MOMENTS OF MY LIFE

MISSÄ BLOGIANI KIRJOITAN?Sain kivan haasteen blogikollegaltani Outilta, joka kirjoittaa viehättävää blogia: Outi's life , blogissa mm. askarrellaan ahkerasti.  

Mutta ennen kuin tätä Outilta saamaani haastetta aloittelen, niin haluan kiittää teitä kaikkia, jotka luette blogiani ja facebookiani. Olen saanut uskomattoman määrän kauniita ja myötäeläviä kommentteja kirjoitukseeni: Näkemiin muuttolintu . Lämpimät kiitokseni niistä teille kaikille. 


Ja Outin haaste kuuluu näin: Missä kukakin bloggaaja kirjoittaa blogiaan? Outi avasi haastetta näin: häneltä on aikaisemmin kysytty, että missä hän yleensä lukee kirjoja. Ja nyt hän laajensi aihetta bloggaamiseen, missä yleensä bloggaat?


Tässä minun bloggauspaikkojani kotona: Ruokatilan pöytä. Siinä olen kirjoittanut ison joukon postauksiani. Ikkunasta aukeaa mukava maisema, välillä inspiroivakin :)  Tämän talvisen kuvan olen ottanut tammikuisena päivänä ikkunasta ulos katsellessani. Ja pöydän äärestä voi myös katsella televisiota, ja tuolit ovat kelpoja istumiseen.


Nyt täytyy vielä kertoa, että tämä uusi läppärini on laajentanut bloggaamisreviiriäni. Kone on kevyt ja sen voi kantaa mihin vain ja sitä on helppo pitää sylissä. Ja akun kesto on kaksinkertainen verrattuna aikaisempaan koneeseeni. Joten Air liikkuu kivasti mukana siellä missä minäkin, tässä jutussa kuitenkin kotona.   Sohvapöytä sohvan edessä. Tässä harvemmin näpyttelen, mutta eilen kirjoittelin vastauksia blogiini tulleisiin kommenteihin sohvalla istuen.

Ja lepotuolissa kirjoittelen. Siitä on tullut minulle mieleinen kirjoituspaikka viime aikoina. 

Myös työhuoneessa kirjoitan, mutta nyt se on täynnä tavaroita, kun Leila-anoppini asuntoa on tyhjennetty, ja tavaroita on tuotu tänne meille (ks. Näkemiin laululintu) . Työhuone saa jäädä tällä kertaa kuvaamatta.  Haluan palata tähän samaiseen haasteeseen / aiheeseen tulevana kesänä. Silloin haluan kertoa, miten laiturin nokassa bloggaaminen sujuu. Missä bloggaaja kirjoittaa kesällä blogiaan? - siihen vastaan sitten kesällä. 

Mutta vielä eletään talviaikaa. Haluan haastaa mukaan seuraavat mukavat blogit samalla kysymyksellä: Missä blogiasi kirjoitat?  


Ja haaste lähtee seuraaville bloggaajille - saatesanoin, ei kiirettä lain.     Oikeasti aikuinen - blogin kirjoittajalle linkki - tästä  
Xlcheapandchic-blogin Sarille,  joka löytyy tämän linkin takaa - tästä
Belle Semaine-blogin Johannalle, joka löytyy tämän linkin takaa - tästä

Ja jos joku muu haluaa haasteeseen vastata, niin olkaapa hyvät! 


Sataa ropisee. 
Hyvää laskiaistiistaita! 

/ Tuula 

43 kommenttia

 1. Laiturin nokassa bloggaaminen kuulostaa ihanalta. Tai siis se laituri ja kesä :). Ja ajatus siitä, että voi kaikessa rauhassa istuskella ja nauttia veden liplatuksesta ja auringon paisteesta. Aaah mikä ajatus..

  Mutta eipä paljon sille häviä nuo sinun sisäbloggauspaikkasikaan. Ihanan siistiä, seesteistä ja harmonista. Ja ihan oikeasti kevyt kannettava kuulostaa myös kivalta. Mun museomallin läppäri painaa enemmän kuin kasa tiiliskiviä :). Sitä ei paljon tee mieli kanniskella paikasta toiseen. Jumittaa niskat moisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä, laituri, laineitten liplatus, aurinko... Näitä ei tohdi vielä kovasti ajatella. Kesään on vielä aikaa.
   Ostin tuon kevyen kannettavan itselleni joulu- / syntymäpäivälahjakseni. On ollut mieleinen lahja :)
   Kiitos kivoista sanoistasi kodistamme. Tykkään selkeästä. Olen sen verran laiska siivooja, että helpolla pitää päästä.
   Kiitos Annukka ja hyvää viikkoa!

   Poista
 2. Kaunis ruokahuone teillä ja mukavat näkymät. Tuo kevyt läppäri on mukava, saa mukaan minne vaan. Kesällä bloggailin saaressa ja paatin kannella sekä omalla terassilla, kun vahdin uimareita piha-altaalla. Sateista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, unelmoiden! Ikkunasta on kyllä kiva katsella ulos. Tuossa välissä on isohko niitty ja sitten kävelytie. Rauhallista maisemaa.
   Kesä ja saari ja paatti ja bloggaus. Sinua jo pyydänkin myös tuohon kesähaasteeseen mukaan - missä kesällä bloggailen / bloggauspaikkoja. Nyt on ensimmäinen kesähaaste heitetty :)
   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Tuossa voisin minäkin blogata...siis tuossa lepotuolissa. Yleensähän se tapahtuu tässä keittiön pöydän äärellä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepotuolissa on tunnelmaa :) Parempi bloggausasento kyllä löytyy tavallisesta tuolista eli keittiön pöydän äärellä on hyvä bloggailla.
   Vaan nyt on mukava kevyen koneen kanssa istua siellä sun täällä.
   Kiitos Irmastiina ja hyvää viikkoa!

   Poista
 4. Ihania postauspaikkoja sinulla.
  Kiitos oikein paljon haasteesta <3 Mukavaa että muistit minut. Otan haasteen iloisena vastaan.
  Tosiaan "ilmavan" kevyt kannettava mahdollistaa bloggaamisen kuten muutkin tietsikahommat siellä missä mukavalta tuntuu. Eläköön keveys ja langattomuus :)

  Mukavaa laskiaistiistaita Tuula <3 Täällä Helsingissä tulee taivaan täydeltä vettä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Pirjo <3
   Kiva kun otat haasteen vastaan. Näin tulee bloggaaja tutummaksi.
   Eläköön keveys ja langattomuus - sanojasi lainatakseni. Tämä on mainio kone, vähän hinta hirvitti, kun sen hankin, mutta nyt on tullut monia uusia hyviä puolia esiin.
   En ole tähän koneeseen hankkinut sim-korttia. Ja eilen tarvitsin tätä konetta muualla kuin kotona. Liitin yhteen iPhonen ja tämän Airin, ja hyvin toimi iPhonen 4G:tä käyttäen.
   Vaan nyt toivottelen sinulle mukavaa viikkoa!

   Poista
 5. Ihanat bloggauspaikat sinulla!

  VastaaPoista
 6. Hyvät ja rennot paikat sinullakin on bloggaamista varten. Ihana tuo nojatuoli ♡
  Suloista laskiaistiistaita ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Samoin sinulla :) Kyllä tuo lepotuoli bloggaamiseenkin käy, mutta parhaiten siinä viihtyy pikkuväki... siitä on liukumäeksikin.
   Hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 7. Kesäinen bloggauspaikka kuulostaa kivalta. Taidan itsekin blogata ensi kesänä laiturilla, tosin vain pienen järven äärellä, mutta silti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kesänä bloggaamme laiturilla. Laitan jo nyt haasteen sinulle - mikä on kesäinen bloggauspaikkasi? Blogeihin taitaa ilmestyä laitureita :)
   Hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 8. Kaunis koti ja mukavan näköiset bloggauspaikat :)
  Kiva että löysin tänne sun blogiinkin!
  Terv. instaseuraaja Tuula_tupunen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuula-kaimani!
   Olen iloinen, kun löysit blogini. Tervetuloa.
   Instagram on loistopaikka :)
   Hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 9. Kiitos haasteesta Tuula, otan haasteen vastaan!
  Kivoja bloggaus paikkoja, varsinkin hienot näkymät ikkunasta, antaa varmasti inspistä postauksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun otat haasteen vastaan, Johanna. Tämä oli mainio haaste.
   Tykkään myös noista ikkunanäkymistä. Tuossa on ensin isohko niitty ja sen jälkeen kävelytie. Varsin hiljainen kävelytie, mutta koululaisia ja koiran ulkoiluttajia siellä näkyy. Huomaan kirjoittaessani aina välillä vilkaisevani ulos. Inspistä kurkkaan :)
   Hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitokseni Maiju! Täätä niitä rivejä lähtee.
   Hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 11. Onpa kiva kuva, minkä olet napannut ikkunasta <3 Hulluna lumeen ja koiriin kaipaa täällä koiruutta Olgan jälkeen, mutta vielä ei ole aika. Tuo olisi ihana joulukortti<3

  Sinulla on ihan luxusta tuo bloggaus ja tilat <3 Minä istun kirjastossamme ja olen sunnuntaina näpytelyt blogiani jo 7 vuotta todellisella työjuhdalla eli vanha, kiinteä toimistokone. Hankin iPadinkin ihan turhaan, mutta voinhan sillä vaikka vapautella kommentteja kotoa poissaollessa:)

  Mukavaa viikon jatkoa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Kuva on kuin tehty sinulle. Sinä lumisten maisemien nainen. Ja sinulle tuli Olga mieleen <3 Muuten tuo oli hyvä vinkki, tuosta kuvasta voisi tehdä joulukortteja. Olisin kerrankin ajoissa korttien kanssa, jos nyt pistäisin toimeksi.
   Tämän MacBook Airin jälkeen bloggaus on ollut todella luxusta. Tämä on kevyt kone, joten tätä voi kannella ja missä vain pitää sylissä.
   Ymmärrän että sinulla pitää olla todellinen työkone, ja tiedän, että tarvitset myös erillisen näppäimistön, koska kirjoitat todella paljon... työksesi sanoja ja ajatuksia. Joten vaikka tämä on kiva kone, niin en tiedä, onko tämä sinulle se oikea :)
   Mukavaa viikon jatkoa <3

   Poista
 12. Ihania bloggailupaikkoja sinulla ❤️ Läppärillä bloggailu on siinä mielestä kätevää kun voi ottaa koneen mukaan ihan minne vaan melkein :) Mukavaa kuluvaa viikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elina! Läppärillä bloggailu voittaa kyllä kiinteän koneen. Tämä ei ole niin yksinäistä puuhaa, kun voi vaikka sohvan nurkassa kommentteja kirjoitella.
   Kiitos ja sinulle myös mukavaa viikkoa!

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitokseni Anne! Hyvä kommentti. Olosuhteita en voi syyttää, jos ei sanoja ja ajatuksia synny, joten nyt ei auta muu kuin yrittää tarpeeksi.
   Ja mukavaa kuluvaa viikkoa!

   Poista
 14. Nätti bloggauspaikka. Kiva kuulla että kirjoittaminen helpottunut uuden läppärin myötä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jael! Tuo kirjoittamisen tekninen toteutus on helpottunut, mutta sisällön tuottaminen on tainnut pysyä samana. Paitsi tässä postauksessa auttoi konekin, kun oli melkein pääosassa :)
   Hyvää helmikuuta sinne kauas!

   Poista
 15. Kiitos paljon. Nyt ruokapöydän ääressä. Oi, laiturin nokkaa odotan minäkin :)
  Hyvää tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
 16. Kiva postaus! Mukavia postauspaikkoja hienolla koneella. Näkisitpä mun rotjakkeen...Ihanaa viikkoa Tuula <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jaana! Kirjoitusten sisältöön ei vaikuta millaisella koneella kirjoittaa :) Sinun "rotjakkeesi" pärjää mainiosti näillä bloggausareenoilla.
   Ihanaa viikkoa myös Jaana <3

   Poista
 17. Todella kauniit bloggauspaikat ja maisema!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! Bloggauspaikkoja on kiva vaihdella. Maisema on kyllä aika mukava - paitsi nyt vesisateella.
   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 18. Kauniit bloggauspaikat kerrassaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Bloggauspaikkoja tuntuu nykyään löytyvän... kiitos tämän koneen.
   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 19. Hauskasti monta paikkaa. :) Itse könötän yhdessä sohvan nurkassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdellen. Vaan kyllä minäkin joskus könötän sohvan nurkassa. Könöttää - voi, mikä ihana sana.
   Kiitos Jonna ja mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 20. Läppärillä muokkaan enemmän editointia vaativat kuvat ja kirjoitan pidemmät blogitekstit ruokapöydän ääressä. Tabletilla kirjottelen lyhempiä tekstejä ja muokkaan tabletin kevyemmällä kuvakäsittelyohjelmalla kuvia, jotka vaativat vain koon muutosta, rajausta tai pientä suoristusta. Silloin istuskelen sohvassa tai nojatuolissa. Nyt istun laivalla työmatkalla Tallinnaan ja ajattelin täällä kirjoitella yhden postauksen loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin minulla menee tuo kuvienkäsittely. Ja kännykälläkin joskus kirjoittelen tekstiä.
   Paikat vaihtelevat.
   Ja sinä olet menossa Tallinnaan. Ahkera olet, kun laivallakin bloggausta kirjoittelet.
   Hyvää työmatkaa ja mukavaa Tallinnaa!

   Poista
 21. Taidan olla niin vanhanaikainen, että en voisi kuvitella mitenkään kirjoittavani muun kuin kunnon pöydän ääressä. Jo se, että kirjoitan nykyään myös ruokapöydän ääressä, kuten sinäkin, on jo aika... hmm, miten sen nyt sanoisi: siedettävää ;). Menee juuri ja juuri :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään vanhanaikaisuutta ole, jos kirjoittaa kunnon pöydän ääressä. Se on mukavuutta. Ja se on koko kropallekin parasta! Pitkiä tekstejä ei pysty kirjoittamaan sohvalla löhöten, niin se vain on. Selkä siinä menee kramppiin.
   Hyvä pöytä ja kunnon tuoli - jos paljon kirjoittaa, ne pitää olla. Kommentit ja muut pikkukirjoitukset menee missä vain :)

   Poista
 22. Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linux! Olen iloinen kommentistasi.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Professional Blog Designs by pipdig