MOMENTS OF MY LIFE

MIEHIÄ, JOITA IHAILEN



Oli tarkoitus tehdä nopsaan jatko-osa - Naisia, joita ihailen  - postaukselle link, vaan tuli aurinkoinen viikonloppu ja vieraat saarimökille... Kone sai jäädä odottamaan. Mutta nyt vihdoin ihailemani henkilöt-haaste jatkuu.  

Koska tämä haaste oli mielenkiintoinen, niin laitanpa kivan haasteen kiertämään. Heitän haasteen seuraaville: 



Minäkö keski-ikäinen - blogin Tiia
Mansikoitajavaahtokarkkeja -blogin Maiccu
Satulinna - blogin Tuija


Ja nyt paljastan oman listani. Näitä miehiä ihailen:



6. Pierce Brosnan


Aloitan tutusta ja turvallisesta. Hän on  irlantilainen Pierce Brosnan.  Mamma Mia, mikä mies :)
Brosnan on näytellyt mm. neljä kertaa James Bondia. Hän on sanonut, että hän jäi Roger Mooren ja Sean Conneryn jalkoihin rooleissaan, he olivat parempia Bondeja. Vaatii rohkeutta sanoa noin. No, minulle Brosnan on paras 007.  
Ja nyt en millään malta olla mainitsematta hentoista yhteyttäni Pierce Brosnaniin... olen asunut hänen kotikaupungissaan, pienessä Navanin kaupungissa County Meath'issä Irlannissa (siitä on jo kauan). Olen siis kulkenut samoilla kaduilla ja kujilla, joilla Pierce Brosnan on astellut.




7. Cillian Murphy

Ja peräti neljä kuvaa Cillian Murphy'sta. Kuka hän on, kuulen jonkun kysyvän? Jäin koukkuun brittiläiseen sarjaan Peaky Blinders, jossa yhtenä pääosan esittäjänä on näyttelijä Cillian Murphy. Hän on irlantilainen näyttelijä, joka on kohonnut maailmanmaineeseen palkitun, tosipohjaisen sarjan kautta. Suomessa on sarjasta nähty kaksi kautta, mutta ymmärtääkseni nyt tehdään jo sarjan neljättä kautta. Voisin verrata sarjaa vaikkapa Kummisetään, se on tyylikäs, vaikkakin raju gangsteridraama. Peaky Blinders -jengiä johtaa Tom Shelby (Cillian Murphy). Cillian jäänsinisine silmineen teki minuun vaikutuksen. Upea näyttelijä. Cillian nouskoon listalleni uutena kasvona. 



8. John Travolta

Ja kun tanssista tykkään, niin John Travolta ansaitsee päästä mukaan. Saturday Night Feverin ja Greasen aikaan leffateatterit täyttyivät väestä ja niin myös tanssikoulut. Helsingissä Marco Bjurströmin tunneille oli parin sadan metrin jonot. Ja Turussa Suomelan tanssikoulu koki uuden nousun Travolta-buumin aikana. Siellä minäkin kävin tanssin opettelemassa :) Prinsessa Dianalla oli toiveena saada tanssia John Travoltan kanssa ja se toteutui. Jos osaa Travolta tanssia ja näytellä, niin hän osaa myös lentää; hänellä on liikennelentäjän lupakirja. 


9. Barack Obama 

Obama on USA:n presidenttinä vielä marraskuuhun. Onko hänen työnsä jatkaja Hillary Clinton tai Donald Trump, se jää nähtäväksi. Barack Obama on ollut rohkea ajatuksissaan ja uudistuksissaan konservatiivisessa maassa. Barack Obama tukee laillista aborttia. Ja hän jopa asetti jatkokautensa vaakalaudalle saadakseen Yhdysvalloissa terveydenhuoltouudistuksen läpi. "Obamacare" meni läpi äänillä 219-212. Kaikki republikaanit äänestivät vastaan ja demokraateistakin 34. Rohkeita ja inhimillisiä ihmisiä tämä maailma tarvitsee. 


10. Juha Tapio 

Kymmenisen vuotta sitten ihastuin kappaleeseen Ohikiitävää. Sen oli sanoittanut ja säveltänyt minulle silloin tuntematon Juha Tapio. Nykyään Juha Tapio on, uskallanpa sanoa,  suomalaisen mielenmaiseman tulkki lauluissaan ja sanoituksissaan ja kaikille tuttu. Juha Tapio on tuottelias. Hän tekee paljon musiikkia myös muille artisteille. Hän on voittanut monia palkintoja. Sekä Emma-gaalassa että Iskelmä-gaalassa hänet on valittu Vuoden Miessolistiksi. Minä nimittäisin Juha Tapion tämän päivän Reino Helismaaksi.  

Tämä oli vain pieni siivu ihailemistani miehistä. Historiassa heitä olisi löytynyt monia, mutta halusin esittää tässä ajassa vaikuttavia henkilöitä. 


Kiitos vielä Outi mielenkiintoisesta haasteesta, tätä piti oikein miettiä. 


Näihin kuviin ja tunnelmiin. Mukavaa sunnuntaita kaikille! 

- Tuula 


32 kommenttia

  1. Hyvät miehet sulla ja Piercehän on maailman tyylikkäin chic mies, vaikka jotenkin muistuttaa niin omaa isääkin vielä. Hmmm. tämä onkin mielenkiintoinen juttu, kun en fanita julkimomiehiä, mutta voi, että miten kovasti fanitin nuorena Prinsessa Dianaa <3

    Ihanaa päivää Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3
      Pierce muistuttaa omaa isääsi... komea isä sinulla.
      Voithan Tiia fanittaa vain naisia. Minäkin muuten fanitin Dianaa, leikkautin samanlaisen kampauksenkin tukkaani. Moni taisi tehdä niin :)
      Ihanaa päivää myös, Tiia!

      Poista
  2. Itse muista Cillianin Batman begins elokuvasta, hän näytteli siinä variksenpelätintä :D
    Pierce oli hyvä 007 aivan turhaan itseään alentaa muihin Bondeihin nähden. Tykkäsin hänestä Bondin roolissa, hänellä oli sama tuike silmäkulmassa kuin Roger Moorella.
    Ihana lista ja kiitos kun otit haasteen vastaan.
    Kaunista sunnuntaita Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mainiota, Cillian on näytellyt variksenpelätintä :)
      Arvasinkin, että joku teistä leffafriikeistä hänet tietää :)
      Itsekin mietin tuota Piercen pilkettä silmäkulmassa, totta muuten, samanlainen kuin Roger Moorella.
      Kiitos Outi haasteesta. Tätä oli kiva miettiä. Kaunista sunnuntaita myös Outille <3

      Poista
  3. George Clooneyn kaksoisolennon bongasin Kosilla. Olin aivan varma, että oli hän. Totuus taisi olla toisenlainen. Ateriaani keskittyminen herpaantui. Täytyy myöntää! Yleensä kyllä tuo kotikomistukseni saa täyden huomioni. Ikävä jo nyt. 😁 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin George Clooneyn, hänkin olisi kuulunut listalleni. Ja sinä ehkä olet bongannut hänet. Keskittymiskyky on tuollaisen jälkeen kovilla. Sama juttu, kotikomistus täälläkin saa kaiken huomion. Mutta oli kiva "heittäytyä" haasteen vuoksi teini-ikäiseksi ja fanittaa vuosikymmenien jälkeen.
      Kivaa alkavaa viikkoa, Tuija! Sinulla on jännittäviä aikoja edessä.

      Poista
  4. Komiat miehet ;) Kiitos haasteesta Tuula, tässähän täytyy ihan yön yli nukkua ja miettiä keitä ne ovat :) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Maiccu! Kiva kun otat haasteen vastaan. Ja ei kiirettä lain, tämä haaste ei ole niin päivän päälle.
      Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

      Poista
  5. Kiitos haasteesta, ehdottomasti otan vastaan 😊 Kivasti olet taas perustellut valintasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten mukavaa! Kiitos paljon Tuija kivoista sanoistasi. Onpa jännää tulla seuraamaan valintojasi.
      Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  6. Brosnan on minunkin suosikki ja se oikea Bond!Tykkäsin ja ihailin myös Murphya Peaky Blindersissä! Siitä taisi olla vielä tulossa jatkoa, vai oliko?Huikeen hyvät miehet sulla kasassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brosnanin charmi tehoaa. Ja sinäkin olet ihaillut Cillian Murphya, on kyllä niin cool tyyppi. En paremminkaan osaa sanoa. Peaky Blindersin kolmas osa on jossakin vaiheessa tulossa. Ja jostakin luin, että neljättä osaa tehdään. Kiitos kivasta kommentista ja mukavaa viikkoa, Minna <3

      Poista
  7. Komeita miehiä siellä;Brosnan ei ole hullumpi,.Itselle ei tule mieleen yhtäkään miestä tuolta leffa ym. maailmasta,mutta viime viikolla,kun kävimme täällä vierailevan suomalaisen ystävän kanssa ravintolassa,oli siellä niin komea mies töissä,ettemme voineet olla tuijottamatta. Herranjestas,se oli mukava lounas näkymineen;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jael! Mies ravintolassa vei kaiken huomion! Tuollaiset lounaat näkymineen ovat kyllä elämän suola. Ontuikohan vastaukseni? Tuossa voi käydä niinkin, että ruuan maku ei saa tarpeeksi huomiota. Mutta onko sillä sitten niin väliä :)
      Mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Pierce Brosnanissa on tyyliä. Hän taitaa muuten olla nykyään niitä Holluwoodin harvoja miehiä, joita eivät juorulehdet repostele. Hän elää sellaista elämää, ettei sieltä löydy juoruttavaa. Hattua nostan.
      Kiitos Satu ja mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Niin ovat! Sanoitukset ovat kauniita ja melodiat hienoja. Juha Tapio on taitava!
      Kiitos Marina ja mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  10. Löysinpä mielenkiintoisen blogisi erään toisen blogin kautta ja liityin heti lukijaksesi. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen iloinen, että löysit blogiini! Kiitos mukavista sanoistasi. Tulen vastavierailulle.
      Hyvää alkanutta viikkoa myös sinulle!

      Poista
  11. Ihania miehiä, vaikka yhdestä minulla ei olekaan mitään tietoa.

    Oikein mukavaa maanantaita sinulle <3

    VastaaPoista
  12. Kiitos Kristiina! Arvaan, että se on tuo irkku Gillian Murphy. Se oli yllätykseni :)
    Mukavaa maanantaita myös sinne isolle saarelle!

    VastaaPoista
  13. Muutama munkin suosikki joukossa <3 Ihanaa viikkoa Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. En lähde arvuuttelemaan :)
      Ja kiitos samoin, ihanaa viikkoa Jaana <3

      Poista
  14. Tuula;,komean baarimikon lisäksi ruokakin oli hyvää;D

    VastaaPoista
  15. Mukavat nämä postaukset. En ehtinyt tuohon edelliseen kommentoimaan. Kurkela ja Tapio löytyisivät myös omilta listoiltani. Mukavasti olet perustellut valintojasi.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Olen iloinen, kun olet molemmat lukenut! Kurkela ja Tapio ovat lahjakkaita molemmat. Ja heidän lauluissaan on sydän mukana.
      Kiitos Kaisa kivoista sanoistasi. Ja mukavaa viikkoa!

      Poista
  16. Ihan huippu listaus! En osaa edes sanoa, minkälainen olisi omani, mutta kiitos tästä <3 Uusia tuttavuuksia ja uusia ulottuvuuksia - iso peukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihan huippu kommentti! Kiitos Kati <3
      Olen iloinen sanoistasi! Uudet tuttavuudet ja uudet ulottuvuudet ovat aina paikallaan.
      Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  17. Ei pöllömpi lista tämäkään. Brosnan on kiva ja oli hyvä Bondkin, tosin minun ykköseni heistä on Daniel Graig. Juha Tapio tosiaan tekee kaunista musiikkia. Obamalle pisteet myös minulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Daniel Graig on myös hyvä. Mutta kaksi Bondia listallallani olisi ollut jo liikaa :)
      Juha Tapio vaikuttaa lauluillaan. Ja Obama fiksuudellaan.
      Tämä oli kiva haaste! Ja vastauksissa sai kuulla muittenkin suosikkeja.
      Kiitos Heli ja aurinkoista viikkoa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig