MOMENTS OF MY LIFE

MILLA ALFTANIN SISUSTUSMAGIAASisustussuunnittelija Milla Alftanilta on juuri ilmestynyt ensimmäinen sisustuskirja: Sen nimikin on kiehtova Sisustusmagiaa. 

Meille sisustusohjelmien ystäville Milla Alftan on tuttu televisiosta. Hän on toiminut tuomarina MTV3:n ohjelmassa Suomen kaunein koti. Ja aikaisemmilta vuosilta hän on tuttu sekä T.i.l.a. että Kesä T.i.l.a - ohjelmien suunnittelijana.

Päätyökseen Milla tekee sisustussuunnittelua kaikenlaisille asiakkaille ja hän käy luennoimassa sisustussuunnittelusta erilaisissa tilaisuuksissa.Upeassa kirjassaan Milla esittelee 7 erilaista sisustusta, jotka hän on suunnitellut. Ne ovat mielenkiintoisia sisustuskohteita erilaisista asunnoista aina porraskäytävän aulatilaan. Milla myös esittelee suunnittelemansa juhla- ja kokoushuoneiston.

Millan sanoin: "Sisustamisessa pitää olla magiaa".  Ja niin on tässä kirjassakin magiaa. Kirja on ulkoasultaan todella laadukas ja kaunis. Yhdestä sisustuskohteesta on aina runsaasti kuvia. Näin pääsee paremmin sisään koko sisustuskokonaisuuteen.


Teksti on ammattitaitoista ja tekstissä on kerrottu, mitä missäkin kohteessa on tehty. Joissakin kohteissa on vaihdettu keittiön paikkaa ja myös märkätilojen muutoksia on tehty. Eri kohteitten valaistukseen on kiinnitetty todella paljon huomiota. Valaistus on Millalle tärkeää ja sen näkee jokaisessa sisustuksessa. 

Näistä upeista sisustuksista löytyvät myös ne 100 Millan magiavinkkiä taianomaiseen sisustukseen. Minä esittelen niistä vain 3 tässä jutussa.  


Katajanokan kauniin asunnon sisustuksesta löytyy Millan magiavinkki nro 8:
Taideteos voi olla kiinteänä osana sisustusta ja sen voi perinteisimpien taulujen sijasta toteuttaa jopa lattiaan, seinään tai kattoon.


Kun tätä Katajanokan asuntoa remontoitiin, niin säilytettiin talon historiasta kertovia elementtejä ja materiaaleja sisustuksessa. Upea on tuo kakluuni. Talo on vuodelta 1901. Tässä kuvassa näkyy, miten asunnon vanha kiinteä seinä on muunnettu näyttäväksi lasiseinäksi. Asuntoon saatiin paljon lisää luonnonvaloa.

Milla Alftanin kirjassa ovat valaisimet tärkeässä roolissa.  Upeita ja isoja valaisimia. Ja ne sopivat jokainen kohteeseensa. Niitä ei voi kuin ihailla.

Ja alla mielenkiintoinen sisustussuunnittelu eikö vain ?

Nämä kuvat ovat vuokrattavasta kokous- ja juhlatilasta Helsingistä - Roba Loungesta. Milla Alftan sanoo, että Roba Loungen suunnittelu oli hänelle todellinen unelma.

Ja täältä löytyykin Millan magiavinkki nro 48: Luo tilaan omintakeista ilmettä teettämällä valokuvasuurennos itsellesi tärkeästä aiheesta.

Ja lopuksi esittelen kauneimman porraskäytävän ala-aulan, jonka olen nähnyt. Senkin on Milla suunnitellut.
Milla suunnitteli portaiden molemmin puolin modernit pylväät. Näin saatiin tilasta näyttävämpi ja ryhdikkäämpi.

Ja Millan 54. magiavinkki kuuluu näin: Valaisimien kautta heijastuvat säteet ja varjot saavat aikaan maagista tunnelmaa.

Tässä oli vain ripaus Millan sisustusmagiaa. Häkellyttävän kauniita sisustusratkaisuja on kirja täynnä. Kauniit valokuvat on ottanut  Kristian Maukonen.

Kirja tulee varmasti olemaan yksi joulun halutuimpia lahjakirjoja kaikille sisustuksesta kiinnostuneille. Kirjaan on hienosti tallennettu eri sisustuskohteiden kauneutta, taianomaisuutta ja magiikkaa. Kiehtova ja inspiroiva kirja, tätä minä luen joulunakin.
Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä! 
Ihanaa joulukuuta kaikille! 

- Tuula 

*Olen saanut Sisustusmagiaa -arvostelukappaleen PR- ja viestintätoimisto Mellakalta.

40 kommenttia

 1. On magiaa Millan sisustuksissa. Upeita ratkaisuja. Oma tyyli on sellainen skandinaavinen ja ei ihan noin runsas. Aina on mukava katsella muiden sisustuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Millan ratkaisut ovat upeita ja sanoisinko ylellisiä. Millan sisustus eroaa skandinaavisesta sisustustyylistä, jossa käytetään enemmän vaaleita värejä. Ja skandinaavisessa tyylissä ei taida olla mukana tuota magiaa :)
   Kiitos kivasta kommentista, Aikku!

   Poista
 2. Tuosta Millan tyylistä tykkään siinä on aina tyyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylikkäitä ja mannermaisia sisustuksia osaa Milla tehdä. Ylellisiä olematta kuitenkaan prameilevia. Millan kädenjälki on tyylikästä.
   Kiitos paljon Sirkkis!

   Poista
 3. Oi, tämä kirja kyllä täytyy päästä lukemaan. Kiitos vinkkauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja antaa paljon vinkkejä muunkinlaiseen sisustamiseen. Milla kertoo hyvin, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon sisustamisessa. Ja tuossa kirjassaan hän sisustaa haastavia tiloja. Millalla on näkemystä.
   Kiitos paljon Kaisa!

   Poista
 4. Oiii, ihanalta vaikuttava kirja! Ja ihana postaus! Olenkin jo pidempään ounastellut, eikö Millalta mahtaisi tulla kirjaa ja nyt se sitten on toteutunut. Kiitos Tuula tästä kiehtovasta esittelystä, tässäpä vinkkausta pukinkonttiin;)

  Lempeitä joulukuun askelia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milla on ollut paljon esillä sisustuksen saralla. Ja hänellä on näkemystä, niinkuin me monet tv:n katselijat olemme huomanneet. Hyvin olet ounastellut, Millan kirja on nyt tässä :) Sitä on varmasti odotettu. Millan omintakeinen, upea tyyli tulee kyllä hienosti esille kirjassa.
   Kiitos Hannah! Olen iloinen sanoistasi. Ja tämä on hyvä vinkkaus pukinkonttiin.

   Poista
 5. Kuvissa kiinnitin huomiota upeisiin valaisimiin.
  Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Millan valaisinvalinnat ovat kyllä hienoja. Kirjassa niitä näkee enemmän. Ja ihaillen olen noita valintoja katsellut. Ne ovat kaikki upeita ja jokainen sopii siihen sisustukseen, mihin se on ajateltu.
   Kiitos paljon Outi ja ihanaa joulukuun alkua myös sinulle!

   Poista
 6. Ihana kirja! Tuo ois kiva saada. Mukavaa joulukuun eka päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mielenkiintoinen kirja. Kun sen ottaa käteen, niin aina siitä löytyy uusia, kauniita juttuja. No, 100 Millan magiavinkkiä ei ehkä ole kerralla tarkoitettu luettavaksikaan tai miten sen nyt sanoisi... sulateltavaksikaan.
   Kiitos paljon Jaana ja mukavaa joulukuun alkua!

   Poista
 7. Kiitos vinkistä! Tuon kirjan haluan lukea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sussi! Tämä on loisto kirja luettavaksi. Upea ja kaunis!

   Poista
 8. Yhtä paljon kuin tykkään Millan suunnittelemista sisustuksista, tykkään hänen pukeutumistyylistään. Hänellä on aina jotain hiukan erikoisempaa vaatetta päällään ja kauniin nuoren naisen päällä kaikki näyttää vieläkin kauniimmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta, Milla pukeutuu näyttävästi ja kauniisti ja erikoisesti. Samalla tyylillä hän tekee nämä sisustuksetkin. Näissä ei ole mitään tusinatyyliä, ja sama juttu on hänen pukeutumisessaan. Millalla on silmää kauneudelle.
   Kiitos kivasta kommentista Kristiina <3

   Poista
 9. Upeita, ainoa mistä en tykkää on tuo syvyyttä huoneeseen tuova iso valokuva, itselleni tuli jo näitä kuvia katsoessa siitä jotenkin huimaava olo. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeita ovat Millan sisustukset. Tuo on aika jännittävä tuo iso valokuva seinässä. En sitä kotiin osaisi ajatella, mutta tällaisessa kokoustilassa se toimii. Huoneessa kun istuu, niin tuntuu kuin istuisi ulkona :) Se varmaan oli tarkoituskin Millalla. Ja sinulle tuli huimaava olo :D. Näin ne sisustukset voivat vaikuttaa.
   Kiitos kivasta kommentistasi Jonna!

   Poista
 10. Hienoja sisustusratkaisuja ja ideoita. Kirja olisikin kiva saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailen tuota Millan ehtymätöntä taitoa noissa sisustusratkaisuissa. Monetkaan näistä sisutuksista eivät olleet sieltä helmpoimmasta päästä. Ala-aulan sisutusratkaisukin... se osoittaa tilan käytön hyvää hallintaa. Ja kirjassa on lisää mielenkiintoisia sisustusratkaisuja. Idearikas, nuori nainen.
   Kiitos kivasta kommentista Belladonna!

   Poista
 11. Oi oi ihana kirja ❤️ Kuvien kautta voin haaveilla. Mukavaa joulukuun alkua myös sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin täällä minäkin teen, kuvien kautta haaveilen ja ihailen. Nuorella naisella on sisustusasiat hanskassa. On tyylikkäitä sisustusratkaisuja!
   Kiitos Sari ja mukavaa joulukuun alkua myös sinulle!

   Poista
 12. Vaikuttaa ihanalta kirjalta. Täytyy toivoa joululahjaksi. Kiitos vinkistä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihana kirja! Eikä ole yhden lukemisen kirja. Kirjasta löytyy paljon ihanuuksia ja vinkkejä.
   Sopiva lahja kuusen alle :)
   Mukavaa viikonloppua myös sinulle, Johanna!

   Poista
 13. Tämä löytyy lahjatoivelistaltani ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat kuuluvat joululahjalistalle. Kiva, kun osasin vinkata yhdestä maagisesta kirjasta :)
   Kiitos Paula ja mukavaa joulukuun alkua!

   Poista
 14. Oijoi, minulla on ollut tuollainen kakluuni, se oli ruskean kirjava, mutta samalta ajalta. Nyt se on..exälläni.Aioimme rakentaa tähänkin toiseen kerrokseen Turun Uuniseppien kaakeliuunin, mutta se jäi aina jonkun muun jalkoihin ja nyt taas on elämän pääasia muussa.

  Pidän tuosta ruokapöytämiljööstä, se tuo jotenkin intiimiä tunnelmaa ja siinä on kaikki kohdillaan.

  Ja sitten nuo eteisen valot ovat ihan napakymppi!

  Minustakin sisustuksessa pitää olla aina ripaus magiaa! Vaikka olen country&cosy, niin aina pitää olla joku sellainen maaginen ripaus.

  Kiitos Tuula, tämä oli illan piristys<3 Odottelemme nuoriamme saapuvaksi hetkellä millä hyvänsä...Mukavaa viikonloppua sinulle&co!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakluunit herättävät muistoja. Meillä oli lapsuudenkodissani myös kakluuni, vihreä myös. En silloin ymmärtänyt sen kauneutta enkä oikein tykännytkään siitä. Kotini oli vanhassa kerrostalossa ja ystäväni asuivat uusissa kerrostaloissa, niissä ei ollut kakluuneja. Uudet kodit olivat minusta kauniita. Nykyään ajattelen toisin.
   Tuo ruokapöytämiljöö lattioineen ja lasiseinineen on kyllä yksi suosikkejani tuossa kirjassa.
   Mietin tässä, mitähän magiaa täältä kotoania löytyy? Ehkä se on pala Afrikkaa :)
   Teille tulevat nuoret viikonlopuksi. Ihanaa viikonloppua teille sinne saarelle <3

   Poista
 15. Upeita kuvia ja varmasti löytyy hyviä sisustusvinkkejä Tuo ruokapöytä on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu! Kirjasta tosiaan löytyy ihan näkyviä kuin myös näkymättömiä sisustusvinkkejä, esim. miten pistorasiat asennetaan näkymättömiin ja paljon muitakin hyödyllisiä juttuja.
   Minusta tuo ruokapöytämiljöö on myös ihana.
   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 16. On niin omannäköistä kirjan sisustuskuvat! Olen haaveillut juuri tuollaisen itselle tärkeän valokuvan teettämisestä tapetiksi - nyt ehkä toteutettava. On kyllä kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millalla on niin oma tyyli. Se välittyy kyllä näistä sisustuksista.
   Tuo valokuvatapetti on hyvä idea, kun siihen löytyy sopiva ja itselle mieluisa kuva.
   Kiitos Heli-Hannele ja ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 17. Hieno kirja ja tykkään ihastella hyvinkin erilaisia koteja, vaikka oma tyyli onkin värikkäämpi. <3 Ihanaa viikonloppua Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä upea kirja. Minä olen samanlainen, ihastelen kaikenlaisia koteja. Oma tyylini on myös erilainen, sinne mustavalkoisen puolelle mennään.
   Viihtyisää sunnuntaita Tiia <3

   Poista
 18. Upea kirja ja odotan joululomaa, jotta voin paneutua siihen kunnolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kirja on upea ja siinä on kivoja vinkkejä. Itsekin siitä on vielä osa lukematta. Joten joulukirja se tulee minulla olemaan.
   Kiitos Minna ja ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 19. No, on kyllä kauniita sisustuksia!

  VastaaPoista
 20. Kyllä vain! Tyylikkäitä, mutta kuitenkin kutsuvia ja kodikkaita.
  Kiitos Satu ja mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 21. Onpas tyylikkäitä ja ihania kuvia. Täytyykin lukaista tuo kirja. Tykkään Millan sisustustyylistä erityisen paljon, joten kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Millan sisustustyylin tunnistaa, siinä on hänen kädenjälkensä, upea sellainen.
   Tämä vinkki oli kiva antaa :)
   Mukavaa joulundotusta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig