MOMENTS OF MY LIFE

LOVE ME TINDER - TREFFIKOMEDIA NAANTALISSA


Naantalissa, Kailon saaressa on Emma Teatteri. Sinne pääsee siltaa pitkin Naantalin kaupungista. Samassa saaressa on myös Muumimaailma. Emma Teatterissa esitetään joka kesä ajankohtaisia ja vetäviä näytelmiä. Tänä kesänä siellä esitetään treffikomedia Love me Tinder. Komedia pureutuu deittailun, parinmuodostuksen ja rakkauden ihmeelliseen, ihanaan, huvittavaan ja joskus epätoivoiseenkin maailmaan. Minna Koskela, Petja Lähde ja Satu Rasila ovat tämän hauskan komedian käsikirjoittajia. 
Treffit ovat melkein kaikille tuttu juttu. Sinäkin olet varmasti käynyt treffeillä. Tuttuja hetkiä ja tilanteita oli lavalla. Tarvitaanko nykyään enää Amoria, kun tilalla on Tinder?  Onko deittailu nykyään tärkeämpää kuin rakkaus? Tämä hauska kesäkomedia pureutuu Tinder -treffeihin ja erilaisiin deittailuihin. Kyllä sitä Amoriakin vielä tarvitaan, vaikka näytelmässä onkin epätoivoinen ja väsynyt Amor, jonka jousipyssy on jo aikoja sitten tullut tiensä päähän. Eikä uusia rakkauden jousipyssyjä ole enää saatavana. Mikä voisikaan olla uusi työkalu? Amorin äitimuori on nimittäin luvannut kesäloman Amorille, jos yksikin rakkaus syttyisi. Näytelmän lopussa selviää, miten kävi. Tämän kuvan otin Amorista / Miska Kaukosesta pressitilaisuudessa.
Ihanat nuo siivekkäät lenkkarit. 

Miska Kaukonen on loistava Amorina siivekkäissä lenkkareissaan. Toki, kun näyttelijöitä on neljä, on Miskan heittäydyttävä muihinkin rooleihin. Sillä treffejä riittää. Aikamoista urakointia. Näyttämöllä katsastetaan historiaan: miten treffit sujuivat kivikaudella ja keskiajalla. Ja miten sujuu nykyajan kohtaamiset. On pikadeittejä.  On sokkotreffejä. Ja pääsemme myös katsomaan erilaisia deittiohjelmaformaatteja esim. Kari Salmelaisen Napakympin, voi mainiota! Sekä Maajussille Morsian -formaatin. Mutta se tärkein juttu on Tinder eli parinhakusovellus, johon sitten tutustummekin huolella.

Jarkko Pajunen ja Rinna Paatso (kuva:  Otto-Väätäinen)

Näyttelijänelikko hoitaa hommansa mallikkaasti. Monipuoliset ja taitavat näyttelijät ovat: Rinna Paatso, Maruska Verona, Miska Kaukonen ja Jarkko Pajunen. Uskomattomia esiintyjiä. Ei kuuma kesäiltakaan häirinnyt näyttelijöitä. Kymmenet peruukit ja vaatteet ja roolit vaihdettiin lennossa. 

Rinna Paatso 

Maruska Verona 

Miska Kaukonen

Jarkko Pajunen 

Jarkko Pajunen, Miska Kaukonen, Rinna Paatso, Maruska Verona
kuva: Otto-Ville Väätäinen

Minua nauratti kovasti senioreiden sinkkuryhmä. Johtuneekohan siitä, että lähestyn pikkuhiljaa tuota ikää? Näyttelijät uskalsivat olla epäkorrekteja, se teki kohtauksesta hulvattoman. Myös käytettyjen miesten kauppa oli mainiosti oivallettu. Autokauppatermeillä ostettiin miehiä. Saako halvalla hyvää vai ei? Ja iMan -sovellus oli viihdyttävä. Löytyykö älyteknologian avulla täydellinen mies? Miska Kaukonen oli iManina huikea. Vaan mitä tapahtuikaan nolojen tilanteiden naisella oikean unelmamiehen kanssa. Ja miten treffit edistyvät, kun lapsetkin on raahattu treffeille mukaan?


Jarkko Pajunen ja Rinna Paatso (kuva: Otto-Ville Väätäinen)
Ohjaaja Mika Eirtovaara on varsinainen komediataituri. Homma pysyi hienosti koossa. Pukusuunnittelija Tiina Valkama ansaitsee myös kiitokset hauskoista rooliasuista. Ja Jani Uljas oli lavastuksessa kivasti hyödyntänyt lavan keskellä olevaa pyörivää osiota. Tässä kohtaa on mukava tuoda mukaan myös uusi tuttavuus eli näyttelijä Maruska Verona (ainakin näillä Turun seuduilla). Hän on hienosti omaksunut Emma Teatterin vauhdilla vaihtoon -tyylin. Pidin kovasti hänen hahmoistaan.

Maruska Verona ja Miska Kaukonen (kuva: Otto-Ville Väätäinen)

Love me tinder on mainio esitys kesäteatteriin. Oli ilo nähdä kesäteatterissa kaikenikäistä väkeä ja hymyileviä kasvoja. Ja kaunis kesäiltakin helli katsojia. Kävelysilta vie Naantalin kaupungista Kailon saarelle, Emma Teatteriin ja Muumimaailmaan. Naantali on ihana kaupunki. Tervetuloa kesäiseen Naantaliin 
ja hauskoille Tinder -treffeille. 

- Tuula 


*Näin esityksen pressilipulla.

30 kommenttia

 1. Onpa komedialle keksitty hauska nimi. Sopii niin nykyaikaan. Aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle Tuula 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tuon nimen kuulin, niin se sai kyllä hymyn huulille. Oivaltava nimi. Yhden kirjaimen muuttaminen ja nimi on tässä ajassa. Kekseliäitä ovat teatteri-ihmiset.
   Kiitos Ansu oivaltavasta kommentistasi :) Aurinkoista viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Kuulostaa hauskalta. Juuri sellaiselta aivot narikkaan -esitykseltä. :D

  Itsellä on kesäteatterit jääneet vain kesäkuiseen Keski-Uudenmaan Teatterin Pokka pitää -esitykseen. Nyt kun loma alkoi, pitäisi ryhdistäytyä.

  Kivaa alkavaa viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu! Kesällä on kiva pistää aivot narikkaan ja antaa mennä vaan. Tämä teatteriesitys kyllä tarjosi loistavan rentoutumisillan. Ja katsojilla oli hauskaa.
   Tuo Pokka pitää - näytös olisi kiva nähdä, mutta siihen ei taida aika riittää. Nykyään tehdään hyvää ja viihtyisää kesäteatteria.
   Kiitos Mannilainen ja ihanaa kesää ja kesälomaa!

   Poista
 3. Tää kuulosti hauskalta ja kivan kepeältä, just sellaista teatteria on välillä ihana katsella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä nautin kovasti ja taisivat kaikki katsojat nauttia. Kun ei mieli herpaannu omille ajatuksille, niin se on hyvän teatterin merkki. Ja tässä näytöksessä kaikki elivät mukana. Kepeää ja niin ajassa olevaa.
   Kiitos Jonna ja ihanaa kesää sinulle!

   Poista
 4. Olipa mukava lukea kokemuksiasia esityksestä. Olimme alkukesästä miehen kanssa Naantalissa viikonlopun ja liput hankittuina ko esitykseen. Esitys jouduttiin perumaan silloin sairastumisen vuoksi, joten esitys jäi meiltä näkemättä. Kyllä on harmittanut, varsinkin kun olen kuullut niin paljon positiivista palautetta. No, ei voi mitään.
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaapa mitä Kaisa. Jos ei tuota sairastapausta olisi sattunut, mekin olisimme olleet silloin teatterissa. Mutta elämä on... Hyvää kuitenkin kannatti odottaa :) Tämä oli varsin mainio Tinder ja treffipläjäys. Niin tätä aikaa. Loistava oivallus kesäteatteriiin.
   Kiitos Kaisa ja ihanaa kesää sinne ylemmäs länsirannikolle!

   Poista
 5. Nimikin jo kertoo että on ollut varmaankin hauska :D Toi sopii varmasti monen ikäiselle. Mielelläni menisin itsekkin katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainiosti oivallettu tuo nimi. Sopii todella monen ikäisille. Toisille Tinder -maailma on totta ja toiset näkevät nyt teatterissa, miten Tinder toimii. Ilolla suosittelen.
   Kiitos Teresa ja ihanaa kesää!

   Poista
 6. Tuo on varmasti hauskaa katsottavaa! Kiitos vinkistä:) Aurinkoista alkanutta viikkoa💕🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli. Jos oli iloa lavalla, niin sitä oli kaksinverroin meillä katsojilla. Kekseliäs kesäteatteriesitys!
   Tästä esityksestä on kiva antaa vinkkiä.
   Kiitos Päde ja ihanaa kesää sinne!

   Poista
 7. On kyllä niin hienot siivet, että pakko tehdä omiin kenkiin myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hienot lenkkarit Amorilla ja siivet vain täydensivät niitäkin. Tuo onkin hyvä idea, siivet lenkkareihin. Mahtaisikohan askel nousta keveämmin :)
   Kiitos Melissa ja ihanaa kesää!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Esitys on kerännyt paljon kiitoksia. Se on viihdyttävä ja hauska. Ja sopii tähän päivään. Kiitos Nina ja ihanaa kesää teille!

   Poista
 9. Kiitos Tuula, kun vinkkasit tästä kesäteatterikappaleesta! Jos onnistumme saamaan jonkun vahtimaan muksuja, mennään mieluusti katsomaan esitystä. Täältä mökiltä Kailoon veneilee parissa kymmenessä minuutissa, eikä tarvitse etsiä parkkipaikkaa. Naantalissa on hyvin laituripaikkoja vierasveneille, ja mikä parasta, päiväparkki ei maksa euroakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon kovasti, että lapsenvahti löytyy. Sinut tuntien pitäisit varmasti tästä esityksestä. Huumori siinä on niin loistavaa ja näyttelijävalinta on taas kerran onnistunut.
   Ja miten kivaa onkaan mennä teatteriiin veneellä. Se lisää tunnelmaa.
   Kiitos Teija ja ihanaa kesää teille! Kelit ovat olleet suotuisat veneilylle!

   Poista
 10. Kuulostaa hauskalta! Harmi, että täältä Itä-Suomesta on niin pitkä matka Naantaliin - muuten olisi voinut esityksen katsastaa!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on pitkä ja leveä maa. Sen huomaa monessa asiassa. Ja varsinkin teattereissa näin kesällä... minä kun tykkään käydä teattereissa :) Mutta kiva kun tulit lukemaan postaukseni, siinä on edes ripaus hauskasta love me tinderistä.
   Kiitos Heidi ja ihanaa kesää sinulle <3

   Poista
 11. varmasti hauska, nykyaikaa! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tuossa mainiosti päivitettiin väki nykyaikaan.
   Kiitos Sussi ja mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 12. Kiitos esittelystä, Tuula ja aikeissa on ollut tämä käydä katsomassa, mutta nyt näyttää siltä, ettemme taida ehtiä. Mutta en vielä luovuta;)
  Ihania kesäpäiviä sinulle ja kipparillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä teettää kiireensä. Meillä Naantalissa kuin Turussakin on ensiluokkaisia kesäteatteriesityksiä, mutta niin vain käy täälläkin, että kaikkiin ei ehdi vaikka kuinka tykkäisi.
   Ei kannata luovuttaa, vielä on kesää jäljellä...
   Kiitos paljon! Ja ihania kesäpäiviä sinne myös, olette varmaankin nyt matkoilla.

   Poista
 13. Olipas kiva näytelmä ja varmasti hauska livenä! Naantali on aivan ihastuttava paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emma -teatteri on kyllä tehnyt ajankohtaisen näytelmän. Ja olipahan hauska. Kaikkea voi tapahtua deiteillä :)
   Naantali on kaunis merenrantakaupunki, ihastuttava, niinkuin sanot.
   Kiitos Tuulanneli ja mukavaa elokuuta!

   Poista
 14. Kesäteatterissa kävin ystäväni kanssa katsomassa draamaesityksrn.Se omi irlantilaisen tekijän tekstiin perustuva.Tykkäsin paljon.Ihanaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäteatteri kuuluu kesään on sinunkin mottosi. Draamaesitys, kuulostaa jännältä lämpimässä kesäillassa... Ja irlantilaisen tekijän teksti.
   Kiitos Aikku ja mukavaa elokuista viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig