MOMENTS OF MY LIFE

VOITA LIPUT OSAAVA NAINEN -TAPAHTUMAAN 2016



OSAAVA NAINEN -tapahtuma järjestetään Turun Messukeskuksessa 
28.- 30.10.2016

Messuilla esitellään muotia, kauneutta, kädentaitoja, harrastuksia, liikuntaa, sisustus- ja lahjatavaroita... Myös matkailu ja työ ja koulutus ovat messujen teemoina.  Lisäksi messuilla on luentoja ja esitelmiä ja seminaareja em. aiheista. Ja Kädentaitopaja on avoinna kaikkina messupäivinä. Osaava Nainen on monipuolinen ja mielenkiintoinen messutapahtuma, joka kerää yhteen laajan kirjon elämäntapaan ja vapaa-aikaan liittyviä ideoita, palveluja ja uutuuksia. 

Messuilla on lähes 300 yritystä esittelemässä tuotteitaan ja palveluitaan. 



Ilokseni sain kuusi messulippua teille arvottavaksi. Samalla lipulla pääsee myös nauttimaan Outlet - sekä Terve Olo -tapahtumien viihdyttävästä tarjonnasta. Yksi lippu, kolme tapahtumaa! 

Uusi Terve Olo tapahtuma -järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Osaava Nainen -messuilla. Tapahtuma keskittyy hyvinvointiin, liikuntaan, ravintoon ja muotiin. Kutsuu siis niin naisia kuin miehiäkin inspiroitumaan, oppimaan ja kokeilemaan uusia juttuja. Lue lisää Terve Olo -tapahtumasta täältä - link.

Toinen mielenkiintoinen, uusi ja ennennäkemätön on Outlet -tapahtuma. Se valtaa Turun Messukeskuksen D-hallin. Myynnissä on outlet-tuotteita, joiden alennukset ovat vähintään - 30% normaalihinnoista. Vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, kosmetiikkaa, urheiluvälineitä, pientavaraa, huonekaluja... D-halli on varsin houkutteleva, siellä voi tehdä huikeita löytöjä. Lisää Outlet -tapahtumasta löydät täältä - link .

Perjantaina en itse pääse messuille, mutta lauantaina olen messuyleisössä mukana. Minua kiinnostaa kovasti Jutta Gustafsbergin ja Sanna Kiiskin luento: "Tavoittele unelmiasi".  Jutta ja Sanna ovat lauantaina 29.10. kello 14.00 Hyvinvoinnin lavalla. He käsittelevät aiheinaan mm. hyvinvointia kaikenikää, työn ja arjen yhdistämistä, treenaamista, kriiseistä selviämistä ja omien unelmiensa tavoittelua. Molemmilla naisilla on paljon annettavaa oman henkilökohtaisen elämänsä kautta. He ovat aikamoisia selviytyjiä. 


Tässä vielä linkki koko tapahtumaan: Osaava Nainen

Ja nyt arvottaviin messulippuihin. Blogiyhteistyön merkeissä sain arvottavaksi 6 messulippua. Yksi lippu oikeuttaa yhteen käyntipäivään messuilla. Niputan yhdeksi voitoksi kaksi messulippua. Eli arvonnassa on voittona kolme voittoa, jossa jokaisessa on 2 messulippua.



Arvonnan säännöt: 

Arvontaan voivat osallistua kaikki kommentoimalla tätä postausta joko Tuula's life'n facebook-sivuilla tai blogissa. Sinun ei tarvitse olla blogini kirjautunut lukija voittaaksesi lippusetin. Kommentissa pitää mainita sähköpostiosoite, jotta saan nopeasti yhteyden voittajiin ja liput postitettua ajoissa. 


Olen lähdössä matkalle ja siksi tämä arvonta on vähän etuajassa ja se päättyykin jo lauantaina 22.10. klo 19.00, jonka jälkeen ilmoitan voitoista sähköpostitse voittajille.  Joten muista laittaa sähköpostiosoite kommenttiisi. Jos onnetar suosii, niin saan sinut jo tulevana viikonloppuna tavoitettua. Laitan liput sunnuntaina postilaatikkoon.


 *Postaus on tehty blogiyhteistyössä Turun Messukeskuksen kanssa, jolta myös on saatu liput arvontaan.


Tämä oli unohtua: Joka päivä 500:lle sadalle ensimmäiselle kävijälle jaetaan messuilla tuotekassi, jossa on tuotteita mm. Novitalta, Jalostajalta, Robertsilta ja Dermoshopilta. 

Onnea arvontaan! 

- Tuula 



35 kommenttia

  1. Ihana arvonta olisi - jos en olisi tuolloin Rovaniemellä, osallistuisin arvontaan iho pinkeänä ;-) Hyvää matkaa ja ihania messupäivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna <3 Voi, miten huomaavaista! Rovaniemellä varmasti viihtyy!
      Kiitos toivotuksista ja ihania syyspäiviä sinulle!

      Poista
  2. Enpä osallistu minäkään nyt arvontaan, mutta tulin kuitenkin toivottamaan ihanaa keskiviikkoiltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanainen Outi <3 Kiitos! Olen ollut viime päivinä jäniksen selässä... Mutta pian taas alan kurkkailla, mitä muille kuuluu!
      Sinä osaat tuon ilahduttamisen taidon. Ihanaa keskiviikkoiltaa myös sinulle!

      Poista
  3. Mukana arvonnassa. Riikka.kulla@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  4. Nyt on kyseessä messut jonne ehdottomasti olen menossa, joten lipuille olisi kyllä käyttöä. Eli, ehdottomasti mukana mukavassa arvonnassa!
    unelmoiden@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Tervehdys eteläiseltä rannikolta, Tuula! Lukiessani esitystäsi OSAAVA NAINEN - tapahtumasta, hämmästyin sen nykyistä laajuutta. Alkujaan (muistaakseni) se oli paripäiväinen messu IKITUURISSA ja nyt se täyttää jo koko messuhallin monin houkuttelevin ohjelmin. Palaamme Suomeen juuri parahiksi, joten käynen siellä joko ARPAVOITOLLA tai omilla pennosilla ;). Ja samoihin aikoihin sovimme sen tapaamisemmekin. Hyvää matkaa myös sinulle sitä ennen. ILOLLA Tertti

    VastaaPoista
  6. Minäkin muistan nuo Ikituurin messut �� mukana arvonnassa. Marjaana.heinonen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mukana arvonnassa!
    Tuonnehan olisi kiva lähteä katselemaan :)

    kotonajakaupungilla@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Osallistun arvontaan, kiinnostavia teemoja messuilla! yrtteilyja@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mulla on jo lippu ja olen perinteisesti menossa tiimikaverin kanssa perjantaina.Toivonkin siis kaikille muille isosti arpaonnea! Oli mukava lukea, että messut ovat uudistuneet ja tarjolla on vaikka ja mitä.Eli pääsee varmasti rahoistaan siis :)
    Oikein paljon syksyisiä terveisiä sulle Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei AnnaMaija! Onpa mukavaa, kun tulit toivottamaan muille arvontaan onnea, vaikka et itse olekaan mukana arvonnassa. Hieno ele! Kun noita messuja tähän postaukseen "opiskelin", niin yllätyin itsekin messujen ohjelman monipuolisesta annista ja ohjelmista.
      Näillä näkymin minä olen menossa messuille lauantaina ja ehkä sunnuntainakin. Olisi kiva nähdä sinut siellä. Whatsappataan!
      Sinulle myös toivotan lämpimiä syksyisiä terveisiä!

      Poista
  10. Olisi aivan mahtava päästä Osaava Nainen-messuille. Muutaman kerran siellä käynyt ja aina on ollut paljon uutta nähtävää ja koettavaa. Mukana arvonnassa :)
    anu.jaakonsaari@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Mukana arvonnassa!
    Olen joskus vuosia sitten ollut Osaava nainen messuilla.
    Olisi kiva taas mennä sinne!

    VastaaPoista
  12. Mukaan on mukava liittyä ja vielä mukavampaa jos messuille pääsisi:-)
    paivi.leppanen@pp1.inet.fi

    VastaaPoista
  13. Näillä messuilla olisi todella paljon kivaa asiaa ja nähtävää, mukana arvonnassa :) minna82@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Osallistun arvontaan koska haluan messuille.
    Ansuliini1982(at)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Toivottavasti onnetar on suosiollinen :). Menisin mielelläni käymään uudistuneille messuille.
    francescana@suomi24.fi

    VastaaPoista
  16. Hei Tuula,
    Nämä messut kiinnostaa, mukana ollaan! :)
    Terv. Hanna
    hapapit@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Ekaa kertaa menossa...
    hennamake(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  18. Airiina
    Osallistun, tänne haluan mennä.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  19. Mukana kivassa arvonnassa:)villatuta@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Mukana arvonnassa! :) annikatariipa@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Mukaan arvontaan. merja.kuortti@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Kello on 21.05. Arvonta on sulkeutunut. Kohta lähtee arvontageneraattori käyntiin.
    Onnea siihen osallistuville!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig