MOMENTS OF MY LIFE

Rannekello miehelle ja naiselle - Trendhim


Yhteistyössä: Trendhim


Minä olen aina ollut kelloihmisiä. Koruja käytän silloin tällöin, mutta rannekello on aina ranteessani. Olen isojen kellojen ystävä. Ensimmäisen isomman kellon ostin nuoruudessani Tukholmasta. Se oli ihana. Ja siitä se rakkaus isoihin kelloihin alkoi. 

Ja vähän historiaa rannekelloista: 

Tiesitkö, että rannekello on alunperin kehitetty naisten käyttöön? 1800-luvun loppupuolella miehet käyttivät taskukelloja. Kun ensimmäinen maailmansota syttyi, niin upseereilla oli yleisesti taskukelloja. Niiden käyttö oli kuitenkin rintamalla sodan melskeessä erittäin hankalaa. Ja myös silloiset lentäjät kokivat konetta ohjatessaan taskukellon käytön hankalaksi. Näin rannekello yleistyi ja voitti nopeasti taskukellon suosiossa. 

Kun kännykät ylestyivät, niin rannekellojen myynti laski. 

Mutta nykyään rannekello on kokenut uuden nousun, oikean renessanssin. 


Valitsin yhteistyön merkeissä TRENDHIM :in valikoimista tämän hopeanvärisen Malthe Moment -kellon. Ihastuin kellon suoraviivaiseen tyyliin. Kellotaulussa on hopeanväriset numerot ja viisarit sekä pieni Seizmontin logo. 

Metalliranneke on kestävä ja mukava. Se sopii sekä miehelle että naiselle, sillä ranneketta on helppo lyhentää. Mietin pitkään, kumman valitsen hopean- tai kullanvärisen kellon ja rannekkeen, mutta hopeanväri vei voiton. Tämä sopii joka tilanteeseen. Kello on lisäksi kevyt ja ja siinä on kestävä sekä  tarkka japanilainen kvartsikoneisto. Kellon halkaisija on 4 cm. Kellon rannekkeen mitat: maksimissaan ranteen koko on 21 cm ja minimissään 15 cm. 


Rannekkeen kuvassa näkyvää osaa siirtämällä saa ranneketta pienennettyä ja suurennettua. 

Vaikka Trendhim on miesten asusteliike, niin siellä on kelloja, koruja, erilaisia laukkuja ja lompakoita, jotka sopivat hyvin myös naiselle. Kannattaa käydä sivuilla katsomassa.Trendhimin verkkokauppa on suunniteltu kivan selkeäksi ja valikoimaa on kattavasti ja se on suomenkielinen. Pian on Isänpäivä ja joulukin lähestyy.  Nyt heräsi kysymys. Oletko sinä kelloihmisiä? 


Hyvää marraskuuta! 

 / Tuula 


Minut löytää instagramista: tuulaslife sekä facebookista: Tuula's life


12 kommenttia

 1. Todella kauniin kellon valitsit, se sopii asun kuin asun kanssa.
  Ennen olin kelloihminen, mutta jotenkin se on jäänyt tämän työn takia. Koko ajan pitää pestä käsiä ja minä pesen ne ranteita myöten, joten kello ei olisi kovin käytännöllinen. Minulla on kuitenkin pari itselleni todella tärkeää kelloa,joita käytän välillä rannekorujen sijasta.
  Ihanaa viikkonloppua sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, että kellojen käyttö on jäänyt työn takia. Minä koen myös koruiksi, joten niitä mielelläni pidän.
   Ihanaa viikkoa sinulle, Outi <3

   Poista
 2. Hyvännäköinen kello, itse taas en ole kello ihmisiä ollenkaan. Itselle siis riittää puhelimen kello.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa! On mukava kuulla, millainen suhde ihmisillä on kelloihin. Monet sanovat, että puhelimen kello riittää. Itselle ei pelkkä puhelin riitä.

   Poista
 3. Mie kaipaan rannekelloa, sen aikaa voisi laittaa pari minuuttia eteenpäin ja sen mukaan aikatauluttaa aina kaikki lähdöt :D Mulla on useampia kelloja laatikossa - patterit loppuneena ja yksi vedettävä kello myös, se on vähän turhan juhlava arkikäyttöön. Mutta lempparini on hopeinen Naritan lentokentältä ostettu Hello Kitty kello muistaakseni se maksoi 725 jeniä. Mies on vähän erimieltä siitä onko se nyt ihan aikuiselle sopiva, mutta olinkin 15v, kun sen ostin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myös äidiltäni oppinut tuon, että kello pitää laittaa muutama minuutti eteenpäin, niin silloin ehtii. Minulla on mysö jokunen kello laatikossa patterit loppuneina. En oikein tiedä, mitä niille tulisi tehdä, kun en enää käytä niitä. Mutta muutamaa kelloa käytän ja patterit niihin vaihdatan. Sinulla on Hello Kitty kello. Pidä ihmeessä sitä, se tuo mieleesi ihania muistoja. Kiitos Petra <3

   Poista
 4. Voi olla, että joissain piireissä on palattu rannekelloon, mutta omassa tuttavapiirissäni Apple Watch on kyllä yleisempi ranteessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kadottanut älykelloni laturin, eikä ole tullut uutta hankittua. Siksi olen siirtynyt rannekelloon. Ja tykkään muutenkin rannekelloista, ne ovat kuin koruja. Myönnän, että matkustettaessa älykellon ominaisuudet ovat hienot, kello siirtyy itsekseen eri maitten aikaan. Mutta olen parin viime vuoden aikana niin vähän matkustanut, että tuohonkaan ominaisuuteen ei ole ollut tarvetta. Ja aika vähän muutenkin tuli katsotuksi eri toimintoja älykellosta. Mutta voipi olla, että jossain vaiheessa taas siirryn älykelloon, aika näyttää.

   Poista
 5. Olen kyllä kelloihmisiä. Kännykkä on kaikkea muuta varten, mutta en millään jaksaisi kaivaa sen laukusta tai taskusta vain sitä varten, että tiedän, mitä kello on.

  Tykkään varsin eleettömistä ja pelkistetystyistä kelloista. Tällaista voisin käyttää itsekin, vaikka se on alunperin miehille suunniteltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on myös kivaa, kun on kello ranteessa. Tykkään myös vaihdella kelloja. Sinä pidät pelkistetyistä kelloista, samoin minä.
   Minä olen aina pitänyt isoista kelloista, joten miesten kello natsaa minulle hyvin.
   Kiitos Nadine ja mukava marraskuuta!

   Poista
 6. Päivi/Kultturellimatkalaukussa10. marraskuuta 2022 klo 20.15

  Minä olen perinteisen rannekellon ystävä. Kaunis kello toimii ajannäyttäjänä sekä asusteena. Minulla on useampia rannekelloja, joita sitten vaihtelen tilanteen mukaan. En omista urheilu/älykelloa, enkä aio sellaista hankkiakaan. Sen, mitä haluan hyvinvoinnistani, unesta tietää, ilmoittaa minulle Oura-sormus (johon kylläkin olen jäänyt koukkuun...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteiselle kellolle löytyy paljon ystäviä. Kello on kaunis asuste. Kerroinkin tuossa, että olen kadottanut älykelllon laturin, enkä uutta ole hankkinut. En hyödyntänyt älykelloa, niinkuin sitä pitäisi hyödyntää, en osaa nukkua kellon kanssa.
   Ouran kanssa voisin osatakin nukkua ja siitä seurata ne tärkeimmät kehon toiminnot. Minulla olisi pyyntö. Olisi mielenkiintoista kuulla Ourasta käyttäjältä. Tee Ourasta blogipostaus, kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig