MOMENTS OF MY LIFE

ÅBLOGIT - minäkin mukana
Istun viihtyisässä Smo & Fro'n kahvilassa Turun Hansakorttelissa kirjoittamassa kännykällä tätä postaustani - olen siis oppinut nuorison tavoille :)  Nyt on sopiva hetki ja sopiva paikka ja mukava aihe päivittää blogia. 

Ehkä joku tarkkasilmäinen on jo huomannutkin  että blogini sivuun on ilmestynyt uusi banneri: Åblogit / Turun seudun sisustus- ja lifestylebloggaajat. Laitoin hakemuksen ja pääsin mukaan tähän turkulaiseen blogiyhteisöön. Olen todella iloinen ja innoissani mukaan pääsystä. Täällä liikutaan tutuissa "maisemissa". Ja muutaman åblogilaisen jo tunnenkin.

Åblogit - logoa klikkaamalla blogini oikeassa laidassa pääset ryhmän kotisivuille ja sieltä löydät Turun alueen verkostoituneet blogit sekä linkit päivityksiin. Åblogeilla on myös omat facebook-sivut: https://www.facebook.com/ablogit

Edelleen jatkan Nelkytplusblogien riveissä ihanan ja tutun porukan kanssa. Mielestäni omalla kohdallani  nämä yhteisöt täydentävät toisiaan ja antavat yhdessä positiivista potkua bloggaamiseen. 

Ja vielä istun Smo&Fro'n kahvilassa. On unohtua kahvi. Tämä Toast Skagen on tosi herkullista. Kylmäsavulohi leivän sisällä on tuoretta ja maittavaa ja kahvi hyvää.  Kerran aikaisemminkin  olen käynyt täällä ja silloin maistelin Smo&Fron raikasta smoothieta. 


Kivaa ja energistä loppuviikkoa kaikille! **Tuula 

42 kommenttia

 1. Onnea ja iloa taatusti mukavaan porukkaan pääsystä <3! Ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Åblogit ja Nelkytplusblogit - siinäpä minun kivat porukkani.
   Ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 2. Tervetuloa mukaan Åblogeihin - oli ihana saada sinut porukoihin! Toivottavasti nähdään pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu niin ihanasta tervetulotoivotuksesta! Oli kiva päästä mukaan.
   Samaa toivon minäkin - näkemisiin!
   Hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 3. Teillä on mainio yhteisö! Kiitos kahvilavinkistä! Minäkin olen yrittänyt blogata kännykällä, mutta jostakin kumman syystä kuvien liittäminen on ollut ylitsepääsemättömän hankalaa. Sinnikkäästi jatkan tutkailua, tuonnempana. Torstaiterveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuija! Kyllä vain, mainio yhteisö ja tuo kahvila on pieni, mutta ihastuttava.
   Löysin kuin vahingossa tämän Appsin, jolla bloggaan. Appsin nimi on BlogGo ja olen tehnyt siitä postauksenkin: http://www.tuulaslife.fi/2016/04/kokeilua-kannykalla.html
   Se on tosi kiva käyttää. Siinä saa kuvat keskitettyä ja tekstiä suurennettua.
   Kivaa torstaita!

   Poista
 4. Åblogit vaikuttaa mukavalta yhteisöltä! Syy muuttaa takaisin Turkuun? :D

  Tämä kahvila näyttää muuten aivan uskomattoman viihtyisältä ja varmasti on kahvikin hyvää!

  Mukavaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Åblogeista tunnen jo joukon bloggaajia, ja he ovat kerrassaan ihania blogikollegoja.
   Siinä olisi jonkinmoinen syy muuttaa Turkuun takaisin. Mutta jossakin vaiheessa, kun tulet Turkuun, niin yritetään järjestää treffit vaikka Forum Marinumissa ja kutsutaan mukaan åblogilaisia. Sinullakin taitaa siellä listoilla heitä olla muutama.
   Kiitos Marianna <3 ja hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Mä en vaan kykene bloggaamaan kännykällä. Tosin en oo pitkään aikaan edes yrittänyt, josko olis parantunut tuo kännykkäsovellus. Ihanaa torstain jatkoa sinulle Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännykkäsovellukset ovat parantuneet. Itse käytän BlogGO - sovellusta. Ja olen sovelluksesta postauksenkin. Tässä linkki : http://www.tuulaslife.fi/2016/04/kokeilua-kannykalla.html
   Huomasin, että tuosta linkistä ei pääse suoraan postaukseen, mutta jätän sen kuitenkin tähän. Ei kännykällä pitkiä tarinoita kirjoita, mutta pieneen tarinaan se on verraton. Ja sehän kulkee aina mukana.
   Kiitos Tuija ja ihanaa torstaita myös sinulle <3

   Poista
 6. Hirveän ihana idea<3 Tuossa syntyy varman kiva yhteisö ja kokoontumisetkin ovat kohtuullisen matkan päässä eli ei tarvitse viipyä yön yli.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Åblogit -yhteisö on toiminut jo 1,5 - 2 vuotta. Minä olen innostunut mukaan pääsystä. Ja odotan innolla kokoontumisia ja myös tavata näitä Turun kollegoja.
   Tiedän, että Vaasassa toimii myös aktiivinen paikallinen blogiyhteisö, varmaan niitä on muuallakin.
   Kiitos paljon Leena <3 ja hyvää loppuviikkoa.
   Ps. Kävin kurkkaamassa, mitä mieltä sinä olit Elena Ferranten kirjasta. Ja vakuutuin, että se pitää lukea. Lukeminen on jäänyt tosi vähälle, mökkiremppaan on mennyt kaikki aika. Mutta palaan jossakin vaiheessa kirjojen maailmaankin.

   Poista
 7. Onnittelut ihanaan blogiyhteisöön pääsemisestä! Kyllä teillä on siellä tosi kivat jutut. Harmi kun ei missään tuollaisessa voi olla mukana kun asuu täällä.
  En ole koskaan edes yrittänyt postata puhelimella. Ei taitaisi mulla pinna kestää sitä, kun siinä tulee niin helposti virheitä kirjoittamisessakin.

  Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kristiina! Olen kyllä mielissäni åblogilaisuudesta. Tiedätkö. montako bloggaajaa on Maarianhaminassa? Onko pieneksi porukaksi asti?
   Tuo BlogGo - sovellus on siitä mainio, että siinä on omat kirjaimet, jotka ovat isommat kuin tekstiviestiä kirjoittaessa.
   Kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 8. Onnea, onnea! On mukavaa, kun voi kuulua erilaisiin yhteisöihin. Se tekee bloggaamisesta antoisampaa ja samalla saa kivoja vinkkejä muilta. Toki myös mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin. Iloista loppuviikkoa Tuulalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Jani! Minä olen kanssasi niin samaa mieltä noihin yhteisöihin kuulumisesta. Nelkytplusblogeissa olen jo ehtinyt tutustua mahtaviin kollegoihin ja pian varmaan åblogilaisiinkin, joista jo muutamaan tunnenkin. Vinkit ovat aina tervetulleita ja samoin uusiin ihmisiin tutustuminen on aina avartavaa.
   Iloista loppuviikkoa myös sinulle, Jani!

   Poista
 9. Åblogeissa onkin paljon upeita blogeja mukana. Onneksi olkoon Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä ja uusiinkiin tutustun tässä pikkuhiljaa. Kiitos onnitteluista Outi <3

   Poista
 10. Kiva, kun olet päässyt mukaan "lähibloggaajiin". Verkostoituminen on se tämän päivän juttu ja se taatusti kannattaa. Ja tuo bloggaaminen kännykällä ei kyllä onnistu meikäläiseltä...tabletillakin tuottaa vaikeuksia...Mukavaa loppu viikkoa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Satu mukavasta kommentistasi. On kiva kuulua lähibloggaajiin :)
   Tuo BlogGo -sovellus on erittäin näppärä - ja tabletillakin sitä voi käyttää. Huomasin nyt tietsikan kanssa, että kuvat eivät ole ihan rivissä, mutta luulen, että se on enemmän tämän käyttäjän syy kuin ohjelman.


   Poista
 11. Ihan mahtavaa! Onnea uuteen yhteisöön liittymisestä. Taatusti seuraan turkulaisia kuulumisiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Yrtteilijä hienosta ja kannustavasta kommentistasi. Otan sen ilolla vastaan. Markku Heikkilää lainatakseni: "Uutissii Turust" - tulee aina silloin tällöin :)

   Poista
 12. Onnea onnea! Hienot kuvat! Mä en osaisi kännykällä kirjoittaa kyllä yhtäkään postausta...olen niin vanhanaikainen =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Satu!
   Minä olen tykästynyt kännykällä kirjoittamiseen. Nyt kun kuljetaan edestakaisin kotia ja saarimökkiä, se on ihan ehdoton. Vielä kun mökille on raijattu noita rakennustarvikkeita veneessä, niin oma varustus on ollut aika pieni.
   Kiitos kivasta kommentistasi.

   Poista
 13. Onnea uudelle Åblogilaiselle:) Siellähän on jo ennestäänkin tuttu Lady:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jael. Nyt ollaan Ladyn kanssa samassa yhteisössä. Muitakin tuttuja siellä on, ehkä myös sinulle. Mutta uusia tuttavuuksia on myös monia. Kivaa polkua kuljen :)

   Poista
 14. Onnea mukaanpääsystä! Blogiyhteisöt tuovat mukavaa lisädraivia tähän hommaan. 40+ porukka on ainakin täynnä loistotyyppejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pauliina! Tuo on totta, mitä sanot! 40+ porukka on jo sokeroinut blogitaipaleeni. Katsotaan miten åblogilaisten kanssa käy, ilolla odotan.

   Poista
 15. Onnea :) Viihtyisä kahvila, meiltä vain vähän kaukana :D Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu! Smo&Fro on viihtyisä ja rento paikka. Jos ja kun joskus tulet Turkuun, niin...
   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista
 16. Onnittelut! Ja, kiitos taas vinkkauksesta, kahvila näyttää mukavalta. Sinne siis sovinkin treffit ensi viikolla, kun nään ystäväni pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmoiden! Viihtyisä, pieni kahvila, jossa on mukava istuskella. Sopii hyvin treffipaikaksi. Ystävien tapaaminen on aina kivaa!

   Poista
 17. On kiva saada sinut mukaan meidän åbloggaajien upeaan joukkoon! Ja kiitos vinkistä - miten minulta on tuo kahvila jäänyt kokonaan huomioimatta;)
  Ihanaa viikonloppua sinulle - ja toivottavasti aurinkoakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Arja! Tänne åbloggaajiin on ollut kiva tulla; täällä on ollut hyvä vastaanotto.
   Ole hyvä, näin täällä vinkkejä saadaan puolin sun toisin.
   Ihanaa viikonloppua myös sinulle - lounaassa taitaa aurinko paistaa.

   Poista
 18. Hieno juttu! Isot onnittelut! Turku on lempparikaupunkejani:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Sussi! Otan onnittelut ilolla vastaan. Sinullahan on jotain kytköksiä, näin muistelen. Turku on kyllä ihastuttava kaupunki ja nyt kesällä jokiranta on niin kaunis.
   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 19. Smo & Fro on kyllä tosi kiva ja viihtyisä kahvila. Ja wau, puhelimella bloggausta en olekaan vielä yrittänyt.. pitääpä varmaan koittaa joskus. :D

  Tervetuloa mukaan Åblogeihin! :) Törmäillään miiteissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anniina! Sinulle on Små & Fro tuttu, siinä kahvilassa on oma tunnelmansa.
   Siitä vain kokeilemaan kännykällä, ei se niin hankalaa ole. Ja tulee tilanteita, jolloin voi tarvita kännykällä boggaamista.
   Kiitos paljon toivotuksesta. Törmäillään :)

   Poista
 20. Onnea teillä tuntuu olevan niin hyvä meininki <3 Kivaa viikonloppua ihana Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tiia! Åblogilaisissa on hyviä tyyppejä. Oli kiva päästä joukkoon.
   Kivaa viikonloppua myös Tiialle <3

   Poista
 21. Onnittelut blogiyhteisöön pääsystä ❤️ Muukava näköinen tuo kahvila :) Hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 22. Kiitos paljon Elina! Olen iloinen, että pääsin mukaan. Saapi katsoa mitä tuo tullessaan.
  Ja tuo kahvila on kyllä söötti, näin voisi sanoa.
  Hyvää viikonloppua myös sinulle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig