MOMENTS OF MY LIFE

Kevään asuja - Lindex



Kevät keikkuen tulevi. Tässä kevään asuja. 

Kaupallinen yhteistyö  Lindex 'in kanssa 

Lämpimästä aikaisesta keväästä siirryttiin koleampiin keleihin. Pohjoisessa tulee jopa lunta. Turussa sataa vettä. Tällaiset lämpötilan vaihtelut aiheuttavat aina pientä päänvaivaa pukeutumisessa. Niinpä  tässä postauksessani onkin kevään asuja kylmemmille ja lämpimille keleille. 





Tämä takki on miellyttävää pellavasekoitetta. Rento ja kevyt takki moneen menoon. Minulla on ollut aikanaan oikea pellavakausi, jolloin käytin pellavahousuja ja -hameita, sitten se jäi. Ihana vetäistä taas päälle pikantisti rypistyvää pellavaa.  Siinä vaan on oma juttunsa. Tätä takkia löytyy myös mustana. Takissa ei ole vuorta, joten tämä käy mainiosti villatakin asemesta kevään ja kesän viileisiin päiviin ja iltoihin. Kesän kesäteatterinäytöksiin minulla on jo siis takki valmiiksi ajateltu! Ja veneretkille tämä takki myös pääsee. Tähän takkiin on mahdollista ostaa myös samanlaiset raidalliset housut tai mustat pellavasekoitehousut.  Takki on minulla kokoa M.

Nämä omat mustat stretch -housuni eivät ole uudet, Lindexiltä olen ne syksyllä hankkinut. Tarkistin, mutta näitä samoja housuja ei ole enää ole saatavilla, mutta siellä on iso valikoima erilaisia pitkiä housuja. Itse pidän kovasti Lindexin housumalleista, ne ovat istuvia. 




Yllätin itseni tällä pitsipuserolla. Minulla ei ole paljoa pitsiä ollut elämässäni, mutta nyt on ainakin vähäsen. Tähän pitsipuseroon ihastuin kerrasta. Pitsi on pehmeää ja puserossa on ohut vuori, joka tekee puseron ryhdikkääksi ja mukavaksi päällä. Pusero on L-kokoa ja Lindexin Holly & Whyte -mallistoa. Kaapista nappasin vanhan purjehdusjumpperini ja näistähän tuli yhdessä kiva pari. Pitsiä, raitaa ja valkoiset sneakersit jalkaan, ihan oiva kesäasu. Tämän pitsipuseron ja jumpperin otan mukaan kesän veneilyihin. Ja tämän kanssa voi hyvin mennä illastamaan satamaravintolaankin. 



Tässä ovat kesähaalarini. Näissä haalareissa on leveät lahkeet ja nämä ovat kivat päällä. Nyt minulla on alla ohut poolopusero, mutta kesällä tämän kanssa voi pukea lyhythihaisen t-paidan tai vaikkapa olla ilman paitaa. Ja sandaalit, tottakai. Nämä haalarit ovat pehmeät ja tykkään tuosta graafisesta kuviosta. Oma kokoni on M näissä haalareissa. Tuoteselosteessa kerrotaan, että kangas on ympäristöystävällistä EcoVero -viskoosia. Ja mikä parasta, kangas ei rypisty, ei ole silityshuolia. Kesällä vain narukassi olalle  ja menoksi.

Tässä vielä osoite verkkokauppaan: Lindex


Ulkona oli liian kylmä, joten jouduin ottamaan kuvat sisällä. Tätä se kevät teettää.

Heleämpiä kelejä odotellessa! 

- Tuula 

*postaus sisältää mainoslinkkejä


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta



34 kommenttia

  1. Kiva postaus Tuula <3
    Pitsi sopii sinulle niin hyvin, nyt vain pitsiä aina silloin tällöin mukaan. Se on justiin hyvä noin kun muu asu on rentoa ja mutkatonta. Haalari on myös kiva - uskon että siitä tulee suosikkiasu kesällä.
    Meillä on nyt hento lumipeite maassa ja vaikka kuinka ajattelee, niin nyt se valkoinen puhdas lumi ei näytä sitten yhtään kivalta. Ei.
    Mukavaa perjantaita ja viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsi on kyllä kivaa. Minä hölmö olen ajatellut, että se on minulle liian söpöä :) Mutta nyt ajatukset vain uusiksi. Tuo haalari on kevyt ja kiva, kuumaa kesää odotan.
      Turkuun ei lunta tullut, mutta sadetta ja kylmää ilmaa., kylläkin. No, kevät pitää pientä paussia ehkä tämä kuitenkin on ihan hyvä ajankohta
      Kiitos Maarit ja mukavaa viikonloppua myös sinne <3

      Poista
  2. Ooh olitpa löytänyt juuri sinun näköisiä vaatteita Lindexiltä, ihanaa. Omia lemppareita on Holy&White kokoelman vaatteet.

    Ihanaa viikonloppua Tuula. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lindexillä on kiva mallisto kesään. Holly & Whyte kokoelmassa on minunkin suosikkejani. No, nyt lähti pitsipusero mukaan.
      Kiitos Tiia ja ihanaa viikonloppua sinne <3

      Poista
  3. Vaikka olen tottunut blogissasi näkemään sinut graafisena tyyppinä, niin nyt on kyllä pakko sanoa, että myös pitsi sopii sinulle ällistyttävän hyvin. Ihan mahtavaa, että hyppäsit pois tutusta ja uskalsit kokeilla uutta.

    Suloista toukokuuta sinulle Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten kivasti sanottu - graafinen tyyppi. Sellainen taidan olla. Tykkään graafisista kuvioista niin vaatteissa kuin taiteessakin :) No tuota pitsiäkin olin heti yhdistämässä raidalliseen.
      Kiitos Leena ja suloista toukokuuta myös sinulle <3

      Poista
  4. Tuo pitsipaita on suosikkini, se voi olla osa juhlavaa kokonaisuutta tai sillä voi vähän "nostaa" vaikka arkisempaa farkkuasua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsi on suloista ja naisellista. Ja nyt minä vihdoinkin pienesti ryhdyin pitsiin. Ja aion sitä yhdistellä näihin omiin juttuihini. Pitsiä ja graafisuutta :)
      Kiitos Tuuli ja mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Haalarit ovat rentoja. Odotankin nyt lämmintä kesää, tuo kevyt haalariasu on silloin omiaan.
      Kiitos Nina ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  6. Tyylikästä ja ihania kokonaisuuksia rakentelit vaatteista. Minä taidan olla sellainen jäykkis aikoinaan harrastin pellavaa ja kyllästyin kun olin aina ryppyinen. Nyt tykkään pese ja pidä eikä silitystä paljoakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä nyt uudelleen hurahdin pellavaan. Onneksi tämä on pellavasekoitetta, ehkä helpompaa silittää ja pitää kuin puhdas pellava. Aika näyttää, mutta kovasti tykkään tuosta rennosta meiningistä, mikä tuossa jakussa on. Ja pitsiäkin lähti matkaan :)
      'Kiitos Sirkkis ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Pitsipaita ihastutti minuakin ja jäin kiikkiin. En ole pitsityyppiä.
      Kiitos Anna ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  8. Onpa ihania vaatteita, haalari on täyskymppi. Itsekin ostin haalarin Lindexiltä. En uskonut, että mistään löytyisi minulle sopivaa haalaria, mutta sieltäpä löytyi ja vielä kohtuuhintaan.
    Lindexillä on kyllä todella kivoja vaatteita.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kun haalarit ovat tulleet takaisin. Minä viihdyn haalareissa. Ja sinäkin olet hankkinut haalarin. Ja Lindexiltä. Lindexillä on hinta- ja laatusuhde kohdillaan. Olen sen useasti noteerannut. Ja kivoja vaatteita.
      Kiitos Outi ja ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

      Poista
  9. Todella kauniita vaatteita :) hyvää toukokuuta ja viikonloppua Sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ronja! Olen mielissäni sanoistasi.
      Hyvää toukokuuta ja viikonloppua myös Sinulle <3

      Poista
  10. Ihanat haalarit, ja tuo jakkukin on tosi kiva:)
    Mukavaa viikonloppua Tuula:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siellä myös haalari-ihmisiä :) Ja tykkään tuosta jakusta kovasti. Rento ja helppo heittää päälle.
      Kiitos Jael ja mukavaa viikonloppua Israeliin <3

      Poista
  11. Ei ole Lindex turhaan se osa Stockmannia, joka tätä nykyä pitää konsernin pinnalla. Itsekin olen sen mallistoista löytänyt kevään mittaan parikin kivaa vaatetta, mikä on paljon ajatellen sitä, että montako vaatetta per kuukausi hankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stocmann elää vaikeita aikoja. Onneksi heillä on Lindex! Lindexillä pyyhkii hyvin.
      Lindexiltä löytyy kivoja ja ajattomia vaatteita ja varmasti sopivia vaatteita myös matkalaukkuun. Se on sinulle tärkeää.
      Kiitos Pirkko ja mukavaa matkailua toukokuuhun!

      Poista
  12. Kauniita, raikkaita asuja. Pitsipaita ja haalarit ovat omia suosikkejani. Pitääkin pyörähtää Lindexillä joku päivä. Kivaa viikonloppua sinne Turkuun tästä lumiräntäsateesta huolimatta! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli pikkuväkeä hoidossa ja minulla oli nuo haalarit ylläni. Pikkutytötkin tykkäsivät kovasti :)
      Lindexillä on nyt kevät- ja kesäuutuuksia - pyörähdys siellä kannattaa.
      Kiitos Mia ja täällä jo toivottelen hyvää alkanutta viikkoa <3

      Poista
  13. Ihanat asukuvat Tuula 💓 mun lemppari on toi haalari, sopii sulle ihan älyttömän hyvin. 💓

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa jo Miallekin kerroin, että meillä oli pikkuväkeä hoidossa ja minulla haalarit yllä. Kiva ja mukava asu välillä vallattomaankin menoon :)
      Kiitos Taru -ihana ja mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  14. Ihana postaus ja kyllä sinä Tuula olet niin tyylikäs aina <3 Kauniit vaatteet, jotka istuvat sinulle niin hyvin.
    Itse kävin eilen ostoksilla Lindexillä ja huomasin, että sinne on tullut niin kauniita vaatteita nyt, että tekisi mieli kahmia vaikka ja mitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Souliina! Ja kiitos kauniista kommentistasi. Vähän myöhässä vastaan, sillä olen ollut Gdanskissa ja some-elämä jäi valokuvien ottoon. Lindexillä on ihastuttavia kevät-/ kesävaatteita. Niitä tekee mieli kahmia itselle. Hauskasti ja kuvaavasti sanottu :)
      Ihanaa viikonloppua sinulle Souliina <3

      Poista
  15. Kivoja vaatteita olet löytänyt itsellesi. Pitsipusero sopii sinulle hyvin. Olen itsekin etsinyt kivaa haalaria kesäksi. Siistiä, mutta rentoa. Täytyypä käydä Lindexillä. Minäkin olen löytänyt monet hyvin istuvat housut Lindexiltä. Sain tästä postauksesta monta ideaa. Kiitos ja aurinkoa päiviisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Kastehelmi. Tuo pitsipusero oli minulla mukana Gdanskissa, mutta ilmat eivät oikein sallineet pitseilyä. Sen verran viileää oli, että jumpperi oli oikea vaate.
      Monet tykkäävät Lindexin housuista, ei näitä kehuja turhaan kuule :)
      Olipa kiva kuulla, että sait postauksesta ideoita.
      Aurinkoa ja iloa viikonloppuusi <3

      Poista
  16. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Petra! Olen iloinen sanoistasi.
      Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  17. Hyviä asuvalintoja. Tuo pitsipusero oli kaunis, ja se käy asun kuin asun kanssa. Päälle voi laittaa vaikka villatakin. Hauska tuo haalari, tykkään mustavalkoisesta yhdistelmästä. Kesäkelejä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Aikku! Pitsipusero ja haalaria on tullut jo käytettyäkin, molemmissa viihdyn. Jakku odottaa lämpimämpiä säitä.
      Kesäkelejä odotellessa. Aurinkoista viikkoa ☀️

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig