MOMENTS OF MY LIFE

THE TABLE - ILLALLISELLA TALLINNASSA


*Yhteistyö: Sokos Hotel ja Visit Tallinn    

Sain jokin aika sitten kivan kutsun saapua kesäreissulle Tallinnaan. Pääsin tutustumaan Tallinnan Sokos Hotel Virun uusittuun - Amarillo  ravintolaan ja sen yllätykselliseen  The Table  -konseptiin.

Matka oli kivasti järjestetty.  Laivamatka Megastarilla Tallinnaan kesti kaksi tuntia ja laivalla nautittiin aamiainen. Perillä majoituttiin Original Sokos Hotel Virun Suomi Finland 100 -teemahuoneisiin. Ihastuttavat huoneet - huoneet ja muu Tallinna ansaitsisivat kyllä oman postauksensa... Mutta nyt aion siirtyä Sokos Hotel Virun Amarillo -ravintolaan illalliselle tutustumaan The Table  -konseptiin. 

The Table -pöydän ääressä kohtaavat enintään kahdeksan tuttua tai vierasta herkuttelijaa. 


Ja ensiksi varoituksen sana! Tässä postauksessa on paljastuksia yllätyksellisestä The Table illallisesta. Suosittelen kuitenkin lukemaan...  Me bloggaajat, jotka olimme kutsun tuolle illalliselle saaneet, olimme toisillemme ennestään tuntemattomia tai ehkä joku tunsi jonkun, mutta minä en tuntenut ketään. Isossa illallispöydässä meitä istui kahdeksan henkilöä. Pöytä oli kivan rouheasti katettu ja kynttilät loivat jännittävää tunnelmaa. Tuolit olivat isot ja mukavat nojatuolit, joissa oli pyörät alla, joten niiden liikuttaminen oli helppoa. Nyt vähän harmittaa, etten seuraavana päivänä ymmärtänyt käydä kuvaamassa tuota komeaa pöytää ja tuoleja.


Aluksi maistelimme rapsakoita nachoja, jotka oli leivottu Amarillon keittiössä, jännittävien lisukkeiden kanssa. Ja niiden kera alkujuomana joimme tequilat tequilamukeista. Jännitys katosi nopeasti tällaisen helpon avauksen jälkeen. Ja keitä pöydässämme istuivat? Kuusi kutsuttua bloggaajaa ja Tanja Holmberg koollekutsujana sekä iloksemme saimme pöytäämme myös Sokos Hotel Virun johtajan Klaus Ek'in.


Taas tuli todistetuksi, että bloggaajat ovat ulospäinsuuntautuneita ja oikealla tavalla uteliaita ihmisiä. Meillä alkoi heti pöydässä iloinen jutustelu ja hotellinjohtaja Klaus Ek oli mainio seuramies, sen kaikki totesimme. Tarjoilija/enterteiner, joka pöytäämme tarjoili oli ammattinsa osaava ja huumorintajuinen mies. Saimme erinomaisen esittelyn jokaisesta ruokalajista sekä myös ruokajuomistamme. Ja tarjoilija piti hienosti myös hyvää fiilistä yllä.


Katkarapucoctail ja kiva kysymysleikki oli vuorossa ennen pääruokaa.


Kysymykset olivat hauskoja, yllättäviä ja vaikeitakin. Muistatko sinä, mikä on nolointa, mitä olet viime vuosina tehnyt? Tai mietihän, kenen kanssa et haluaisi autiolle saarelle?Pääruoka: lihat, tomaatit ja chilit liekitettiin pöydässä. Olisipa ollut kiva näyttää teille tulta ja savua, mutta ne liekityskuvat eivät minulla onnistuneet. Liekitetyt lihat olivat maittavia ja suussa sulavia. Ja en tiedä, mitä tuo chili oli, mutta minä joka en chilistä erityisemmin pidä sen tulisuuden vuoksi, pidin tuon vihreän chilin mausta. Joku semimaku lempeän ja tulisen välillä siinä oli. Yksi meistä söi kasvisruokaa ja hänenkin annoksensa näytti todella herkulliselta. Makujen harmoniaa oli tarjolla tässä Draculan illallisessa (vain veri puuttui), niinkuin joku hauskasti sanoi. Ja muistutuksen sana, jos olet vegetaristi, niin ilmoitathan etukäteen. Nämä olivat varsinaiset lihavarrasbakkanaalit :)


Ja miten voikaan tiramisujälkiruoka maistua ihanalle. Erinomainen jälkiruoka tähän menoon.Ja lopuksi pöytään tuotiin vielä pieni arkku! Se oli kiinni. Kun arkun avasi, niin se alkoi kuohuta. Ja kuohun keskeltä löytyi ananasta, pitkät pillit ja proseccoa! Slurp! Wow, mikä päätös illalle.

Jos antaisin kouluarvosanan tälle The Table -illalliselle, niin se olisi täysi kymppi. En edes miettimällä löydä mitään miinusmerkkistä. Uusittu Tallinnan Amarillo ravintolana on todella viihtyisä ja tämä The Table on siellä ihan oma mainio, elämyksellinen seikkailunsa. Ruoka oli maittavaa ja erikoistakin ja sitä oli riittävästi. Ja ruuan sisällöstä kerrottiin tarkasti. Tarjoilijalle isot kiitokset. Hän kävi vielä meidän lähtiessämme omasta puolestaan kiittämässä meitä illastajia. 

Iso kiitos Viru-hotellin johtajalle Klaus Ek'ille illasta ja loistavasta seurasta. Ja kiitos ihanalle Tanja Holmberg'ille, joka oli koollekutsuja. Ja kiitos bloggaajakollegat: Elisa, Mirka Hannele, Malin, Roosa ja Janina. Näin siinä kävi, että kahdeksan ennestään toisilleen tuntematonta ihmistä viihtyivät Amarillon tunnelmissa erinomaisesti. Ikimuistoinen ilta! Ja toimiva konsepti! 

Tämän postauksen myötä toivottelen kaikille iloista ja herkullista juhannusta! 

- Tuula Tuula's life -blogia voit seurata myös Facebookin, Instagramin, Pinterestin, Twitterin ja Bloglovinin ka


36 kommenttia

 1. Nyt selasin kauniit kuvat. Lopetin lukemisen siihen, kun kehotit niin toimimaan. The table olisi tarkoitus testata heti kesän jälkeen. Ehkäpä jop Tallinnassa. Haave minilomasta kahden mieheni kanssa on jossain mielen sopukoilla. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen The Tablen testaamista. Kiva ja herkullinen yhdessäolon muoto joko tuttujen tai tuntemattomien kanssa. Tallinnan Amarillo ja pöytä oli tosi kiva kokemus. Tallinna on mainio miniloman kohde.
   Kiitos Katta ja iloista juhannusta!

   Poista
 2. Kuullostaa todelliselta elämykseltä, pitää katsoa löytyykö tätä palvelua Suomesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli todellinen elämys! Suomen Amarilloista löytyy sama The Table -konsepti. Ilolla suosittelen kokeilemaan.
   Kiitos Mira ja mukavaa juhannusta!

   Poista
  2. Mira, löytyy mm Kuopion, Hyvinkään, Oulun ja Rovaniemen Amarilloista. Tv Tanja

   Poista
  3. Hienoa, sieltä tuli lisätietoa. Kiitos Tanja hyvästä täydennyksestä!

   Poista
 3. Wau, upea reissu ja mikä menu!
  Ihanaa juhannusta Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nina, älä muuta sano! Oli todella upea reissu ja The Table vielä kruunasi koko Tallinnan matkan. Kaunis kiitos Nina ja ihanaa juhannusta <3

   Poista
 4. Teillä oli aivan ihana ja herkullinen reissu. Yhtä ihanaa ja herkullista juhannusta ihana Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli aivan ihana reissu ja todella herkullinen! Oli tosi kiva tutustua muihin The Table -osallistujiin. Ja kyllä viihdyttiin! Ja syötiin :)
   Ihanaa ja herkullista juhannusta myös Porvooseen <3

   Poista
 5. Tuo "arkkudrinkki" on kyllä aivan mahtava!
  Kivaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkkudrinkki oli jotain sellaista, mitä en ollut aikaisemmin nähnyt. Muutenkin yllätyksellinen ja kiva The Table!
   Kiitos rva Kepponen ja kivaa juhannusta myös sinne!

   Poista
 6. Olipa teillä ihana ja herkullinen reissu:) Oikein hyvää juhannusta sinulle Tuula:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin niin mielissäni, kun pääsin mukaan tälle illalliselle Tallinnaan. Todella kiva ja herkullinen ja sosiaalinen reissu.
   Kiitos Jael ja hyvää juhannusta Tel Aviviin <3

   Poista
 7. Todella mielenkiintoista. The table tuo ihan uutta näkökulmaa ravintolaruokailuun. Hyvää juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään ravintoloiden pitää uudistua jatkuvasti, sillä nykyajan asiakkaat ovat vaativia. Mielestäni Amarillo -ketju on tuonut varsin oivaltavan ja kivan näkökulman ruokailuun. Tuo tuntemattomien kohtaaminen on jännittävää ja ja mielenkiintoista. Vaikka toki tuon The Table -jutun voi toteuttaa tutummissakin piireissä. Ja ruoka oli ensiluokkaista. Kiitos Ansu ja hyvää sunnuntaita ja uutta viikkoa sinulle <3

   Poista
 8. Näyttää niin herkulliselta! Täytyy pitää paikka mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka oli herkullista ja maut kohdillaan. Suomessa useimmat Amarillot tarjoavat The Tablen.
   Kiitos ja mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 9. kiintoisa paikka!

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsin kiintoisa paikka herkkuineen. Kyllä viihdyttiin.
   Kiitos Sussi ja hyvää sunnuntaita sekä uutta viikkoa!

   Poista
 10. Sinulla on kyllä ollut mielenkiintoinen ja herkullinen elämysreissu!

  Oikein lempeää mittumaarin aikaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin mielissäni, kun mukaan pyydettiin. On mielenkiintoista saada kokea jotain aivan uutta. Tuo oli herkullinen elämysreissu, niinkuin kivasti sanot.
   Kiitos Hannah! Lempeää mittumaarin aikaa myös sinne ja mukavaa uutta viikkoa <3

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Tuo oli taas niin kiva kokemus. Kiva paikka sekä ihanat ja jännittävät ruuat. Ja oli tunnelmaa.
   Kiitos Minna ja kivaa mittumaarin aikaa <3

   Poista
 12. Kiitos Tuula ja ihanaa, kun olit mukana! Olipa kiva porukka koolla. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tanja! Oli ihanaa olla mukana. Viru -hotelli teemahuoneineen, mielenkiintoinen ja maukas The Table Amarillossa ja kiva porukka. Ihan huippua!
   Kivaa mittumaarin aikaa sinulle ja aurinkoista lomaa!

   Poista
 13. Vau, olipa ihanan kuuloinen reissu ja illallinen :) Vähän erilainen kokemus kaiken perusteella.

  Kivaa alkanutta viikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli erilainen kokemus! Oli jännittävää istahtaa pöytään seitsemän tuntemattoman kanssa. Ja hyvinhän tuo kaikki sujui. Oli rattoisa ilta. Ja herkullinen illallinen oli sen kruunu.
   Kiitos Tuula ja kivaa alkanutta viikkoa myös sinne <3

   Poista
 14. Vanha Amarillo olikin erittäin tuttu monien vierialujen ansiosta. Tuo Table-juttu kuullosti kivalta, pitääpä panna korvan taakse. Viime viikolla tutustuttiin Telliskiven tarjotaan ja vau mitä sieltä löytyikään.
  Mukavaa alkavaa viikkoa Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, mehän olemme kerran olleet yhdessäkin vanhassa Amarillossa. Sinulle on Tallinna niin tuttu kaupunki. The Table oli mainio juttu. Tutuille ja tuntemattomille. Olin tällä samaisella Tallinnan reissulla myös Telliskiveen tutustumassa. Siellähän on vaikka mitä, ravintoloita, kivoja kauppoja, designia... Sinne pitää mennä seuraavalla reissulla uudestaan.
   Kiitos Sari ja mukavaa viikkon sinulle <3

   Poista
 15. Kyllä on upeat kuvat ja tunnelma. Ihan herää nälkää, vaikkei sitä hetki sitten ollutkaan. Amarillossa on käyty, Viru on tuttu ja Tallinnan rakas. Tässä siis olisi hyvät avaimet tarttua kahvaan ja istua nauttimaan Table :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Titta! Viru -hotelli on upea hotelli ja nyt sen Amarillokin on saanut uudet kasvot. Oli kerrassaan hieno. Viru on sinulle ja Tallinna rakas. Olisi kiva kuulla tarinasi Virosta. Pöytään kannattaa istua, oli tuo niin kiva kokemus ja makuhermot tykkäsivät. The Table :D
   Mukavaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 16. Kiitos tästä vinkistä. Viikon päästä pitäisi mennä Tallinnaan ja siitä jatkaa Saarenmaalle. Kaikki uudet vinkit ovat tervetulleita siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna odottaa. Ja Saarenmaa. Mukavaa matkustamista teillä tiedossa. The Table Amarillossa oli mainio kokemus joka tavoin. Tämä vinkki kannattaa jossakin vaiheessa toteuttaa.
   Kiitos Jani ja mukavaa Viron reissua!

   Poista
 17. Ehdottoman hauska kokemus, oli mukava tutustua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä oli. Me olimme kaikki toisillemme vieraita pöydän ympärillä. Ja niin vain juttu kulki ja tutustuttiin. Hyvällä ja kekseliäällää ruualla ja mainiolla palvelulla oli kyllä osansa asiassa. Kiva tutustumisleikki :)
   Kiitos Elisa ja ihanaa heinäkuuta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig