MOMENTS OF MY LIFE

Blogin uusi ilmeHei! Nyt se on tapahtunut, blogini on saanut uuden ilmeen. Tervetuloa uudelle ja mielestäni heleämmälle  blogipohjalleni. Minä olen kuin autonvaihtajat, jotka parin vuoden välein vaihtavat uuteen malliin, minä vaihdan blogipohjaa parin vuoden välein uuteen kuosiin. Meillä jokaisella on halu vaihdella erilaisia juttuja ja näin minulla, blogipohja vaihtuu.

Pääsin blogipohjan vaihdossa helpolla, sillä tämän uuden blogipohjan minulle rakensi sometaituri Veera Rusanen. Ja vaihto kävi näppärästi. Laitan hänen osoitteensa postauksen loppuun, jos sinulle tulee tarvetta blogin ilmeen vaihtamiseen.


    

Etusivu:

Kun katselet sivua tietokoneelta tai iPadilta, tulet ensin Etusivulle (näkymä alla). Tähän tullaan perusosoitteella:  tuulaslife.fi.  Postaukset ovat aikajärjestyksessä, ylimmäisenä on uusin postaus.  Otsikkoa tai kuvaa näpäyttämällä pääset mihin tahansa blogipostaukseen. 

Tuula's life otsikon alla harmaassa yläpalkissa on inforivi. Sitä aion vielä hienosäätää. Jos "seikkailet" joissakin vanhoissa postauksissa, niin palkin Etusivua painamalla pääset aina uusimpaan sivuun. 

Ja tältä näyttää yksittäinen teksti (alla) Se on aika samannäköinen kuin edellisessä pohjassa. Yksittäisen tekstin kohdalla näkyy aina myös tuo yläpalkki, josta painamalla Etusivua pääsee viimeisimpään sivuaukeamaan. Pientä hienosäätöä on vielä blogin kanssa ja yksityiskohtia vielä korjaillaan, mutta olen innoissani tästä blogin uudesta ilmeestä. Erilainen etusivu ja varsinainen postaussivu ovat mielestäni kiva kombo ja antavat uutta visuaalista ilmettä blogille. 

*****

Iso kiitos tästä blogin uudesta ilmeestä kuuluu Veera Rusaselle, vaihto kävi nopeasti ja ammattitaidolla. Veera on kaiken lisäksi loistava leivonnaisten tekijä. Hänet tavoittaa The Queen of Delicious -blogin kautta. 


Tänään on vappuaatto. Turussa on tapana mennä Taidemuseon mäelle laittamaan lakki päähän, mutta tänä keväänä tuo traditio ei toteudu, ainakaan omalla kohdallani. 

Mitä pidät uudesta blogin ilmeestä?


Iloista ja turvallista Vappua! 

- Tuula 


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta

20 kommenttia

 1. Oikein tyylikäs! Hyvää vappua, Tuula!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu mielipiteestäsi :)
   Hyvää vappua sinne!

   Poista
 2. Erittäin hyvältä ja heleältä näyttää!
  Ihanaa vappuviikonvaihdetta sinulle ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Ansku kivasta mielipiteestäsi :)
   Ihanaa vappuviikonvaihdetta myös sinne!

   Poista
 3. Tosi hyvältä näyttää:) Paljon muuten maksaa uudistus Veeran tekemänä? Minunkin pitäisi niin uudistaa blogin ilmettä. Hauskaa vappua Tuula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael mielipiteestäsi. Tykkään todella tästä blogipohjasta.
   Blogger -pohjan vaihto uuteen maksaa Veeralla 150 euroa + alv.
   Tuolta hänen thequeenofdelicious -blogista löytyy myös yhteystiedot Veeraan, joten kannattaa olla yhteydessä Veeraan. Häneltä saa hyvää informaatiota aiheesta.
   Kiitos Jael ja hyvää vappua sinne Tel Aviviin!

   Poista
 4. Aivan huippuihanalta näyttää, raikkaalta ja tyylikkäältä eli just sulta.💛

  Hauskaa vappua Tuula💛💃🎀🥂🎀💃💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanainen Tiia <3
   Kiitos kauniista sanoistasi. Nyt on pakko ottaa taas blogi haltuun, jotta saan ryhtiä elämääni. Näkisitpä vain minut nyt - tyylikkyys on kaukana. Mutta blogi on nyt tyylikäs, olen samaa mieltä kanssasi.
   Saat minut aina hymyilemään, kiitos Tiia ja hauskaa Vappua!

   Poista
 5. Tyylikkäältä näyttää!
  Ihanaa vappua sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi mielipiteestäsi. Uuden blogi-ilmeen myötä, täytyy palata tänne blogistaniaan. Ja vaikka nuo minun pääasialliset aiheeni ovat tällä hetkellä ulottumattomissa, niin tuossa jo sanoinkin itselleni, että maailma on täynnä aiheita, vain mielikuvitus on rajana.
   Mutta Outi, ei minusta tule koskaan niin loistavaa askartelijaa kuin sinä olet!
   Ihanaa vappua sinulle!

   Poista
 6. Ihanalta näyttää! Aurinkoista alkanutta toukokuuta ja Hyvää vappua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivikki kivasta mielipiteestäsi. Tuntuu kuin blogistania olisi taasen avautunut.
   Aurinkoista toukokuuta ja hyvää vappua myös sinne!

   Poista
 7. Onnea uudesta blogin ulkoasusta. Näyttää kivan fresiltä.
  Itselläni oli vuosi sama pohja, jonka uudistin Tuulin
  avustuksella muistaakseni 2016 tai 2017 ja siitä lähtien
  ollut sama. Olen laiska vaihtamaan.

  Aurinkoista viikonloppua Tuula ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo! Freesiä pohjaa hain ja sen sain. Minulle tapahtui vanhalle pohjalle jotakin outoa, sivun oikeasta laidasta hävisi Instagram, enkä millään saanut sitä enää uudelleen paikoilleen. Olin ehkä jotenkin saanut tumpuloitua sen koodauksen, en tiedä. Pitkään mietin, että annanko olla, mutta sitten päädyin kuitenkin uuteen blogipohjaan. Ja helpolla pääsin, kun sometaituri Veera Rusanen sen asensi.
   Kun vanha on hyvä, niin miksi sitä vaihtamaan.
   Aurinkoista viikonloppua myös sinne <3

   Poista
 8. Kyllä uudistuminen aina kannattaa, antaa myös motivaatiota itselle & kiva touhuilla uusilla hoodeilla- hieno lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi Heli! Sain uutta motivaatiota itselle, kun touhuan näillä uusilla hoodeilla. Ja sitä motivaatiota minä tarvitsin. Nyt mennään taas eteenpäin uusin askelin. Kiitos Heli ja hyvää uutta viikkoa!

   Poista
 9. Hyvälle näyttää sun sivut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Näille minä nyt rakennan blogielämääni näinä outoina aikoina.
   Olen mielissäni,kun tykkäsit.
   Hyvää uutta viikkoa!

   Poista
 10. On oikein hyvännäköiset sivut! Minulla on joku outo kiintymyssuhde omaan blogisivuuni. En pysty vaihtamaan sitä, koska se on alkuperäinen...ja kuitenkin tiedän, että se kaipaisi ehdottomasti päivitystä. Samalla pitäisi vaihtaa myös blogipohjaa ja se operaatio tuntuu jo liian työläältä...ehkä joskus...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Satu! Minulla on menossa kolmas ostettu malli. Ensimmäisen rakensin itse ja sitä oli työlästä tehdä. Minulla meni siihen aikaa muutama ilta.
   Toisen blogisivuni jo sitten rakensikin Veera Rusanen ja nyt oli aika tullut tälle kolmannelle sivulleni. Vaihto sujui tosi hyvin ja nopeasti, Veerahan on varsinainen digitaituri.
   Ehkäpä kiinnyn tähän kolmanteen malliin :) Ja tykkään näistä erilaisista mahdollisuuksista, mitä tämä uusi sivu tarjoaa.
   Hyvää uutta viikkoa sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig