MOMENTS OF MY LIFE

ROCK OF AGES -MUSIKAALIN LEHDISTÖTILAISUUDESSA
Rock valtaa kaupungin! Rock of Ages -musikaali saa ensi-iltansa Turun Kaupunginteatterin Domino -teatterissa perjantaina 21.10.2016
Ja tällä viikolla Domino-teatterissa oli avoin lehdistötilaisuus aiheesta.  


Musikaali sijoittuu 1980-luvun Los Angelesiin.  Kasarimusikaalissa kuullaan mm. Bon Jovin, Twisted Sisterin, Whitesnaken, Survivorin, Europen ja Poisonin musiikkia. Rokkishow on saanut Broadwayn ensi-iltansa vuonna 2009 ja se on aito musikaali, vaikka kappaleet ovatkin rokkareilta lainassa. 
Let's go Rock of Ages! Tämä on kaikille rockin ja musikaalin ystäville!   

Pressitilaisuudessa saimme tutustua kahteen Rock of Ages - musikaalin kappaleeseen. Ne jo vakuuttivat, että mahtavaa musiikkia on luvassa. Musikaalin on ohjannut Mikko Kouki ja kapellimestarina toimii Jussi Vahvaselkä. Musiikin voimasta vastaa 14-henkinen miehitys ja viisihenkinen houseband, joka on koko esityksen ajan lavalla.  

Tässä pressitilaisuudessa lehdistöllä ja bloggaajilla oli mahdollisuus myös haastatella näyttelijöitä. Aki Louhela näyttelee musikaalissa Lonny Barnettia. Minulle Aki Louhela, tämä oululainen musiikin monitoimimies tuli tutuksi kilpaillessaan Voice of Finlandissa vuonna 2012. Sanoinkin sen Akille ja hän siinä muistelemaan, että siitäkin on jo kauan aikaa. Muutaman sanan vaihdoin myös Veeti Kallion (Stacee Jaxx) kanssa, mutta hän oli aikamoisessa pyörityksessä lehdistön taholta.  

Ja Sofia Arasolan kanssa kävimme läpi hänen uutta rooliaan kuin myös hänen rooliaan nuorena Tamara Lundina. Lahjakas, nuori nainen. 

Uskaltauduin vielä juttusille Petri Rajalan  kanssa, jota olen aina ihaillut. Kerroinkin sen hänelle. Ja Petri kertoi, että hän on näytellyt jo 41 vuotta Turun Kaupunginteatterissa. No, ihailuni senkun jatkuu... Petri Rajala kiitteli hymyillen ja kohteliaasti kätteli minua. Olipa kaikkineen mielenkiintoinen ja mieleenpainuva tilaisuus. 
Ystäväni Irmeli oli mukana pressitilaisuudessa ja sieltä lähdimme Ravintola Morrison'siin. Pidämme molemmat maksaruuista ja Morrison'silla oli maksaa lounaslistalla. Nälissämme valokuvaaminenkin unohtui. Sieltä vielä jatkoimme Bryggman'sille kahville ja suklaaleivokselle. Ja sain jopa Irmelin ja leivoksenkin ikuistettua (Sorry ystäväni, jouduit kuvaan). Ja maailmaakin tuli samalla reissulla parannettua. 

Loistopäivä! Ainoa mikä minua jäi vähän harmittamaan oli se, että olin liian ujo pyytääkseni näyttelijöitä selfiekuviin kanssani.  Ehkä heitä olisi vähän huvittanutkin, jos tämä tätibloggaaja olisi sellaista ehdottanut :) 


Musikaalin esitykset jatkuvat 31.12.2016 asti. 


Ps. Minulla on mahdollisuus saada Turun Kaupunginteatteriin kaksi lippua jossakin vaiheessa arvottavaksi lukijoilleni. Pysykää linjoilla :) 

- Tuula 


Ja Turussa tapahtuu muutakin... Blogissani on Osaava Nainen -messujen 
lippuarvonta käynnissä 22.10. klo 19.00 asti.   
Lippuja on jaossa peräti 6 kappaletta - link  Kannattaa osallistua! 


Ja blogin 1-vuotissynttäreitten arvonta on vielä kesken. Palaan siihen, kun olen tullut syysreissulta. Mutta nyt nämä aikataulutetut arvonnat menevät etusijalle. 


10 kommenttia

 1. Hieno tilaisuus bloggaajalle päästä näkemään hiukan pintaa syvemmältä tuota touhua!
  Muistan aina Petri Rajalan Risto Reippaan roolista ja siitä on kyllä aikaa.
  ps. Sen Bryggman'sin nimi oli muuten ennen Hospica, eikä Arctica niin kuin olin muistavinani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaisuudessa haastateltiin ohjaajaa, kapellimestaria ja näyttelijöitä. Oli tosiaan niin hienoa päästä kuulemaan heidän ajatuksiaan musikaalin tekemisestä. Antoisa tilaisuus! Petri Rajala teki tosiaan Risto Reippaan roolin. Jos ja kun näyttelijänä hän on tuttu, niin myös Turun katuelämästä. Häntä näki usein fillaroimassa. En huomannutkaan nyt kysyä, vieläkö hän pyöräilee.
   Tuo Hospica kuulostaa jo tutummalta. Tuo talokin oli nimeltään Hospits Betel.
   Kiitos taas niin kivasta kommentista.
   Mukavaa viikkoa Maarianhaminaan!

   Poista
 2. Tykkäsin Rock of ages leffasta, jossa Tom Cruise yllätti laulutaidoillaan. Tässä musikaalissa on tuo musiikki just eikä melkein.
  Ihanaa syyslomaa Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi, en tiennytkään, että tästä oli tehty myös leffa. Tuolla tilaisuudessa puhuttiin vain Rock of Agesin maailman näyttämöillä esitetyistä esityksistä. Nyt googlasin ja sieltähän löysin. Ja Tom Cruise on laulanut! Aina vain mielenkiintoisempaa. Ja leffassa esitetään myös yksi kaikkien aikojen lempparini, Scorpionsin musiikkia.
   Marraskuussa pääsen katsomaan tuota musikaalia. Olen innoissani.
   Kiitos Outi! Sinulla on aikamoinen leffatietämys, olen huomannut.
   Ei taideta Hgissä nähdä, harmi juttu! Sinä olit menossa lauantaina ja me Arjan kanssa perjantaina.
   Kiitos Outi toivotuksista! Maanantaina Riikaan!
   Ihanaa tulevaa loppuviikkoa sinulle!

   Poista
 3. Teillä on ollut ihana päivä!
  Tuo musikaali olisi kiva nähdä!
  Mukavaa illan jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sari! Meillä oli tosiaan ihana päivä. Irmeli on nuoruudenystäväni, joten aina on hauska tavata. Ja nyt oli vielä ohjelmassa tämä harvinainen pressitilaisuus ja herkkupöydät sen jälkeen.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

   Poista
 4. Just sellainen musikaali mistä mäkin voisin tykätä. Siitä onkin yli vuosi, kun viimeksi olen käynyt katsomassa. :)

  Ihanaa to-iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin olet musikaalien ja rockmusiikinkin ystävä. Minulle tuli noista kahdesta esitetystä kappaleesta energinen fiilis. Minkälaisen fiiliksen koko musikaali tarjoakaan :)?
   Sinä päivität sitten teatteriantiasi, kun se oikea esitys tulee vastaan. Tai jos tulisitkin Turkuun!
   Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

   Poista
 5. Kiva tilaisuus. Varmasti oli loistopäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Tuosta tilaisuudesta jäi hyvä mieli. Onnistunut pressi. Ja oli muutenkin loistopäivä :)
   Hyvää viikonloppua sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig