lähti liikkelle samaan aikaa kuin Eliel Saarisen ja Herman Geselliuksen urat, mutta kulki eri suuntaan. Miehet piirsivät monumentaalirakennuksia, mutta Lönn piirsi kouluja sekä tiloja lapsille ja vanhuksille. Kirja ei ole elämäkerta, mutta siinä esitellään Lönnin tuotantoa. Ja Lönnin osana oli myös huolehtia sairaalloisesta äidistään, se oli naisen osa 1900-luvun vaihteessa. Muualla Suomessa on enemmänkin Wivi Lönnin suunnittelemia rakennuksia, mutta Turusta löytyy vain yksi. Wivi Lönn suunnitteli Turun ruotsalaisen yhteiskoulun vuonna 1909. Nykyään koulussa toimii Puolalan koulun luokkia. Jugendrakennus on osoitteessa Torninkatu 4. (Lukija: Maiju Saarinen)

Kirsi Pylvänäinen: Koronahelvetti

Koronaviruksen aiheuttama COVID-19 tauti iski koko Pylvänäisen perheeseen maaliskuussa 2020. Perheen isä joutui hengityskoneeseen, eikä tiedetty, selviääkö hän. Äitikin sairastui vakavasti, mutta ei joutunut sairaalaan. Ja miten muu perhe selvisi? Ensimmäisenä kasvot koronalle antoi Baba Lybeck, kun hän ja miehensä jo olivat selviytyneet taudista. Kirsin tytär otti yhteyttä Babaan ja Baba loi toivoa perheeseen. Kirsi kirjoitti kirjan lapsilleen ja lastenlapsilleen. Sitten hän ajatteli, että kirja voi kiinnostaa muitakin. Kirja julkaistiin helmikuussa tänä vuonna. Kiinnostava kirja koronan tulosta Suomeen. (Lukija: Anna Saksman) 

Joonatan Tola: Punainen planeetta

Joonatan kertoo lapsuudenperheen kaoottisesta elämästä. Ja miten hän kertookaan. Mieletön tarina! Ja kyllä, Joonatan on Pamela Tolan veli. (Lukija: Ilkka Villi) 

*****

Ja sokerina pohjalla ajankohtainen kirja:

Elizabeth ja Philip - Kuninkaallisen avioliiton tarina

Hittisarja The Crown on herättänyt aivan uuden sukupolven kiinnostuksen Englannin nykyisen hallitsijan Kuningatar Elisabetin ja hänen puolisonsa prinssi Philipin yksityiselämää kohtaan. Arvostetun elämäkerturin Ingrid Sewardin kirja kertoo Elisabetin ja Philipin avioliiton koko tarinan.  Yli 70 vuotta pitkä avioliitto on kestänyt monissa Englannin historian levottomimmista vaiheista. He ovat todistaneet maassaan niin toisen maailmansodan synkkyyttä kuin tämän päivän koronankin. Pariskunta on seurannut surullisena, kun heidän neljän lapsensa avioliitoista kolme on päätynyt avioeroon. Suomentanut Jade Haapasalo vuonna 2018. Olen vasta aloittanut kirjan, mutta se vie mukanaan. 

Ja nyt kuninkaalliseen tarinaan voisi  vielä lisätä prinssi Philipin kuoleman 99-vuotiaana 9.4.2021. Osanottoni. 

* Nyt kannattaa ottaa kokeiluun ääni- ja e-kirjat. Minulla on mahdollisuus antaa kaikille uusille Nextoryn asiakkaille ilmainen 30 päivän kokeilujakso. Se käy helposti tämän linkin kautta: 

Nextory - ilmainen kokeilujakso


Hyviä luku- ja kuunteluhetkiä! 

- Tuula


4 kommenttia

 1. Ihania lukuhetkiä ja kaunista viikkoa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Mieletön määrä kirjoja on ilmestynyt tänä keväänä. Kiirettä pitää. Ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Jos tarvitset ammattimaista apua varastetun bitcoinin tai kryptovaluutan palauttamiseksi ja puolison puhelimen etähakkeroinnin, ota yhteyttä extremeinfiltrators@gmail.com

  VastaaPoista
 3. I just have to introduce this hacker that I have been working with him on getting my credit score been boosted across the Equifax, TransUnion and Experian report. He made a lot of good changes on my credit report by erasing all the past eviction, bad collections and DUI off my credit report history and also increased my FICO score above 876 across my three credit bureaus report. Email him here via Email him here via hackintechnology@cyberservices.com or whatsapp Number: +!213 295 1376.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig