MOMENTS OF MY LIFE

KATRI HELENA SUOMI FINLAND -MALLISTON JULKISTUSTILAISUUS


Olin iloisesti yllättynyt, kun minulle tuli kutsu Katri Helenan Suomi Finland -malliston julkistustilaisuuteen Finlandia-talolle Helsinkiin. Tammer-Tukku Oy:n ja laulajan yhteistyöstä on syntynyt Katri Helena Suomi Finland Collection. 

Kutsussa kerrottiin seuraavasti: "Sinivalkoisen Suomen täyttäessä 100 vuotta lanseeramme rakastetun Suomi-ikonin nimikkomalliston, joka sisältää sisustus- ja saunatuotteita. Kokoelmaa täydentävät sinivalkoiset asusteet."Tammer-Tukku Oy on perustettu 1954 ja se on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Tammer-Tukku Oy:stä ja yhteistyöstä Katri Helenan kanssa olivat kertomassa Tammer-Tukun toimitusjohtaja Zachary Mäenpää, suunnittelija Hannele Kiviniemi sekä tuotepäällikkö Riikka Vilmusenaho.  "Katri Helena Suomi Finland Collection on hieno esimerkki Tammer-Tukun vahvasta kokemuksesta kuluttajatuotteiden suunnittelussa ja brändäämisessä."

Tammer-Tukun ja Katri Helenan yhteistyö sai alkunsa, kun Tammer-Tukun suunnittelija Hannele Kiviniemi kehitteli ajatuksen Suomi 100 -kuoseista ja tuotteista. Keulakuvakseen yritys valitsi Katri Helenan. Kiviniemi kertoi, että hänellä ja Katri Helenalla on yhteinen harrastus, perhokalastus. Ja yhteistyökin lähti mainiosti käyntiin. 


Sinivalkoisen tilaisuuden juonsi Jaakko Selin. Jaakolla on malliston huivi kaulassaan. Ja Katri Helena kertoi, että hänen pukunsa on tehty malliston Tähtitaivas kankaasta. Katri-Helena lauloi meille laulut, jotka olivat innoittaneet häntä tämän kokoelman ideoinnissa. Ja ne laulut olivat Unten erämaa (muistattehan Silkkitien teeman). Katri kertoi, että hänelle tuo erämaa on Lappi. Ja toinen laulu oli Anna mulle tähtitaivas. Hienot ja inspiroivat laulut ja tekstit! Silmänurkka kostui, kun Katri ne tulkitsi. 


Katri Helena kertoi myös, että tämä Hannele Kiviniemen suunnittelema mallisto on kuin suoraan hänen unestaan: "Suomalainen tyyni järvimaisema, maalauksellinen, tuoksuva metsä ja sinivalkoinen tähtitaivas." 

Nuo kumisaappaat ovat mainiot. Katri vielä vinkkasi, että hän valitsi tarkoituksella tuon saappaitten alimman värin tummaksi, lika ei näy tummassa värissä niin hyvin. Ja termospullon hän halusi ehdottomasti tähän kokoelmaansa. Marjoja poimiessa on kiva istahtaa kannonnokalle juomaan kahvit!

Tässä kohtaa me vieraat lähdimme poimimaan näitä allaolevia herkkuja. 


Meitä hemmoteltiin herkullisella Buffet -tarjoilulla ja Tähtitaivas -kuohuviinillä. Tähtitaivas -kangas kruunasi kattauksen. 
Katri Helena sanoi, että hän on iloinen saadessaan antaa nimensä tälle sinivalkoiselle kokoelmalle. Katri Helena totesi vielä vaatimattomasti, että hänestä on tullut sinivalkoinen, koska on pyörinyt suomalaisten korvissa niin pitkään. 

Lisää kokoelman tuotteita löydät osoitteesta: katrihelenacollection 
Tuotteet tulevat kauppoihin toukokuussa. 

Kiitos Katri Helena, kiitos Tammer-Tukku Oy, kiitos Success Story Oy,
kiitos Finlandia-talo! 

Oli ilo olla mukana tässä kauniissa, sinivalkoisessa tilaisuudessa! 

Katri Helena kertoi vielä, että hänen äitinsä täyttää tänä vuonna 100 vuotta. 

- Tuula 

44 kommenttia

 1. Kyllä harmitti kun en tuonne päässyt töiden takia. Katri Helena on sellainen klassinen kaunotar, todellinen Suomineito <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ollut kiva tavata sinut tuolla. Katri Helena on todellinen Suomineito. Ja voi, miten hän osasikaan ottaa yleisönsä. Hieno tilaisuus!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kaunis mallisto tosiaan ja tuo värimaailma on kaunis, niin suomalalainen :)
   Kiitos Sussi!

   Poista
 3. Oikea keulakuva on valittu mallistolle, Katri on se valovoimainen tähtitaivas ja ihana sini-valkoinen Suomi-neito. Mä vaan aina jaksan ihmetellä hänen kauneuttaan ja olemustaan, kun kyseessä ei ole kuitenkaan mikään nuori lady. Ihanilla herkuilla oli kiva päivänne juhlistettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu! Katri sanoi, että hän rakastaa tähtitaivasta. Ja sanoi, että talonkin hän on osittain valinnut sellaisesta paikasta, että siellä ei ole katuvaloja. Näkee tuon tähtitaivaan paremmin. Totta tai tarua, kuulostaa kuitenkin kauniilta. Katri Helena säteilee, se on tuota hänen kauneuttaan ja olemustaan.
   Nuo herkut vielä kruunasivat ihanan päivän :)

   Poista
 4. Harmittavasti en päässyt töiden takia osallistumaan, olisi ollut kiva tavata. Nuo Tammer-Tukun tilaisuudet tuntuvat aina osuvan niin, etten pääse tulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ollut todella mukavaa tavata sinutkin tuossa tilaisuudessa. Helin ja Marjon tapasin livenä nyt ensimmäistä kertaa, vaikka minusta tuntuikin, että oltiin jo "vanhoja" tuttuja. Onpa harmillista noitten Tammer-Tukun tilaisuuksien kanssa kohdallasi, kuulin että nuo tilaisuudet ovat aina hyvin järjestettyjä. Minä olin nyt ensimmäistä kertaa heidän tilaisuudessaan.

   Poista
 5. Ihanat kutsut ja niin ihana Katri Helena oli siellä upea tarjoilu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihanat kutsut, sinivalkoiset :) Ja Katri Helena oli niin viehättävä, minulla oli ilo vaihtaa hänen kanssaan muutama sananen. Ja tuo ruoka suli suussa. Kauniisti esillä ja niin hyvänmakuista.
   Kiitos Ritva!

   Poista
 6. Oli varmasti upea tilaisus ja nuo tuotteethan ovat todella lumoavan kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niinkuin sanot, upea tilaisuus. Ja nuo tuotteet olivat tosi kauniita. Minulle ne toivat mieleen kesän ja saariston :) Kiitos Katinka!

   Poista
 7. Kivoja tuotteita ja Katri Helena oikein nappivalinta. Nuorekas leidi =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu, Katri Helena on oikea nappivalinta edustamaan sinivalkoista Suomea. Ja nuo tuotteet ovat ihania, en osaa muuta käyttää. Nuorekas leidi on Katri.
   Kiitos Satu!

   Poista
 8. Mahtava idea ja siihen kyllä sopii brändi jo itsessään upea Katri-Helena.Tuotteet minunkin silmään sellaisia,että voisin ottaa.On hienosti tehty myynninedistämistapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri Helena on itsessään jo brändi. Tammer-Tukku on se hienosti oivaltanut. Sinivalkoisempaa leidiä tästä maasta ei löydy. Ja nuo tuotteet ovat kyllä ihastuttavia. Hieno markkinointi- ja myynninedistämistapahtuma suuren maailman tyyliin. Ja kuitenkin tuo kokonaisuus oli niin tehty Suomea ajatellen. Kaunis ja hieno tapahtuma.
   Kiitos kivasta kommentistasi Aikku <3

   Poista
 9. Oli varmasti hieno kokemus olla tuollaisessa tilaisuudessa.
  Noista saappaista minäkin tykkään.
  Katri Helenan pitäis nyt ilmoittaa presidentti Niinistölle äitinsä 100 v-päivä. Niitä vaan oli pressa kysellyt, lehdestä luin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain Tuija! Nautin kovasti tilaisuudesta. Se oli upea kaikkinensa.
   Nuo sinivalkoiset saappaat ovat ihanat. Aion mennä niitä kokeilemaan, kun tulevat toukokuussa kauppoihin.
   Ehkä presidentti on jo saanut tiedon Katrin Bertta-äidin 100-vuotispäivästä. Luulisin niin.
   Kiito Tuija kivasta kommentista!

   Poista
 10. Olipa mahtava tilaisuus,ja kauniit tuotteet,niin sopivat 100-vuotiaalle Suomelle.Katri-Helena on myös hieno keulakuva tuolle mallistolle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun tuo tilaisuuden luonne välittyi sinne Israeliin saakka. Hieno tilaisuus ja ihanat nuo tuotteet. Katri Helena on jo itsessään brändi, joten hän on paras mahdollinen keulakuva näille sinivalkoisille tuotteille.
   Kiitos paljon Jael!

   Poista
 11. Upea tilaisuus ja kyllä nyt harmittaa kun en päässyt tulemaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Marina, olisi ollut niin kiva nähdä sinutkin tuossa tilaisuudessa. Se oli upea niinkuin sanot. Ja koko tunnelma tuolla oli juhlava, mutta kuitenkin viihtyisä. Olikohan se sitä Katri Helenan lumoa :)

   Poista
 12. Oli varmasti hieno tilaisuus, joka jää lämpimänä muistoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit Tuire! Tuo tilaisuus kyllä jää lämpimänä muistoihin. Sanoinkin jo tuossa Marinalle, että tilaisuus oli juhlava mutta kuitenkin viihtyisä. Siellä oli ihmisillä hymyt herkässä.
   Kiitos Tuire!

   Poista
 13. Ihanan sinivalkoinen tilaisuus ja hienosti järjestetty. Oli upeaa kuulla Katri Helenan laulua ja tavata vihdoin myös sinut livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tänään vielä ajatellut tuota tilaisuutta hymyillen. Miten hienosti siellä olikaan jokainen osa-alue kohdillaan. Hienosti järjestetty sinivalkoinen tapahtuma.
   Ja sinäkin olit siellä Marjo! Oli kiva tavata livenä.

   Poista
 14. Varmasti upea tilaisuus! Niin kaunis tuo mallisto ja niin haluaisin nuo saappaat!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli upea tilaisuus. Kaikki palaset oli niin suunniteltu ja järjestetty viimeisen päälle. Ja ihana ruoka!
   Tuo Katri Helenan mallisto on kaunis. Sieltä löytyy vaikka mitä. Minunkin mieltäni nuo saappaat jäivät kiehtomaan. Saappaat tähtitaivaan väreissä. Sopivat niin kesään.
   Kiitos kivasta kommentista Marita!

   Poista
 15. Katri Helena oli oikea valinta tuohon mallistoon. Tuotteet ovat upeita, mutta sininen, vaikka onkin niin suomalainen, ei ole minun värini. Silti minusta on hienoa, että juhlavuodella on tuollainen mallisto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä, ei sinivalkoisempaa naista taida olla Suomessa.
   Hieno idea tuo sinivalkoinen mallisto Suomen juhlavuoden kunniaksi - Katrihelenacollection. Hyvin oivallettu niin Tammertukulta kuin Katriltakin.
   Kiitos Ansu ja hyvää viikonloppua!

   Poista
 16. Kaunis mallisto ja niin Katri Helenan näköinen!
  Olispa ihanaa nukkua näissä suomalaisissa vuodevaatteissa - olisin pikkuisen Suomessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri Helenan näköinen. Jos on ääni Katrilla sinivalkoinen, niin kyllä hän itsekin on aito Suomineito.
   "Olisit pikkuisen Suomessa", jos nukkuisit noissa vuodevaatteissa. Voi, miten ihanasti ajateltu.
   Kiitos Marianna ja terveisiä Norjaan <3

   Poista
 17. Termari on kyllä pakko hankkia. Se on niin nätti. Ja niin on kyllä kumpparitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Termari ja kumpparit - ne ovat myös omia suosikkejani tuossa sarjassa. Ja kyllä vuodevaatteetkin. Mutta tuo termari on kyllä niin nätti. Siitä juoden kahvikin varmasti maistuu paremmalta :)
   Kiitos Annukka ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 18. Voi miten kauniita ja raikkaita Suomi-tuotteita, aivan Katri Helenan näköisiä!
  Sinivalkoinen teema on viehättänyt minua aina, erityisen hyvin se sopii
  mökkiympäristöön ja vesistöjen rannoille. Teillä on ollut kiva illanvietto, voi
  kunpa minä ennättäisin joskus ottaa osaa näihin 40+-kekkereihin.

  Aurinkoista viikonvaihdetta sinulle ihana Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri Helenan näköisiä Suomi-tuotteita. Nuo tuotteet olivat kyllä raikkaita ja puhtoisia, niin kuin Suomen luonto. Oivallisesti mietitty mallisto. Minäkin miellän nuo tuotteet mökkiympäristöön ja saaristoon.
   Voi Teija, olisipa ollut kiva saada sinut mukaan näihin kekkereihin. Meillä oli kivaa yhdessä ja puitteet olivat aivan upeat! Toivotaan, että pian pääset mukaan.
   Aurinkoista viikonvaihdetta Teija-ystävälleni! <3

   Poista
 19. Eipä oli voineet paremmin valita, Katri-Helena on niin klassisen kaunis :) Tuotteet todella kauniita, etenkin saappaat olis kiva saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jos olivat tuotteet Katri Helenan näköisiä, niin se kertoo jo paljon. Katri ja nämä tuotteet on kuin luotu yhteen. Hienosti sanottu, Katri on klassisen kaunis, iätön, sanoisin.
   Nuo saappaat olivat kyllä kivat ja termarikin jäi kovasti mieleeni.
   Kiitos Maiccu ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 20. Kaunis ja niin raikas mallisto! Kyllä on niin Katrin näköinen, nuo saappaat olis kivat.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikas on myös hyvä sana kuvaamaan tuota mallistoa. Katri on ideoinut ja Hannele Kiviniemi suunnitellut. On kyllä niin Katrin näköinen mallisto :) Noihin saappaisiin minäkin ihastuin ja termariin.
   Mukavaa viikonloppua myös sinne. Lähtötohinat täällä menossa. Synttärijuhlat Espoossa kutsuvat :)

   Poista
 21. Niin suomalaista ja minustakin nämä ovat ihan Katri-Helenan näköisiä ja kauniita. Sinivalkoinen on ihanan puhdas väriyhdistelmä vaikka aika kylmä.

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri Helena Style, niin ovat. Sinivalkoinen on raikas väriyhdistelmä, mutta asuissa ja pukeutumisessa ajattelen, että se on vaalean ihmisen väri. Sininen on väriskaalassakin kylmä väri, mutta upea väri. Ja valokuvauksellinenkin.
   Kiitos ja hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 22. Noita kiinalaiskumppareita vain ihmettelen. Laadukkaampiakin olisi maailmalta löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en osaa sanoa, missä maassa kumpparit ovat tehty. Laadukkailta kyllä vaikuttivat. Mielenkiintoinen asia, tämä pitää tarkistaa... kiitos vinkistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig