MOMENTS OF MY LIFE

ELOKUVISSA BOOK CLUBTykkään kirjoista, teatterista ja elokuvista. Niinpä olinkin mielissäni, kun Nordisk Film lähetti minulle lehdistökutsun saapua katsomaan elokuvaa Book Club - Väreileviä lukunautintoja.

Mary Steenburgen, Jane Fonda, Candice Bergen, Diane Keaton 


Tennispalatsissa tiistaiaamuna sitten treffattiin todellisen leffafriikin Tiian kanssa. Tiia kirjoittaa blogia Minäkö keski-ikäinen, ja blogissa on jo Tiian arvostelu elokuvasta.

Book Clubissa ovat pääosissa upeat, aikuiset naiset Diane Keaton, Candice Bergen, Jane Fonda ja Mary Steenburgen. Ja charmikkaasti vanhentuneet Don Johnson, Andy Garcia ja Craig T. Nelson.

Avoimin mielin lähdin leffaa katsomaan, enkä pettynyt. Book Club on neljän naisen lukupiiri. He ovat todellisia ystäviä ja kokoontuneet jo vuosikymmeniä lukupiirissään.  Ja nyt heidän elämänsä kääntää kirja Fifty Shades on Grey riemukkaasti ylösalaisin.Book Club kertoo:
"Diane (Diane Keaton) on jäänyt neljänkymmenen avioliittovuoden jälkeen leskeksi.
Sharon (Candice Bergen) käy vielä läpi vuosikymmenten takaista eroaan.
Vivian (Jane Fonda) nauttii miehistä ilman kahleita.
Carolin (Mary Steenburgen) avioliitto on lässähtänyt 35 vuoden jälkeen."


Tällainen oli siis lähtökohta, kun lukupiirin naiset alkoivat lukea Fifty Shades of Grey -kirjaa. Luokittelisin tämän elokuvan romanttiseksi komediaksi. Eipä ollut mitään hömppää eikä pyörinyt koko ajan seksin ympärillä. Tämä elokuva antoi virtaa tällekin keski-ikäiselle naiselle. Huomasin pohtivani vielä jälkeenkin päin elämää itseni ikäisenä. Elokuvassa oli upeiden naisnäyttelijöiden kemiaa, ystävyyttä, parisuhteen ja ikääntymisen kiemuroita. Sellaista elämä on.


Olen mielissäni siitä, että elokuvia tehdään myös meille aikuisille naisille (ja miehille). Tämä leffa on kyllä parasta antia pitkään aikaan. Ja todella loistavat näyttelijät ovat lähteneet mukaan tähän mainioon elokuvaan. Ihastuttava, positiivinen elokuva. Leffa on hienosti kuvattu ja upeita maisemiakaan ei ole unohdettu.

Iki-ihana Diane Keaton ja charmikas Andy Garcia 

Positiivisesta otteestaan huolimatta leffassa käsitellään myös syvällisempiä ja kipeitäkin asioita, niitä kun jokaisen elämässä on. Elokuvan opetus on: Elämä ei lopu tiettyyn ikään. Vaan elämästä voi nauttia minkä ikäisenä vain. Jippii! Aion kyllä viedä kipparinkin katsomaan tätä elokuvaa, uskoisin hänen pitävän tästä. Ja iso suositus muillekin kivan ja hyväntuulisen elokuvan ystäville. 


Ja loppuun tunnustus, en ole lukenut Fifty Shades of Grey'tä. Pitäisiköhän?

Upeaa loppuviikkoa kaikille!

- Tuula

Elokuvan trailer: Kuvat ja lainaukset Filmikamari / Press
Elokuvan Suomen ensi-ilta on 8.6.2018 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta. 29 kommenttia

 1. Voi voi, minäkin sain kutsun tähän tilaisuuteen, mutta just sädehoito samaan aikaan. Tämä on varmasti elokuva omaan makuun, joten kunhan tulee kulmille, niin varmasti menen katsomaan. En ole muuten minäkään lukenut tai katsonut noita fifty shades kirjoja/leffoja.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Tuula <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ollut kiva nähdä, Sari! Vaan first things first. Kaikkea hyvää sinulle!
   Mahtava elokuva! Ihanaa kun meille aikuisillekin naisille (ja miehille) tehdään elokuvia. Ja vielä tällaisia nuorekkaita ja nokkelia elokuvia. Tiedän, että tykkäisit!
   Mukavaa viikonloppua sinulle Sari <3

   Poista
  2. Vaikuttaa katsottavalle ja kiinnostavalle kuvalle. Jane Fonda ja Frankie parasta sarjaa forever. Jos ja kun tulee naapuriini Taidetehtaalle, menen ehdottomasti katsomaan. Ilolla ja huumorilla tehtyä naisenergiaa <3 Kiitos, kun kerroit kokemuksen! <3

   Poista
 2. Ihan superhauska leffa, luin siitä jo Tiian blogista ja hymy tuli huulille. Vilahtiko siellä Miami Vicen Don Johnson? Mitä upeinta ja aurinkoisinta viikonloppua Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin hauska leffa. Ja huikeat ja karismaattiset näyttelijät. Miami Vicen Don Johnson tekee loistoroolin. Tapaa Slimin (Jane Fondan) 40 vuoden jälkeen ensi tapaamisesta ja mitä siitä seuraakaan... Don Johnsonia on kiva katsella, tyylikkäästi keski-ikäistynyt mies. Nokkela ja kiva elokuva ja niin tässä ajassa.
   Kiitos Heli-Hannele ja aurinkoista viikonloppua myös sinne <3

   Poista
 3. Vitsi meidän aamu alkoi niin ihanasti tämän mielettömän leffan parissa, tulin niin hyvälle mielelle. Luulen, että joudun katsomaan leffan uudelleen. <3 Ihan parasta oli seurakin, toivottavasti joskus toiste uudelleen.

  Upeaa viikonloppua ihana Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tiistai-aamu oli loistava aamu. Ja koko päivä jatkui hyvissä merkeissä. Kiitos sinulle kivasta seurastasi, samaa toivon, että tulee uusia leffareissuja. Book Club on kyllä verraton elokuva, se saa vieläkin minut hymyilemään.
   Upeaa viikonloppua myös sinulle ihana Tiia <3

   Poista
 4. Tuo elokuva on täälläkin nyt, ja ollut listallani, joten kiitos esittelystä Tuula:) Ja kaunista viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista kuulla, että elokuva on Tel Avivissa. Se on lähtenyt isoon levitykseen. Ja mikä ettei. Ihan loistava elokuva. Kerrohan sitten tunnelmistasi, kun olet leffan nähnyt.
   Kiitos Jael ja kaunista viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 5. Tuo leffa on ehdottomasti nähtävä. Olen nähnyt Fifty shades elokuvat, mutta luulen, että kirjat ovat vielä enemmän latautuneet erotiikasta :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuuluu :) Sinä olet todellinen leffafriikki, joten must-listallasi on, sen tiedän. Ja olet nähnyt nuo kaikki Fifty Shades -elokuvatkin, minulta ne ovat jostain syystä jääneet katsomatta. Ja kirjojakaan en ole lukenut, mutta se ei tahtia haitannut elokuvissa. Oli kiva katsoa näyttelijöitten ilmeitä, kun he roolihahmoissaan lukivat kirjaa / kirjoja. Ja ne kirjat antoivat sysäyksen rohkeampaan elämään noilla naisilla. Hienosti oivallettu aihe.
   Kiitos kivasta kommentistasi Outi ja ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 6. No tähän ei voi muuta sanoa kuin että pakko nähdä!

  VastaaPoista
 7. Näyttelijäkaarti on kieltämättä vakuuttava. Ei vaan tämä elokuva kolahda itselle. Mutta mitä tuohon Fifty Spades of grey -kirjoihin tulee, en suosittele. En tykännyt kirjoista, enkä elokuvista. Aihe on jees, mutta ne vaan oli huonosti tehtyjä ja kirjoitettuja. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttelijäkaarti on vakuuttava niinkuin sanot. Toiset elokuvat kolahtavat toiset eivät. Makuja on monia ja kuuluu ollakin. Ja kirjat ovat sinulle tuttuja, niistä en osaa sanoa mitään. Miljoonittain niitä on kyllä luettu ympäri maailman. Ja Fifty Shades -leffat jäivät minulta katsomatta, eivät silloin houkuttaneet.
   Kiitos rehellisestä mielipiteestäsi. Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 8. Hei hyvä vinkki, pitää laittaa muistiin! On kyllä legendaarisia näyttelijöitä ja hauska juoni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo näyttelijöitten on ihan huikea. Hienoa, että on saatu tuollainen ikivihreitten kaarti kokoon elokuvaan. Minä myös pidin tuosta juonesta. Siitä sai rakennettua mainion elokuvan, niinkuin jo pieni trailerikin kertoo.
   Kiitos Katja ja aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Laita mieleen. Hyvänmielen elokuva! Tätä on kiva suositella.
   Kiitos Maiccu ja aurinkoista viikkoa!

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Ole hyvä, Kristiina :) Tämä vinkki oli kiva antaa.
   Aurinkoista viikkoa sinulle <3

   Poista
 11. Leffa vaikuttaa kivalle :)
  Ihana kuva sinusta ja Tiiasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainio elokuva. Vaikka kyllä pisti ajattelemaankin. Suosittelemme ilolla (uskallan laittaa näin, koska Tiia myös tykkäsi elokuvasta).
   Kiitos Nina! Tiia tuon kuvan nappasi. Minulla ei ollut edes kampaa Helsingin reissulla mukana, mutta siinä ollaan.
   Kiitos Nina ja aurinkoista viikkkoa <3

   Poista
 12. Kiitos elokuvavinkistä. Täytyy mennä katsomaan, lempparinäyttelijöitäni näkyy elokuvassa olevan. Abba-fanina odotan myös Mamma Mian jatko-osaa, mikä tulee joskus heinäkuussa. Mukavaa alkanutta viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Päivi! Kiva kun huomasit vinkkini. Tuossa elokuvassa on legendaarisia tähtiä. Diane Keatonin muistan jo sieltä Annie Hallin ajoilta. Ja Jane Fondan näyttelemässä isänsä kanssa Kultalammessa. Ja minäkin olen Abba-fani. Mamma Miaa odotellessa.
   Kiitos Päivi ja mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle <3

   Poista
 13. Kiito vinkistä, täytyypä laittaa muistiin, kun elokuva ilmestyy netflixiin tai viaplayhin.

  Aurinkoista viikkoa Tuula :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :)
   Laitapa muistiin. On mainio elokuva. Ja legendaariset tähdet loistavat elokuvassa.
   Kiitos Tuulanneli ja aurinkoista viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 14. Oo tämä kuulostaa mielenkiintoiselta leffalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mielenkiintoinen ja viihdyttävä elokuva. Ja ihanat tähdet elokuvassa.
   Kiitos Henna ja aurinkoista viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig