MOMENTS OF MY LIFE

Kesäinen tyylikysely



Blogeissa on kiertänyt kesän aikana mielenkiintoinen tyylihaaste. Ajattelin jo, että en haasteeseen tartu, sillä minulla nämä kesäiset kuviot ovat olleet varsin pienimuotoisia, sillä ne ovat sijoittuneet koti-, mökki- ja venemaailmaan. Mutta sitten luin tarkemmin nuo kysymykset ja ajattelin, että tämähän on kiva kirjoittaa. Tässä heinäkuun asujani. 
Ps. Ja sain tähän haasteeseen innostumaan myös Äiti yrittää -blogin Heidin. Heidillä on rento ja kiva kesätyyli  - löydät bloggauksen täältä:  Äiti yrittää - kesätyyli




1. Mikä on kesän suosikkitrendisi?

Kun vaatteet sijoittuvat saaristomaailmaan, niin niiden pitää olla helppoja ja rentoja käyttää. Merellä tarvitaan sekä kevyitä vaatteita että lämpimiä vaatteita. Pitkät housut ovat oivat merellä. Saaristossa seurataan säätiloja tarkkaan. Meistä on vain tullut niin mukavuudenhaluisia veneilijöitä, että mökillä pysymme, kun säät muuttuvat sateisimmiksi. 



2. Mitä trendiä et tunne omaksesi?

Crockseja en osaa käyttää mekon kanssa. Tennarit puolestaan sopivat hyvin mekon kanssa.

3. Onko sinulla jotain hankintalistalla tälle ksälle?

Vaikka kesää on vielä jäljellä, niin taidan olla kesähankinnat tehnyt. Jos joku kiva vaate tulee vastaan, niin mikä etten hanki, mutta lista on tällä hetkellä tyhjä.

4. Millainen on aurinkolasityylisi?

Ihastuin keväällä Fellepini -malliston vihreisiin kehyksiin. Ne näkyvät useimmissa kuvissa (paitsi alla). Aurinkolaseihin tuli myös liukuvärjäys. Maailma näyttää kauniimmalta vihreitten aurinkolasien läpi. Minulla on vahvuudet aurinkolaseissa, joten ei näitä jatkuvasti voi hankkia, tulee hintoihinsa. Alla nuo kakkosrillit. 

Meririllit ja hattu

5. Mikä on kesän lempiasusteesi?

Ehdottomasti aurinkolasit. Sanonkin aina, että ne ovat kesämeikkini. Minulla on kahdet aurinkolasit käytössä ja toiset on tarkoitettu merelle käyttöön. No, ei jako ihan noin selvä ole. Noita merelle tarkoitettuja aurinkolaseja käytän muutenkin. 
Ja merellä ehdottomasti pitää käyttää erilaisia lakkeja tai hattuja, kun aurinko porottaa. 


6. Millaista takkia käytät viilenevinä iltoina?

Käytän viilenevinä iltoina saaristossa fleece-jakkuja. Minulla on Pelle Pettersson sarjan kaksikin sporttiseen elämään tarkoitettua fleece-jakkua, sininen ja valkoinen. Kaupungissa käytän farkkutakkia.

7. Käytätkö mieluummin matalia vai korollisia kenkiä?

Kyllä ne ovat matalat kengät. Yleensä tennarit tai lenkkarit. Saaristo määrittää paljon kenkiä, siellä ei koroilla kuljeta. Ja tunnustan, että kaupunkielämässä mielelläni myös noita sneakersejä käytän.



8. Mitkä ovat kesän kolme lempivaatettasi?

Tämä vastaukseni ehkä hymyilyttää, mutta kun kesää vietetään meren äärellä, niin tässä ne ovat: Valkoiset housut, tunika ja uimapuku. Olen tänä kesänä uinut paljon!  Mekkoja tulee käytettyä vähemmän, ne ovat tosi hankalia saarella, ainakin mekot, joissa on pitkä helma.


9. Luottoasusi kesällä?

Kyllä se on tunika, legginsit ja sneakersit. Helppo ja mukava asukokonaisuus.


Millainen on sinun tyylisi kesällä?

- Tuula


Tuula's life blogia voi seurata 



20 kommenttia

  1. Kivoja kesäasuja! Valkoiset housut tekevät kesän! Ja samaa mieltä: aurinkolasit ovat paras asuste👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sanottu, valkoiset housut tekevät kesän. Ja niihin kun yhdistää aurinkolasit, niin kesälook on valmis!
      Kiitos Riitta ja mukavia kesäpäiviä!

      Poista
  2. Mahtavaa, että otit osaa tähän kyselyyn :) Tää on niin kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin olin jättää väliin, kun ajattelin, että pienellä vaatemäärällä on tätä kesää viety. Mutta niistäkin sain jotakin aikaiseksi. Kiva kysely. Kiitos Melissa!

      Poista
  3. Sinulla on aina niin raikkaita ja tyylikkäitä asuja - yksi suosikeistani on tuo kuviollinen tunika alimmassa kuvissa. Se on ihanan värinen ja sopii valkoisten housujen pariksi.
    Kysyit kesätyyliäni; olen tänä vuonna terhentäytynyt oikein kunnolla ja käyttänyt paljon erilaisia 'kaapin antimia'. Olen yhdistellyt eri lailla, käyttänyt mekkoja paljon jne. Tunsin, että olin jämähtänyt farkku-tyyliin sen helppouden vuoksi. Kaapissa on kuitenkin niin paljon erilaisia vaatteita ja asusteita, mitkä ovat jääneet vähälle käytölle. Nyt olen korjannut tilanteen.
    Leppoisaa sunnuntaita Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo hippitunika on tämän kesän hankinta ja tykkään itsekin kovasti tuosta tunikasta. Sen myötä löysin tunikat uudelleen.
      Sinulle sopivat mekot hyvin, olen sen huomannut. Ja taitaa siellä kaapin antimissa piillä vaikka mitä, sinä kun olet taitava pukeutuja. On hieno juttu "löytää" niitä vähälle käytölle jääneitä vaatteita, ne ovat joskus jopa parempia kuin uudet hankinnat.
      Kiitos ja leppoisaa viikkoa Maarit <3

      Poista
  4. Tunika, legginsit tai maximekko ja jaloissa lenkkarit tai tennarit...siinä se minun tyylini. Aivan ihanalta näyttää sinunkin kesäinen tyylisi Tuula <3
    Aurinkoista sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin katsonut kesätyyliäsi ja yhteen maximekkoosi olen ihan ihastunut. Sinulla myös jaloissa lenkkarit tai tennarit - ne mukavimmat jaloissa.
      Kiitos ihana Outi! Mukavaa viikkoa sinne <3

      Poista
  5. Pitääpä katsoa tarttuisinko itsekin tähän haasteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen. Tämä on kiva haaste! Leppoisa haaste tehdä.
      Mukavia kesäpäiviä sinulle!

      Poista
  6. Kaunis tyyli sinulla! Itse olen mekkojen ystävä. Erityisen ihana maksimekko on hakusessa. Yhdistelen pellavahousut mekkoihin ja kenkinä mieluisimmat ovat OTZit. Kotosalla kumisaappaat ovat kätevät sujauttaa jalkaan, kun lähtee heinikkoon tallustelemaan. Pukeudun fiiliksellä ja asuvalinta voi mennä vielä ulko-ovella uusiksi, jos se ei tunnukaan hyvältä. Monesti minulla on jokin lempiasu, jota asustan vain eri tavoin. saadakseni vaihtelua. Tämän kesän ykkössuosikkini on Marimekon Maininki -mekko, joka ei vielä valitettavasti ole päässyt veneretkelle mukaan, vaikka nimensä sinne viittaakin. Tämä olisi inspiroiva aihepiiri, mutta jono tekeillä olevista on pitkä, kun en malta istua sisällä koneen äärellä. Kesäelämän iloja Tuula! Terveisin kesäihminen, Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Melkeinpä olisin osannut arvata, että olet mekkojen ystävä. Täällä saarella käytän myös paljon kumisaappaita, pelkään punkkeja. Minulla ei myöskään ole mekot päässeet veneretkille mukaan, ne vain ovat hankalia veneessä. Marimekon Maininki mekko kuulostaa niin merelliseltä :)
      Mielelläni näkisin sinun vastaavan tähän haasteeseen, mutta ymmärrän tuon, että kesällä pitää olla ulkona, Suomen kesä on niin lyhyt.
      Kesäelämän iloja toivotan sinne myös! Kiitos Tuija ihastuttavasta kommentistasi. Kesä jatkuu, kesä <3

      Poista
  7. Monta kivaa kesäasua! <3

    Itselläni vaihtelee kovin sään ja tilanteen mukaan. Kuitenkin valkoiset leggingsit ja tunika ovat sellaisia
    luottovaatteitani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen kesäkelit ovat vaihtelevat. Meillä kesä vaatii monenmoista pukeutumista. Ja erilaiset tilanteet vielä lisäävät vaihtelua. Meillä on tulossa pikkujuhlia elokuussa, joten asuihinkin tulee vaihtelua.
      Ja sinulla on myös valkoiset legginsit ja tunika se luottojuttu.
      Kiitos kivasta kommentistasi, Katri ja mukavia kesäpäiviä sinne!

      Poista
  8. Onpas kiva postaus ja samalla todella kivat kuvat. Sinulla on ihana tyyli ja monet kokonaisuudet kelpuuttaisin itsellenikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vastauksestasi. Olipa kiva kuulla vaatebloggaajalta, että itsekin olisit näistä moniin pukeutunut. Ilahdutti minua.
      Aurinkoisia heinäkuun viimeisiä päiviä toivottelen!

      Poista
  9. Kesätyylisi näyttää hyvältä ja raikkaalta! Minäkin käytän mielelläni uikkaria, koska uiminen luonnonvesissä on ihanaa! Tänä kesänä olen opetellut käyttämään mekkoja ja hameita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan pakko laittaa tuo uikkarikuva :) Niin paljon olen tänä kesänä uinut. Sinäkin uit luonnonvesissä, joten tiedät tuon uimisen ilon. Minä tuossa keväällä kuvittelin enemmänkin käyttäväni mekkoja, mutta täällä saaristossa se on vähiin jäänyt. Tykkään kyllä kovasti mekoista ja hameista.
      Kiitos Minna mukavasta vastauksestasi ja aurinkoista heinäkuun loppua!

      Poista
  10. Sinulla on ihana kesätyyli! Näytät niin raikkaalta ja kauniilta kaikissa kuvissa! Minä on tykästynyt tänä kesänä erityisesti maksimekkoihin. Nyt vielä töissäkin käytän usesti pitkää mekkoa farkkutakin kera. Aurinkoista elokuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija! Maksimekot ovat kyllä kivoja, vaikka minulla ei ole niitä yhtään. Ensi kesäksi pitänee hankkia maksimekkokin. Farkkutakki ja maksimekko kuulostaa kivalta yhdistelmältä.
      Kiitos kivasta kommentistasi ja aurinkoista elokuuta myös sinne <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig