MOMENTS OF MY LIFE

5X VIIKON PARHAAT


On ollut vauhdikas viikko. Jokaisesta tapahtumasta olisi voinut tehdä vaikka omankin postauksensa. Mutta koska aika on ollut tapetilla, niin viikon yhteiskooste tulee tässä.



VIIKON AAMIAINEN JA KIRJA: Viikko alkoi ihanasti - aamiaisella viehättävässä Kahvila Fleuristessa . Meitä oli joukko naisia koolla psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallion Inhimillisiä kohtaamisia -kirjan julkkareissa. Maaret Kallio kertoi kirjastaan ja teimme itsekin pari harjoitusta. Toinen oli hiljentymisharjoitus. Oi, mikä tyyni ja rauhallinen tunnelma aamiaisella vallitsikaan. Vein sen rauhan mukanani päivän rientoihin. Kirjaa en ole vielä ehtinyt lukea, se odottaa rauhallista lukuhetkeä yöpöydällä.





VIIKON TUOTESARJA : Minulla oli onni ja ilo päästä uuden tuotesarjan Instant Effects'in lanseeraustilaisuuteen Glory for You  -kauneushoitolaan Helsingissä. Instant Effects on vastaisku kosmetiikkateollisuuden tuotelupauksille, jotka eivät pidä paikkaansa, ja joihin on vaikea uskoa. Tuotteiden kehittäjä on Richard Mears, joka on toiminut monien nimekkäiden kosmetiikkabrändien takana. Tämä uusi, kiinnostava sarja Instant Effects on Richard Mearsin pitkällisen tutkimus- ja kehitystyön tulos. 

Sarjan tuotteet ovat: Instant Eye Lift, Instant Lash Volumiser, Instant Lip Plumper. Tilaisuudessa kokeilimme Lip Plumper'ia - tuotetta, joka lupaa 20% täyteläisemmät huulet 20 minuutissa. Miten kävi? Kerron lisää näistä tuotteista, kunhan olen niitä ensin testannut. Minua kiinnostaa kovasti tuo Instant Eye Lift.



Kauniissa Kauneushoitola Glory for You:ssa me osallistujat saimme vielä valita joko meikin tai manikyyrin. Minä valitsin manikyyrin ja kuvassa meikkiä tehdään blogikollegalleni Miss Salkalle  .

VIIKON UUTINEN: Turun Kaupunginteatterin peruskorjaus on saatu päätökseen. Ja teatterikausi on avattu upealla musikaalilla Viimeinen laiva (The Last Ship). Musikaalin on säveltänyt 16-kertainen Grammy-palkinnon voittaja Sting. Ja tarinaa ovat olleet luomassa myös John Logan ja kirjailija Brian Yorkey. Kävin jo katsomassa hienon esityksen ja kerron siitä myöhemmin lisää. Mutta uutinen on se, että Sting tulee Turkuun katsomaan säveltämäänsä musikaalia. Päivämäärää ei ole kerrottu. Tässä Stingin terveiset: "Tuntuu mahtavalta, että Viimeinen laiva tehdään Turussa. Aion ehdottomasti tulla paikalle näkemään sen. Tarina on henkilökohtainen ja tunteita herättävä, joten uskon, että suomalaiset ymmärtävät sen ja ottavat omakseen. En voisi enempää olla innoissani."


Kuva: Internet


VIIKON VIERAAT: Meillä oli yövieraita Espoosta. Ja taisin opettaa pikkuisille huonoja tapoja. Pelasimme kännykällä Tropic Escape -peliä. Annoimme sille nimen Paratiisi -peli. Pelissä on värikäs saari kauniine kasveineen ja eksottisine eläimineen ja saarta ympäröi turkoosi meri. Meressä uivat kalat ja delfiinit. 

Toki paljon muutakin ehdimme tehdä, mutta kummasti nämä nettipelit kiinnostavat pikkuisia. Pelataanko syömisen jälkeen sitä Paratiisi -peliä? Voidaanko vielä illalla pelata sitä Paratiisi -peliä? Pelataanko heti aamulla sitä Paratiisi -peliä? Voi, Tuula mitä teitkään... Mitähän ne äiti ja isä siellä Espoossa sanovat, kun sisarukset pyytävät pelata Paratiisi -peliä?


VIIKON ja VENEILYKAUDEN PÄÄTÖS: Meillä päättyy nyt veneilykausi. Tänään on nostettu vene ylös. Vaikka aurinko paistoi,  niin pientä haikeutta oli ilmassa. Vanha Tuulia-lady pääsi talvilevolle. Hieno lopetus tälle viikolle. 


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 

- Tuula 

50 kommenttia

  1. Hei hurjaa, mikä viikko - olet ehtinyt vaikka mitä jännää.
    Tuollaisen viikon jälkeen sitä on varmaankin pumpattuna täyteen intoa ja ehkä vähän voipunutkin - jos tämän viikon ottaisi vähän rennommin...?
    Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mielenkiintoinen viikko. Tuo on totta, olin innoissani kaikesta näkemästäni ja kokemastani, mutta kyllä minä sunnuntai-iltana olin väsynyt. Tämä viikko kuluu rennommin.
      Kiitos Celia ja mukavia syksyisiä päiviä sinulle!

      Poista
  2. Ihanan energinen viikko ollut sinulla :)
    Tunnelmallista iltaa ja pirteää uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merikapteenin vaimo. Viikko tosiaan oli vauhdikas ja energinen. Mutta kyllä se myös energiaa kulutti. Sunnuntai-iltana olin aika poikki.
      Pirteitä syyspäiviä sinulle!

      Poista
  3. Wow mikä viikko! On siinä varmasti kiirettä pitänyt, mutta mikäs sen hauskempaa -ainakin jos viikonloppuna saa vähän kerätä uusia voimia.
    Ihanat pikku pelurit sinulla on ollut seurana. Melkein käy kateeksi ;)
    P.S.Ehkä se on tuon Tuuliankin hyvä välillä vähän levähtää ennen seuraavan kauden alkua.
    Kivoja päiviä Turkuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikkoon mahtui monta juttua. Ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Viikonloppu vielä punnerrettiin noissa venehommissa. Mutta sekin alkaa olla kohta mallillaan. Tänään vielä joudutaan vaihtamaan hallipaikkaa... tällaista sattuu.
      Pikku pelureitten kanssa on hauskaa. Aikamoisia energiapakkauksia ovat. Saivat meillä valvoa vähän pidempään, kun oivat yökylässä (sovittu säänto). Mutta aamunousuun se ei vaikuttanut. Heti seitsemältä aamulla olivat kurkkimassa, jos me olemme hereillä. Ja tuo peli mielessä :)
      Tuulia on leponsa ansainnut :)
      Kiitos Leena ja aurinkoisia syyskuun päiviä Amsterdamiin!

      Poista
  4. Mä odotan mielenkiinnolla Instant Effects -tuotesarjan tuloksia :) Yritän vähän maanitella miestäni sen silmänympärystuotteen koekaniiniksi, hänellä kun on tähän tarkoitukseen oikein luvaavan oloinen silmänympärysiho. Vielä en ole onnistunut :D

    Ja mahtavaa, että Sting tulee katsomaan säveltämäänsä musikaalia! Omat vanhempani ovat tykänneet Stingistä, ehkäpä voisin vinkata heille tuosta musikaalista.

    Mutta oli ihana nähdä - toivotaan, että nähdään taas pian! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämme mielenkiintoisia aikoja Instant Effectsin kanssa. Minä olen täällä koekaniina. Odottelen vain rauhallisempaa tuokiota aloitukselle. Lykkyä oman koekaniinisi kanssa :)
      Tuo Stingin vierailu on mahtava juttu... tulee katsomaan omaa musikaaliaan. Turku on muuten ensimmäinen paikka Euroopassa, jossa tuo Viimeinen laiva esitetään. Sting on kyllä yksi miellyttävimpiä musiikkimaailman tähtiä. Vinkkaa ihmeessä vanhemmillesi musikaalista.
      Sinut on aina niin ihana nähdä. Olet niin positiivinen ja aurinkoinen. Toivotaan, että pian nähdään.
      Mukavia syyskuun päiviä <3

      Poista
  5. Antoisa viikko sisältöineen. Meillä oli tänään taas toiset synttärit, ja on se vaan ihana nähdä iloa lasten silmissä. Kaupunkireissulla oli mukana myös uusi perheenjäsen, koira. Hän sai käydä pitkän automatkan meidän mukana, tullessa nukkuikin koko matkan. Kauppakeskuksessa olikin sitten huomion keskipiste, asiakkaat tulivat juttelemaan pienelle karvakerälle ja silittelemään sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säpinää on ollut sielläkin :) Pikkuinen koiranpentu herättää huomiota, pennut ovat niin hellyyttäviä. Ihastuttavaa, miten pikkuinen koira murtaa muureja.
      Kiitos Aikku ja mukavaa syysviikkoa!

      Poista
  6. Huikea viikko sinulla, niin paljon hyvää ja iloista.
    Valoisaa uutta viikkoa ihana Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää ja kaunista - oli viikkoni :)
      Ja sainpahan nähdä sinutkin, ihanainen Taru <3
      Valoisaa syysviikkoa myös sinulle!

      Poista
  7. Mukava viikko takana ja toivottavasti myös edessä.

    Julkareihin sain kutsun, mutta työmatka vei toisiin maisemiin. Nähdään siis jossain muualla seuraavn kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikkoon tosiaan mahtui monta erilaista juttua, mukavia juttuja.
      Olisipa ollut kiva nähdä sinutkin siellä julkkareissa, mutta sinä astelit Pariisin taivaan alla :)
      Kiitos Tuuli ja mukavaa syysviikkoa!

      Poista
  8. Maaret Kallio on ihana :) Lempeän viisaita ajatuksia hänellä.
    Kaunista viikkoa Tuulalle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä, Maaret Kallio on ihana. Jo hänen äänensä on niin lempeä. Ja kun hän vielä puhuu elämän valoista ja varjoista positiivisesti ja viisaasti, niin häntä kyllä kuuntelisi vaikka kuinka kauan.
      Kiitos Tuula ja mukavaa syysviikkoa sinulle <3

      Poista
  9. Mukava ja ohjelmallinen viikkoa sinulla ollut. Maaret Kallion haluaisin itsekin tavata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli vähän erilaista ohjelmaa. Monta uutta mietittävää tuli reppuuni :)
      Maaret Kallio on todella miellyttävä persoona. Häntä kuuntelee ilokseen.
      Kiitos Kaisa ja mukavaa syysviikkoa sinulle <3

      Poista
  10. Oi miten kiva viikko sinulla on ollut!Maaret Kallio olisi kiinnostanut minuakin..täytyy lukea kirja🤗Energistä viikkoa😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli erilainen ja kiinnostava viikko. Monta asiaa opin. Maaret Kallio oli kiva tavata. Hänestä välittyi rauha ja sopusointu. En ihmettele hänen suosiotaan.
      Kiitos Kristiina ja aurinkoisia syyspäiviä!

      Poista
  11. Mukavia menoja ja vielä ihanampia pikku vieraita sinulle on viikkoosi kuulunut. Tuo Sting kuullostaa niin upeelta! mukavaa syyskuun viimeistä viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavia menoja riitti viikkoon. Ja pikkuvieraat vielä kruunasivat viikon. Minä olen niin innostunut Stingin tulosta Turun Kaupunginteatteriin, mutta pitävät päivän visusti salassa, kyseessä kun ei ole Stingin esiintyminen vaan hänen vapaa-ajan ohjelmansa. Jännittävää.
      Kiitos Sari-ihana ja aurinkoisia syyskuun päiviä <3

      Poista
  12. Kaikkea upeaa olet päässyt kokemaan. Toivottavasti tämä uusikin viikkoa tuo mukanaan ihania asioita.
    Aurinkoista maanantaita Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva viikko ja uusia kokemuksia tuli "reppuun".
      Kiitos Outi ihanasta toivotuksesta ja aurinkoisia syyspäiviä sinulle <3

      Poista
  13. Ihana viikko sinulla! Maaret Kallio vaikuttaa mukavalta persoonalta. Sting Turkuun! Mikä uutinen, huh huh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvä ja kaunis viikko :) Maaret Kallio taisi ripotella hyviä säteitä viikkoon. Sting Turkuun on minustakin ihan mieletön juttu. Stingille kunnia kun esitämme hänen musikaalinsa. Mutta myös Turun Kaupunginteatterille suuri kunnia saada hänet katsomoon.
      Kiitos paljon Ansu ja kauniita syyspäiviä <3

      Poista
  14. Kyllä on ollut energiaa täynnä viikkosi.
    Uutta energiaa tähänkin viikkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Energiaa sain tosiaan viikosta ja uusia ajatuksia "matkaani". Hyvä viikko!
      Kiitos paljon Satu ja energistä viikkoa myös sinulle <3

      Poista
  15. Ihana viikko <3 Tuolla Maaret Kallion kirjajulkkareissa olisin halunnut olla, mutta tosiaan olimme Tampereella, olisi ollut mieluisa tapahtuma ja kohtaaminen. <3 Ihanaa viikkoa Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ja erilainen viikko - kyllä.
      Sinulla on paljon menoja ja noita kompromisseja pitää tehdä. Maaret Kallio on kyllä ihastuttava persoona. Ja hänellä on viisaita ajatuksia. Olen kuullut, että Tampereen reissu oli mahtava. Joten nyt näin.
      Kiitos Tiia-ihana ja kaunista syysviikkoa <3

      Poista
  16. Sinulla on ollut tapahtumarikas ja selkeästi kiva viikko takana :) Varmasti haikeaa nostaa vene talviteloille mutta ensi keväänä tapaatte sitten taas uudelleen purjehtien auringonlaskuun Airistolla. Syksy on sellaista luopumisen aikaa sekä kesäisen luonnon että valon suhteen mutta kaikkea uutta kivaa tulossa tilalle. Ja saa oikein luvan kanssa sytytellä kynttilöitä kotiin.

    Mukavaa alkanutta viikkoa Tuula :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapahtumarikas on hyvä sana - sellainen oli viikko. Tuohon veneen nostamiseen saakka kaikki meni hyvin, mutta hallipaikan kanssa on jo ollutkin kommelluksia, mutta se on jo toinen story. Vaan keväällä kaikki on toisin.
      Kiitos Marjo-ihana! Aurinkoisia päiviä ja tunnelmallisia iltoja sinulle <3

      Poista
  17. Tuosta Kalliosta olen ihan kade! Ihanaa uutta viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidanpa sanoa, että kannattaakin olla :) Upea nainen, jolla on viisaita ajatuksia. En lainkaan ihmettele Kallion suosiota. Hänessä on karismaa.
      Kiitos kultainen Katja ja aurinkoisia syyspäiviä <3.

      Poista
  18. Voi mikä vauhti sinulla onkaan! Ja kaikki nuo tilaisuudet sellaisia, joihin olisin itsekin mielelläni lähtenyt vaan nämä päivätyöt vielä haittaavat tätä harrastusta;)
    Kallion kirja on pakko lukea, Eye Liftin testaustuloksia odottelen kovasti ja Viimeinen laiva on ehdottomasti käytävä katsomassa - sitä on kehuttu maasta taivaisiin!
    Upeita syyspäiviä sinulle, Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa ollut mukavaa, jos olisit ollut mukana näissä tilaisuuksissa. Matkatkin olisivat kuluneet leppoisasti. Mutta odotellaan :)
      Maaret Kallion kirja on kiinnostava. Kirjaa pitää lukea ajatuksella ja mietiskellen ja välillä pysähtyen... sellaista aikaa nyt odotan.
      Eye Lift, mielenkiintoinen tuote. Katsotaan, sanoi Tuula :)
      Ja Viimeinen laiva, uskomattoman hieno esitys. Kyllä Turussa osataan.
      Kiitos Arja ja aurinkoista loppuviikkoa!

      Poista
  19. Energinen viikko kokemuksineen takana :) Väsynyt varmaan mutta uskon, myös onnellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä Kati osasit valita sanasi oikein. Viikon jälkeen olin väsynyt mutta onnellinen. Nyt jo väsymyskin on selätetty.
      Kiitos Kati ja aurinkoista loppuviikkoa <3

      Poista
  20. Kiitos vierailustasi blogissani. Siitä mustikkajuustosta, se on sellaista kovaa juustoa, leikattava paloja. En usko että juustohöylällä onnistuu.
    Sen valmistaja on Juustoportti sieltä Jalasjärveltä, missä olimme syömässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juustoportin juustoja. Mukava tietää.
      Kiitos sinulle Tuija ja mukavaa loppuviikkoa <3

      Poista
  21. Olipa sinulla monipuolinen viikko. Hauskasti sommiteltu postaus kun alkoi aamiaisella 🥐

    Tietokonepelit ovat hirmu koukuttavia. Yritän olla ajattelematta niitä kokonaan jotta en joudu vedetyksi jonkun jännän pelin imuun 😀 Facebookissa ole 7 vuoden aikana tainnut vastata yhteen pelikutsuun. Siitä pääsin onneksi irti kun en oikein tajunnut mitä siinä piti tehdä enkä käsittänyt pitikö siinä ostaa jotakin leikisti vai oikeasti, oikeaa luottokorttia käyttämällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monipuolinen ja erilainen viikko. Aamiaisesta kaikki alkoi :)
      Nyt huomasin, miten koukuttavia nuo nettipelit voivat olla. 5-vuotias ei vielä tajunnut tuota pelin henkeä, mutta pelissä oli niin paljon hienoja kuvia ja liikkuvia osia, että hänelle riitti se.
      7-vuotias ymmärsi jo ostamisen ja myymisen. Onneksi se tapahtui pelin kolikoilla. Oli molemmille mielenkiintoinen peli. En ole huomannut kysyä, miten siellä Espoossa nyt :)
      Kiitos paljon Rita ja aurinkoista loppuviikkoa <3

      Poista
  22. Olipa sinulla mielenkiintoinen viikko. Cafe Fleuriste on miellyttävä paikka,pari kertaa olen siellä istunut .
    Mukavaa syyskuun loppua Tuula.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, siihen sisältyi monenmoista mukavaa :) Cafe Fleuriste on sinulle tuttu paikka. Olin siellä itse ekaa kertaa. Viehättävä kahvila ja ihania herkkuja, sinne jatkossakin menen kahvittelemaan.
      Kiitos Jael ja mukavaa loppuviikkoa Tel Aviviin <3

      Poista
  23. Mikä vauhtiviikko (hih...niin oli itselläkin)! Harmittaa, kun missasin tuon Maaret Kallion tilaisuuden, mutta onneksi sain kirjan kustantajalta. Tykkään kovasti hänen tyylistänsä ja ajatuksistansa. Kosmetiikka aina kiinnostaa, kiva lukea blogeista noista uutuuksista! Toivottavasti Tuula pian nähdään tulevissa tapahtumissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monen monta tapahtumaa on ollut sinullakin.. siis vauhtiviikko sielläkin.
      Olsipa ollut kiva nähdä sinut Maaret Kallion tilaisuudessa, mutta silloin taisi Tampere kutsua sinua. Maaret Kallion ajatuksissa on inhimillisyyttä ja viisasta realismia.
      Oli kiva osallistua tuohon kosmetiikkalanseeraukseen, täällä kokeilut meneillään :)
      Kiitos Heli-Hannele, kyllä pian nähdään <3 Alkaa olla jo ikävä mainiota joukkoamme!
      Aurinkoisia syyspäiviä sinne!

      Poista
  24. Wow mikä viikko!

    Sting oli täällä konserttia pitämässä edellispäivänä, enkä ikävä kyllä sinne päässyt. Se harmitti.

    Maaret Kallio kuuluu minunkin suosikkeihini, joten olen kyllä vähän kade minäkin. Onnekas sinä!

    Mukavaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, ihana viikko! Iloa ja kipinöitä vielä tähänkin viikkoon on tuosta viikosta kantautunut.
      Maaret Kallio on ihastuttava, joten onnekas olen :) Niinkuin Heli-Hannelella tuossa sanoinkin, niin Maaretin ajatusmaailmassa on paljon inhimillisyyttä ja viisasta realismia. Häntä oli ilo kuunnella.
      Kiitos paljon Marianna ja mukavaa syksyistä loppuviikkoa sinne vuonoille <3

      Poista
  25. tapahtumarikas viikko sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se oli. Tapahtumarikas. Oikeastaan vasta tällä viikolla olen työstänyt ajatuksissani tuota viikkoa. Mielenkiintoinen viikko.
      Kiitos Sussi ja aurinkoisia syyspäiviä <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig