MOMENTS OF MY LIFE

Poster Store - uutta ilmettä kotiin + alennuskoodi

 Kaupallinen yhteistyö Poster Store


Uutta ilmettä kotiin Minulle tarjoutui kiva mahdollisuus uudistaa kotini ilmettä Poster Store 'n julisteilla ja kehyksillä.  Julisteet ovat upeita ja aiheita on paljon: luontomaisemia, kaupunkimaisemia, mustavalkoisia ja graafisia julisteita sekä värikuvajulisteita - julisteita moneen makuun. Mietin kotiin moderneja ja valoisia julisteita ja kauniit sellaiset löysinkin.  Uudet julisteet ja Hercules Poirot -sarja toivat televisioseinälle jopa Art Deco -tunnelmaa. 

Julisteet ja kehykset 

Poster Storen julisteet ja  kehykset sopivat hyvin skandinaaviseen kotiin. Ne ovat sekä kauniita että edullisia. Poster Storen sivuilta löytyy upeita tauluseiniä, niihin kannattaa uppoutua ja niistä inspiroitua. Kaikki julisteet on painettu kestävästi tuotetulle hyvälaatuiselle paperille. Valitsemani julisteet löytyvät uutuusjulisteista.Ja Alvar Aallon tarjoilupöytäkin sai uuden ilmeen. Klassikkohuonekalu ja uusi juliste. 

Poster Storen perustivat veljekset Oskar ja Tobias Renlund keväällä 2014 periaatteenaan: "Taiteen pitäisi olla kaikkien saatavilla, eikä kauniiden asioiden tarvitse olla kalliita." Näin syntyi Poster Store, joka tarjoaa laadukkaita julisteita ja kehyksiä eri tyyleissä. Poster Store on laajentunut useaan Euroopan maahan. 


Tässä pohdintaa taulujen paikoista. Ja lisää julisteista: Julisteet painetaan kestävälle ja päällystämättömälle 240 gramman korkealuokkaiselle paperille. Kuvan jäljentäminen on ensiluokkaista. Suurin osa tuotantoprosessista tapahtuu Tukholmassa, yhdessä Ruotsin parhaimmassa painotehtaassa. Tämä pyörillä kulkeva pöytä on minulla välillä keittiössä ja välillä makuuhuoneessa. Nyt voin vaihdella pöydän ilmettä erilaisilla julisteilla tunnelman mukaan. 

Poster Storen valikoimiin tulee melkeinpä viikottain uusia julisteita. Minä valitsin 50x70 cm julisteet ja niihin mattamustat, metalliset kehykset. Olen näihin valintoihini todella tyytyväinen. Koti sai uuden ilmeen helposti. 


Uusi ilme julisteilla ja kehyksillä:

 • Nopea toimitus 2-4 päivää 
 • Ilmainen toimitus yli 39 euron toimituksiin
 • Laaja valikoima eriaiheisia julisteita
 • Julisteita on seitsemän eri kokoa: pienin 13x18cm ja suurin 70x100cm
 • Kehykset on pakattu kestävään kartonkipakkaukseen, joka kestää hyvin kuljetuksen
 • Kehyksissä on valmiina metalliset ripustimet
 • Kaikissa kehyksissä on särkymättömät pleksilasit
 • Kerran hankittuihin kehyksiin on helppo vaihtaa uusi juliste
 • Julisteiden valmistus kantaa Pohjoismaista Joutsenmerkkiä 


Poster Store tarjoaa nyt kaikille blogini lukijoille -35 %:n huippualennuksen. Alennus lasketaan julisteiden normaalihinnoista. Alennus ei koske kehyksiä tai Selection -kategorian tuotteita. Alennus on voimassa 19.4.2021 saakka. Alennuksen saa koodilla: tuulas35

En hyödy tilauksista enkä saa provikkaa. Mutta suosittelen ilolla tutustumaan valikoimiin.

- Tuula


7 kommenttia

 1. Onpa kivoja julisteita. Itsekin tilasin Posterstorelta julisteita, niillä saa edukkaasti uutta ilmettä kotiin. Kevätvaloa ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! Minä en paljoa huonekaluja siirtele, mutta näin saan uutta kevätilmettä... tauluja vaihtamalla. Posterstorella on upeita julisteita ja kivaan hintaan, niinkuin sanot. Minä olen nyt ihastunut näihin grafisiin julisteisiin. Posterstore on julisteitten aarreaitta, joten eipä ihme, että sinäkin olet sieltä niitä tilannut.
   Kiitos Taru ihana ja kevätiloa ja -valoa myös sinne <3

   Poista
 2. Kivoja julisteita olet valinnut, sopivat täydellisesti teidän kotiin!
  Mukavaa viikkoa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Mielestäni onnistuin hyvin valinnoissani. Modernit julisteet olivat mielessäni ja ne löysin.
   Mukavaa viikonloppua sinulle Outi <3

   Poista
 3. Jos tarvitset ammattimaista apua varastetun bitcoinin tai kryptovaluutan palauttamiseksi ja puolison puhelimen etähakkeroinnin, ota yhteyttä extremeinfiltrators@gmail.com

  VastaaPoista
 4. I just have to introduce this hacker that I have been working with him on getting my credit score been boosted across the Equifax, TransUnion and Experian report. He made a lot of good changes on my credit report by erasing all the past eviction, bad collections and DUI off my credit report history and also increased my FICO score above 876 across my three credit bureaus report. Email him here via Email him here via hackintechnology@cyberservices.com or whatsapp Number: +!213 295 1376.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig