MOMENTS OF MY LIFE

Vita Liberata - paras itseruskettava



Yhteistyössä  WHY NOT PR Oy  


Minulla on kalkkilaivan kapteenin valkoiset sääret, niinkuin joskus olen saanut kuulla. Jalat eivät rusketu, vaikka kuinka olisin auringossa, eikä se runsas auringonotto ole terveellistäkään. Kipparin mielestä valkoiset jalat eivät ole ongelma, hän sanookin, että maailmassa on miljoonia ihmisiä, jotka mielellään ottaisivat valkoisen ihonvärin ja valkoiset jalat.

No, minä olen kuitenkin koko ikäni kärsinyt kalpeista kintuista ja käyttänyt vaikka minkälaisia itseruskettavia voiteita. Ja nyt vihdoinkin olen löytänyt  laadukkaat itseruskettavat  Vita Liberata -tuotteet, mielestäni tämän hetken markkinoiden parhaat. Ja olenkin mielissäni, kun pääsen yhteistyön merkeissä kertomaan teille näistä omista suosikeistani.


Vita Liberata pHenomenal Mousse

Tuote sopii mainiosti koko vartalolle, mutta nyt olen käyttänyt sitä sääriin, sillä onhan shortsien aika. Vita Liberata pHenomenal on moussemainen tuote eli itseruskettava vaahto. Se levitetään levityskintaan avulla. Tuote on uskomattoman helppo levittää ja tuo vaahto levittyy iholle helposti ja tasaisesti. pHenomenal antaa saman tien iholle kauniin rusketuksen, joka vielä syvenee. Kun käytät kolmena päivänä peräkkäin tuotetta, saat  2-3 viikkoa kestävän rusketuksen.  Vaatteet voi laittaa samantien päälle, sillä tämä itseruskettava ei tahraa ja on tuoksuton. Tuotteissa ei ole käytetty parabeeneja, hajusteita tai muita haitallisiksi luokiteltuja aineita. Kyseessä on siis erinomainen tuote ja sen avulla saa hienon rusketuksen nopeasti. Phenomenal Mousse on sarjan suosituimpia tuotteita.

Tässä keikistely-kuvassa näkyy rusketusero käsivarsiin, kädet ovat saaneet enemmän luonnon aurinkoa kuin jalat. Vita Liberata toimii!

Vita Liberata on kehitetty Irlannissa ja se on itseruskettavan kosmetiikan todellinen edelläkävijä.

En yhtään ihmettele, että tämä upea itseruskettava tuotesarja on kehitetty juuri Irlannissa. Irish skin eli irlantilainen iho on hyvin vaalea. Itse kun kauan sitten asuin Irlannissa, niin kävin mainiosti irkkutytöstä silloin vielä punaisine hiuksineni ja valkoisine ihoineni. Siellä tutustuin ensimmäisen kerran itseruskettaviin tuotteisiin. Se oli helppoa siellä, sillä melkein jokainen tyttö / ja nainenkin  rusketti itseään niillä tai ainakin jalkojaan. Mutta voi, silloin ei ollut vielä Vita Liberata tuoteperhettä, joten itseruskettavat aineet olivat sitä sun tätä. Ostin aina tuotteita, joita tanssijat ja bodaajapojat käyttivät. Ja niissä kaikissa oli väkevä ja kummallinen haju. Oi, niitä aikoja :)


Tämä Vita Liberatan pHenomenal Mousse kestää iholla pitkään ja niinkuin jo mainitsinkin tuote on täysin tuoksuton. Sitä voi käyttää myös kasvoilla. Vita Liberatan käyttämät raaka-aineet ovat 80 % luonnollisia ja turvallisia, mikä erottaa ne muista keinoruskettajista.  Ja tuotteissa  on ihoa hoitavia ja kosteuttavia aineksia kuten meloniuutetta, hyaluronihappoa, shea-voita, rakkoleväuutetta ja vadelmansiemenöljyä. Rusketuksesta tulee tasainen ja luonnollinen ja se kuluu pois niinkuin oikeakin rusketus.

Vita Liberata - Self Tanning Anti Age Serum

Sain myös testattavaksi pelkästään kasvoille tarkoitetun Vita Liberatan Self Tanning Anti Age Serumin. Tuotetta voi sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon tai sitä voi käyttää suoraan kasvoille seerumin tavoin. Itse olen kokeillut tätä seerumia tipauttamalla muutaman tipan ainetta yövoiteen joukkoon. Olen ihastunut tähän seerumiin. Se antaa iholle kauniin hehkun ja kosteuttaa ihoa ja minusta tuntuu, että se myös häivyttää juonteita. Tuote levittyy helposti ja tasaisesti iholle, myös kulmakarvojen ympärille ja hiusrajaan. Pullossa on 15 ml seerumia, mutta se on riittoisaa. Ja kaiken lisäksi se on Anti Age -tuote. Olen käyttänyt tätä tuotetta vasta parina iltana ja sävy kasvoihin tulee vähitellen, mikä on mielestäni hyvä asia.



Näin toimin pHenomenal Moussen kanssa:


- Suihkussa kuorin jalat Organic Shopin Mango & Sugar - body scrubilla. Levitän vain tätä sokerikuorinta-ainetta jalkoihin ja annan olla 2-3 minuuttia ja suihkutan pois. Tätä sokerikuorinta-ainetta voi käyttää vaikka 2-3 x viikossa. Mutta nyt jalat ruskettuneina en aio käyttää sitä niin usein.
- Kuivattuani jalat levitän niille pHenomenal Moussea levityskintaalla. Ja rusketus on valmis. Syvemmän ja kestävämmän rusketuksen saa, kun käyttää tuotetta kolmena päivänä peräkkäin. Minulla on sen verran vaalea iho, että käytän tuotetta kerran ja runsaan viikon kuluttua seuraavan kerran.

Tuotteet:


Harvoin on näin paljon kuvia itsestäni, mutta menköön. Tuote on ainakin upea! 

Ja minua kiinnostaa tietää, käytätkö sinä itseruskettavia tuotteita? 

Ihania kesäpäiviä kaikille! 

- Tuula 

Ps. Sain testattavaksi myös tämän kevään Vita Liberatan uutuuksia, lisää itseruskettavia tuotteita. Palaan niihin myöhemmin, kiinnostavat minua.


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta


16 kommenttia

  1. Aiemmin otin paljon aurinkoa, nyt iän ja viisauden lisääntyessä rajoitan ihon palamista, mikä väistämättä on aluksi edessä. Käyttäisin itseruskettavia, mutta se haju!! Olisi kiva päästä tätä tuotetta kokeilemaan, mutta mistähän sitä täällä maaseutukaupungissa ostetaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mervi! Tämä Vita Liberata on tuoksuton! Ja kaiken lisäksi helppo levittää. Tuotetta saa hyvin varustelluista tavarataloista ja mm. Yliopiston Apteekista. Ja verkkokaupoista. Tuolla Instan puolella Vita Liberata Suomi vinkkasi, että tänään 9.6. Vita Liberatan tuotteita on myynnissä Sokoksen verkkokaupassa -20%:n alennuksella koodilla: VITA20
      Mutta vain tänään.
      Kiitos Mervi! Ja kaunista kesäkuuta 💚

      Poista
  2. Onpa kaunis ja luonnollisen näköinen lopputulos. Välillä näkee kyllä aika hurjia itseruskettavien tuloksia :)
    Ihanaa ja aurinkoista sunnuntai-iltaa sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä antaa kyllä niin luonnollisen näköisen rusketuksen. Ja tummemman saa kun jatkaa tuotteen levittämistä kolmena päivänä peräkkäin. Minulla kun on kovin vaalea iho, niin minulle tällainen vaalea sävy on paljon parempi. Ihossa on kuitenkin sävyä ja auringonhohtoa.
      Kiitos Outi <3 Ja ihanaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  3. Kiitos vinkkauksesta! Itse olen joskus kokeillut itseruskettavaa, mutta kokemus ollut se että sääret luonnottoman väriset. Eli, kokeilu jäänyt yhteen. :)
    Mukavia ja aurinkoisia purjehduksia teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen innokkaasti tarttunut joka keväänä uutuusruskettaviin. Ja on niissä ollut ihan kohtalaisiakin, mutta usein värisävyt liian tummia ja melkein jokaisessa on ollut jonkinlainen erityistuoksu. Tässä ei ole mitään tuoksua. Ja kun tämä vaahto on vielä ruskeaa, niin on helppo levittää, ei jää valkoisia kohtia ihoon. Suosikkini. Tätä uskallan suositella.
      Kiitos Kaisa! Vielä merille lähtö saa odottaa. Olen matkalla Tallinnaan.
      Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  4. Tuttuja ja hyväksi havaittuja tuotteita ovat. Käytän itseruskettavaa alkukaudesta jalkoihin ja välillä kasvoihinkin. Nyt on tullut muitakin todella kivoja ohuita ja vesimäisiä itseruskettavia, joita helppo käyttää.
    Kivaa Tallinnanreissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulle tuttuja tuotteita. No, sinähän olet kauneuden ammattilainen, sen tiedän. Minä olin kuullut näistä ja pelkkää hyvää. Ja kun olen nyt testannut tuotteita, niin olen iloisesti yllättynyt. Pitävät, minkä lupaavat. Hyvät itseruskettavat tuotteet.
      Tallinnanreissu oli mukava. Mutta siihen päälle tuli heti toinen reissu, joten vähän myöhään vastailen.
      Kiitos Maarit ja mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  5. Kauniit kuvat, ihanan raikas kesätunnelma, ripaus ylellisyyttä ilmassa. 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu, Rita! Kiitos kaunis! Ripaus ylellisyyttä on joskus paikallaan.
      Mukavaa viikonloppua sinulle <3

      Poista
  6. Kaunis lopputulos, ja ihanat kuvat muutenkin:) Minä olen niin herkkä palamaan , ja täällä etelässä yritän välttää aurinkoa niin paljon kuin vain voin,mikä ei ole helppoa. Näin kesällä laitan aurinkovoidetta kaikkiin paljaisiin paikkoihin. Olen kokeillut erilaisia itseruskettavia, ja joitakin kokeiluja olen katunut sotkuisen jäljen vuoksi,mutta nuo sinun kokeilemasi tuotteet kuulostavat hyvältä,

    VastaaPoista
  7. Meillä taitaa olla samantyyppinen iho, herkkä palamaan. Minä olen todella iloisesti yllättynyt näitten tuotteitten tuloksista. Eivät tahraa ja ovat helppoja levittää. Vita Liberata tekee, minkä lupaa.
    Kun auringosta ei saa sitä rusketusta, niin tämä on loistava vaihtoehto.
    Kiitos Jael kivasta kommentistasi ja mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  8. Jalkoihin on pakko sivellä alkukesästä itseruskettava, että kehtaa laittaa mekon päälle ilman sukkahousuja. Tosin mulla on sama vika, ettei jalat rusketu. Käytössä on ACO:n tuote. Täytyykin seuraavaksi kokeilla testaamaasi Vita Liberata. Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielläkin sama juttu. Meitä valkojalkoja on iso joukko :) ACO:n tuotteet ovat muuten tuttuja, mutta eivät rusketustuotteiden osalta. Mutta nyt vannon tämän Vita Liberatan nimeen. Paras koskaan käyttämäni itserusketustuote. Nyt puhun kokemuksen rintaäänellä :)
      Kiitos kommentistasi Kastehelmi ja mukavaa juhannuksen odotusta!

      Poista
  9. Tytär tykkää myös tuosta VL- itseruskettavasta, mutta itse olen huono näitä kokeilemaan:) Aina on tullut laikkuja, joten harmittaa, kun sääret ovat kirjavana. Täytyisi varmasti paneutua tähän paremmin, niin varmasti lopputulos olisi oikeanlainen! Sulla on simpsakat sääret, joten kyllä noilla kelpaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele lainkaan, että tytär tykkää tästä VL -itseruskettavasta. Minä olen kokeillut vaikka mitä ja tässä tuli kokeilujeni voittaja. Olet vastannut minulle 9.7., joten olen jo useamman kerran tätä itseruskettavaa käyttänyt, eikä minulla ole kirjavia sääriä. Tasainen rusketus on ollut säärissä koko kesän ja se ei ole auringon tuomaa. Kiitos Minna kivasta kommentistasi ja tuo viimeinen lause toi hymyn huulilleni :)
      Heleitä heinäkuun viimeisiä päiviä sinne <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig