MOMENTS OF MY LIFE

3x silmälasit ja Synsam Lifestyle -sopimus

Hankin uudet silmälasit melkeinpä vuosittain. Välillä onnistun ostoksessani, välillä en. Kun minulle tarjoutui mahdollisuus Synsamin kanssa yhteistyöhön, niin päätin kokeilla tätä Synsam Lifestyle -sopimusta. Valitsin silmälasini Raision Kauppakeskus Myllyn Synsam -liikkeestä. 

Synsam Lifestyle -sopimus pitää sisällään kolmet silmälasit. Ne voivat olla tavalliset lasit, aurinkolasit tai urheilulasit. Näitä voi yhdistellä, miten itse haluaa. Minä valitsin kahdet silmälasit ja aurinkolasit. Silmälasien valinta on usein vaikea tehtävä. Olin mielissäni, kun Synsamin stylisti Eija Känsälä sekä ammattitaitoinen henkilökunta olivat apuna ja makutuomareina. Esittelen tässä omat silmälasivalintani ja kerron samalla Synsam Lifestyle -sopimuksesta lisää. 

Ruskeat silmälasit ovat ranskalaisen J. F. Reyn mallistoa: 
Pidän kovasti tuosta ruskean "raidallisuudesta" sekä silmälasien mallista. Monikäyttöiset silmälasit, jotka sopivat minkä värisen asun kanssa tahansa. Synsam Lifestyle -sopimuksella asiakas vuokraa vähintään kolme silmälasiparia Synsamilta. (maksimimäärä on kymmenen silmälasiparia). Asiakkaalla on 14 päivän peruutusoikeus tilauksesta. 
Mikäli huomaat, että et viihdykään silmälaseissasi, voit vaihtaa linssit ja kehykset toisiin 90 päivän kuluessa luovutuspäivästä. Yksittäisen silmälasiparin voi vaihtaa vain kerran. 

Punamustat silmälasit ovat myös J. F. Reyn mallistoa: Kaikkiin sopimuksen silmälaseihin kuuluu myös täysvakuutus, joka kattaa rikkoontumisen, varkauden ja katoamisen. Ja mikä parasta, sopimukseen sisältyy yhden silmälasiparin vaihto vuosittain, joskaan se ei ole pakollista. Sopimus on sitovasti voimassa 24 kuukautta. Sitoutumisajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kuukauden irtisanomisajalla. 


Tykkään näitten punamustien kehysten pirteästä mallista. Kehykset ovat mattamustat ja aisat punaiset. 
Kaikkiin silmälaseihin kuuluvat kauniit merkkikotelot.

Jos koet, että näkösi on muuttunut sopimusaikana, sinulla on sopimuksen mukaan oikeus uuteen näöntarkastukseen lisämaksutta. Jos näöntarkastuksessa ilmenee, että sinulla on näkö muuttunut, voit sopimuksen voimassaoloaikana vaihtaa maksutta kaikkien sopimukseen kuuluvien silmälasien linssit. Kuukausimaksu määräytyy valitsemasi silmälasien lukumäärän ja sekä kehysten ja linssien mukaan. Alhaisin hinta yksille silmälaseille vahvuuksilla on 14,90 euroa kuukaudessa. Kokonaisvuokra 24 kuukauden sopimuskaudelle on 357,60, muita kuluja ei tule. Tähän Synsam sopimus -pakettiin kuuluvat myös silmälasien puhdistusaineet sekä puhdistusliinat koko sopimuksen ajaksi.

Aurinkolasini ovat Synsamin oman merkin Fellepinin mallistoa: Ihastuin näihin Fellepini -malliston vihreisiin kehyksiin. Aurinkolaseihin tuli myös liukuvärjäys. Maailma näyttää kauniimmalta vihreitten aurinkolasien läpi. 


Kiinnostuitko ja haluatko saada lisää tietoa? Synsam-liikkeissä kerrotaan enemmän Synsam Lifestyle -sopimuksesta ja lisätietoja saat tästä osoitteesta:  Synsam Lifestyle Sopimus . 

Osa kuvista on otettu luvalla Turun taidemuseossa, Lars Göran Johnsson / Löytöretkiä -näyttelyssä. Kuvaajana toimi Minna Varjonen. Vähän jännittää tämä lähikuvaus. Tuossa alkulauseessa sanoin, että välillä onnistun silmälasien valinnoissa, välillä en. Nyt onnistuin. Kiitos Raision Myllyn Synsam. Viihdyn näissä kaikissa uusissa rilleissäni. Mitkä ovat sinun suosikkisi?


Tervehdys lasien takaa,

- Tuula


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta


36 kommenttia

 1. Tykkäsin ihan kaikista, oot upea nainen Tuula. <3 Tosi kivoja rillejä kaikki. Ihanaa viikon jatkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia -ihana! Lämmin kiitos sanoistasi. Olen todella tyytyväinen rilleihini. Viihdyn niistä jokaisissa.
   Ihanaa viikon jatkoa myös sinulle <3

   Poista
 2. Onpa kauniita kehyksiä, jokta sopivat hyvin kasvoillesi. Ihastuttavat varsinkin nuo vihreät aurinkolasisi. Jos voisi niin minulla olisi ainakin kolmat erilaiset silmälasit niin voisi fiiliksen mukaan vaihdella, mutta monitehojen hinta on suolainen . Kiitos kivasta postauksesta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo punamustat olivat minulle itselleni selvät alusta asti, mutta nuo muut kehykset etsi stailisti. En olisi noita vihreitä kehyksiä huomannutkaan, niihin saa sekä normaalit lasit että aurinkolasit. Minulle tämä synsam -sopimus mahdollisti kahdet silmälasit ja aurinkolasit. Minulla on yksiteho-rillit, joten pääsen halvemmalla rillien kanssa. Käy kurkkaamassa jossakin Synsam -liikkeessä, mitä silmälasien hinnaksi tulisi tässä synsam -sopimuksessa. Tosin tässä sopimuksessa pitää hankkia kolmet rillit, mutta silti kannattaa käydä.
   Kiitos Tuija kivasta vastauksestasi ja pohtimisestasi <3

   Poista
 3. Hyvän näköisiä kaikki ja sopivat sinulle hienosti!
  Kun viimeksi hankin uudet lasit tutustuin tähän systeemiin ja olisin halunnut hankkia lasit maksamalla kuukausimaksun. Mutta kun on pakko hankkia vähintään kolmet lasit niin tuo kuukausimaksu kerrotaan kolmella eli niin kauhean halpaa se ei sitten enää olekaan, ainakaan pienituloiselle eläkeläiselle kuten minä. Harmi, olisi ollut ihanaa kun voisi vaihdella laseja mielialan mukaan. Tuossa esitteessä mielestäni annetaan ymmärtää että halvimmillaan selviäisi tuolla 14,90 euron kk-maksulla, mutta niinhän ei asia ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin hiukan epäselvästi. Siis sopimus edellyttää että hankit vähintään kolmet lasit, joten hinta kerrotaan kolmella, tai niin monella kuin sinulla on noita laseja.

   Poista
  2. Synsam lifestyle -sopimus edellyttää kolmien silmälasien hankintaa. Se on tuossa ideana. Ja yhdet silmälasit maksavat 14,90 € / kk. Kolmet rillit maksavat kuukaudessa 3 x 14,90 eli 44,70.
   Mutta pitää miettiä myös niin, että silloin sinulla on käytössä kolmet silmälasit... ja mitä maksaisivat kolmet silmälasit yhdellä kertamaksulla.
   Minusta tämä on hieno mahdollisuus hankkia useammat rillit.
   Kiitos mielenkiintoisesta palautteesta, Kristiina <3

   Poista
 4. Kummatkin pokat näyttävät todella hyviltä sulla, mutta voittaja on minun silmissä nuo aurinkolasit <3
  Kaunista iltaa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En paljoa ole ehtinyt aurinkolaseja käyttää, mutta sen kerran kun olivat päässäni, niin sain kahdet kehut. Olen iloinen, että onnistuin näin hyvin rilleissäni.
   Kiitos sinulle Outi kivasta kommentistasi ja kaunista iltaa Espooseen <3

   Poista
 5. Kauniit lasit, ja kaikki sopivat sinulle niin hyvin Tuula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael! Näillä minä nyt briljeeraan 🤓😎
   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 6. Todella kauniita ovat kaikki; kasvoihisi sopivat muodot ja värit, mitkä ovat helppokäyttöisiä. Silti niissä on ajan hermolla oleva fiilis.
  Minusta ne kaikki sopii sulle hyvin.
  Ihanaa keskiviikkoiltaa Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä osasit pukea sanoiksi, mitä hain - ajan hermolla olevaa fiilistä 💜 Ja taisin onnistua.
   Kiitos kauniista sanoistasi, Maarit! 💜
   Ja mielenkiintoista ja turvallista matkaa!

   Poista
 7. Kaikki sopivat hyvin ja kaunis kuvausympäristökin on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli! Kolmien lasien valinta vaatii malttia. Onnistuin hyvällä avustuksella. Turun taidemuseossa oli helppo vaihtaa rillejä. 👓 Toista se olisi vaatteitten kanssa 😀
   Kiitos Tuuli-ihana ja mukavaa viikkoa!

   Poista
 8. Itselläni kun ei (vielä) laseja ole niin en ole tähänkään aiemmin törmännyt, kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta konseptilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen ja kiva konsepti, jos haluaa vaihdella laseja. Minä kun olen pitkään käyttänyt laseja, niin tämä konsepti sopi kuin rillit päähän.
   Kiitos Mira ja hyvää huhtikuuta!

   Poista
 9. Hyvin sopivat sinulle kaikki nuo lasit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa! Tyytyväinen olen :)
   Hyvää huhtikuuta!

   Poista
 10. Hyvältä näyttää nuo kaikki! Minulla itselläni ei laseja ole, joten pelkästään aurinkolasit ovat käytössä. Teillä on ollut kiva kuvauspaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. Viihdyn näissä kaikissa. Sain lookiin tätä päivää.
   Turun taidemuseo on ihana ja Lars Göran Johnssonin hieno taulukokoelma antoi vielä hienot taustat.
   Hyvää huhtikuuta sinulle <3

   Poista
 11. Itselläni on haaveissa uudet silmälasit. Pääsääntöisesti käytän piilolinssejä, mutta tykkään paljon pitää myös laseja. Nyt vielä, kun löytäisin jotkut ihanat. Nämä sinun on ollut kyllä ihan nappivalintoja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmälasit vaativat pohdintaa ja työtä, että ne oikeat löytyvät. Tällä kertaa Synsamin stylisti oli lasien valinnassa mukana. Ja niinkuin sanot, tuli nappivalinnat.
   Kiitos LilyKristin ja hyvää huhtikuuta!

   Poista
 12. Sinulle sopii erinomaisesti nuo kaikki! <3

  Itse en ole ehtinyt tuota näyttelyä katsomaan. Katsotaan miten tämä elämäntilanne nyt menee josko jossain kohtaa voisi mennä katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Viihdyn näissä kaikissa laseissa :)
   Nyt kaikki museot ovat kiinni, joten normaali elämä on pysähdyksissä. Luulenpa, että tämä näyttely saa jatkoa, koska nämä taulu on lahjoitettu Turun taidemuseolle. Upean lahjoituksen teki taiteenkeräilijä Lars Göran Johnsson.
   Hyvää huhtikuuta!

   Poista
 13. Kauniita pokia olet valinnut! Tuo sopimus kuulostaa kätevältä, siltä lasit ovat kallis investointi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku! Olen tyytyväinen ja viihdyn näissä näissä pokissa.
   Minusta tämä sopimus on kätevä, lasit ovat todella kallis investointi. Ja nyt kun valintakin meni nappiin, niin tämä liisaus sopii minulle mainiosti.
   Hyvää huhtikuuta!

   Poista
 14. Uudet silmälasit tulevat itselleni varmaan kohta ajankohtaiseksi !

  Ihanaa kevättä Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi myöhäinen vastaukseni. Tämä korona-aika on tehnyt minut "hiljaiseksi".
   Uudet silmälasit piristävät, tiedän :)
   Lämmin kiitos! Pysy terveenä ja turvassa.

   Poista
 15. Vihdoinkin ehdin tännekin vierailulle💛Kaikki lasit sopii sulle niin hyvin! Toivottelen täältä terveyttä💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä vastaan näin myöhään, anteeksi. Niinkuin tuossa jo sanoinkin tämä korona-aika on tehnyt minut "hiljaiseksi", mutta täältä palailen blogin pariin.
   Kiitos Kristiina <3
   Terveyttä ja pysy turvassa!

   Poista
 16. Hei, sopinee pomapata silmälaseista saappaisiin. Onko niissä pari vuotta sitten hankkimissasi keltaisissa Vikingin saappaissa pohjat kestäneet kulutusta ? Ostin samoihin aikoihin itselleni keltaiset myös mutta Hait ja nyt olin niiden kanssa tuolla loskassa aivan pulassa kun ne luistavat aivan mahdottomasti. Nämä on jo toiset hait jotka ovat muuttuneet liian liukkaiksi, ei kivaa...ehkä täällä maalla tulee käytettyä "liikaa" saappaita mutta mielestäni niillä pitäisi kauemmin pärjätä ! Eli pitäisikö siirtyä "Vikingin talliin" :) jos ne toimisivat paremmin..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Toivottavasti tämä vastaukseni vielä tavoittaa sinut.
   Minä olen kovasti tykännyt keltaisista Vikingeistäni. Vuonojen maassa osataan tehdä saappaita. Ne ovat olleet käytössä hyvät ja en ole niitä liukkaiksi todennut.
   Minusta on tullut Vikingin tallin saapastelija. Ja tyytyväinen olen.
   Kiitos sinulle ja hyvää kevättä!

   Poista
 17. Vastaukset
  1. Kiitos Aikku!
   Tosi vähän olen päässyt "briljeeraamaan" uusilla rilleilläni, mutta tyytyväinen olen.
   Hyvää kevättä sinulle <3

   Poista
 18. Ne jotka hehkuttavat mielenkiintoista konseptia, niin tutustukaapas tarkoin ehtoihin. Ne ovat todellakin erittäin "mielenkiintoiset" eikä todellakaan hyvässä merkityksessä. Kolmiteholasien kohdalla kuukausimaksu saattaa nousta jopa lähelle satasta kuussa. Vaikka on maksanut kallista vuokraa laseista kahden vuoden ajan, niin sopimuksen päätyttyä laseja ei voi lunastaa itselleen juurikaan uusia laseja edullisempaan hintaan. Kaiken lisäksi, jos tarvitsee uudet lasit sopimuksen aikana, vuokra-aika alkaa alusta. Jos haluaa kunnon lasit reunahiontoineen ja pinnoitteineen, huomattavasti parempi ja edullisempi on ostaa lasit omaksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig