MOMENTS OF MY LIFE

Asupostaus - sinistä ja valkoista

 

//postaus sisältää affiliate linkkejä* ja saatuja tuotteita//


Kun kevät saapuu ja pääsemme saarimökille, niin mieleni tekee pukeutua siniseen ja valkoiseen. Tuo väriyhdistelmä sopii hyvin merimaisemiin. Talvisin viihdyn useimmiten mustassa, mutta kevät tuo tuon merellisen tuulahduksen värimaailmaani. 

Yhteistyön merkeissä valitsin Cellbesin mallistosta nämä valkoiset, joustavat tvillihousut. Yllätyin näiden housujen hyvästä istuvuudesta. Ja pituus on juuri passeli sneakersien kanssa. Täyden kympin housut. Todella kivat housut kaupunkireissuille. Nämä sopivat niin puseroitten kuin tunikoitten kanssa. Laitan tuonne loppuun suoran linkin tähän housumalliin. 



Tämä sinivalkoraidallinen tunika on lainekreppiä. Olen tunikoitten ystävä ja tämä tunika tulee varmasti ahkeraan käyttöön kesällä. On reipas ja kiva malli. Tämän voi vetäistä vaikka uikkarien päälle. Ja iso plussa - tässä tunikassa on myös taskut. Cellbes valikoimissa kokoja löytyy 34-64 väliltä, joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva koko. 

Hyvää huhtikuun loppua! 

- Tuula 


Saan jakaa myös alennuskoodin. Koodilla TN21 saa 15% alennuksen Cellbes -tavaramerkin normaalihintaisista tuotteista sekä kodin tuotteista. Koodi on voimassa toukokuun loppuun. 


Joustavat tvillihousut // Cellbes  täältä (klik)*

Tunika, lainekreppiä // Cellbes täältä (klik)* 

*mainoslinkki 



Huhtikuinen merimaisema.


Tuula's life blogia voi seurata 


12 kommenttia

  1. Raikasta ja merellistä, sopii sinulle💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saapuva kesä saa minut siniseen moodiin.
      Kiitos Tuuli ja hyvää uutta viikkoa! 💙

      Poista
  2. Kauniita vaatteita. Minäkin tykkään tunikoista ja tuo sinun tunika on kauniin värinen.
    Ihanaa viikonloppua Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannutkin, että käytät mielelläni tunikoita. Ne ovat helppoja ja reippaita vaarekappaleita. Niissä on hyvä olla.
      Kiitos Outi 💙 Ja mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  3. Todella nätti tunika, sopii loistavasti kesään ja merellisiin maisemiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunikat ovat helppoja asuja, siinä varmasti suurin syy, miksi viihdyn niissä. Ja tämä sininen tunika on mainio tulevaan kesään.
      Kiitos Jonna ja hyvää uutta viikkoa! 💙

      Poista
  4. Lainekreppi on siitä kiva,ettei tarvitse silitystä ja näyttää kuitenkin huolitellun siistiltä.Tumman sininen neule ensimmäisessä kuvassa aivan ihana valkoisten housujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuovi! Nyt on ollut enemmän neuleella käyttöä kuin lainekreppipuserolla, se odottaa lämpimämpiä ilmoja. Ja niinkuin sanot, se on miellyttävä materiaali. Sinivalkoiset asut ovat mainioita yhdistelmiä.
      Kiitos paljon Tuovi mukavasta kommentistasi <3
      Lämpimiä kelejä odotellessa.

      Poista
  5. Upea Tuula ja niin tyylikkäät asukokonaisuudet tykkään.
    Olen etsinyt valkoisia hyvin istuvia housuja, joten kiitos vinkistä ja hei ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina <3
      Onpa kiva kuulla, että asukokonaisuudet miellyttävät silmää.
      Näistä valkoisista housuista tuli suosikkihousuni, ne tulevat varmasti näkymään tämän kesän postauksissa useasti. Ovat hyvinistuvat ja miellyttävät päällä. Suosittelen ilolla näitä housuja.
      Kiitos ja ihanaa toukokuuta sinne!

      Poista
  6. I just have to introduce this hacker that I have been working with him on getting my credit score been boosted across the Equifax, TransUnion and Experian report. He made a lot of good changes on my credit report by erasing all the past eviction, bad collections and DUI off my credit report history and also increased my FICO score above 876 across my three credit bureaus report. Email him here via Email him here via hackintechnology@cyberservices.com or whatsapp Number: +!213 295 1376.

    VastaaPoista
  7. You never understand how much time and money you need to|you 온라인 카지노 should|you have to} invest to hit a fortunate spin and have fun yet one more day of profitable cash on slots. When we talk about loose slots we don't indicate that these are games the place you get better probabilities to win cash. Simply put, these are games with an RTP that is above 96%.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig