MOMENTS OF MY LIFE

OSAAVA NAINEN 2018 JA MESSULIPPUARVONTA*Blogiyhteistyö Turun Messukeskuksen kanssa

Osaava Nainen 2018, Terve Olo ja Outlet 2018 / messulippuarvonta ja vinkkejä!
Se on kohta taas täällä, ensi viikonloppuna - Osaava Nainen -messut.   Olen käynyt siellä useampana vuonna ja taas tänä vuonna aion hakea erilaisia vinkkejä niin kauneuteen, muotiin kuin hyvinvointiinkin liittyviä. On mielenkiintoista nähdä taas vuoden 2018 messut. Messuilla on aina ollut hyvä fiilis ja sieltä on saanut hyvää energiaa.


Samaan aikaan ovat myös Terve Olo ja Outlet tapahtumat, joihin pääsee myös lipulla tutustumaan: Yksi lippu, kolme tapahtumaa.Ohjelmassa  on paljon mielenkiintoisia luentoja ja keskusteluja. Siellä saa tietoa niin ravinnosta, terveydestä kuin kauneudestakin. Ja muotinäytökset ovat aina kiinnostavaa katsottavaa.

Syksyn uutta muotia esittelee Fashionteam. Ja Satu Silvokin on mallina. Mm. seuraavat yritykset ovat mukana: Kappahl, Kekäle, Naantali Spa, Muotikulma Krisse, Tyyki Design, Cabinet Sirpa Valtanen, Salon Turkisateljee, Specsavers, Oriflame, Zio, Click Shoes, Kisu Korsi, Turkispaja Mia Ristoja, niinmun, Pieni Kauppa, Vila,  Jukka Rintala, Lindex, Vero Moda,  Boomerang, Kuutoset Miten Vain sekä Cutrin!

Ja minua kiinnostaa erityisesti perjantainen Henry ry:n seminaari Tekoälyn mahdollisuuksista ja haasteista. Aiheesta ovat luennoimassa alan ammattilaiset.

Myös upeaa Satu Silvoa aion käydä kuuntelemassa perjantaina. Kannattaa tutustua ohjelmaan, sieltä löytyy joka päivälle kiinnostavia juttuja - täällä .

Lauantaina ja sunnuntaina ovat paikalla meikkitutorialit. Tämä on aivan uutta! Oppejaan tarjoavat Ida Ekman ja Miia Ezen. Lauantaina ja sunnuntaina messut juontaa ihailemani, rohkea Heidi Sohlberg.

Ja tämä on varmasti monen mieleen. Messuilla on uusi käsityölounge. Siellä on jokaisena messupäivänä toimintaa. Noin 100 m2:n loungessa neuletreenataan joka päivä. Sinne voi mennä verryttelemään käsityötaitoja, osallistua pipopajaan tai syksyisen kaulahuivin neulontaan. Käsityöloungessa on myös Kotilaituri -sisustus ja lankakauppa, teemaistiaisia, neuleasusteiden näytöksiä ja sisustusta.


Kuva: Turun Messukeskus

Käsityöloungen yhteistyössä ovat mukana mm. Sandnes Garn, Rintalan tila, Teministeriet, Flör, niinmun' design, Kotilaituri ja Villapuomi Visuals.

Kiinnostavia tapahtumia riittää. Samaan aikaan Turun Messukeskuksessa on myös Terve Olo -tapahtuma.  Hyvinvointia, terveyttä, liikuntaa, ravintoa...

Näitä kiitettyjä kouluttajia älä missaa: Anne Karilahti / Valmentamo, Niina Stolt & Mirkku Merimaa / Ihana Elämys Oy,  Jaana Villanen Prorigin Oy / He tuovat messuviikonlopun jokaisena päiväna kaikille mahdollisuuden kehittää itseään ja kenties löytää oman intohimonsa. "Tuhkimotyöpaja - Rakenna oman elämän menestystarina". Luentojen lisäksi on mahdollisuus osallistua "Ihanaan Profiilikuvaukseen".


Kuva: Turun Messukeskus


Uudistunut Terve Olo -tapahtuma  järjestetään yhdessä Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien kesken. Siellä on huippuluennoitsijoita: elämäntapakonsultti Tomi Kokko, hän luennoi treenistä, jaksamisesta ja elämän balanssista. "Olet mitä syöt" -ohjelman urheilulääkäri Pippa Laukka sekä liikuntatieteiden tohtori, lihastohtori Juha Hulmi ovat myös paikalla. Terve Olo -tapahtumasta saa hyviä vinkkejä niin kehonhuoltoon kuin ravintoon ja henkiseen hyvinvointiin. Katso tarkemmat aikataulut täältä: Terve Olo -tapahtuma


Ja messujen outlet on aina kiinnostava. Messuilla on mahdollisuus tehdä ostoksia. Outlet -tapahtumassa on myynnissä mm. vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, kosmetiikkaa, urheiluvälineitä, pientavaraa ja huonekaluja. Outletin alennukset ovat vähintään -30 %.

Kuva: Turun Messukeskus

Osaava Nainen 2018 - messut ovat aikamoinen runsaudensarvi. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Itse aion katsoa muotinäytökset ja kuunnella muutaman hyvän luennon ja kurkata  Outletin puolelle. Viime vuonna ostin Outletista ihanat nahkahansikkaat. Niille on nyt taas käyttöä.

Messulippujen arvonta:


*Blogiyhteistyön merkeissä sain arvottavaksi lukijoilleni 3 kahden hengen lippupakettia eli  jokaisessa paketissa on kaksi messulippua. Ja messulipullahan pääsee Osaava Nainen -messuille, Terve Olo -tapahtumaan sekä Outletiin.Arvonnan säännöt:

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla, mikä messuilla kiinnostaa sinua. Arvonta on avoin kaikille. Ei tarvitse olla kirjautunut lukijani voittaakseen lippupaketin.


Kommentissa tulee olla nimi tai nimimerkki sekä toimiva sähköpostiosoite, jotta pystyn ilmoittamaan voittajille voitosta .


Arvonta päättyy 24.10. klo 20.00, jonka jälkeen ilmoitan voitosta sähköpostitse lippupaketin voittajille.


Olisipa kiva nähdä messuilla! 

Onnea arvontaan!

***


Tervehdys kaikille! Arvonta on suoritettu. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Random.org valitsi voittajiksi Susannan, Sirun ja Natalian. Olen lähettänyt voittajille sähköpostia. Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta


18 kommenttia

 1. Terve olo ja Tomi Kokko kiinnostavat erityisesti.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Liput olisi kummitytölleni,joka hoitelee työkseen ihmisiä siellä teilläpäin.Uskon,että liikunnallinen Mira löytää hyviä kohteita messuilta.

  VastaaPoista
 3. Tomi Kokkoa kannattaa mennä ehdottomasti kuuntelemaan! Paljon kaikenlaista muutakin tuntuu tuolla messuilla olevan ja muutaman kerran olen siellä käynytkin, mutta nyt en pääse. Mukavaa messuilua sinulle!
  ps. Kommentoit uuteen blogiini että tykkäät kun en jättänytkään bloggaamista. Huomasitko, että jos haluat jatkaa kirjautuneena lukijana pitää sinun liittyä tähän uuteen blogiin erikseen. Lukijuus (mikä sana!) ei siis jatku automaattisesti.
  Mukavaa päivän jatkoa <3

  VastaaPoista
 4. Moni asia kiinnostaa;muotinäytös, terveys, outlet jne👍

  VastaaPoista
 5. Terveys kiinnostaa ensisijaisesti! Sähköposti paivi.riitamo83@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Wau, upea arvonta!

  Ihan kaikki kiinnostaa, en ole koskaan käynyt aikaisemmin tuollaisilla messuilla!

  Ihanaa syksyn jatkoa :-)

  VastaaPoista
 7. Nuo messut kuulostavat kyllä tosi kivoilta, mutta en nyt osallistu arvontaan.
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
 8. Terveysaiheet. suvika78@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Terve olo kiinnostaa tällä hetkellä eniten. Käsityöt plussaa.
  rinafi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Muotinäytös kiinnostaa ja käsityöpaja erityisesti! Kivaa viikkoa Tuula!

  VastaaPoista
 11. Käsityöt ja terve olo kiinnostavat.
  t.Seija
  mansikat@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 12. Tomi Kokko..Pippa Laukka - luennot kiinnostaa..niin sopivasti olisi juuri ensi lauantaina vapaata...i
  Erling.siru@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Käsityöt ja hyvinvointi ykkösjuttuja
  hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 14. Varmasti vaikka mitä kiinnostavaa kuultavaa ja nähtävää, terveys luennot varsinkin kiinnostavat:) Mukavaa syyspäivää♥ padenpaja@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Meikkitutoriaalit ovat aivan upea idea! Olisi kiva myös shoppailla vähän :)
  natalia.hotanen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että arvontavoitto meni näin oikeaan osoitteeseen :)
   Mukavia messuja!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig