MOMENTS OF MY LIFE

BLACK FRIDAY VIIKONLOPPU - CELLBESBlack Friday -kampanjalta on tuskin kukaan voinut tällä viikolla välttyä. Ja suurimmassa osassa kauppoja / verkkokauppoja tarjoukset jatkuvat vielä viikonloppuna. Nämä päivät ovat aikamoista kulutusjuhlaa, mutta jos vaikkapa haluaa säästää joululahjoissa, niin nyt se kannattaa. Joku viisaampi kirjoittikin, että vuodessa on ne yli 360 päivää, jolloin voi olla ostamatta. Black Fridayna kannattaa ostaa tarpeeseen alennuksien kanssa.


En ole kerännyt mitään parhaimpia Black Friday -tarjouksia teille, mutta kun kävin verkkokauppa Cellbesin sivuilla, niin siellä oli mainioita tarjouksia. Ja farkut ja uimapuku lähtivät tilaukseen alennuksien kanssa. Mutta syy, miksi tulin tänne vinkkaamaan sivusta, oli musta kipparintakki, jonka sain syksyllä yhteistyöstä Cellbesin kanssa. Se on nyt Black Friday -tarjouksena myynnissä -50 %:n alennuksella - linkki kuvan alla. Se on ollut suosikkitakkini koko syksyn. Hankin numeroa isomman koon (42-44), jotta sinne mahtuisi lämmin jumpperi alle. Takki + jumpperi on ollut toimiva kokonaisuus.Black Friday tarjoukset ovat Cellbesillä voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 25.11.2018 saakka.


Tässä postaus vielä syyskuiseen Kipparitakki -esittelyyn: Link

 Black Friday tarjoukset:  Cellbes*
Kipparintakki tarjous löytyy täältä: Link* 
Uimapuku tarjous löytyy täältäLink*


Hyvää viikonloppua kaikille! 

Minä lähden kohta teatteriin päivänäytökseen. Siitä myöhemmin. 

- Tuula 

* = mainoslinkkejä


Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta


4 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä Tuula ja toivottavasti nautit teatteriesityksestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi<3
   Ja teatteriesitys oli kiehtova. Siitä myöhemmin lisää blogissa.

   Poista
 2. Cellbesillä olikin aivan huikeita tarjouksia! Mukavaa sunnuntai-iltaa Tuula💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cellbesillä oli huipputarjouksia. Olisinpa yhden ostoksen tajunnut siirtää Black Friday - päiviin. No, ei aina voi voittaa :) Kiitos Kristiina ja mukavaa sunnuntai-iltaa myös sinne <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig