MOMENTS OF MY LIFE

IHANA AURINKOPUUTERI SENSAI



Olen koko ikäni kärsinyt pisamistani. Ja vaikka kummitätini minulle sanoikin, kun olin  pikkutyttö,  että kun sinulle tulee ikää, niin ne eivät enää ole niin tärkeä juttu. Tiedän, että nämä ovat turhia marinoita, ja ehkä kuulostan turhamaiseltakin, mutta ei ikä ole tehnyt minua armollisemmaksi pisamiani kohtaan. Toki hymyilen itselleni ja pisamilleni. Talvella niitä ei niinkään näy, mutta kun aurinko näyttäytyy, niin pisamatkin heräävät eloon.


Ja me kun vielä veneillään,  niin aurinkoa on todella vaikea välttää merellä. Siellä on vain pakko ollut laittaa paljon suojakerrointa ja pisamista välittää viis. No, tähän kohtaan on sanottava, että kipparin mielestä pisamat ovat kivoja. No, niin sanoo hän, jonka iho ruskettuu kauniisti ja tasaisesti.

Mutta nyt olen löytänyt oman aurinkosuojani. Ja se on samalla noussut kesämeikkisuosikikseni.

Se on Sensain Silky Bronze aurinkopuuteri, joka on enemmän kuin aurinkopuuteri, se on aurinkosuojameikkipuuteri. Se levittyy iholle kauniisti. Sen puuterimainen koostumus peittää pigmentaatiota (niitä pisamia) ja tekee ihonväristä kauniin ja tasaisen. Tämä on ihan huipputuote. Se antaa hyvän suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan ja sen suojakerroin on SPF 30. Aurinkopuuteria voi käyttää päivittäin vaikka ei auringossa olisikaan. Ja tuo hehku on vettä hylkivää, joten sateessakin kaunis sävy säilyy kasvoilla.


Suitsutanko vielä lisää :) Sensai Silky Bronze on anti-ageing tuote. Ja se on tärkeää tämänikäisenä, sillä aurinko on yksi niitä ihon pahimpia "vanhentajia". 
Tämä aurinkosuoja on pakattu kauniiseen rasiaan, jossa on myös peili ja vippa. Ja vippa kulkee omassa lokerossaan rasian kansiosassa.

Minä olen käyttänyt tätä aurinkopuuteria kuivalla vipalla, sillä saa puolimatan hehkun. Esitteessä sanotaan, että märällä vipalla saa raikkaamman matan. Tuo kuivalla vipalla laittaminen on vain helpompaa veneessä.

Ja kuin pisteenä i:n päälle Sensain rasia on ylellinen ja kaunis. Eikö kuulostakin ihan täydelliseltä tuotteelta. Ostin oman Sensainini Sokokselta ja sen hinta oli 55 euroa. On kallein aurinkopuuteri, jonka olen koskaan ostanut. Mutta tyytyväinen olen ostokseeni. 




Minulla oli sellainen käsitys, että Sensain aurinkopuuteri oli tullut markkinoille tänä keväänä, mutta se oli tullut markkinoille jo viime keväänä. Se selvisi minulle Tiian - Minäkö keski-ikäinen -blogista. Tiia on tehnyt viime kesänä kattavan Aurinkopuuterit testissä -postauksen. Se löytyy TÄÄLTÄ 

Aurinkoisia heinäkuun päiviä! 


- Tuula 

Käytätkö sinä aurinkopuuteria?
Jatkossakin ihonhoitopostauksia? 

28 kommenttia

  1. Oih, kuulostaa hyvältä!
    Itse ostin juuri uuden KIKOn aurinkopuuterin ja siihenkin olen tytyväinen.
    Pisamia minullekin ilmaantuu kesäisin.

    Herttaista heinäkuun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIKO:n aurinkopuuteri, luinkin jostakin, että se on italilainen merkki. Ei taida Suomen liikkeistä Kikoa löytää. Nettikaupoille pitää mennä, jos tuota haluaa. Hyväksi merkiksi kehuvat. Minulla on uusi "herätys" tähän aurinkopuuterien maailmaan. Kiitos vinkistäsi. Ja sielläkin kesäpisamia :)
      Herttaista heinäkuuta Aurinkorannikolle!

      Poista
  2. Kuulostaa aivan huipputuotteelta! Täällä myös yksi pisamakasvo, auringon myötä pisamat pirskahtelevat kasvoille, mutta minusta ovat aika piristäviä:) Tasaantuvat toki kesän rusketuksen myötä, mutta en välitä auringonotosta lainkaan ja haluan suojata ihoni hyvin. Siispä Sensain tuote kuulostaa tosi toimivalta. Olen käyttänyt pitkään luonnonsarjasta aurinkopuuteria, mutta tähän voisi satsata. Kiitos vinkistä Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Pisamat pirskahtelevat kasvoille". Oi, miten hauskasti sanottu.
      Minulla on ollut tämä aurinkopuuteri nyt kovalla koetuksella tänä viikonloppuna. Teimme venematkaa ja aurinko porotti. Iho näytttää ja tuntuu hyvältä. Ja pelkästään pisamat eivät ole ruskettuneet :) Edelleen olen tyytyväinen tuotteeseen.
      Kiitos paljon Hannah kivasta kommentistasi.

      Poista
  3. Kesäisin käytän vain aurinkopuuteria, en mitään meikkivoiteita tai muita puutereita. Minä niin tykkään pisamista. Itselläni on pisamia kesäisin nenän päällä ja hiusrajassa :)
    Ihanaa viikonloppua Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkopuuteri tuntuu kuuluvan monella kesään. Se on mainio tuote. Muutama pisama nenän päällä on kyllä söpöä. Mutta käyttääkseni Hannahin sanoja, minulla pisamat pirskahtelevat koko kasvoissa. Mutta tämä aurinkopuuteri toimii, kasvotkin ovat ruskettuneet.
      Kiitos Outi ja heleää uutta viikkoa!

      Poista
  4. Täältäkin löytyy pisamat! Lapsena inhotti, mutta nyt tykkään tosi paljon - nykyään ne ei kyllä ole niin selkeitä, kuin lapsena. Aurinkopuuteri on täälläkin käytössä :)
    - Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Marrullakin pisamia. Sinullahan on punainen tukka. Ehkä ihan luonnonpunainenkin?
      Minäkin alan kohta tykätä pisamistani, kun näin paljon tulee "tykkäyksiä". Ja aurinkopuuteri sielläkin käytössä.
      Kiitos Marru ja heleää uutta viikkoa!

      Poista
  5. Pisamathan ovat niin ihania. Aurinkopuuteria käytän, mutta omassani ei kyllä taida olla suojakerrointa, mikä olisikin tosi hieno lisä aurinkopuuteriin. Laitanpa muistiin tuon merkin.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet, joilla ei ole pisamia, sanovat, että ne ovat ihania :)
      Tämä oli minullekin uutta, että aurinkopuuterissa on suojakertoimia. Siksi heti innostuin ja tyytyväinen olen. Nyt viikonloppuna oli puuteri kovalla koetuksella veneretkellä.
      Kiitos Kristiina ja heleää uutta viikkoa!

      Poista
  6. Kuulostaa hyvältä,etenkin se että siinä on myös aurinkosuoja mukana. Olen yleensä käyttänyt aurinkopuuteria poskipunana,eikä omassani taida olla aurinkosuojaa.
    Pisamat ovat ihastuttavia,ja kuulemma trendikkäitäkin nyt;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin käytin aikoinani aurinkopuuteria poskipunana. Ei siinä ollut suojakertoimia silloin. Noitten suojakertoimien vuoksi tähän Sensain tuotteeseen innostuinkin. Ja hyvältä vaikuttaa.
      Luin jostakin tuota samaa, että pisamat ovat trendikkäitä ja niitä meikataan iholle. Tämä pisamainen kyllä moiselle hymyilee. Mutta on kiva olla joskus trendikäs :D
      Kiitos Jael ja heleää uutta viikkoa!

      Poista
  7. Voi pisamat ovat ihania! Harmi, että minulla niitä ei ole :)
    Hyvältä tuotteelta kuulostaa tuo aurinkopuuteri. Täytyy laittaa nimi muistiin.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a Hanne, sinulla ei niitä ole. Voi, miten nuorena tyttönä haaveilinkaan kasvoista ilman pisamia, mutta haaveeksi jäi. Tämä aurinkopuuteri vaikuttaa kyllä kelpo tuotteelta. Nyt viikonloppuna se on ollut kovassa testauksessa. Ja tuntuu, että iho hehkuu nyt kauniisti, eikä merelläkään palanut.
      Kiitos Hanne ja heleää uutta viikkoa!

      Poista
  8. Löytyy tuo aurinkopuuteri ja se on loistava ja pisamat on niin nättejä, kuten sinä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin sinun juttusi aurinkopuutereista. Kehuit Sensaita. Juttusi ja mainos saivat minut ostamaan tämän tuotteen. Ehkä minun pisamani nyt ovat nättejä, toivon ainakin.
      Kiitos taas niin kivoista sanoistasi Tiia <3
      Heleää alkavaa viikkoa

      Poista
  9. Laadukkaat tuotteet ajavat aina asiansa. Pisamat ovat muuten kivoja, mutta minulla niitä tulee myös ylähuulen rajaan ja siinä ne näyttävät lialta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta puhut Tuuli! Ihonhoitotuotteissa laadukkaat tuotteet kyllä puoltavat paikkaansa.
      Ymmärrän tuon, kun sanot, että ylähuulen rajassa näyttävät lialta. Minusta tuntuu jossain kohtaa kasvoissa samalta. Mutta nyt minulla on Sensain aurinkopuuteria ja se kyllä lisää hehkua ja se likavaikutelma häipyy. Aikas kiva tuote!
      Kiitos Tuuli ja heleää uutta viikkoa!

      Poista
  10. Tietysti voit laittaa ihonhoitopostauksia. Olen oppinut blogeista paljon uutta asiaa, joten on kiva kuulla kaikenlaisia vinkkejä ja ohjeita. Tiedän aurinkopuuterin, mutta tämän postauksen perusteella vousin sen hankkia myös itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että ihonhoitopostaus onnistui. Tämä oli minulle jotenkin niin tärkeä juttu - johtuen varmasti pisamistani. Ja tuo aurinkopuuterin suojakerroin yllätti minut. Tyytyväinen olen.
      Kiitos Ansu ja heleää uutta viikkoa!

      Poista
  11. Ihonhoitopostaukset kiinnostavat ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanainen Sussi, kiitos! Minä tulen jatkossakin ripottelemaan näitä ihonhoitopostauksia, kun löytyy omalle iholleni sopivia tuotteita. Tästä oli kiva kertoa, ja jatkossakin haluan kertoa sellaisista tuotteista, joista todella tykkään.
      Kiitos Sussi ja heleää uutta viikkoa!

      Poista
  12. Minä taas pitäisin niin kovasti pisamista! Löysin tuon saman aurinkopuuterin viimeksi kun kävin hankkimassa uutta meikkipuuteria loppuneen tilalle ja olen tykännyt kovasti. Helppo tuote kesäiholle ja tarvittaessa peittää hyvin ihon kirjavuutta. Ihania kesäpäiviä Tuula! Aurinko on vihdoin tullut hemmottelemaan meitä 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä löysit tämän saman aurinkopuuterin, mainiota. Tämä on kyllä loistava tuote kesäiholle. Tasoittaa kivasti ihon kirjavuutta, sen olen todella huomannut. Ja tuossa kerroinkin, että tänä viikonloppuna Sensai oli suojaamassa merellä ihoani. Suojakerroin 30 riitti ja nyt iho tuntuu iltasellakin mukavalta.
      Vihdoinkin aurinko hymyilee, nyt nautitaan siitä!
      Kiitos Anu ja heleää uutta viikkoa!

      Poista
  13. Semsain tuotteet on niin ihania ja hyviä.
    Aurinkopuutereita löytyy itseltäkin, mutta valitettavasti ilman suojakerrointa.
    Täytyykin seuraavan kerran hankkia tuo 😊

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sensain tuotteet ovat todella ihania tuotteita. Minä käytin erilaisia tuotteita niistä jo silloin, kun nimenä oli Kanebo. Tuo aurinkopuuteri suojakertoimella oli jännä löytö. Kun siitä luin, niin se piti saada heti. Tyytyväinen olen siihen.
      Kiitos paljon Souliina ja mukavia heinäkuun päiviä!

      Poista
  14. Sama pisama, tosin taitaa tässä iässä ollakin meikäläisellä ainakin jo kesakko"vika". Ikinä en ole aurinkovoiteista välittänyt ja se on kostautunut nyt. Mites tuo aurinkopuuteri, kuivattaako tai kasautuuko ryppyihin? Vai käytätkö ollenkaan esim silmänympärysalueella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo aurinkopuuteri ei kasaudu mitenkään. Käytän sitä kosteusvoiteen päällä. Ja käytän myös silmänympärysalueella. Minä olen todella huono käyttämään mitään nestemäisiä aurinkovoiteita. Kun on ollut auringossa ja merellä tuulessa koko päivän, niin iholla tuntuu suolaisen merituulen puhaltama kireys. Eilen hankin itselleni Sensain After Sun Repair Maskin, sitä pidetään erittäin kosteuttavana tehohoitona. En ole vielä ehtinyt kokeilla. Mutta varmasti pian.
      Kiitos Heli! Hyviä kysymyksiä.
      Ihanaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig