MOMENTS OF MY LIFE

LUMENE AJATON - LUONNOLLISTA TEHOKKUUTTA IHONHOITOON



Pohjoinen kauneus ei katso ikää. 
Lumene Ajaton - luonnollista tehokkuutta ihonhoitoon.  



Olen jo vuosia käyttänyt Lumenen ihonhoitotuotteita, siksi ilahduinkin saadessani kutsun uuden Lumene AJATON -tuotesarjan lanseeraustilaisuuteen Helsinkiin. AJATON on ylellinen ihonhoitosarja aikuiselle naiselle. Pohjoisen marjat ja luonnonantimet ovat edelleen yksi suosituimmista trendeistä niin kauneus- kuin ravitsemusalallakin. 


Ajaton silmänympärysvoide.  Tiivistetty seerumi.  Ja päivävoide (SPF 30)


Uusi Lumene AJATON on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista uudistumiskykyä. Ikääntyminen aiheuttaa ihon ohenemista ja sitä kautta myös herkkyyttä, punoitusta, kuivuutta ja joillakin myös rasvoittuvuutta. 

Lumene AJATON -tuotteiden salaisuus on superfoodit ihonhoidossa:

Puolukan kantasolu-uute valmistetaan kasvattamalla luonnosta otettuja kasvisoluja laboratorio-olosuhteissa. Se suojaa ihon luonnollista kauneutta esim. auringon valon vanhentavalta vaikutukselta. Ja auttaa häivyttämään ikääntymisen tuomien juonteiden ja ryppyjen näkymistä. 

Lapin luonnosta käsin poimittu kanerva ja siitä valmistettu kukkauute: 
auttaa parantamaan ihon elastisuutta ja saa ihon näyttämään täyteläisemmältä ja kimmoisammalta. Uute myös rauhoittaa ihoa. 

Fermentoitu lakka: fermentointiprosessia käytetään mm. viinin valmistuksessa sekä elintarviketeollisuudessa. Sen avulla saadaan esim. lakan sisältämä aktiiviainepitoisuus moninkertaistettua. Fermentoitu lakka auttaa ihoa uudistumaan ja paljastamaan tasaisen ja heleää elinvoimaa hehkuvan ihon. Se myös kosteuttaa ihoa. 

AJATON -sarja sisältää jopa 91 % luonnollisia raaka-aineita ja on 100 % vegaaninen. 


Tilaisuus järjestettiin Ravintola Ragussa Helsingissä. Se on tunnelmallinen ja viihtyisä paikka. Saimme nauttia kolmen ruokalajin illallisen viineineen. Ruoka oli taivaallista ja sopi niin hyvin Lumenen Ajaton -sarjan luonnonteemaan. 



Näillä ihanilla leivillä aloitettiin ruokailu. Kaikki leivottu talon omassa keittiössä.

Hiillostettua siikaa, kukkakaalia, siianmätiä ja perunalettua. Tykkäsin niin! Ihanat lempeät maut. 

Haudutettua kuhaa, kuha-rapukakku, pinaattignoccheja ja silli-voikastiketta. 


Metsämansikkajäätelöä, mallasgranolaa ja suolakaramellia. Kahvia tai teetä.


Olipa ihana ilta. Lumenen uudet, upeat tuotteet ja Ravintola Ragun herkulliset tarjoilut! 



Lämmin kiitokseni Lumenelle ja Ravintola Ragulle. Ja kiitos myös muille bloggaajille kivasta seurasta.  
  

 - Tuula 

*kutsu blogin kautta



Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin kautta



28 kommenttia

  1. Lumenen tuotteita nappaan aina Suomi-reissulta mukaan viimeistään lentokentältä. Haluan tukea suomalaisia tuotteita, varsinkin jos ovat oikeasti itselleni sopivia. Lumene kuuluu ehdottomasti omiin suosikkeihini.

    Ragun ruokaa en sitävastoin valitettavasti saa mukaani tänne, mutta kiva että te olette saaneet herkuista nautiskella. Iloista Syyskuuta Suomeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on upea suomalainen sarja. Eipä ole ihme, että niitä purkkeja Amsterdamiin kuljetat.
      Ragun ruuan kuljettaminen on jo sitten vaikeampaa :) Mutta olipa herkullista paikan päällä. Lempeitä makuja, joista tykkään.
      Iloista syyskuuta myös sinne kanavan rannalle!

      Poista
  2. Lumene on sopiva myös omalle iholleni.Äiti on käyttänyt myös Lumenea,ja käyttää edelleen.Hieno suomalainen tuotesarja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on sarja, joka on siirtynyt äidiltä tyttärelle. Ihana sarja. Ja ihana perinne siirtää tyttärelle.
      Kiitos Aikku! Ihanaa syyskuuta!

      Poista
  3. Oli kyllä ensivaikutelma todella positiivinen varsinkin tuosta seerumista, pääsevät kunnolla testiin kun entinen sarja loppuu. Kiva oli nähdä kesän jälkeen, toivottavasti tavataan pian loistavien uutuustuotteiden ja erinomaisen ruoan merkeissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lumenen uusi seerumi on kyllä vähän niinkuin lippulaiva tuotteille (nappasin tuon termin mobiilimaailmasta, mutta sopii hyvin Lumeneenkin). Testiin lähtee pian minullakin. Tuntui uskomattoman hyvältä tuotteelta jo tilaisuudessa kokeilussa.
      Oli tosi kiva nähdä Heli! Samaa toivon minä, että pian nähdään! Uutuustuotteet ja erinomainen ruoka ja kiva seura, ihan parasta!
      Kiitos Heli ja mukavaa viikkoa sinne!

      Poista
  4. Lumenen tuotteita on varmaan kokeillut jokainen suomalainen jossain kohtaa elämäänsä ja ihmekös tuo! Edustaa itselle ainakin luotettavuutta ja juurikin Pohjolan kauneutta. Plussaa erityisesti, että ovat laadukkaita ja silti tavoitettavissa monille eri kukkaroille:-)

    Ruoka näyttää muuten ihan mielettömän herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sanottu Lilli. Lumene on suomalaisuutta parhaimmillaan. Tuo pohjoinen kauneus on tärkeä asia meille. Hienoa, että Lumene tuo sitä esiin. On hienoa, ettei Lumene ole ylihinnoitellut itseään vaan sopii monille kukkaroille.
      Ja ruoka oli herkullista, siinä oli myös pohjoisen luonnon makuja.
      Kiitos Lilli kivasta kommentistasi ja kaunista syyskuuta!

      Poista
  5. Ihania kuvia! Lumene on kyllä jotenkin niin tuttu ja turvallinen, itsekin ostelen sitä aina silloin tällöin ja kokeilen uutuuksia. Hmmm minkähän ikäinen on aikuinen nainen, tekisi mieli kokeilla tätä sarjaa! Nimimerkillä voiko enempää silmäjuonteita olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Katja! Lumenen tuntevat kaikki suomalaiset. Se on tuttu ja turvallinen niinkuin sanot. Aikuinen nainen on varmasti aika venyvä käsite. Tämä tuotesarja on kuitenkin tehty ajattomalle naiselle - se ei katso ikää. Mutta en silti ihan teini-ikäisen kuvittelisi tätä käyttävän. Silmäjuonteet kertovat hymyilevästä ihmisestä - ei niinkään iästä :)
      Kiitos Katja ja aurinkoista syyskuun viikkoa!

      Poista
  6. Oli kyllä mukava ilta; ihanat ruoat, kiva seura ja upeat tuotteet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä se on - kauniisti ja pienesti sanottuna. Meillä oli hieno ilta.
      Kiitos Tuuli ja nähdään taas!

      Poista
  7. Hienoa että Lumene jatkaa työtä luonnollisten raaka-aineiden löytämiseksi tuotteisiinsa ja tuo 100% vegaanius on itselleni suuri plussa tuotteissa. Itse suunnittelijana viehätyin uuden sarjan pakkauksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene tosiaan tekee hienoa työtä käyttämällä näitä upeita pohjoisen raaka-aineita tuotteissaan.
      Tuo vegaanius on varmasti monelle tärkeää, sinäkin siitä annat suuren plussan. Minna, sinä suunnittelijana kiinnitit heti huomioita kauniisiin sarjan pakkauksiin. Ne ovat kauniit ja ylellisen näköiset, kutsuvat.
      Kiitos kivasta kommentistasi ja aurinkoisia syyskuun päiviä!

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Suomalaista työtä ja suomalaista tietotaitoa. Ihana Lumene!
      Kiitos Sussi ja aurinkoisia syyskuun päiviä!

      Poista
  9. Aamulla justiin totesin, että kasvo- ja silmänympärysvoiteet alkaa olla lopussa, joten pitää ostaa uutta tilalle. Ja tämän postauksen perusteella se uusi voisi hyvinkin olla Lumenen Ajaton. Tärkeimpinä valintakriteereinä suomalaisuuden lisäksi nuo "91% luonnollisia raaka-aineita ja 100% vegaaninen".

    Fermentoitu lakka vaan pisti mietityttämään, kun lakasta tuli ensimmäisenä mieleen joku hiuslakan kaltainen ikävä aine. Mutta olikin tietty marjoista kyse :)

    Kauniit kuvat ja tyylikäs postaus niikuin aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä niin viehätyin tuolla tilaisuudessa näihin Lumene Ajaton -tuotteisiin. Kokeilla saimme ja kokeilla pitikin. Tuo seerumi on minusta hieno lippulaiva tälle tuotesarjalle. Pian pääsee minullakin oikeaan testiin, mutta tuo ennakkoon kuultu ja kokeiltu vakuutti minut. Hienoja tuotteita tekee Lumene. Suosittelen Ajattomia kokeilemaan.
      Fermentoitu lakka... lakan toinen nimi on hilla! Minun pitääkin se vielä lisätä postaukseeni, ettei tule hiuslakat mieleen. Lakka on ihana marja :)
      Kaunis kiitos Annukka sanoistasi ja kiinnostavasta kommentistasi. Menenkin heti lisäämään tuon hillan.
      Mukavia syyskuun päiviä sinne!

      Poista
  10. Tilaisuus oli yksinkertaisesti ihastuttavaa hemmottelua. Ragun ruoka ja eläissäni en ole maistanut parempaa leipää ikinä. Myyvätköhän sitä suoraan tiskin alta hih. Lumene Ajaton seerumi vakuutti, olen sitä kämmenelle nyt laitellut muutaman kerran ja aivan mieletöntä, minkä tuntuiseksi ihon saakaan. :) Purkeille myös peukut, hyvin ylellisiä ja Ajaton nimi vetoaa minuun.

    Ihanaa, kun Lumenelta tuli iättömille aikuisille oma sarja, olen tästä hyvin onnellinen.

    Aurinkoa viikkoon Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota sanaa olen hakenut - tilaisuus oli hemmottelua! Ragun ruoka oli taivaallista, lempeitten makujen ystävänä ihastuin ikihyväksi. Ja ne leivät, en ole parempaa leipää maistanut minäkään. Myisivätkin tiskin alta :)
      Tuo Lumenen seerumi hurmasi minutkin. Niinkuin mobiilikielellä sanotaan, niin nimeäisin tuon seeruminLumenen lippulaivaksi. Ja Ajaton nimi vetoaa sinuun - samoin myös minuun. Hieno nimi hienolle sarjalle. Meidän iättömien ja ajattomien aikuisten oma sarja! Ihanasti sanot: "Olen tästä hyvin onnellinen".
      Kiitos Tiia -ihana kommentistasi. Aurinkoa myös sinun viikkoosi <3

      Poista
  11. Tykkään erityisesti Lumenen seerumeista. Upeaa, että me saatiin oma tuotesarja.
    Ihanaa tiistaita sinulle Tuula <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt tuo Lumenen uusi tiivistetty seerumi vie seerumin ihan uuteen sfääriin. Voidemaisena sitä on helppo käsitellä. Ihana tuote. Me saimme oman tuotesarjan :)
      Kiitos Outi ja ihanaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  12. Minä nappasin nuo heti käyttöön, tuntuivat jo siellä kokeillessa niin hyviltä.
    Oli kyllä niin ihana ilta ja ihana oli nähdä Sinut Tuula!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä nappasit heti käyttöön. Minäkin nappaan kohta. Ehkä jo tänään aloitan testaamisen. Tuo Lumenen uusi seerumi hurmasi minut jo siellä "kättelyssä".
      Oli todella ihastuttava ilta! Ja oli ilo tavata Sinut Marita. Tapaamme taasen.
      Kiitos kommentistasi ja kaunista syyskuun viikkoa <3

      Poista
  13. Ihanat kuvat ja voi mitä herkkuja! Hyvältä kuulosti tuo ajaton sarja! Lumene on ollut aina mieleinen merkki. Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Päivikki <3
      Sinulle Lumene on ollut mieleinen merkki. Samoin minulle. Ja tuntuu siltä kuin sarja vain parantaisi vauhtiaan "vanhetessaan". Aivan upea tämä Ajaton sarja. Nimikin on niin kiehtova.
      Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne!

      Poista
  14. Onpa hienoa, että Lumenelta on tullut sarja myös meille aikuisille naisille! Viime kevään lanseerauksen jälkeen tuntui, että Lumene on meidät unohtanut ja kohderyhmä vaikutti olevan nuoremmissa - itse olenkin sen jälkeen Lumenen hyllyt ihan periaatteesta kiertänyt kaukaa, mutta nyt taitaa olla aika taas vilkuilla niihinkin päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä kanssasi. Tätä Ajaton -sarjaa on periaatteessa odotettu. Niinkuin tuossa kerrotkin. Tämä tuntuu ihanalta sarjalta, joten suosittelen vilkuilua Lumenen hyllyille. Varsinkin tuo tiivistetty seerumi on ihan mahtavaa.
      Kiitos Arja ja mukavaa loppuviikkoa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig