MOMENTS OF MY LIFE

RUUTUA JA KOREJA CELLBESILTÄ


Yhteistyö Cellbesin kanssa 


Varmasti kaikki tuntevat tämän ruutukuosin. Minä olen oppinut tuntemaan kuosin nimellä pepitaruutu. Se on ollut kautta aikojen yksi suosituimmista ruuduista. Itse olen käyttänyt tätä ruutukuosia kausittain, yleensä pitkissä housuissa. Nyt on ollut muutaman vuoden tauko, kunnes taas törmäsin tähän ruutuun Cellbesin verkkokaupassa. Pepitaruudullinen neuletakki ihastutti. Ja hopeanvärinen vetoketju sopii kivasti takkiin. Materiaali on 50 % puuvillaa ja 50 % akryylia. 




Olen mustavalkoisen ystävä ja niinhän siinä kävi, että perustelin hyvin itselleni tämän jakun tarpeen. Eikä se huono hankinta ollutkaan, takki on ollut jo useamman kertaa käytössä. Ja seuraavan kerran takki on päälläni Osaava Nainen -messuilla. Neuletakki on asiallinen ja sillä voi mennä melkein minne vain.

Kuva netistä

Ja kun tykkään tarinoida, niin toki tähän postaukseen sopii Marilyn Monroekin. Hän on pepitaruutukuosin paras esittelijä. Kaikkihan me olemme näitä kuvia upeasta Marilynista nähneet. Musta poolojumpperi ja pepitaruutuhousut. Siinä on todellinen klassikkoasu, se on kestänyt aikaa. Kuva lienee 50-luvulta, mutta tänäänkin Marilyn olisi muodikas ruuduissaan. Uskomaton Marilyn jatkaa yhä elämäänsä taiteissa, viihteessä, mainonnassa ja miljoonien ihmisten mielissä.



On vähän noloa laittaa oma kuva tänne Marilynin jälkeen, 
mutta laitan kuitenkin...


Minähän bongasin Cellbesin sivuilta myös  nämä pepitaruutuiset housut. Ja mieleeni juolahti heti Marilyn. En ruutuhousuja ajatellut pepitaruutuisen jakun kanssa käyttää, mutta minulla on näitä yksivärisiä yläosia, joiden kanssa nämä housut sopivat. Nämä pepitaruutuiset housut ovat joustavat ja mukavat päällä. Materiaali on trikoota. Housuissa on koristetaskut, joissa on vetoketju. Ja kapeat lahkeet. Viihdyn hyvin kapeissa lahkeissa ja lahkeet on helppo laittaa nilkkurien sisään. 


Ja nämä korit. Ajattelin ensin näitä juuttikoreja saarimökille, mutta kun mökki on kohta talviteloilla, niin miksi jättää niitä sinne talveksi. Korit ovat mainioita säilytyskoreja ja niihin sopivat kukatkin. 

Ostin muuten eilen huonekuusen. Viime vuonna jäin ilman, kun liian myöhään kuusta hain; loppuunmyytyjä olivat. Nyt olin kerrankin ajoissa liikkeellä. Ja tuohon koriinhan kuusen sovitin alulautasineen. Toisessa korissa minulla on tällä hetkellä tuikkukynttilöitä. Nämäkin korit ovat Cellbesiltä. Pakkauksessa on kaksi koria, isompi on 30 cm korkea ja pienempi 20 cm korkea.  Eli Cellbesin verkkokaupasta löytyy myös kivoja juttuja kotiin. Ja nyt on jo joulukin saapunut verkkokauppaan. 


Tässä osoite verkkokauppaan: Cellbes
Pepitaruutuiset housut: link
Neuletakki: link 
Korit: link     


Pyydän anteeksi kuvieni huonoa laatua, opettelen itselaukaisimen käyttöä ja tuo tarkennus takkuaa. Harjoitusta vaatii.


Mukavaa lokakuun loppua kaikille! 

- Tuula 

*sisältää mainoslinkkejä 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta



20 kommenttia

  1. Oi - pepitaruutu - ikuinen rakkauteni! Hyvältä näyttävät vaatteesi - erityisesti ihastuin noihin housuihin; niissä kun ulkonäön lisäksi on myös mukavuutta;)
    Ihanaa loppuviikkoa ja kenties törmäilläänkin, Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivasti sanottu - pepitaruutu, ikuinen rakkautesi :) Minä toistan sanasi. Nuo housut ovat mukavat jalassa ja se on aina plussaa, kun näyttävät hyviltä. Ja sopivat monen yläosan kanssa.
      Kiitos Arja kivasta kommentistasi <3
      Ihanaa loppuviikkoa myös sinne ja toivottavasti törmäilläänkin viikonloppuna!

      Poista
  2. Ajattelin, että pepitaruutuhuousujen ja neulepoolon tyyli-ikoni olisi Audrey Hepburn, mutta Marilynille -ja sinulle- ne sopivat myös hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin hakea kuvaa Audrey Hepburnista pepitaruutuhousuissa kommenttisi jälkeen. Minäkin yhdistän Audrey Hepburnin noihin pikkuruutuihin, mutta en löytänyt googlettamalla yhtään kuvaa. Aikamoinen tyyli-ikoni on ollut Audrey Hepburn! Kiitos ihanista sanoistasi, että Marilynille ja minulle sopivat housut hyvin. Täällä iloisesti hymyilen sanoillesi :)
      Mukavaa loppuviikkoa, Tuuli <3

      Poista
  3. Ei ollenkaan noloa, voisit olla Marilynin inkarnaatio muutama vuosikymmen myöhemmin! Hyvältä näyttää pepita sinunkin päälläsi.

    Minä tein teininä itse tuollaiset pepitahousut, mihin lienevät kadonneet. Vai olivatkohan ne kukonaskelta, siitä on jo kauan. Koko viime talven kuljin kukonaskelhameessa, jonka kaivan taas esiin, kun ilmat viilenevät.

    Mukavaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Ei-Leen! Nyt kuulin postaushistoriani hienoimman sanan tässä kommentissa, inkarnaatio -> Marilynin uudelleen tuleminen muutama vuosikymmen myöhemmin. Otan sen ilolla ja huumorintajulla vastaan. Ehkä seuraavissa naamiaisissa minä olen vanhentunut Marilyn :D
      Sinä olet ollut muodikas teininä pepitassa. Ja kukonaskelhame on aina tyylikäs. Ihana hame varmasti talvella.
      Kiitos mainiosta kommentistasi, Ei-Leen. Täällä iloisesti hymyilen.
      Mukavaa loppuviikkoa <3

      Poista
  4. Aivan ihana kokonaisuus. Alkoi tekemään mieli noita housuja vaihteluksi farkuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jonna! Minä ajattelin, että vaihteluksi mustille housuille / farkuille. Samoilla mietteillä mennään. Ovat mainio vaihtelu noille housuille.
      Mukavaa loppuviikkoa Jonna!

      Poista
  5. Todella tyylikäs tuo neuletakki ja ihanat nuo housutkin. Kyllä se niin on, että minulle ei enää tule housuja, joissa ei olisi joustoa. Ostin muuten itselleni juuri ruutuhousut, joissa on tietty myös joustoa :)
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös kovasti tuosta neuletakista. Minulla tuntuu olevan tarvetta erilaisille yläosille. Niillä on helppo muuttaa asun ulkonäköä. Se on minulla samoin, kyllä housuissa pitää olla joustoa. Ne ovat päällä niin mukavat ja sallivat herkutteluakin :) Sinäkin olet hankkinut joustavat ruutuhousut - ne ovat mukavat syksyyn.
      Kiitos Outi kivasta kommentistasi ja ihanaa loppuviikkoa myös sinulle <3

      Poista
  6. Pepitaruutu niin nostalgista! Tyylikäs on neuletakki. Mukavaa viikonloppua💜❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta pepitaruutu tuo nostalgisia tunteita pintaan. Ja kuitenkin se on myös tätä päivää. Tuo neuletakki on kyllä monikäyttöinen. Helppo ja kiva monessa menossa.
      Kiitos Kristiina ja mukavaa alkanutta viikko <3

      Poista
  7. Todella tyylikästä kaikki ja ihan sua. <3 Sulla on Tuula niin upeat sääret. <3 Pus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustavalkoisessa viihdyn. Ihan mua - niinkuin sanot. Edesmenneellä äidilläni oli kauniit sääret, hän joskus nuorena naisena voitti säärikilpailun ja palkintona oli vuodeksi sukat. Jos oikein muistan hänen kertomaansa, niin Amar -merkkiset. Se oli iso ja hieno palkinto silloin. Jotain samaa on säärissämme, mutta toiseksi jään. Kiitos ihana Tiia <3
      Mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  8. Tuula, olet oikea tyylilyyli❤️ Näytät niin nuorekkaalta ja raikkaalta pepitaruudussa.
    Mukavaa lokakuun viimeistä viikkoa! Ajatella, että torstaina alkaa jo marraskuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyylilyyli! Yrittänyttä ei laiteta :) Pepitaruutu on iätön ja ajaton Kiitos suloisista sanoistasi, Teija <3
      Mukavaa alkanutta viikkoa. Torstaina on jo marraskuu... aika juoksee. En perässä ole pysyä.

      Poista
  9. Pepitaruutu on hyvä klassikkokuosi!
    Harkitsen jakun tilaamista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepitaruudun koko varmaan tekee siitä suositun. Pieni ruutu on kiva kuvio ja sopii moneen. Klassikkoruutu niinkuin sanot. Ei huono hankinta lainkaan.
      Kiitos Iloinen Kulkuri ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  10. Oi, pepitaruutu on klassikko! Tällä hetkellä garderoopista löytyy hame, baskeri ja huivi :)

    VastaaPoista
  11. Sinä olet pepitaruutu -fani! Hame, baskeri ja huivi! Ihan kadehdittava asukokonaisuus. Näen melkein sinut silmissäni pepitaruuduilla asustettuna. Tyylikäs Nina!
    Kiitos Nina ja mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig